Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ kon21 για τα καθησυχαστικά σου λόγια :):):)

Μακάρι τα νέα να είναι ευχάριστα, γιατί εγώ φοβάμαι για το αντίθετο και οι ώρες δυστυχώς έχουν κολλήσει... [smilie=clock.gif]

Sia 24 σε ευχαριστώ πολύ, πολύ :):):)

Σε 4 ώρες το πολύ θα ξέρω... :ympray::ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

Μαρικάκι μου καλησπέρα και από εμένα!

Δεν πολυμπαίνω πια στο mammy για αυτό και άργησα να ενημερωθώ για τις εξελίξεις και αναπόφευκτα....και να σου απαντήσω.

Τις πιο θερμές μου ευχές για ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμααααααααααααααααα!

Μακάρι όλα μα όλα να σας πάνε καλά αυτή τη φορά και να μας πεις τα ευχάριστα!!!!!!!!

Σου δίνω όλη μου τη θετική ενέργεια και η σκέψη μου θα είναι στραμμένη πάνω σου.

Φιλάκια πολλά πολλά :x:x:x:x:x@};-@};-@};-

Δημοσίευση
Άχ, βαχ, δεν έχω κανένα σύμπτωμα anastasia μου και πολύ ανησυχώ [smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]

Εσύ, πως τα πάς;;;;;;;;;;;;;;

Τιποτα απολυτως κι εγω....ολα ησυχα ηρεμα, ουτε συμπτωματα περιοδου, ουτε εγκυμοσυνης......... :geek: ωρε θα μας τρελανει.....εγω εχω μερες ακομα μεχρι της 20 θα περιμενω!

Δημοσίευση

Αμάν, καλή μου sia 24 μόλις τώρα πρόσεξα ότι βρίσκεσαι στην τελική ευθεία! Καλή λευτεριά και να γεννήσεις με ένα πόνο! Με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου [smilie=angel13.gif]. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου απο τα βάθη της καρδιάς μου @};-@};-@};-

Δημοσίευση

Tanya μου γειά σου :-ss , χαίρομαι που τα ξαναλέμε :-*

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και τη συμπαράσταση. Οι ώρες βρε παιδιά δεν περνάνε...

Εύχομαι να είναι για καλό, βρε Anastasia που και εσύ δεν έχεις συμπτώματα :-\ :-\ :-\

Εν αναμονή και οι δυό μας :-w:-w:-w(-|(-|:-w:-w:-w

Δημοσίευση

Μαρικάκι ....όλα θα πάνε καλά, θα το δεις....

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι περισσότερο (μια κουβέντα είναι, θα μου πεις) !

Σε φιλώ και περιμένω τα νέα σου.....

Τις πιο θερμές ευχές μου.....

Δημοσίευση

τι εγινε ακομα να μαθεις?δεν παιρνεις κανα τηλ.μπας και τα εχουν βγαλει?θα σκασω πια :whistle::whistle:

Αμερικη ε?σε ποιο μερος ακριβως?εχουμε θειο εκει...ποσο θελω να ερθω αλλα δυστηχως δεν το βλεπω να γινεται πραγματικοτητα ποτε.ο αντρας μου εχει παει 2 φορες πριν με γνωρισει και μου εχει πει τα καλυτερα!

Δημοσίευση

Sakoulina μου, ένα μικρό θαυματάκι ζητάω και εγώ, αλλά που είναι;;;; Μήπως ζητάω πολλά απο τη ζωή μου;;;; Αν και με κάποια καθυστέρηση, μου έδωσε έναν υπέροχο σύζυγο, ένα σπίτι και μια καινούργια ζωή στην Αμερική. Μήπως ζητάω πολλά;;;;

Rose25 και εγώ να σκάσω είμαι, αλλά και να τηλεφωνήσω, απαντάει τηλεφωνητής και σε παίρνουν πίσω. Οπότε δεν βγαίνει τίποτα...[smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Εμείς μένουμε στο Springfield, Massachusetts, που βρίσκεται 1,5 ώρα δυτικά της Βοστώνης και 2,5 ώρες ΒΔ της Νέας Υόρκης. Ο θείος σου που είναι;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια εγω δεν ειναι οτι δεν εχω πιστη, απλα νομιζω πως δεν ειμαι αξια να μου χαριστει το θαυμα της ζωης.Νομιζω πως δεν το αξιζω, πως ειμαι αμαρτωλη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο να σκεφτω.... :( Νιωθω πως ανεβασα πυρετο και η μεση μου με εχει διαλυσει!!!Αιντε να ερθει να τελειωνουμε να παμε για σπερματεγχυση να ξερουμε που παταμε!

