Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου και περαστικα σε οοολα τα μωρακια!!!

εμεις χθες μια απο τα ιδια....και χειροτερα!!

πηγαμε βολτα τον σπυρο το πρωι και αυτος εβγαλε μια απιστευτη γκρινια και θυμο!!!

να φαει δεν ηθελε,να παιξει δεν ηθελε...τιποτα δεν ηθελε παρα μονο να ουρλιαζει

:shock::shock::shock:

εγω ημουν τοσο χαλια ψυχολογικα με οοολο αυτο που με επιασε η ημικρανια μου τοσο εντονα που ταυλιαστικα στο κρεβατι και δεν μπορουσα να κανω τιποτα,ενιωθα τοσο αδυναμη και ποναγα τοσο πολυ...

τον μικρο τον κρατησε ο αντρας μου(παιχνιδι,μπανιο,φαγητο)εγω σηκωθηκα να τον βαλω μονο για υπνο(το μεσημερι κοιμηθηκε ευτυχως καλα)

το απογευμα που ξυπνησε ηταν ενα εντελως διαφορετικο παιδακι ηρεμο και χαμογελαστο

πηγαμε βολτιτσα,επαιξε πολυ και ηταν ολη την ωρα μεσα στα γελια :roll: αφου 'μιλαγε' κιολας συνεχεια!!!

ροδανι πηγαινε η γλωσσα του με τα ακαταλαβιστικα :lol::lol::lol::lol:

το βραδυ.....τα ιδια!!!!!! εγω να πω την αληθεια την πρωτη φορα που ξυπνησε δεν τον ακουσα(με τοσα παυσιπονα ημουν στον κοσμο μου) τον ανελαβε ο αντρας μου!!

την δευτερη φορα ομως τον ακουσα ηταν 3 και χτυπαγε με ενα παιχνιδι την πορτα του :roll::shock::roll:

ηθελα να κοιμηθω μαζι του αλλα ημουν πολυ χαλια ρε γμτ :cry::cry::cry::cry: αποψε ομως θα το κανω

παντως πρεπει να ειναι εφιαλτες που τον ταλαιπωρουν γιατι μου ειπε ο αντρας μου,που εκατσε μαζι του,οτι μεσα στον υπνο του πεταγωταν συνεχεια :(:( και μαρεσει που του ειχα διαβασει και παραμυθακι και εμεινα και μαζι του μεχρι να κοιμηθει........

μακαρι να ειναι φαση που θα περασει γιατι ειναι μεσα στον εκνευρισμο ολη την ημερα εξαιτιας αυτου.

αααααααααα το αλλο???? που μας πηγε νααααααα βραδυατικα????

την ωρα που ξυπνησε πρωτη φορα ο μικρος και πηγε ο αντρας μου να τον δει ακουσε την εξωπορτα της αυλης(που την ειχαμε κλειστη) να κλεινει με δυναμη και βηματισμους να φευγουν τρεχοντας

:shock::shock: ωραιοτατα!!!!! αυτο μας ελειπε μονο

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

re su Anastasia,kleidoste tin porta kai bgalte ta kleidia...to bradu pou koimatai kleineis tin porta?mipos fobatai?

kalimera!!!

exthes ekana milopitakia me sfoliata k kanela gia tin mikri ,eginan pentanostima ,tha ksanakano almura omos me gemisi laxanikon !!!! i mikri efage 2 kai ego ta upoloipa prin apo ligo!!!! exthes to bradu itan tis vefas sto spiti ,eftiaksa patates giaxni ,ta milopitakia kai krepes me nutela tis opoies tsakise o husband mou!!!! i mikri exei kati melanies stin plati mikres san daxtulies ,i tin piezo polu otan tin perno agkalia i proxthes ston paidotopo pou epese ena megalo paidi pano tis xtupise,to mono sigouro einai oti melaniazei san k emena polu efkola,ola ta kala mou pire xixixixi,episiw exei ginei polu nevrospasto ,otan thelei kati kanei sta alla paidakia mi mi mi mi kai kanei kai ta daxtula ,mimeitai emena xaxaxaxa ,to vrady malone tin koukla tis k tis tsirize,leo tou G etsi akougomai?xaxaxaxaxaxaxaxaa sas eipa ?pareiggeila papoutsakia athlitika apo to www.toys.de ena 23,ena 24 kai ena 25 me ta metaforika mou vgainoun 25 euro to kommati ,edo stin agora den mporesa na vro kato apo 35 euro ...Lena to site pou mou proteines fovero!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

