Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια,

Bikxar πως πήγε το βάψιμο όλα καλά??

Mirlitsa κάνε υπομονή τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Την τιμώρια στον καναπέ την έχεις εφαρμόσει καθόλου??

Φλωριάνα εδώ έχει ήλιο δεν το κόβω για βροχή.

Φιλιά σε όλες

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Mirlitsa κάνε υπομονή τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Την τιμώρια στον καναπέ την έχεις εφαρμόσει καθόλου??

Έχω εφαρμόσει την τιμωρία στην αποθήκη. Το Σάββατο εκεί την έβγαζε ο μικρός.

Και ξέρεις τι κατάφερα????

Σάββατο βράδυ που επικρατούσε στο σπίτι ησυχία, πάει μόνος του ο μικρός και κάθεται στην αποθήκη. Τον κατάλαβα και πήγα από πίσω του, και ξέρεις τι μου είπε???

"Κάτσω μόνος μου εγώ εδώ".

Τι κατάφερα λοιπόν???, να δημιουργήσω ψυχολογικά στο παιδί μου????????????????????????

Δημοσίευση

Φλωριάνα το ότι μας δουλεύουν το παίρνουμε ως δεδομένο αλλά νομίζω χωρίς να είμαι ειδικός ότι η τιμωρία στην αποθήκη δεν είναι σωστή γιατί μπορεί να φοβηθεί. Εγώ την βάζω τιμωρία στον καναπέ τώρα τελευταία και μόνο στο άκουσμα συμορφώνεται. Δεν ξέρω και εγώ μερικές φορές μπερδεύομαι στο τι είναι σωστό και τι όχι.

Δημοσίευση

Κορίτσια συμφωνώ κι εγώ μαζί σας. Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι 2 1/2 χρονών δεν μπορώ να εφαρμόσω το time out (βλέπε νταντα αμέσου δράσεως!!!) γιατί ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια της τιμωρίας. Θα σας διαφωτήσω όμως πλήρως όταν κάνουμε την συνάντηση στο παιδικό σταθμό με την παιδοψυχολόγο και θα την ρωτήσω σίγουρα ;)

Δημοσίευση

κοριτσια!!!

πώς πάτε?? Διάβασα τα νέα σας και ομολογώ ότι περίμενα περισσότερες σελίδες...

Άσπα μου και εμένα είναι μες την γκρίνια και δεν ξέρει τί θέλει σαν γνήσιος Δίδυμος που είναι...μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε τί άλλο? Το φόρτε του Νικόλα είναι να μου σπάει τα νεύρα στο αυτοκίνητο...το πρωϊ κλαίει γιατί δεν θέλει να πάει στις γιαγιάδες και το μεσημέρι γιατί δεν θέλει να έρθει σε μένα σπίτι...πως δεν έχω τρακάρει ακόμα ένας Θεός ξέρει...μιλάμε για υστερία, αφού στα φανάρια μας κοιτάνε καλά καλά που ουρλιάζει και τσιρίζει..

Στάμμυ δεν χάθηκα καλέ, μπαίνω ανά 3 μέρες...χιχι κάτι είναι κι αυτό...Σιδερένια η μικρή σου...όλα τα παιδάκια ψιλοχάλια είναι..το περάσαμε κι εμείς μέχρι και προχθές...

Βικάκυ με υγεία το σπίτι, αλήθεια τί χρώματα βάλατε?? Θα το δώ με αναμμένο τζάκι...χιχι

Αντριαννάκι και Ρία σας ευχαριστώ πολύ! Τελικά θα την κάνει την Παρασκευή την επέμβαση η πεθερά μου γιατί σήμερα είχαν απεργία οι γιατροί, οπότε πήραμε παράταση...άντε να τελειώνουμε και μ' αυτό γιατί δεν μπορώ την αγωνία...

Έρη χρόνια πολλά και απο μένα., να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Αδερφούλα λογικά ταξιδεύετε τώρα, περιμένω νέα σου αύριο...

Φανή θα σε μαλώσω...τί ξίνεις πληγές αγάπη μου??? Θέλω σοκολατόπιττα Τ Ω Ρ Α !!!!!!

Τονια?? όλα καλά??

Φλωριανάκι μου τί νέα?? Θέλω κι εγώ να μιλήσω με παιδοψυχολόγο ρε γαμώτο αλλά εμένα δεν πάει παιδικό σταθμό...όταν γίνει η συνάντηση αν θες μας λες κι εμάς τί συμβουλές δίνει για την τιμωρία...μ' ενδιαφέρει κι εμένα φυσικά όπως όλες μας..

Αντε κλείνω γιατί πάλι έγραψα σεντονάκι....τα φιλιά μου σε όλες!!!

