Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ ΚΑΙ ΝΚ


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε??

Καποιες κοπελες θα θυμαστε την περιιπτωση μου ,σταματησα την δευτερη προσπαθεια 3 μερες πριν την εμβρυομεταφορα..λογω αυξημενων ΝΚ!!!!

Ο αιματολογος μου εδωσε να παρω μια βιταμινη ρεσβερατρολη 1χ3 την οποια ξεκινησα απο τελος Μαρτιου εως και τωρα..

Ειχα ΝΚ 21% τον Μαρτιο..πηγα 20.7 και εκανα επανελεγχο..τα ΝΚ επεσαν στο 11%..

Επειδη ομως τα αποτελεσματα λογω Αυγουστου τα πηρα αρχες Σεπτεμβρη,θα την επαναλαβω για να μαστε σιγουροι και θα ξεκινησω επιτελους την επομενη προσπαθεια μου!!!!!

Τωρα η ρεσβερατρολη τα ρυθμισε? η διατροφη και η απωλεια βαρους που ειχα?(εχασα 14 κιλα)σε συνδυασμο και τα δυο?Δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι οτι συνεχιζω την ρεσβερατρολη!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ , ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙ ΚΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ,ΕΣΥ ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ν-Κ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΚΙΟΥ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜ , ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΣΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ?? ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ IVF ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :x .ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ?? ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ IVF ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :x .ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ;)[/quote

Γεια σου κοριτσακι και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!!!!!!!

Λοιπον το πακετο που εκανα εγω βαση του δικου μου ιστορικου ηταν θρομβοφιλιας πληρης ομως ακομη και κληρονομικης κλπ κλπ και ανοσοφαινοτυπος λεμφοκυατταρων που ειναι τα λεγομενα Νaturall Killers..

Τις εκανα στο Αρεταιειο και κοστισαν 655 τις οποιες μπορεις να γραψεις στο ΙΚα και με ενσταση μετα αο 6μηνο να παρεις πισω 70-80%.

Εγω αν και ειχα κανει αλλου για θρομβοφιλια τελικα δεν ηταν ολες και εκανα επνελεγχο και τελικα ειμαι θετικη σε καποια και θα κανω ηπαρινη κατι που δεν εκανα στην προηγ προσπαθεια..

Τωρα τα ΝΚ ειναι οι λεγομενοι φυσικοι φονεις που ενω ολες οι γυναικες εχουμε αυτα τα κυτταρα ειδικα στην κοιλιακη χωρα για να μας προστατευουν απο διαφορες σοβαρες ασθενειες,εγω βρεθηκα να τα εχω σε αυξημενο ποσοστο και ετσι οτι ξενο εισβαλει μεσα μου στην περιπτωση μας τα εμβρυα τα αναγνωριζουν σαν ξενο σωμα και τα σκοτωνουν..

Θα σου προτεινα να πας στο Αρεταιειο ο ανθρωπος εκει φαινεται να ξερει τι κανει..η επιλογη ομως ειναι δικη σου..

Οταν λες στη μεση της 2ης τι εννοεις σε ποια φαση??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και παλι...

Επανελαβα την εξεταση και τα ΝΚ επεσαν κ αλλο!!!Σε λιγο ξεκιναω και γω την προσπαθεια μου!!!!

ΖΗΤΩ η ρεσβερατρολη λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...