Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Εχω πολλα πολλα νευρα!!!!

Η κοπελα που θα με παντρεψει ειναι απο θεσσαλονικη κι ειναι πολυ καλη κοπελα. Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια. Εγω ακομα σε αδεια λοχειας. Κανουνε λοιπον εκπαιδευτικο 2 εβδομαδεις στην αθηνα με πληρωμενα ξενοδοχεια και ολα τα εξοδα.

Με παιρνει λοιπον σαββατο απογευμα και μου λεει "μπορεις να με φιλοξενισεις?" ναι αμε της λεω εγω νομιζοντας 1-2 μερες. Μου πεταει λοιπον οτι ακυρωσε το ξενοδοχειο πριν καν με ρωτησει για να μεινει 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ μαζι μας... Νευριασα παρα πολυ. :evil: Και χθες ηρθε...

σε μια πολυ δυσκολη φαση της ζωης μας, αφου ξεκινησαμε βρεφικο και ο μικρος θελει αμεριστη προσοχη και αγαπη οσο ειμαστε μαζι, ατελειωτα παιχνιδια και θηλασμους, και με τις ετοιμασιες της γαμο-βαφτισης σεναν μηνα! :!:

Και ρωταω εγω... Πως μπαινεις σ ενα σπιτι με μωρο παιδι για τοσο διαστημα χωρις καν να ρωτησεις? Και καλα εγω. Τον αντρα μου τον σκεφτεσαι οτι μπορει να αισθανετε ασχημα? Οκ εισαι κουμπαρα αλλα αυτοι τι σημαινει? Ειμαι εγω περιεργη ρε κοριτσια? Εχω δικιο η αδικο? Φταιω που θυμωνω?? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΩΩ Δυσκολη κατασταση

ναι 2 ευδομαδες ειναι πολλα..ακομα και για κουμπαρα

αλα αυτο θα επρεπε να το σκεφτει η ιδια

μα καλα γιατι ακυρωσε το ξενοδοχειο;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πώ? κανονικά θα έπρεπε να σου πει από την αρχή -πριν έρθει- για πόσο διάστημα επρόκειτο να μείνει!!!

τουλάχιστον έχετε διαθέσιμο δωμάτιο? ή θα κοιμάται στο σαλόνι?!

εγώ ακόμη και στην αδελφή μου να πάω θα πω το διάστημα !

άντε καλώς τα δέχθηκες!!! :|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πρωτα ακυρωσε το ξενοδοχειο και μετα με ενημερωσε. Αυτο με θυμωσε περισσοτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυσκολα τα πραγματα αν η κοπελα ειναι ελευθερη χωρις παιδια μαλλον δεν καταλαβε τι δυσκολια μπορει να σου φερει απο την αλλη μηπως το εκανε και για να σε βοηθησει καπως λεω με τις ετοιμασιες...

καλο ειναι αφου θα γινει και κουμπαρα να μιλησετε λιγο ανοιχτα και να της πεις πως αισθανεσαι για μην μεινει κατακαθι για την μελλοντικη σας σχεση...

με το καλο σου ευχομαι ο γαμος βαπτιση το εχω κανει και εγω πολυ τρεξιμο αλλα ωραια ξεχωριστη στιγμη :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν παμε καλά ! 2 εβδομάδες να κατσικω8εί μεσα στην οικογένεια ?

κάτσε ρε τον ρώτας τον άλλον ? :x

Φίλενάδα μέγαλο πάκετο κ προσώπικα πολυ ''πνιγηρο'' !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Και εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτα.

Ειναι πολύ πιθανό να το έκανε απο άγνοια...

φιλάκιααα :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή κοπέλα η κουμπάρα σου αλλά το έφερε λίγο πονηρά το θέμα.Θα το καταλάβαινα αν ήθελε να γλυτώσει έξοδα όμως από τη στιγμή που όλα είναι πληρωμένα ποιος ο λόγος να φιλοξενηθεί στο σπίτι σου και τις 2 εβδομάδες. Εντάξει μπορεί να θέλει να δει τον μικρό περισσότερο μια και της έτυχε η ευκαιρία.Ομως γιατί δεν στο είπε, εδώ σε αδερφές πάμε και ρωταμε για να μην τους ξεβολέψουμε.Βρε μπας και δε θέλει να είναι πολλές ώρες με τους άλλους συναδέρφους; :ymdaydream::ymdaydream: Πάντως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. ;) Και μένα τα νεύρα μου θα ήταν κάπως έτσι [smilie=banghead.gif], υπομονή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννουλα ειλικρινα η συμπεριφορα της κουμπαρας σου ειναι ανεξηγητη!Τι στιγμη που μπορει να μεινει σε ενα ξενοδοχειο μονη της, να εχει τον προσωπικο της χωρο δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ερθει να μεινει στο σπιτι σου για 2 εβδομαδες!Προσωπικα μετα απο τοσα χρονια που μενω σε δικο μου σπιτι ουτε στους γονεις μου δε θα πηγαινα για 2 εβδομαδες!!!Θα εμενε μια χαρα στο ξενοδοχειο της και απο εκει και περα θα μπορουσε να σας επισκεφτει και μια και δυο και δεκα φορες!!!Μηπως εχει καποιο αλλο θεματακι που δεν το λεει?

