Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το κοριτσακι μου!


Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας!!!

Αργησα λιγο, αλλα τωρα αρχιζω να συνηθιζω τη νεα μου ζωη με τη μικρη μου και βρηκα λιγο χρονο να σας πω κ εγω την ιστορια μου...

Λοιπον,ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη κ το μονο που με στεναχωρουσε ηταν οταν στους τελευταιους υπερηχους βλεπαμε παντα τη μικρη σε ισχιακη προβολη κ συζητουσαμε με το γιατρο μου πλεον για καισαρικη.Εγω ηθελα παααρα πολυ να ζησω τη γεννα αλλα κ στον τελευταιο υπερηχο ειδαμε οτι ενω η μικρη προσπαθησε να γυρισει δεν τα καταφερε τελικα και ετσι κλεισαμε το περιφημο ραντεβου μας στο μαιευτηριο για τις 28/8/10.

Πηγα λοιπον,Σαββατο πρωι στις 7 για την απαραιτητη προετοιμασια κ στις 9 θα εμπαινα για την καισαρικη.

Αφησα τον καλο μου με τις δυο..γιαγιαδες κ μπηκα στο δωματιο προετοιμασιας.Εκει με ανελαβαν δυο μαιες για την κλασικη διαδικασια,αιμοληψια,ξυρισμα,κλυσμα(σχεδον το...ευχαριστηθηκα μετα απο τοοοση δυσκοιλιοτητα :oops: ).Σε λιγακι πηγα για καρδιογραφημα κ περασα στον προθαλαμο του χειρουργειου.Εκει με βρηκε κ ο γιατρος μου κ μου εδωσε δυναμη με το χαμογελο του(να'ναι καλα ο ανθρωπος) γιατι αν κ το επαιζα ανετη ειχα αγχωθει λιγακι.

Στις 8 και κατι μπηκα στο χειρουργειο οπου μου εγινε η επισκληριδιος(λιγο ενοχληση ενιωσα μονο) και ξεκινησε η προετοιμασια.Η αναισθησιολογος συνεχως με ρωτουσε κ με τσιμπουσε για να δει αν με εχει πιασει η αναισθησια κ εγω ενω δεν ενιωθα τιποτα,απο φοβο μηπως δεν με πιασει της ελεγα να περιμενει ακομη :shock:

Σε λιγο μου λεει ο γιατρος μου "ξεκιναμε" κ παιρνω βαθια ανασα.Στο ενα μου χερι ο ορος κ στο αλλο να μου παιρνουν την πιεση,ενιωθα σαν...σταυρωμενη αλλα προσπαθουσα να χαμογελω.Δεν καταλαβα τιποτα.Ρωτησα αν με ανοιξαν κ οταν πηρα θετικη απαντηση δεν το πιστευα!Καταλαβαινα μονο μια πιεση κ κατι να...ανακατευει τα σωθικα μου,αλλα καθολου πονο.

Στις 9.10 ειδα το γιατρο μου να σηκωνει τη μικρη μου μπροστα μου για να τη δω κ ακουσα το πιο υπεροχο κλαμα που εχω ακουσει ποτε.Μια μαια την εφερε διπλα μου κ εκει φυσικα εκλαψα κ της χαιδεψα το κεφαλακι.Την πηραν γρηγορα για να την πανε στους δικους μου κ συνεχισαν την επεμβαση.Οπως αποδειχτηκε,η μικρη προσπαθουσε να παρει θεση ηταν ομως τυλιγμενη στο λαιμο κ για αυτο δεν μπορουσε...Γεννηθηκε 3080 κ 52 εκατοστα,ιδια ο αντρας μου!

Στις 10 περιπου ειχαν ολα τελειωσει κ ημουν ετοιμη για να με δουν οι αγαπημενοι μου πριν με πανε στο δωματιο ανανηψης.Το μονο που με δυσκολευε ηταν ενα απιστευτο τρεμουλο,απο την επισκληριδιο,που με εκανε να...χτυπαω κομπρεσερ κ δεν μπορουσα με τιποτα να το ελεγξω.

Καπου εδω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου το γιατρο μου που δεν με αφησε στιγμη μονη,ηρθε στο δωματιο ανανηψης με φιλησε κ με χαιδεψε κ γενικα μου φερθηκε κ τους 9 μηνες σαν συγγενη του κ οχι σαν πελατισσα.

Στις 11 με ανεβασαν στο δωματιο κ σε λιγο ηρθαν κ οι δικοι μου.Λιγο αργοτερα,μου φεραν κ το κοριτσακι μου.Δεν το πιστευα κ ακομη μου φαινεται απιστευτο πως αυτο το πλασμα ηταν μεσα στην κοιλια μου τοσο καιρο.

Εμεινα 4 μερες στο μαιευτηριο κ γνωρισα δυο πολυ καλες κοπελες,τις συγκατοικους μου,με τις οποιες αλλαξαμε τηλεφωνα κ μειλ κ επικοινωνουμε ακομη.

Σημερα 21 μερες μετα,μου φαινεται σαν ονειρο το χειρουργειο κ μου το θυμιζει μονο η τομη :? Κοιταζω το παιδακι μου κ ευχαριστω το Θεο κ το γιατρο μου που ολα πηγαν κατ'ευχην κ αξιωθηκα να ζησω αυτες τις στιγμες.

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ (εκανα και...περικοπες :!: )αλλα πραγματικα οσα κ να γραψει καποια για αυτην την εμπειρια ειναι λιγα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...