Αναστασία κι μόνο που το διάβασα ανατρίχιασα, αυτό με την εξώπορτα!!!! :-s

κάτι τον απασχολεί, εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με όλα αυτά που πρέπει να κάνει την ημέρα, εννοώ τα ιατρικής φύσεως, φυσιοθεραπείες κ.λπ.!!!!!

σήμερα ο Λουκάς θα πάει εκδρομή σε μια φυτεία με μηλιές!!, και δεν θέλει να πάει γιατί μπορεί ο αγρότης να έχει σκυλί εκεί!!!.....έχει μεγάλο πρόβλημα, φοβάται τα σκυλιά επειδή ένα μεγάλο μια φορά του επιτέθηκε από τότε γιοκ!!!!!.....και χθες μου είπε ότι θέλει να μείνει σπίτι!!!!....του είπα πολλά πράγματα για να τον ηρεμήσω και να μην δώσει σημασία στο σκυλί (που δεν ξέρουμε αν έχει) και του χαλάσει την ημέρα!!!!!

αντίθετα το μπουμπούκι όταν δει σκυλί, ανεξαρτήτου μεγέθους, τρέχει προς εκείνο και θέλει να το χαϊδέψει!!!!.......τι διαφορετικά παιδιά!!!!......

έκανα και τα τυροπιτάκια μου.....πάω να τα ξυπνήσω.......!

Δημοσίευση

εμεις να δεις πως ανατριχιασαμε μονο και μονο στην ιδεα οτι καποιοι μπηκαν στην αυλη μας :?:?:?

γιωτα μου τι κανεις κοπελα μου?

την πορτα του την ειχα παντα κλειστη οταν κοιμοταν...μηπως τωρα που κοιμαται σε κρεβατι και εχει το περιθωριο να κατεβαινει οποτε θελει τον φοβιζει η κλειστη πορτα?

αχχχχ ποσο σε ζηλευω??? με την καλη εννοια ε? περιμενω πως και πως να παρω κι εγω του σπυρακου ετσι παπουτσακια ελευθερα χωρις περιορισμους

αντε να παει 3 υπομονη :roll::roll:

argi ειναι λογικο να φοβαται ο λουκας τα σκυλια μετα απο αυτο αλλα πιστευω οτι σιγα σιγα θα το ξεπερασει

οσο για την μπουμπουκα μια απο τα ιδια ειναι και ο δικος μου φοβος μηδεν :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τυροπιτάκια μου μύρισαν!!!!! Να πεταχτώ να φάω κανένα.... κιλό;

Εμένα μόλις μου έφεραν τις βιβλιοθήκες και θα τις μοντάρω. Μετά μένει να φέρουν και το παιδικό κρεβάτι της Δανάης και τέλος με τις αλλαγές στο σπίτι. Συμμαζεύτηκε κάπως αλλά με 2 παιδιά, δυσκολο να είναι σε τάξη.

Η εγκυμοσύνη πλησιάζει στο τέλος της. Το πολύ 5 εβδομάδες και μετά άλλη μια κοπέλα στην οικογένεια. :D

Ζορίζουν τα πράγματα και εγώ είμαι κάπως. Αφήστε που έχω τρελή φαγούρα. Θα αλλάξω δέρμα από το πολύ ξύσιμο. Πάνω από όλα λυπάμαι το μωράκι που ακούει συνέχεια "χρατς χρουτς"!!!! Θα την έχω ζαλισει τη μικρή!