;);););););):P:roll:

Δημοσίευση

katherinaki για τις περισσότερες σελίδες που λες ---καλυτερα λένε να σου βγει το όνομα παρά το μάτι--

Αχ είμαι στην δουλειά και βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι πολύυυυ.

Όσο αφορά την τιμωρία: εγώ είμαι κατά του ξύλου. Την βάζω τιμωρία στον καναπέ μετά από προειδοποίηση και μετά από την φράση: Ανδριανούλα μία φορά μιλάει η μανούλα μετά ξέρεις...

Μερικές φορές μου λέει μαμά δεν θέλω να πάω τιμωρία και την λυπάμε. Στην αρχή πήγαινε πιο συχνά τιμωρία τώρα τελευταία ακούει και μιλάμε ότι η Ανδριανούλα μου είναι πολύ σκληρό παιδί.

Ευτυχώς που έχει εμένα για μαμά που έχω τεράστια υπομονή γιατί αλλιώς θα είχα πάει Δαφνή.

Δημοσίευση

kalispera!!!

koritsakia mou ti kanete?eksafanistika to kserw alla den prolavainw na katsw sto pc!me tin k@lodouleia,to xari,to neo melos(upnilia tromeri) kai to spiti..afiste ta!

toulaxiston teleiwsame me ti metakomisis tis manas mou opote..arxisa na mpainw se pio kalous rythmous.piga sto giatro tin proigoumeni evdomada alla eidame mono sako..to fasolaki mallon tin paraskeui pou tha paw tha to doume!peritto na sas pw oti i koilia arxise idi na psilofainetai..fantasteite pws tha ginw pali...

peite kanena neo giati den paizei na ta diavasw ola..

Δημοσίευση

καταρεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν τη παλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....σχεδον τελειωσα μονο το υπνοδωματιο μου εμεινε κ να βολεψω τα ρουχα που σιδερωσα αλλα εγινε κουκλι τωρα το χαιρομαι....

το σαλονι ενα τοιχο κ το τζακι το βαψαμε μωβ με τεχνοτροπιααα

κ ολα τα λεφτα ειναι κουζινα μου τη καναμε κοκκινο της φωτιας κ επαιξα με κοκινες μαυρες κουρτινες κροσια κ μαξιλαρες κοκκινες κ ολα τα αξεσουρ του παγκου(το αγορι μου εκανε δωρο καφετιερα εσπρεσιερα κοκκινη)εχει γινει πολυ kinky....μονο το δωματιο του χαρη αφησαμε γιατι θα ερθουν να μας ζωγραφισουν τους τοιχους...

μεσα σε ολη τη κουραση ειχα κλεισει ραντεβου στο σπιτι κ εβαψα κ μαλλια....

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Τι κάνετε σήμερα. Εγώ πήγα τον μικρό στο σταθμό και τώρα είμαι δουλειά :cry::cry: ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!! Αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου τη τούρτα για τα γεννεθλια του Δημητρη, έχετε καμια καλή συνταγη;;;

ΒΙΚΑΚΙ χαρά στο κουράγιο σου!!! Πρέπει να έγινε κουκλι το σπίτι μπράβο!!!!!!!!!! Τώρα ξεκουράσου και απόλαυσέ το.

JOANAKI υπομονή κοπελάρα μου. Είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρός ;););) .

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ εννοείται ότι θα σας πω τι μου είπε η παιδοψυχολόγος. Κι εγω περιμένω με αγωνία να δω τι απαντήσεις θα δώσει.

Φιλακια πολλά.

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!! Δεν προλαβαινω να σας διαβάσω.. τρέχω και δεν φτάνω!

Φλωριάννα δες ιδέες εδώ πολλές πολλές και πανευκολες ..

Τρεχω και δεν φτάνω εχω ρεπό σημερα αλλά αυριο το πρωί θα πάω να συνδέσω ενα link το πρωί και μετά θα γυρίσω γιατιιιιι....

Προχθες ειχα γενέθλια εγώ και το Σαββατο έχει ο αντρας μου! Καθαρίζω πλένω σήμερα και απο αυριο εχω ετοιμασιες γιατι θα κάνουμε πάρτυ!

θα πάω και στο Jumbo με τον μικρό γιατι δεν τον έχω πάει ποτέ! θέλω να τον παρατηρήσω...

Φιλάκια πολλάααα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια βαριέμαι αφάνταστα

είμαι στη δουλειά και σε λίγο φεύγω

Ελευθερία τι τέλειο που ήταν αυτό για τις τούρτες!!!! Θα φτιάξω και εγώ στην μικρή μου τον Φεβρουάριο με την Ντόρα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Τι θα φάμε σήμερα δεν ξέρω. Με έχει πιάσει αυτές τις ημέρες μια βαρεμάρα......

