Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΝΑ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ- ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΨΙΛΟΧΑΜΟΣ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 15. ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ . ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ-ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΞΕΚ...ΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΩΧ! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χωρίς να θέλω να κακολογίσω τους άντρες ή τον σύζυγό σου...είναι λίγο εγωιστικό από μέρους τους να μην κάνουν οι ίδιοι τις δουλειές και να τους λέει ο σύντροφός τους δεν μπορώ και να μην δέχονται ή να τους βοηθήσουν ή να πάρουν βοήθεια...αλλωστε εργάζεστε και οι δύο τόσες ώρες και τόσες μέρες την εβδομάδα...τι είναι 25-50 ευρώ τον μήνα για την καθαριότητά σας ...εγώ δίνω 200 τον μήνα και πραγματικά δεν τα λυπάμαι καθόλου...προτιμώ να κόψω από αλλου και να τα δώσω...αλλά ακόμη και όταν έχουμε χρειαστεί να τα κάνουμε μόνοι μας, με βοηθάει ο άντρας μου...

Και εμένα μου έχει πει αα μηπως είναι πολλά τα λεφτα και θα μπορούσαν να μας μείνουν αλλά του εξήγησα ότι η γυναίκα κάνει πιο καλή καθαριότητα και πιο οργανωμένη όταν έρχεται 1 φορά την εβδομάδα...τινάζει όλα τα μαξιλάρια...ξεσκονίζει όλο το σπίτι, κάνει τα μπάνια....κάν3ει σίδερο ....

η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πατήσεις πόδι!!! παιδάκια έχεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ!!! ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον καταρχας δουλευεις...που σημαινει οτι μπορεις να αποφασισεις τι θα κανεις με τα λευτα που βγαζεις....

αν αποφασισεις να τα φας σε μανικιουρ πεντικουρ, κομμωτηριο, η σε μασαζ η στα μπουζουκια η σε καθαριοτητα στο σπιτι σου...νομιζω οτι μπορεις.

Ειναι κοινη η αποφαση φυσικα τι θα κανει ενα ζευγαρη τα λευτα που βγαζει..αλλα ναι, εχεις και εσυ λογο σε αυτο.

Ο αντρας μου ηταν παντα κατα του να παιρνουμε γυναικα..οσο πληρωνομασταν και οι δυο επαιρνα γυναικα καθε 15 για να κανει μια καλη γεννικη καθαριοτητα στο σπιτι γιατι δουλευα πολλες ωρες και γυριζα πτωμα..και δεν κανω και καμια δυσκολη δουλεια.

Στην αρχη γκρινιαζε- γιατι δε αντιθεση με τον δικο σου, ο δικος μου ειναι προθυμος να βοηθησει σε πολλες δουλιες πχ να πλυνει μπαλκονια, να βαλει ηλεκτρικη, και ειναι και τακτικος γιατι δεν χρειαζετε συχνα να μαζευω απο πισω του...

Οταν ομως. ερχοταν σπιτι και αντι για το συνηθησμενο μπαχαλο εβρισκε ενα ομορφο τακτοποιημενο σπιτικο..και αντι για αναμαλιασμενη συζυγο με ρουχα εργασιας και εσανσ Χλωρινη Κλινεξ καθαριζει - λευκαινει - απολυμαινει..αλλαξε τροπαριο...ειδε οτι εαν ενα σπιτι καθαριζετε καλα τουλαχιστον ανα 15 μερες,ειναι πιο ευκολο στην διατηρηση του και εχουμε περισσοτερο χρονο για μας για να κανουμε μαζι πραγματα, να βγαινουμε βολτα...κλπ κλπ...

Σε καποια στιγμη τα οικονομικα μας δυσκολεψαν αρκετα ερχοταν στην ουσια μονο ενας μισθος και ειχαμε ηδη το μωρο...δεν μπορουσα να διαθεσω αυτα τα λευτα...ω ναι..τωρα λεει πως αφου βελτιονοντα τα οικονομικα μας μηπως πρεπει να ξανατηλεφωνισω στην Κα Δεσποινα να ερχετε εστω και μια φορα το μηνα για μια καλη γεννικη καθαριοτητα.