Αυτά τα νέα μου! Θα επανέλθω. Σήμερα έχω και τα ψώνια που δεν έκανα χτες λόγω κούρασης, να μαγειρεψω και φυσικά να μοντάρω, να πλύνω και να συμμαζεψω! Κουραστήκατε και εσείς ή μόνο εγώ;

Δημοσίευση

Καλα ρε Αθηνα...5 ευδομαδες εμεινς..και ειπες να κανεις ανακαινιση....μουρληηη.

Ασε και κανενα αλλον να κανει κατι

τι περιμενεις ενα σπιτι με 2 κκουκλες να ειναι συμαζεμενο;;; εγω εχω εναν..και αυτη τιστιγμη αμα σου πω τι ειναι που και πως..θα φριξεις..λε ςκαι δεν ακανα δουλιες το ΣΚ.

Τελιακ εκει που θα γεννησεις εχει μπανιερα και θα το κανεις παλη στο νερο;;;;;

Αναστασια εφριξα...θυμηθηκα τοτ επου εκεινος ο τρελος ειχε κολλισει στην καγκελοπορτα μας...

ξεριες ποσο φοβαμαι στο σπιτι εγω..

αν και κλειδωνουμε παντα την εξωτερικη καγκελοπορτα και ειναι ψιλα τα καγκελα και δυσκολα καποιος τα πηδαει, ουτε η γκαραζοπορτα ειναι προσβασημη..να με παει αμα ακουσω κατι.

Αρτζ δυσκολα ενα παιδι ξεπερναει την φοβια για κατι, αν τουλαχιστον καποιος στην γειτωνια ειχε σκυλακι καλο και να επαιζε με τον Λουκα θα ηταν καπως πιο ευκολο.

Ο δικος μου κινηγαει σκιλια γατες τα παντα..χτες γυρηζαμε, ειδ εμια γατα στο δρομο..ξεσηκωθηκε..γκαγκα..γκαγκα..

Δημοσίευση

Αχ Χρύσα... Το ξέρω ότι δεν έχει λογική να κάθομαι ΕΓΩ να μοντάρω (7 μέχρι τώρα) έπιπλα, αλλά αν το αφήσω στον άντρα μου θα τα κάνει λίγο πριν μετακομίσουμε ή μόλις ενηλικιωθεί και η μικρή! Άσε που έχει δύο αριστερά χέρια και του φταίνε όλα! Καλύτερα που έγινε γιατρός και όχι εργάτης... Θα τους είχε τρελάνει όλους. Τώρα τον τρελαίνουν οι ασθενείς!!!!

Εγώ είμαι με τη σκάλα και το τρυπάνι παραμάσχαλα και μέχρι ένα σημείο το απολαμβάνω!!!! Μη δω όμως σταγόνα αίμα... τρελαίνομαι! Οπότε κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!!

Ήπια το καφεδάκι μου, μάζεψα τα εργαλεία μου και ξεκινάω!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

χτες ειχα μια εφιαλτικη μερα... τα παντα πηγαν στραβα, επισης τσακωθηκα και με τους παντες, ελπιζω σημερα ολα να ειναι καλυτερα, ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα... εχουμε αρχισει να συζηταμε πραγματα με τον αντρα μου που δε θελω ουτε να τα ακουω :|

αθηνα ποσο σε καταλαβαινω!!!! και ο αντρας μου εχει 2 αριστερα χερια!! :D ολα τα μονταρισματα εγω τα κανω!!! :lol::lol: καλο κουραγιο!!

ρεσυ μπεμπουλης κατατρομαξα!!!!! πω πω ουτε να το φανταστω δε θελω... κ εμας εδω στη γειτονια τις προαλλες χτυπησαν μια κοπελα και φοβαμαι να κυκλοφορω βραδυ με τον μικρο :?