Bikxar μπράβο που κάνεις τόσες δουλειές και προλαβαίνεις εγώ μόνο που σκέφτομαι τις ντουλάπες.....

Και θα πρέπει να αγοράσω και καινούρια ρούχα πάλι όλα από την αρχή για την Ανδριάνα δεν κάνει τίποτα από πέρισυ.

Any way κάπως θα τα καταφέρουμε.

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ !!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ.....ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Ε;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΟΣΗ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ 1000 ΚΟΜΑΤΙΑ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ..

ΒΙΚΑΚΗ;;;ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ!!ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΑΤΟΥ;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ;;;Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;

ΜΑΝΟΥΛΑ 3 ;;;ΕΙΣΕ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!!!!!!!!!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;;ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΣΙ Κ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!

ΑΣΠΑ;;;ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΕ ΜΟΥ!!!

ΣΤΑΜΥ;;;ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΚΟΥΩ;;;ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ;;;ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!

ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ;;;

ΤΙ ΑΛΛΑ;;ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ...ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Hi everybody!!

Βικουλίνι μου!!! Καλές αντοχές...κοιμάσαι καθόλου καμάρι μου? Το εύχομαι για να αντέξεις...καλά από τώρα αρχισες να αναλαμβάνεις δουλειές? Χαράς το κουράγιο σου...δεν σε φοβάμαι όμως εδώ με την κοιλιά στο στόμα και έκανες τα απίστευτα...Να μου φιλήσεις τα κουκλάκια σου, ο Νικόλας καλά, εγώ δεν την παλεύω και πολύ...σήμερα αρχισα δουλειά 7.30 το πρωϊ και έβαλα λουκέτα στις 20.00 το βράδυ στο μαγαζί...ήρθα 20.30 σπίτι και μαγείρεψα να φάμε και μολις τωρα εκατσα σε καρεκλα...να δω τα νεα σας και να παω για νανι αυριο εχει 5 το πρωϊ ξύπνημα, 08.00 θα κανει την εγχείρηση η πεθερα μου στον Πειραιά και μέχρι να φτάσω...θέλει γερά νεύρα, συν του οτι θα μεινω φυσικα μεχρι το Σάββατο μαζί της μέσα στο νοσοκομείο..ΑΑΑ Η ΛΕΝΑ ναι γύρισε το μεσημέρι στη Γερμανία, τέλος οι διακοπές..

Ρία μου γιατί βαριέσαι?? Θες να έρθεις μια μέρα μαζί μου στη δουλειά να μην βαρεθείς.... :lol: δεν προλαβαίνω να σκεφτώ ότι μπορεί να βαρεθώ... :lol: άσε και εγώ την άλλη βδομάδα είμαι για ψώνια, παπουτσια και ρουχα του μικρού...τίποτα δεν έχει για χειμώνα...

Έρη να τον χαίρεστε και καλά να περάσετε!!! Καλές ετοιμασίες!!

Φλωριαννάκι μου δεν είμαι καλή στις τούρτες μόνο στα απλά γλυκά, αλλά κάτι θα βρείς...ρώτα και τη Λένα, είχε πει θα την έκανε μόνη της για την Ειρήνη, έ αδελφούλα??

Βικάκυ...τα θες...μου φαίνεται, να μην ξεκολάει η βδέλλα φίλη σου...Κατερίνα από την κουζίνα σου...Ταύρος και κόκκινο πάνε μαζί, και με τέτοια περιγραφή που έκανες και επειδή την θυμάμαι την κουζίνα σου, μάλλον θα είναι απλά καταπληκτική...είναι σαν να την βλέπω...άντε να την χαίρεστε!! Καλά και τα άλλα δωμάτια εννοείται αλλά αδυναμίες είναι αυτές... :lol: ποιος θα σου ζωγραφίσει το δωμάτιο? Η Αρχοντία? Ή κάποιος άλλος?

Στάμμυ μου δεν χάνομαι, αλλά τα ωραρια βλέπεις...περαστικά στη μικρή σου...αν και θα σου στείλω και μύνημα. Δεν πρόλαβα πριν...

Ιωαννάκι μου!! Άντε καλή εγκυμοσύνη και πάλι!!! Την επόμενη φορά που θα πάτε να δεις έναν παίδαρο ή μια κούκλα μεγάλη!!!Τί κάνει ο Χαρούλης? Πολλά φιλάκια!

Αδελφούλα!! Καλως γυρίσατε στο σπίτι σας!! Θα τα πούμε μετα..

Σε όλα τα παιδάκια του 08 και στις μανούλες φιλιά!!