Δεν το σηκονω ακομα οικονομικα..αλλα ελπιζω να βελτιωθουν πολυ γρηγορα και να την ξαναπαρω για να εχω περισσοτερο χρονο με το παιδι μου και την οικογεννεια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία συμφωνώ και εγώ!!! Αφού δεν μπορείς βρε παιδί μου...τι να κάνουμε τώρα...να χαλάσουμε τις καρδιές μας για κάτι που δεν μπορείς να κάνεις??? Να πατήσεις πόδι!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΟΥΤΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά ΟΛΟΙ οι άντρες τα ίδια μυαλά κουβαλάνε. :!:

Κι εμένα κάτι τέτοια μου έλεγε όταν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά, εγώ αργούσα να γυρίσω από την δουλειά, είχα και τα ψώνια της ημέρας, διότι κι εκεί αν τον στείλω θα με πρήξει με τις ερωτήσεις, έτσι λοιπόν μου είπε πως δεν χρειαζόμαστε μια ξένη γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού και φυσικά συμμετέχει και εκείνος.

Στην αρχή νευρίαζα που δεν τα έκανε καλά και τα έκανα μόνη μου, αλλά επαναπαύθηκε και σταμάτησε να κάνει. Έτσι λοιπόν ξαναμπήκε στο παιχνίδι και αυτή την φορά όπως και να τα κάνει δεν τον αποθαρρύνω.

Η πεθερά έρχεται κάθε 15 μέρες και μου κάνει το σίδερο και μερικές φορές η μαμά μου μαγειρεύει και για μας.

Αλλά όπως κι αν έχει, ένα σπίτι με μικρά παιδιά έχει πολύ μεγάλη φασίνα. Όσο και να καθαρίζω, καθαρό δεν είναι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειμαι πολυ τυχερη αλλα μαλλον δεν το χω καταλαβει...

ο αντρας μου με βοηθαει παρα πολυ οταν ειναι εδω κ δεν ταξιδευει...κ οταν μουρμουραω για τις δουλειες μου λεει να φερει μια γυναικα να κανει τα πολλα πολλα...αλλα ειμαι κ μαζοχα βλεπεις θελω να τις κανω μονη μου κ να μουρμουραω μετα... α ρε νικο ωρες ωρες αγαλμα πρεπει να σου κανω!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά εννοείται πως αν ήθελα εγώ να πάρουμε γυναίκα θα την είχαμε πάρει.

Στην τελική εγώ θα την πλήρωνα από τον μισθό μου.

Αλλά βλέπετε όπως και η φίλη μου η bikxar, είμαι κι εγώ μαζόχα, τα θέλω και τα παθαίνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωωωω...κ γω ειμαι μαζοχα φιλεναδες μου!!!2 φορες ειχαμε παρει γυναικα γιατι λειπαμε 1 μηνα απ'το σπιτι κ μολις γυρισαμε,αμεσως αρχισα να ψαχνω ατελειες για να βρω δικαιολογια να μουρμουραω κ ν'αναγκασω τον ευατο μου να τα ξανακανει!!! :mrgreen::lol:

βασικα θελω να τα κανω ολα μονη μου..νομιζω οτι μονο εγω ξερω καλα το σπιτι!!αλλα αμα δουλευα πρωι-απογευμα οπως αλλες μαμαδες,μαλλον θα επαιρνα!!η' μπορει κ να μην επαιρνα!βγαλτε ακρη!!χαχαχα!!!! :D:roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω μπράβο βρε κορίτσια που κάνετε τις δουλειές και σας αρέσουν!!! εγώ τρελαίνομαι να μαγειρεύω αλλά δεν αντέχω να κάνω καμία άλλη δουλεια...δεν έχω βάλει ποτέ ούτε σκούπα ούτε σφουγγαρίστρα ....μια φορά την εβδομάδα μια γυναίκα κάνει γενική καθαριότητα και όλο το σίδερο της εβδομάδας....τι να πω τα κάνει τέλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και πολύ καλά κάνεις samantha.

Αν κι εγώ δεν είχα κάλο στον εγκέφαλο, το ίδιο με σένα θα έκανα.

Αλλά βλέπεις, τα θέλω και τα παθαίνω... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμενα ρε κοριτσια παλιοτερα το ειχε αυτο το κολλημα με την γυναικα και για να μην τσακωνομαστε δεν εφερνα και το κουφο της ολης ιστοριας ηταν οτι δεν ηθελε γυναικα για να μην με πει η μαμα του τεμπελα! Οταν εμεινα εγκυος στον Νικολα μου που τεθηκε παλι το ζητημα ηταν καθετα αντιθετως με αποτελεσμα επειδη και εγω ενα ψιλοκολλημα με την καθαριοτητα το χω να καταληξω στην κλινικη για νοσηλεια 4 μερες με αιμοραγια και συσπασεις γεννας (ευτυχωε δεν γεννησα). Οταν εμεινα εγκυος στην μπεμπα μου πατησα ποδι και δεν το διαπραγματευτηκα ουτε για αστειο, απλα του ανακοινωσα οτι καθε 15 μερες θα ερχετε μια γυναικα να κανει τα "χοντρα"!!! Δεν εχω παραπονο, κουβεντα δεν ειπε!!! Τελευταια φορα ηρθε η γυναικα οταν γεννησα, εκτοτε δεν την ξαναφερα και αυτο επειδη μενει μακρια και πρεπει να την φερω και να την γυρισω εγω και αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα!!! Παντως η αληθεια ειναι οτι τα φερνω βολτα και αυτο γιατι δουλευω απο το σπιτι και δεν χρειαζετε να λειπω καθημερινα!!!