γιωτα αντε ρε ετσι κανει η μικρη??? την ατιμη! καλο το σαιτ ε?? λεω να κανω μια παραγγελια..τα φιλια μου κ στη μικρη

οι υπολοιπες που εισαστε? συμπεθερα μου? θουλαρα??? οι λοιπες?

Δημοσίευση

Αθηνα ξεκουρασου,εγω 8 μηνων καθομουν και μονταρα την ντουλαπα της μικρής!! μου το ειχε δηλωσει αλλωστε οτι αυτος δεν προκειται να το κανει!!! χαχαχαχα ασε Λενα τους μαλωνει ολους ,εχει λιγες ημερες που ξυπναει το βραδυ ,σημερα ξυπνησε σηλωθηκε και ελεγε κατω κατω ,γυρναω και της λεω Κων ξαπλωσε και κοιμησου και γυρισα πλευρο ,μετα απο λιγο ησυχια ,γυρναω και τι να δω ξαπλωσε και κοιμηθηκε χιχιιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι ρε Αναστασια εγω καταλαβα οτι ο Σπαιρους βγηκε εξω....θα διαφωνησω για τις φοβιες με τα ζωα,οταν ημουν 3 ετων με δαγκωσε ενα σκυλι και μου εκαναν εσω εξω ραμματα,οταν με ρωτησαν γτ το πειραξα ειπα οτι ανοιξα το στομα του για να μετρησω τα δοντια του(ετσι λεει η μαμα μου εγω δεν θυμαμαι) τα σκυλια δεν τα φοβηθηκα ποτέ!!!

Δημοσίευση

Λενακη;;; τι επαθες καλεεε

ελα μη μου στεναχωριεσαι..ελα για καφε σημερα...ο καλος μου οταν ερθει θα ασχοληθει με τον καυστηρα στο υπογειο

Εγω παλη εχω αντρα μαστρορα...νοικοκυρη ναι...βεβεια..μη χασει

μου εχει σπασει τα νευρα με τα μαστρομετα..ολα τα πειραματα που θελει να κανει στην δουλεια του ...και οχι μονο τα κανει σπιτι..

χτες μεχρι τις 11:30 μιλουσε με εναν φιλο του για τηλεφωνικο κεντρο..και θελει να βαλει σπιτι μας.

Επισης εχει εγκαταστισει κατι μαγνιτικες επαφες και καθε φορα που καποιο επιπλο κουνιετε..πχ νουλαπα βιβλιοθηκη κλπ. ο συναγερμος κανει ενα ηληθιο ντιιιιιινννννν..που ακογιεται μεχρι κατω..

ΟΚ καλο ειναι δε λεω ασφαλεια για το παιδι κλπ..αλαλ εκνευριστικοτατο

Δημοσίευση

καθε φορα που κουνιεται επιπλο κανει ντριν???? χαχαχαχαχαχα νομιζω πως θα τον ειχα σκοτωσει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: να περασω 6-6.30? καλα ειναι?

χαχαχαχαχα γιωτα και ο δικος μου ετσι κανει!!! πολυ γελιο εχουν!!!!! εμενα εχει αρχισει οταν ξυπναει το βραδυ επειδη κοιμαται στο κρεβατι του σηκωνεται κ ερχεται και με παιρνει απο το χερι και μου λεει ελα ελα ελα να παω να κοιμηθω μαζι του :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!! :D

εμεις ειχαμε μια ησυχη νυχτα επιτελους!!!!!! ;) ξυπνησε μονο 2 φορες!!!!!!!! :lol: απο τις 52 καλα ειναι!!!!!!!!!!! :P:P:P

μπεμπουλης,ασε....την εχουμε πατησει κι εμεις....μια φορα μας εκλεψαν και μια φορα εγινε κατι που δεν θελω ουτε να το θυμαμαι με εναν μαλακα σε ασανσερ....πολλη προσοχη θελει..... :?:?:?