Φιλακια πολλα στο αγοραρο!!!! [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα δεν εισαι παραλογη αλλα επειδη αυτο το σκηνικο ειναι στημενο θα ηθελα να σου πω να της μιλησεις .Τωρα ενταξει εγεινε και σαφως δνε συ παει καρδια να της πεις σηκω φυγε αλλα να της εξηησεις οτι θα ηθελες πρωτα να ενημερωνεσε και μετα επειδη δεν μενεις μονη σου εχεις και μια οικογενεια πισω σου , δεν ειστε διακοπες και τη φιλοξενεις ,Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλους φιλους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eταξυ σιγουρα δεν το εκανε απο κακια αλλα οπως λετε απο αγνοια... Με τους συναδελφους δεν θα ειχε πολλα πολλα αλλα οσο να ναι μια επαφη θα την ειχε. Ισως γι αυτο.. Παντως θα μπορουσε να μεινει σρο ξενοδοχειο και να ερχετε τα απογευματα . Ηταν πολυ αστοχο ολο αυτο που εκανε. 14 μερες ακομα... Πως θα αντεξωωωωωωωωωω???? X(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελεος!2 εβδομαδες???κ πως να της πεις να φυγει ρε γμτ...πολυ δυσκολη η θεση σου,εγω θα ελεγα οτι εχουμε κατι κολλητικο!ψειρες! :twisted: παντως 15 μερες ειναι παρα πολλες κ ειδικα σε ενα σπιτι με μωρο παιδι!αν ειναι δυνατον...δε σκεφτηκε τιποτα??? :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω πως ειτε δεν ειχε το μυαλο οπως λες κι εσυ να το σκεφτει απο μονη της ειτε κατι αλλο συμβαινει... ποιος ξερει τι? Δε νομιζω παντως οτι ειναι οικονομικο το θεμα γιατι οι εταιριες στα εκπαιδευτικα σεμιναρια εκτος εδρας που κανουν, συνηθως κλεινουν μαζικα δωματια σε καποιο ξενοδοχειο και το πληρωνουν απ' ευθειας (για μειωμενο κοστος) ή σε αφηνουν να επιλεξεις και σου επιστεφουν τα χρηματα βαζοντας καποιο πλαφον.

Οπως και να ειναι εγω στη θεση σου δε θα δισταζα καθολου να της πω απο το τηλεφωνο οτι ειναι πιεσμενη η φαση και ακαταληλη η στιγμη για την οικογενεια μου, ευγενικα φυσικα, και οτι καποια αλλα στιγμη ευχαριστως θα τη φιλοξενουσα. Θα περιμενα κιολας να καταλαβει, να σκεφτει αυτα που δεν ειχε σκεφτει απο μονη της και να βρει καποια αλλη λυση. Ή να ειδοποιησει την εταιρια ή το ξενοδοχειο οτι η ακυρωση ηταν λαθος ή να παει σε καποιον αλλο φιλο ή συγγενη που εχει στην Αθηνα.

Δε θα το δεχομουνα ετσι πρωτον για διαφυλαξω την ηρεμια της οικογενειας μου και δευτερον γιατι αν τη φιλοξενουσα με το ζορι, ετσι νευριασμενη και πιεσμενη οπως θα ημουνα ολο και καποια παρεξηγηση/καβγας θα δημιουργουταν μεταξυ μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο μενα!!

Εγω προσωπικα, αν μου συνεβαινε κατι τετοιο οχι μονο δε θα παρεξηγιομουν αλλα θα το επεδιωκα κιολας!! Την αγαπαω παρα πολυ την κουμπαρα μας και επειδη δεν τη βλεπουμε συχνα θα τρελαινομουν απο τη χαρα μου αν ερχοταν να μεινει μαζι μας, οχι μονο για 2 βδομαδες αλλα και για οσο ηθελε.. Βεβαια δεν ξερω σε τι κατασταση εισαστε στο σπιτι (αν εχετε κρεβατι κλπ κλπ) και τι σχεση εχετε με την κοπελα και καταλαβαινω οτι σου ηρθε καπως αποτομο, αλλα να το δεις απο την καλη πλευρα! Μενετε μακρια, σαγαπαει, αγαπαει και το παιδι και θελει να σας χορτασει! Καθε ποτε βλεπεστε? Ποσες φορες το χρονο??