Γνωμη μου παντως ειναι οτι αν τα οικονομικα το σηκωνουν καλο ειναι να ερχετε μια γυναικα ετσι ωστε να μενει και λιγος ελευθερος χρονος στην γυναικα!!! Πατηστε ΠΟΔΙ!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βικυ και εγω αγαλμα πρεπει να κανω στον αντρα μου...χωρις μουτρα ερχεται η κοπελα 2 φορες τον μηνα εγω δεν μπορω να τα προλαβω αλλα για να ειμαι και ειλικρηνης βαριεται και αυτος να κανει δουλειες και ξερει οτι αμα δεν ερχεται η κοπελα θα φορτωθει..

τους τελευταιους μηνες κιολας που αντιμετοπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την μεση μου ερχεται και με βοηθαει και στο σιδερωμα η κοπελα αυτα να πω την αληθεια τα κλαιω τα λευτα αλλα τι να κανω αφου δεν μπορω....

εγω ξερεις τι θα σου ελεγα να κανεις?

να τον πιασεις και να του πεις οκ δεν θες γυναικα αλλα επειδη δεν μπορω να τα κανω ολα μονη μου θα αναλαβεις καθημερινα αυτες και αυτες τις δουλειες..

ποσο θα αντεξει να τις κανει???? :lol:

δεν νομιζω πολυ οι αντρες εχουν τις μισες αντοχες απο οτι εμεις ;)

και στο κατω κατω ποσο θα αντεξεις και εσυ ακομα να τα κανεις ολα?? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν κόλημα και δεν θέλουν γυναίκα να καθαρίζει...ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...και ειδικά αν τους λεεί η γυναίκα τους ότι δεν μπορει...τι να κάνει δηλαδή? να κόψει το λαιμό της ή την μέση της και να τα κάνει??? έλεος, που ζούμε πια...στο 1930 που οι άντρες διατάζαν και οι γυναικες υπακούαν??? Δεν λέω να μην το συζητάνε και να μην υπολογίζει ο ένας τον άλλο αλλά μια γυναίκα κοστίζει όσο μια φορά την εβδομάδα φαγητό από έξω delivery και μιση φορά σε εστιατόριο...αν είναι δυνατόν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια ειμαι κ λιγο ψηλομυτα!!δεν θελω να ερθει γυναικα κ μετα να λενε αααα κοιτα ολα η γυναικα τα κανει κ ειναι πεντακαθαρο το σπιτι της...δεν ειναι απιθανο να ειπωθει κατι τετοιο...προτιμω ν'ακουσω εγω τα παινεματα!!!ωω ναι μ'αρεσει να με κολακευουν!!! 8-}

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια ειμαι κ λιγο ψηλομυτα!!δεν θελω να ερθει γυναικα κ μετα να λενε αααα κοιτα ολα η γυναικα τα κανει κ ειναι πεντακαθαρο το σπιτι της...δεν ειναι απιθανο να ειπωθει κατι τετοιο...προτιμω ν'ακουσω εγω τα παινεματα!!!ωω ναι μ'αρεσει να με κολακευουν!!! 8-}

θα αρχισω εγω με τα παινεματα φιλεναδααα μια χαρα τα εχεις ολα στο σπιτι σου αψογη νοικοκυρουλα κ μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωωωωωωω με σκλαβωσες οντως!!!!!!υπερβαλλεις βεβαια κ κοκκινισα παλι!!!μες το χαος ηταν τοτε το σπιτι!! :oops:

ειπαμε εισαι υπερβολικη ολα ηταν υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικά κορίτσια είναι το μόνο για το οποίο δεν θεωρώ ότι θα με ενδιέφερε να μου κάνουν κοπλιμαν :D:D:D μια φορά η γιαγιά του άντρα μου με είχε πει καλή νοικοκυρά και φρίκαρα :lol::lol::lol:

εγώ είμαι μυγιάγκιχτη από την ανάποδη...δεν μπορώ να λερώσω τα νύχια μου ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...