Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν ξερω τι τιτλο να βαλω ....

Recommended Posts

Δεν ξερω τι να γραψω ..σκεφτομαι μονο τα ματια της ετσι οπως με κοιταζαν πριν δυο ωριτσες..Ακουει ο θεος κοριτσια ? δεν ξερω ..Το σκουφακι εκρυβε τα μαλλια που ειχαν πλεον χαθει , η μασκα καλυπτε το πρωσοπο της , τα ματακια της μελαγχολικα ..

Με το που εφυγε με την μαμα της , εβαλα τα παιδια για υπνο , αρχισα μετα να μαζευω τα παιχνιδια τους απο δεξια και αριστερα ..Σε καποια στιγμη εκατσα στο πατωμα και τα ματια μου ετρεχαν απο μονα τους ..οπως και τωρα ..

Δεν μπορω να σταματησω ..ειναι μονο 9 ετων ...

Ας πουμε μια προσευχη μπορει να Ακουει εκει ψηλα ..Μια προσευχη να γυρισει πισω υγιεις και ευτυχισμενη

Μια προσευχη , η μητερα της να αντεξει λιγο ακομα μεχρι ολα αυτα να γινουν κακο ονειρο..

Μια προσευχη ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο..

Μια προσευχη , κατι για να Ακουσει εκει ψηλα ..

Δεν ξερω τι κανει ο Θεος δεν ξερω ο Υψιστος τι βουλες εχει , ομως ματωνουν οι αγγελοι ? Μονο αγγελος ειναι το καθε παιδι , ματωνουν οι αγγελοι ?...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω τι εχει το παιδακι απο τα λεγομενα σου φανταζομαι κατι σοβαρο..Παναγια μου σκεπασε το και φυλαξε το..μακαρι να ειναι ολα περαστικα ..ενα ονειρο κακο που περασε...Ποναει η ψυχη μου..οταν ακουω τετοιες καταστασεις...Κανενα παιδακι,καμμια αθωα ψυχουλα ...

ραγιζει η καρδια μου οταν ακουω για παιδακια που υποφερουν. Θα ακουστω κακια αλλα παναγια μου ζουν ανθρωποι που θελουν να πεθανουν κανοντας καθημερινα κακο στον εαυτο τους θελημενα ειτε με ναρκωτικα ειτε με αλλα γιατι αυτοι λοιπον να συνεχιζουν κ να φευγουν τα αγγελουδια που η αθωα τους ψυχουλα αξιζει τα παντα? Μακαρι η Παναγιτσα να ναι κοντα της κ να την προστατευει να μην το παιδευει το αγγελουδι κ ... δεν εχω αλλα λογια

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο ενα παιδι που εχει καποια ανιατη ασθενεια .Βασανιζετε εκεινο και ταλαιπωρειτε ειλικρινα δνε ξερω τι λογια παρηγοριας να πεις σε αυτους τους γονεις .Ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπιστει μια τετοια κατασταση και δυστυχως παντα ακομα και να γινει καλα το παιδι υπαρχουν παραπλευρες απωλειες . Ο Θεος και η Παναγιτσα να το εχουν καλα αυτο και ολα τα παιδιακια του Κοσμου .

Ακουγα σηερα στην τηλεοραση μια συνεντευξη της Μαρια Ιωαννιδου η οποια εχει καρκιν αρκετα καταβεβλημενη σωματικα και περισσοτερο ψυχολιγικα τη ρωτησε η δημοσιογραφος αν εχει πει ποτε :Θεε μου γιατι σε εμενα η απαντηση που εδωσε ηταν η εξης :οταν βλεπω μικρα παιδια καραφλα και να περνανε ολη αυτη τη ταλαιπωρια δεν εχω δικαιωμα να το πω ....Ειλικρινα αν και τη θεωρω ατομο χαζοχαρουμενο με λυπησε σαφως η κατασταση που ενα ατομο πεφτειψυχολογικα αλλα η συγκεκριμενη κουβεντα με εκανε να τη δω με αλλο ματι θεωρω οτι τα ειπε ολα

η προσευχη εχει μεγαλη δυναμη !!!

Βανια κι εχω ετσι την θεωρουσα αλλα αλλαξα κι εγω αποψη για την Μ Ιωαννιδου με οσα ειπες!!!Δεν το ηξερα!!!

αν θυμαστε ο Χριστοδουλος το ειχε πει : γιατι σε μενα!!!! (ειχα απογοητευτει τοτε)

Μετα ζητησε συγνωμη οτι δεν επρεπε να το πει!!!

τι να πω??? ολες οι προσευχες ας ειναι γιαυτα τα αθωα πλασματα...

εχω δει πολλα παιδακια οταν πηγαινω στο παιδων....δεν μπορουν να παιξουν οπως τα υπολοιπα,να χαρουν την ζωη τους

στεκονται λυπημενα και μονο κοιτανε.

δεν θα ξεχασω ενα αγορακι που ηταν στην αυλη του νοσοκομειου...ταιζε τα περιστερια και αυτο του εδινε τοοοοοση χαρα που ελαμπαν τα ματια του μεχρι που καποιος αναισθητος για να μην τον πω αλλιως κοροιδεψε το παιδακι γιατι φοραγε μασκα και σκουφακι :evil::evil:

εεεεε εκει δεν κρατηθηκα και του ειπα 'κριμα που ο θεος δοκιμαζει παιδακια και οχι ανθρωπους σαν κι εσενα'

η μαμα του παιδιου ηταν ετοιμη να βαλει τα κλαμματα....καταβεβλημενη πολυ και μαζι με αλλες μαμαδες την καναμε να νιωσει καπως καλυτερα

θεε ακους?????

καλημερα κοριτσια

ενα πραγμα θα σας πω .. οτι απο το Σαββατο δεν μπορω να συνελθω και να λειτουργησω κανονικα ..Δεν ξερω ωρες ωρες ειλικρινα που βρισκει αυτη η μανουλα την δυναμη γιατι φανταστειτε ειμαστε Ηρακλειο και εχει αλλα τρια παιδακια μικροτερα να την περιμενουν στην επαρχια ..Δεν ξερω θεουλη μου τι να πω πια ..Σκεφτομαι μοναχα οτι μακαρι ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο και να συνεχισει την ζωουλα της κανονικα ..Οχι δεν αξιζει σε κανενα γονιο και κυριως σε κανενα παιδι να κουβαλαει αυτον τον σταυρο ..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ , αυτο που γραφεις για τον μ..α που κοροιδεψε παιδακι σε τετοια κατασταση δεν υπαρχουν λογια ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...