Αλλα απο τη στιγμη που νιωθεις πιεση και ολο αυτο σου ηρθε αποτομα, ειναι καλο να κανεις μια συζητηση μαζι της.. να της πεις οτι σε ενοχλησε γιατι μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις απο το πουθενα η να μαζευτουν ¨γεγονοτα¨και να γινει σε καποια ασχετη στιγμη ενα μπαμ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα πως μπορει να παει να μεινει σε ενα σπιτι σε μια οικογενεια τοσες πολλες μερες ρε κοριτσια...δηλαδη 15 μερες?ο αντρας της που λεει ο λογος μπορει να θελει να κυκλοφορει με το σοβρακο!λεμε τωρα...μπορει γενικα να αισθανεται κ αβολα ο ανθρωπος!15 μερες ειναι παρα πολλες.αντε 2-3 μερες οκ αλλα περισσοτερο οχι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ από χώρο δεν έχω αρκετό στο σπίτι. Αν έρχεται κάποιος μένει στο σαλόνι που είναι άκρως λειτουργικός χώρος και δεν μπορώ να φιλοξενώ πάνω από 3 μέρες γιατί κουράζομαι. Αναστατώνονται τα παιδιά και μου χαλάνε το πρόγραμμα.

Τώρα που θα γεννήσω θα έρθει η μητέρα μου για 1,5 μήνα... :shock: Θα έρθει για να βόηθήσει. Η πεθερά μου που ήθελε να έρθει απλά για να δει το παιδί, της είπαμε ότι είναι καλύτερα να μη μαζευτούμε πολλά άτομα στο σπίτι.

Αννούλα ξεκίνησε ο μικρός παιδικό; Σούπερ! Θα συνηθίσει σε λίγες μέρες και θα είναι όλα μια χαρά. Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπιζω να μη μπει εδω, διαβασει τι λες και δει και τη φωτο σου και γινεται μαλλια κουβαρια!!!!!!!!!!!!!! :o

Δικιο εχεις, αλλα τωρα δε μπορεις να κανεις κατι!!! Δυστυχως πρεπει να την ανεχτεις. :?

Αλλη φορα θα ξερεις!! Και θα ρωτας λεπτομερειες πριν δεχτεις!!!! ;)

Βαλε την να σου κανει και καμια δουλεια, να βοηθησει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, ναι, πες της ''αχ μωρε, ειναι η εποχη που κανω γενικη. Θα με βοηθησεις εεε;;;''. Θα παει να μεινει σε ξενοδοχειο την αλλη μερα!!! Χι χι χι :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol: ε κανατε και γελασα!!!! Κι εγω σκεφτηκα μηπως μπει εδω και το δει! :shock: Αλλα δεν ξερει το μαμμυ! 8-) Παντως ειναι μπερδεμα. Οσο και να αγαπας τον αλλον δεν μπορεις να τον εχεις τοσο καιρο... Ο μικρουλης μου αρρωστησε (αρχισαμε..) και ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε κι ηθελα να παω στο σαλονι να τον κανακεψω, να του δωσω ντεπονακι κτλ και επειδη κοιμοταν η κοπελα δεν μπορουσα, κι αισθανομουν κι αβολα που εκλαιγε το παιδι και φοβομουν μην την ξυπνησει! Εχει ξεναμεινει εδω αλλα 2 μερες και ηταν μεγαλη μου χαρα!! αυτο που με σοκαρε ηταν οι 2 εβδομαδες και το οτι το κανονισε πριν καν με ρωτησει! Και καλα τωρα. Το σκ που θελω να δω λιγο τον αντρα μου που δουλευει ολη την εβδομαδα? ασε που μου ειπε οτι την νυχτα του γαμου θα μεινει μαζι μας! [smilie=banghead.gif] Φυσικα και θα αρνηθω και θα της πληρωσω ξενοδοχειο...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γιατι να της πληρωσεις ξενοδοχειο...

κανε κατι καλυτερο...κλεισε ξενοδοχειο για σενα...και αστηνα να κανει μπειμπι σιτινγκ στον Τονυ...να βγαλει και την υποχρεωση που σου εχει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομιζω οτι πρεπει να εχεις παιδια για να καταλαβεις ή εστω να φανταστεις το προγραμμα ενος σπιτιου με μωρο!!!!!

Οπως και να το κανεις ειναι ενας ανθρωπος επιπλεον (με οτι συνεπαγεται αυτο)...Καλα...αυτη δεν σκεφτηκε να μεινει στο ξενοδοχειο για να εχει την ανεση της και να σας βλεπει κατα την διαρκεια της εβδομαδας;

Και φυσικα σας φερνει σε δυσκολη θεση.....τι να της πεις;;;

Ωωωωωχ αυτα που δε μπορω!!!!! Αν εχετε μεγαλη οικιοτητα μιλησε της ανοιχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tν πατατα την ειχα κανει εγω. Δεν βρισκαμε κουμπαρο και ηξερα οτι θελει κουμπαρια και δεν εχει οικονομικο π[ροβλημα. Κι ετσι το προτεινα εγω. βεβαια την συμπαθουμε πολυ και ειναι καλο ατομο. τωρα δεν μπορω να της πω "οκ εγινες κουμπαρα αλλα απο μακρια κι αγαπημενη" Απλα επρεπε απο μονη της να σκεφτει οτι ειμαστε σε δυσκολη φαση γιατι της τα λεω ολα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...