Δημοσίευση

marikaki εχεις π.μ. ;) για πες πως ειναι η ζωη εκει?φανταζομαι πολυ καλυτερα απο την Ελλαδα...

anastasia μου αυτα που λες τα εχω σκεφτει και εγω πολλες φορες αλλα δεν ειναι ετσι πιστεψε με.στο κατω κατω ολοι αμαρτιες κανουμε και αυτες οι γυναικες που κανουν παιδια και τα πετανε δεν το ξερει ο Θεος νομιζεις?δοκιμασιες περναμε που εχοντας την πιστη μας δεν πρεπει να φοβομαστε τιποτα.ολα θα γινουν στην ωρα τους :):)

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο rose25, αλλά και εγώ καταλαβαίνω την αναστασία, γιατί αισθάνομαι τα ίδια! Όχι ότι είμαι αμαρτωλή με την κακή έννοια, δεν έχω κάνει κάτι το τρομερό στη ζωή μου, αλλά ότι ίσως δεν είμαι άξια να ζήσω αυτή την εμπειρία ακόμα. Θα μου πεις, υπάρχουν ένα σωρό ανάξιοι άνθρωποι στον κόσμο αυτό, που κάνουν παιδιά, τα κακομεταχειρίζονται, τα εκμεταλλεύονται και τα εγκαταλείπουν. Σωστό και αυτό! Τι να πω, βρε κορίτσια, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...

Το ότι μας δοκιμάζει, αυτό είναι σίγουρο...

Μετά την παλίνδρομη κύηση του περσινού Σεπτεμβρίου, ο άντρας μου κόλλησε στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας το εξής ρητό, στα αγγλικά, κάτω από το εικόνισμα της Παναγίας βρεφοκρατούσας:

God grant me the serenity to

accept the things I cannot change,

the strength to change the things I can,

and the wisdom to know the difference.

Συχνά αναρωτιέμαι εάν θα έχω τη σοφία να τραβήξω το δρόμο μου έχοντας πάρει τις σωστές αποφάσεις... ό,τι και αν σημαίνει αυτό...

Δημοσίευση
Βρε κοριτσια εγω δεν ειναι οτι δεν εχω πιστη, απλα νομιζω πως δεν ειμαι αξια να μου χαριστει το θαυμα της ζωης.Νομιζω πως δεν το αξιζω, πως ειμαι αμαρτωλη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο να σκεφτω.... :( !

Οχι βρε ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ.... μην σκεφτεσαι ετσι.... Εχασες την πιστη σου,αποπροσανατολιστηκες....δεν ειναι κακο....συμβαινει σε ολους καποια στιγμη.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕΣ ΤΩΡΑ....και για να στο πω πιο χυμα: αν δεν ησουν αξια θα ειχες απλα του μπιιιιιιιπ τον χαβα και δεν θα σε ενοιζαν τα μωρα!!!!!

Ουτε αμαρτωλη εισαι,ουτε τιποτα! Απλα εισαι πικραμενη κ απογοητευμενη! Και τετοιες στιγμες το μυαλο περνει αναποδες στροφες!Ηρεμισε,βαλε σε μια ταξη σωμα και πνευμα κ προχωρα μπροστα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια εγω καθε μερα παρακαλαω πρωτα απο ολα να εχουμε την υγεια μας ολοι μας και μετα για τα αλλα απλα θα γινουν.οσο πιστευουμε θα γινουν ολα :)

με αυτα και με αυτα περασε η ωρα.πρεπει να βγω βρε marikaki λυπησου με παρε τηλ.να μαθουμε :P τι εγινε γιατι αργουν τοσο πολυ? :angry:

Δημοσίευση

Δεν πειράζει rose , πήγαινε στο καλό και αύριο θα μάθεις τα νέα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρέα που μου κράτησες, μαζί με τα άλλα κορίτσια, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σε φιλώ γλυκά :-* και να έχεις ένα υπέροχο βράδυ :D

Αύριο μέρα είναι και θα τα ξαναπούμε :D

Δημοσίευση

Δεν ξέρω πότε θα με ειδοποιήσουν, είπαν 1-4μμ. Τώρα είναι 1.25μμ. Εάν τηλεφωνήσω βγαίνει τηλεφωνητής, αφήνεις μήνυμα και σε παίρνουν πίσω, δηλ. άνθρακες ο θησαυρός...

Παρακολουθώ και το online site που συμπληρώνουν τα αποτελέσματα στο προφίλ μου, αλλά ακόμα τίποτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...