Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

ELENALDA

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι στην 20η εβδομάδα κύησης και την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα εξέταση Β΄επιπέδου & μέτρηση τραχήλου. Ενώ τα παιδάκια μου είναι μια χαρά ο γιατρός είδε ότι ο τράχηλός μου έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και μπήκαμε εσπευσμένα την επόμενη ημέρα για περίδεση τραχήλου. Μετά από αιματολογικές εξετάσεις δεν βρέθηκε κάποια φλεγμονή και ο γιατρός κατέληξε ότι είναι παθολογικό. Απλά μας έκανε τρομερή εντύπωση ότι στην τελευταία μας επίσκεψη στον γιατρό πριν 3 εβδομάδες ο τράχηλος ήταν πάρα πολύ καλός και δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάποιο πρόβλημα. Σημειωτέον ότι επειδή είμαι από εξωσωματική προσέχω πάρα πολύ... ξεκουράζομαι πολύ, δεν κάνω πολλές δουλειές, δεν σηκώνω βάρη. Εχει καμμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία γιατί με προβλημάτισε πάρα πολύ το όλο σκηνικό?? Ετσι στα καλά καθούμενα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 1 month later...

Kαλημερα Ελεναλντα!

Με το καλο τα διδυμακια σου!

Περιμενω κ εγω διδυμακια μετα απο εξωσωματικη και ημουν-ειμαι πολυ προσεκτικη.... πριν 5 μερες εκανα περιδεση τραχηλου....εχω ενα αιματωμα λιγο πιο πανω απο το στομιο του τραχηλου το οποιο για να "βγει" πιεζε τον τραχηλο κ ειχε αρχισει να μου τον χαλαρωνει κ να τον κονταινει.

Θελω να μαθω κ εγω να μαθω λεπτομεριες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...