Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη;


Recommended Posts

Hello θελω να ρωτησω αν επιτρεπονται τα κορμακια (οχι στενα,δαντελες κτλ),τα βαμβακερα κατα την διαρκει της εγκυμοσυνης;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν βρίσκω τον λόγο να μην επιτρέπονται!Ίσα ίσα θα μας κρατάνε ζεστές τώρα που έρχονται τα κρύα!Αρκεί να μη σε πιέζει,έχω κι εγώ πολλά και νομίζω θα με βολέψουν πολύ τώρα τον χειμώνα γιατί όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα,τόσο πιο κοντές γίνονται οι μπλούζες και οι ζακέτες! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι μονο επιτρεπετε αλλα σχεδον επιβαλλετε.

Εγω ειχα παρει κατι ωραιοτατα μακριμανικα και αμανικα της εταιριας Ηλιος...με βολεψαν παρα πολυ ειδικα το διαστημα Νοεμβριος- Φευρουαριος οπου τα φορουσα σχεδον με τα παντα.

Σε κρατανε ζεστη, προστατευουν τη μεση, εισαι ζεστα ντιμενη και μπορω να πω αρκετα κομψα. Συνισω ανεπιφιλακτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ! Το συζητουσα με μια γνωστη μου κ ηταν κατηγορηματικη οτι απαγορευονται επειδη κουμπωνουν απο κατω :shock::shock::shock::shock: ...Δεν μου φανηκε λογικο κ ηθελα να ρωτησω κ εσας,γιατι τα βαμβακερα κορμακια γινονται δευτερο δερμα μου τον χειμωνα!!! :D:D

Ευχαριστω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχου ...και τι σχεση εχει αυτο;;;;

Το οτι οταν θα εχεις την κοιλια τουρλα θα δυσκολευεσαι να το κουμπωσεις-ξεκουμποσεις ειναι γεγονος...αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ βολικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερω γω βρε Σεσιλια τι σχεση εχει το κουμπωμα; Ο Θεος κ η ψυχη της!!! :lol::lol::lol: Απλα σαν νεουλι στην εγκυμοσυνη ακουω διαφορες "συμβουλες" και πολλες φορες παραξενευομαι και πελαγωνω (χωρις λογο στην ουσια)...

Κι εγω τα βρισκω πρακτικα τα κορμακια για τις κορμαρες μας!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην ΕΛΕΟΣ ποτε θα στρωσει το μαμυ!! παλι εγραφα και με πεταξε με error - ουφ....

Λολλι, εγω φοραω σορτς βρακακι και φανελα παντα κ οπωσδηποτε να μην κρυωνει η κοιλια και η μεση.

τωρα ομως που θα φουσκωνει κι αλλο η κοιλιτσα- μηπως θα σε 'τραβάει' το κορμακι ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego mexri 3 me tessero mhnon foraga kai tzin kai takounia kai kormakia.meta omos ta takounia me koyrazane ta tzin me piezane sth koilia kai ta kormakia me travaganne ase pou trelathika sth syxnoouria opote ante na koumponeis ka8e treis k ligo einai bareto..h gnomh mou einai oso mporeis fora oti thes otan deis oti den mporeis mhn piezesai gia ena rouxo na koitas na eisai aneth ok den eipa na bgaleis th koilia s ekso apla ta kormakia den 8a se volevoun se ligo filiaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι να μην κανει?? ειναι παρα πολυ βολικα!! Οπως λενε και τα κοριτσια βεβαια οταν θα μεγαλωσει η κοιλιτσα σου δε θα μπορεις να τα κουμπωνεις αλλα.. γιατι οχι??

Ασε, εμενα μου ελεγαν κατι κοριτσια οτι δεν κανει να φοραω string η tanga εσωρουχα!

Θα ακουσεις και διαφορα αλλα κουλα κατα καιρους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Ειμαι κι εγω της αποψης (βαση λογικης)οτι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μπορεις να φορας κ να φερεσαι οπως πριν μεχρι οσο θα μπορεις κ δεν θα ζοριζεσαι!

Μανουλες,που εχετε την εμπειρια της κοιλιτσας σε ολα τα μεγεθη,πειτε καμια ιδεα για ανεση και στυλ(μην ξεχνιομαστε :lol: ) σε ρουχα,πατουτσια κ εσωρουχα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα εννωειται πως θα πας και θα παρεις κορμακια XL σε μεγεθος...για να σε βολεψει για ολους τους χειμωνιατικους μηνες, επισης να ψαξεις να βρεις αυτα που κουμπωνουν με βελκρο απο κατω για ευκολο κουμπωμα ξεκουμπωμα.

Εγω χειμωνα καλοκαιρι ειχα καταβολευτει με φορεματα...ειδικα τον χειμωνα ημουην σουπερ.

Επισης με βολεψαν πολυ διαφορα κολλαν τα οποια τα φορουσα αναποδα- το πισω μπροσ- επισης τα αγοραζα σε XL ηταν βεβεια λιγο μεγαλα καθωτι ειμαι και κοντη..αλλα με κρατουσαν ζεστη- δεν μπορουσα να βαλλω μακριες μποτες ειχαν πριστει τα ποδια μου. Συνηθως πηγαινα στο γραφειο με το κολλαν, ενα ζιβαγγο κορμακι και ενα κοντο φορεματακι απο πανω , η σκετο πλεκτο φορεμα ζιβαγγο.

Το μονο ουσιαστικα ρουχο εγκυμοσυνης που πηρα ηταν ενα παμντελονι στιλ ιππασιας το οποιο ειχε λαστηχο στη μεση και ανοιγοκλεινε.

Οταν ανοιξε ο καιρος- γεννησα τελος Μαιου, βορουσα παλη βαμβακερα τιραντε φορεματακια

Ασχετο αλλα υπαρχουν και βαμβακερα στρινγκ, ενα ςλογος για τον οποιον ισως καλο θα ηταν να αποφευγονται ειναι πως δεν καλυπτουν και πολλα και αν φορας συχνα φουστες κλπ ειχαι εκτεθημενη σε μικροβια αμα καθησεις καπου...και αυτο ειναι που δεν θελεις..αλλιως αμα ειναι σωστο μεγεθος, ανετα και βαμβακερα, γιατι οχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

OXI!!!!!!! Den epitrepete... να ακους τον καθε χαζο που σου δινει συμβουλες!!!! Φορα οτι σ αρεσει και εισαι ανετη!!!! Καλη εγκυμοσυνη!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω μεχρι κ την τελευταια μέρα που γέννησα κορίτσια φόραγα κορμάκια!Δεν μπορούσα χωρίς αυτά επειδή ήταν χειμώνας και είμαι πολύ κρυουλιάρα εγω.Είχα πάρει ΗΛΙΟΣ γιατί μου φαινόταν πιο άνετα κ μαλακά σε μέγεθος L.και που μεγάλωσε η κοιλιά δεν δυσκολευόμουν να τα κουμπώσω.Μιά χαρά τα κατάφερνα ή έβαζα τον άντρα μου να τα κουμπώνει! ;) Δεν βρίσκω το λόγο να μην επιτρέπονται!Και ο γιατρός που με έβλεπε δεν μου είχε πει τίποτα...Ελπίζω να σε βοήθησα κι εγώ λίγο :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...