μαιμουδακι,τι γινεται με την τοποθετηση????σε ποιο νομο εισαι????? :roll:

Δημοσίευση

Αχ ρε συ ξεχασα..χιλια συγνωμη..κανονιζω καφε η γαηδουρα χωρις τον ξενοδοχο..οπου ξενοδοχος η μανα μου που θα ερθει να κατεβασουμε τις κουρτινες, να κανουμε παντζουρια και παραθυρα...μαλλον προς Παρασκευη το κοβω, να κανονισουμε Παρασκευη καφε ;;;;;;

Δημοσίευση

γρουσι η οργανικη μου ειναι στο νομο καβαλας και πηρα αποσπαση στη δυτικη θεσσαλονικη... αναθεμα την ωρα και τη στιγμη!!!! σημερα πηρα τηλεφωνο στο γραφειο και τσακωθηκα παλι.. ψαχνουν λεει να βρουν κενα... ααααααααααααχχχ τι αλλο να πω πλεον..

Δημοσίευση

μαιμουδακι,ειναι ολοι ολιγον μα........ :evil: εμενα απο το γραφειο με εβρισαν κανονικα γιατι λεει δεν τους ειπα οτι εχω αδεια...... :evil: εγω το ειχα σημειωσει στην αιτηση μου,το εγραφε ο φακελος και οταν επαιρνα τηλ.αυτοι μιλαγαν......εχω κι ενα μωρο.....δεν μπορω να τρεχω να τους ψαχνω....... [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Δημοσίευση

γρουσι εσυ τι εισαι? πουεχεις παρει αποσπαση?? ποτε τελειωνει η αδεια σου?

καλα σημερα με εβγαλαν εξω απο τα ρουχα μου... αφου σε καποια φαση φωναξα σε αυτη την κλωσσα ποιος πρεπει να με πηδηξει για να με τοποθετησετε επιτελους? και τρομαξα με τον εαυτο μου :lol::lol::lol::lol:

εχω χασει την υπομονη μου μαζι τους... ας με βαλουν να κανω κατι ρε παιδι μου, δεν το μπορω αυτο το πραγμα!!

καλα ειναι οτι ναναι...... μην την ψαχνεις... ελπιχω οταν ερθει η ωρα να γυρισεις στη δουλεια να μη σου σπασουν τα νευρα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαλλον ο Ερμης ειναι αναδρομος γιατι και εγω μονο οταν ειμαι μονη μου ηρεμω.Ολες τις αλλες ωρες εχω κατι νευρα!!!! :evil::evil:

ΡΕ Λενα τι ειναι αυτοι εκει;;;Καλα αν ησουνα καμια τεμπελχανου ουτε που θα ασχολιοσουνα.Κατα τον Νοεμβρη καπου θα σε βαζανε.

Ευα αληθεια αν πας στη μεση της χρονιας τι γινετε;;;Φευγει ο ανπληρωτης ή αυτος που πηρε τοποθετηση μετα απο σένα;;; :roll::roll: Εχεις ρωτησει;;;

Χρυσα εγω εδω εχω 3 μαστορους!!!!Πρωτος και καλυτερος ο πεθερος (απο αυτοκινητα μεχρι καζανακια), ο κουνιαδος στους υπολογιστες και ο συζυγοε γενικων καθηκοντων.Ευτυχως γιατι εγω ουτε το μαλλι δε μπορω να ισιωσω.Οχι να μονταρω βιβλιοθηκη!!!

Ρε Αθηνουλα σε 5 εβδομαδες θα εχετε το κουτσουνακι σας;;;ΤΕΛΕΙΑΑ!!!!

Νατασα μου την Πεμπτη εχω καμπυλη.(Ξεχασα να στο γραψω)

Θουλιτσα \:D/ \:D/ \:D/

Αναστασια μου εμεις τα ειπαμε.Υπομονη.Σκεψου οτι εγω ειμαι εγκυος και ειμαστε ετσι συνεχεια.

Τα μωρακια τα αρρωστα ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!!!!!

Ο γιος μου ο μπουνταλας τρελενεται για μαγειρεματα.Λεω να του παρω τα υψασματινα τροφιμα του ικεα.

