Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ


Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ!!! ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ) ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΟ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥ8ΗΣΗ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΤΟ ΑΓΧΟΣ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΙΓΜΕΝΟ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ .. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗ8ΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα demoyla.Κι ομως αν ολα ειναι ενταξει απο θεμα εξετάσεων και οργανικά και για τους δυο σας, το αγχος μπορει να κανει ΠΟΛΛΑ πραγματα!!!Ο γιατρος σου τι λεει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ! ΒΕΒΑΙΑ ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ.. Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ.. ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

demoula καλή σου μέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Είσαι πολύ μικρή ακόμα ηλικιακά για να αγχώνεσαι.....Από τη στιγμή που έχεις ψαχτεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα....σίγουρα ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για την επίτευξη της πολυπόθητης εγκυμοσύνης σου είναι το ότι έχεις άγχος....

Προσπάθησε να το αποβάλλεις και όλα θα φτιάξουν....Θα το δεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ! ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατά τη γνώμη μου η σπερματέγχυση είναι μια λύση....όταν αρχίζει και στενεύει ο κύκλος και όταν υπάρχουν ενδείξεις....για κάτι σοβαρό.

Σπερματέγχυση λέω να κάνω εγώ, αφού πρώτα κάνω εξετάσεις, που είμαι πάνω από 35 και νιώθω ότι τα περιθώρια στενεύουν....

Διώξε το άγχος.....ηρέμησε και απόλαυσε τις στιγμές της ζωής σου που περνάνε χωρίς να το καταλαβαίνεις....και θα δεις.Όταν δε θα το έχεις στο μυαλό σου (γιατί είσαι ακόμα μικρή για να σου γίνει το θέμα του παιδιού εμμονή), θα σου έρθει όμορφα και αβίαστα.

Σε φιλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

demoyli γεια σου και απο μενα!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Προτινω να την κανεις την σαλπιγγογρφια!!!! Ειναι πολυ σημαντικη εξεταση κ ειδικα αν σκεφτεσαι να προχωρησεις σε οποιαδηποτε μορφη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης (πχ.σπερματεχγυση). Τι σχεση ειχει καλε που μενεις επαρχια;;;; Κι εγω επαρχια μενω και μια χαρα την εκανα!!! Αν ηταν να κατεβαινουμε για μια σαλπιγγογραφια Αθηνα.....το εχουμε χαμενο!!! :lol::lol::lol:

Παρτο αποφαση κ θα σε ενημερωσει ο γιατρος σου για το που θα την κανεις ;) .Η συγκεκριμενη εξεταση ειναι ακτινολογικη.Ασε που μετα την σαλπιγγογραφια,λενε,οτι μπορεις να συλλαβεις ευκολοτερα :!::!::!::!:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και που ξερεις ισως να κ μην προλαβεις να κανεις την σαλπιγγογραφια κ ερθει το πολυποθητο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ! LOLLIPOP, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ :? ... ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΣ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

demoyla καλώς ήρθες... Το άγχος μην το υποτιμάς καθόλου μα καθόλου... Πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει όλες που κάποιο ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά για χρόνια ολόκληρα χωρίς να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.... και μόλις υιοθέτησαν ένα παιδάκι...η αποφάσισαν να τα παρατήσουν έμεινε η γυναίκα έγκυος??? Δηλαδή μόλις το βγάλανε απο το μυαλό τους και σταμάτησαν να αγχώνονται έγινε το θαυματάκι!!

Σου εύχομαι πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος!!! Και προσπάθησε να χαλαρώσεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης διάβασε και αυτό... ΄

Το άγχος είναι μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Το οξύ άγχος προκαλείται από ένα γεγονός ή το φόβο για το γεγονός και γίνεται αντιληπτό ως ταχυκαρδία, αύξηση της πίεσης, ταχύπνοια, εφίδρωση χεριών ή ρίγος.

Το χρόνιο άγχος μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη, αλλαγές συμπεριφοράς και διαταραχές στον ύπνο.

Αρκετές φορές οι καταστάσεις αυτές είναι τόσο έντονες ώστε να επηρεάζουν σημαντικά πολλούς τομείς της ζωής (πχ εργασία, οικογένεια, κοινωνικές συναναστροφές κλπ).