Δημοσίευση

manoulitses ti kanete?

sas euxaristw oles gia tis euxes!

katerinaki mou katarxin teleia i photo pou evales...kouklara milame!!oso gia ti douleia..euxomai toulaxiston na vgainei kai kati apo to treksimo pou rixneis!katalavaineis..!aurio tha paw gia na doume..xixixi

bikoulini mou kalo kouragio..kai na pineis kamia vitamini...mi mas peseis k katw..akou pou sou lew..!petsi kai kokalo?xaxa..poia milaei..den mas ksegelases me tin koilia..

bikara ti akouw?kokkini kouzina?pwpw...teleia...megies megies..na to xareite to freskovammeno sas spitaki...kai eidika tin kouzina..ksereis pws prepei na tin egkainiaseis e??...min ta pw..edw sto post...ksereis..

flwriana mou kali epituxia me tin tourtitsa sas!!!

stamyyyyyyyyy...ante kopelia afou i katerina to pagwse seira sou!!!ti kaneis?i miikroula kalutera?

tonaki pou gurnas pali??mpainw egw kai eksafanizesai esy?ola ok?

lenara kalws mpikate sto spitaki sas!!!ola kala?i mikri?to antraki sou?

filia se oles tis upoloipes trelomanoulitses!!!

Δημοσίευση

βικουλινι...καλα κουραγια ρε κοριτσαραα μπραβο σου...σε ο καιρο θα μπουνε ολα σε μια σειρα κ θα ναι καλυτερα....

κατερινακι???καλε πια ειναι η αρχοντία??ο γαμπρος μου ζωγραφιζει κ θα μας το ζωγραφισει γηπεδο φυσικα μην ρωτησεις το καραισκακη θα κανει :D:D

joanaki...γλυκια κ προστυχη εγκυουλα :lol::lol::lol: την εγκαινιασα [smilie=tongue1.gif] ξερεις εσυ [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] αντε κ με τη κορη τωρα ρε φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!

που εισαστε καλε ολες???σημερα νεκρα το μαγαζακι!!!!!!!!!!!!!11111

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ...

ΒΙΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΑ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Ε;;;;;;;;;;; :lol::lol: ΜΠΡΑΒΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΑ!!ΚΑΝΙΝΙΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...........ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!ΧΙΧΙΧΙ!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΗ Ε;;;ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;;;ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ!!ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ...ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΑΧ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΟΣ ΓΥΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!

ΣΤΑΜΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ;;;ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Η ΑΥΡΙΟ;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες κι απο μένα. Καλό μήνα!!!! Τι κάνετε;; Εγώ κομμάτια :shock: , ο μικρός κοιμήθηκε στις 3!!! Έχει πολύ βήχα το πουλάκι μου και η μύτη του τρέχει ποτάμι :shock::shock: !!!! Τώρα είμαι δουλειά και το βράδυ έχουμε έξοδο οικογενειακώς για φαγητό!!!!! Νηστάζω [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]~o)~o)~o)~o)~o) .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου υπομονή κοριτσάρα μου. Καλά έπιασες δουλειά :shock::shock::shock: ;;; Απο το σπίτι φαντάζομαι εεε;;

MIRLITSA καλο μήνα κι από μένα. Αντε και καλό χειμώνα. Χειμωνιάτικος καιρός σήμερα!!

JOANAKI αντε με μια κοράκλα. Μωρέ γερό να είναι και ότι να 'ναι!! Δεν είδες φύλο ακόμα εε;;

BIKAKI το χαίρεστε το σπίτι;; Η' ακόμα ταλεπωρήσαι με δουλείες;;;

ΛΕΝΑΚΙ πες καμιά ιδέα για τούρτα!!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ καλή επιτυχία με την επέμβαση της πεθεράς σου. Να μας πεις νέα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες κοριτσάκια μου.

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΧΙΧΙΧΙ!!ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ Η ΓΙΑΓΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ...ΝΑΙ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ...ΠΟΙΑ ΛΕΧΩΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;; :cry::cry::cry: ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ....ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΕΣ...ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑ...ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ... :cry::cry:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ...ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ...

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Δημοσίευση

Εδώ ειμαι και εγώ!!!

Ειμαι πολύ καλά αφου έχω ρεπό (πηγα βεβαια ο πρωί για 2 ωρες αλλά οκ..)

Σημερα ειχα όλη μέρα ψωνια, κάτι προεργασίες για αυριο και εχωβ να καθαρίσω το σπίτι!!! :mrgreen::mrgreen:

ενα μηνα ουτε Σαββατοκυριακο εκτός δουλειας... ειμαστε μεστη βρωμα! :@):@)

Ρε συ Κατερινα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, παντα προσέχεις και με αναφέρεις και εγώ ξεχνάω..

Δεν το κάνω επιτιδες πάντως, μακάρι να σας ανεφερα όλες κάθε φορά...

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...