Μπορεί όμως το άγχος να προκαλέσει και υπογονιμότητα ;

Είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι το άγχος επηρεάζει τόσο τη φυσική σύλληψη όσο και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Το μόνο που απομένει να τεκμηριωθεί είναι ο βαθμός στον οποίον το άγχος και η ψυχική αναστάτωση μειώνουν τη γονιμότητα.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι οι περισσότερες συλλήψεις γίνονται σε περιόδους χαλάρωσης και διακοπών καθώς και οι περιπτώσεις όπου υπογόνιμα ζευγάρια έχουν φυσική σύλληψη λίγο καιρό μετά τη γέννηση ενός παιδιού μετά από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Αρκετές γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπείες γονιμότητας θα έχουν σίγουρα ακούσει συμβουλές όπως: «χαλάρωσε», «μην προσπαθείς τόσο, άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της», «μην το σκέφτεσαι».

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι ορμονικές ισορροπίες διαταράσονται σε καταστάσεις άγχους με αποτέλεσμα αυτό να παρεμβαίνει στη φυσιολογική διαδικασία της σύλληψης.

Το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι θα πρέπει, ιδανικά, να ξεκινά τη διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής συνειδητοποιημένο και ήρεμο.

Όταν τα ζευγάρια αποφασίσουν να ζητήσουν υποστήριξη στη γονιμότητά τους ξεκινούν μία αγχώδη φάση της ζωής τους. Η άγνωστη διαδικασία που θα ακολουθήσουν, οι προσπάθειες για όσο διαρκέσουν και οι περιπτώσεις που το αποτέλεσμα δεν είναι επιθυμητό δημιουργούν μια ιδαίτερη ένταση στη ζωή τους. Αυτή η ένταση και η ανασφάλεια έχει διάφορες διαβαθμίσεις και είναι σωματική, ψυχολογική, κοινωνική και οικονομική.

Την αγχώδη αυτή κατάσταση δεν μπορούν να την αποφύγουν, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

Τρόποι αντιμετώπισης του άγχους στην υπογονιμότητα:

• Καλή επικοινωνία με τον/την σύζυγο / σύντροφο.

• Σωστή ενημέρωση από την αρχή και σωστή προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα στην έκβαση της πρσοσπάθειας.

• Σωστή αντιμετώπιση απο την αρχή από ειδικό ιατρό Γονιμότητας για να αποφευχθεί απώλεια πολύτιμου χρόνου και ψυχική φθορά.

• Εκπαίδευση σε τρόπους αντιμετώπισης του άγχους, με υποστήριξη πιθανώς και από Ψυχολόγο πρίν διογκωθούν τα προβλήματα.

• Οργάνωση του τρόπου ζωής και προσαρμογή στις απαιτήσεις για το χρονικό διάστημα που διαρκούν οι προσπάθειες.

• Γνώση ότι όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις και ότι ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έχει πάντα συγκεκριμένη αιτία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΣΑ !! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ''ΛΕΣ ΤΩΡΑ?'' Η ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ'' Κ.Α 8Α ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!! :) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!! :roll: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσάρες μου να σας ρωτήσω κάτι γιατί τώρα κόλλησα:

Σπερματέγχυση μπορώ να κάνω και στην περίπτωση που όλες οι εξετάσεις και οι δικές μου και του συζύγου είναι καλές ή πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Με τη συζήτηση μου καρφώθηκε αυτή η απορία στο μυαλό....

Α!!! και κάτι άλλο!

Μπορώ να δω πότε έχω ωορρηξία μαζί με τον γιατρό μου ; Δεν τα εμπιστεύομαι τα τεστ για αυτό.....

Είναι κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται; γιατί ψιλοντρέπομαι κιόλας να σας πω την αλήθεια να συζητήσω διεξοδικά με τον γυναικολόγο μου. Είναι πολύ καλός.....απλά εγώ έχω κόλλημα και αποφεύγω τα πολλά πολλά....Ακόμα και το τεστ ΠΑΠ με το ζόρι το κάνω.....

Ντρέπομαι να λέω τα προσωπικά μου στο γιατρό μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ :? ... ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΣ!

Ουτε στο νοσοκομειο,ουτε ιδιωτικα;;;;;

Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου demoyla!!!!

καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!

θα σου πω με λιγα λογια την "ιστορια" μου για να δεις οτι δεν ειναι καθολου παρατραβηγμενο το να φταιει το αγχος....

εμενα το μωρακι μου ηρθε με εξωσωματικη μετα απο 4 χρονια προσπαθειων(δεν ειχαμε καποιο προβλημα).

7 μηνες μετα που γεννησα,αποφασισαμε να προσπαθησουμε μονοι μας για το 2ο μωρακι κ όποτε ερθει...κ ηρθε αμεσως!!!!με την πρωτη προσπαθεια....

η εγκυμοσυνη βεβαια δεν πηγε καλα,αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια...

μετα απο αυτο καταλαβα ποσο σημαντικο ρολο παιζει το αγχος.γι'αυτο προσπαθησε να το βγαλεις απο το μυαλο σου κ ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ! ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ?... ΑΧ!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΤΕ ...ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντεμουλι

μπορεις να κανει σπερματεγχυση ακομα και αν ολες οι εξετασεις ειναι καλες..... γινεται σε επιπεδο ιατρειου...δηλ μπορει να στην κανει και ο γιατρος σου!

Η διαδικασια ειναι απλη....καταρχην ο γιατρος σου θα σου πει αν θα κανετε σπερμ/ση με φαρμακα(για να κανεις περισσοτερα ωοθυλακια) ή χωρις φαρμακα (σε φυσικο κυκλο).

Και στις 2 περιπτωσεις ο γιατρος θα σε παρακολουθει υπερχογραφικα για να βλεπει το μεγαθος των ωοθυλακιων κ θα σου πει ποτε θα γινει η σπερμ/ση.

Τη μερα της σπερμ/σης θα δωσει ο αντρας σου σπερμα θα στο τοποθετησουν (σαν να κανεις τεστ ΠΑΠ ειναι η τοποθετηση) και θα πας στο σπιτακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ LOLLI μου για την απάντηση... Με κάλυψες.....

Φιλάκια στα διδυμάκια......

Αχ μαναρι μου εσυ ρωτησες για την σπερ/ση!!!!!!!!!! Δεν το προσεξα...... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: νομιζα οτι ρωτησε η demoyla :oops::oops:

Αφου καλυφθηκες ομως οκ....και κατι ακομα!!!!!

ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΚΑΙ Η ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΙ@ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!!!

Μην ντρεπεσαι καθολου...εχουν ακουσει πολυ χειροτερα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και στο κατω-κατω γι αυτο πληρωνεται :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ! ΒΕΒΑΙΑ ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ.. Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ.. ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?

Να την κανεις οπωσδηποτε την σαλπιγγογραφια!!!Δεν νομιζω να παιζει ρολο αν ειχες στο ιστορικο σου εκτρωση ή αποβολη για να υπαρχει καποιο προβλημα!!!Λενε πως μετα μενεις πιο ευκολα γιατι ετσι ανοιγουν και οι σαλπιγγες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ... ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΛΛΙΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Demoula καλό θα είναι να κάνεις τη σαλπιγγογραφία, και θα πρότεινα και ένα σπερμοδιάγραμμα που είναι και τελείως ανώδυνο. Και αυτή η αναμονή με το άγχος και τις περίεργες σκέψεις δεν βοηθάει. Αν είναι καλές οι εξετάσεις θα ανέβει και το ηθικό σας και ειδικά η σαλπιγγογραφία βοηθάει και αυξάνει και τις πιθανότητες σύλληψης ειδικά για το μήνα αμέσως μετά!!

Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να χαλαρώσεις είσαι πολύ μικρή για να αγχώνεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΩΤΕΙΝΗ73 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ! :P ... ΦΙΛΙΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Demoula καλησπέρα και από εμενα!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μην αγχώνεσαι... (τα λέω σε σενα για να τα ακούω και εγώ.... :D:D:D ) Σίγουρα το άγχος είναι σημαντικός παράγοντας στη σύλληψη... Το θέμα είναι όμως με ποιο τρόπο το ξεπερνάς... Αν κάποια κοπέλα τον έχει βρει θέλω τα φώτα της... Όλα καλά θα πάνε ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...