Αν του παρω και καμια κατσαρολιτσα θα ειναι πολυ κοριτσιστικο;;; :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Χαχαχαχχα..Παναγιωτα πεθανα στα γελια

Οχι παιδια εμενα αυτο το καντο μονος σου μου τι δινει στα νευρα

ολα στο σπιτι αν ειχε χρονο μονος του θα τα εκανε...περιφανευετε κι'ολας..υδραβλικα μονος μου εκανα..ηλεκτρολοκγικα μονος μου...εχει γεμμησει το σπιτι πριζες...μεχρι και στην τουαλετα εχουμε 3 και στα μπαλκονια απο 2.

Απ τι μια καλο ειναι..αλαλ απο την αλλη πραγματικα..ολα τα πειραματα σπιτι τα κανει..

σε καποια φαση ηθελε να εγκαταστησει τηλεφωνικο κετρο με διευρημενες λειτουργιες..του ειπα πως εγω απο το σπιτι μου με 9 δεν παιρνω..και συμμαζετηκε...

τωρα κανει πειραματα με δικτυα..βεβεια..θα κανει και ενα σεμηναριο τον αλλο μηνα.

Ασχετο αλαλ ουτε εγω μπορω να ισιοσω τα μαλλια μου...

πηρα και ισιωτικο τρομαρα μου..παλη χαλια γινονται...χιχιχιχ

Ασχετο αλαλ μια χαρα ειναι η κουζινα..το πολυ πολυ να γινει Τζειμι Ολιβερ!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

η Έλενα μετά την προχθεσινή εφιαλτική νύχτα χθες όλη την μέρα όπως και το βράδυ ήταν μια χαρά και δεν έβηχε καθόλου. Απορώ τί ήταν εκείνο το πράγμα που την έπιασε :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Χθες το απόγευμα είχαμε συγκέντρωση στο νηπιαγωγείο και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Η νηπιαγωγός πολύ ανοιχτόμυαλη που άρεσαν πάρα πολύ αυτά που μας είπε και ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθεί. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά :):):) . Την βρήκα πολύ σωστή ακόμα και στο θέμα του φαγητού. Πέρσι είχαμε σοβαρό πρόβλημα με αυτό το θέμα.

Γιώτα το 25 νούμερο πότε θα το βάλει η Κωνσταντίνα?????????

Αναστασία γνώμη μου είναι να μην κλείνεις την πόρτα του παιδικού. Ο Μιχάλης κοντεύει τα 6 και φοβάται να κοιμάται με κλειστή την πόρτα.

Αργυρώ κι εγώ είχα φοβία με τα σκυλιά μικρή τη οποία ξεπέρασα όταν στα 12μου έφερε ο πατέρας μου ένα λυκόσκυλο

Χρύσα εννοείται να συνεχίσεις τον παιδικό η 1η χρονιά είναι πάντα δύσκολη είτε το παιδί ειναι 1 είτε 5

Μάρθα μια χαρά είναι τα 4 κιλά τι αγχώνεσαι

Αθηνά κοίτα να ξεκουραστείς λίγο γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις

Νατάσα όλα μαζί τα ξεκίνησες, κολύμβητήριο, γιόγκα και πιλάτες?????????

Παναγιώτα δουλεύεις ή έχεις αναρρωτική?

Αφροδίτη ελπίζω να μας πείς τα ευχάριστα όταν επιστρέψεις

Λένα μάλλον είσαι η μόνη που κάθεται και δεν το ευχαριστιέται~x(~x(

Βίκυ απορώ πως κρατήθηκες:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

κ εγω σκεφτομαι να του παρω αυτα τα υφασματινα τροφιμα απο το ικεα.. και κανενα κατσαρολακι. αφου του αρεσουν, κοριτσιστικα ξεκοριτσιστικα, δε θα αρχισουμε απο τωρα να τους βαζουμε ταμπελες!!!

παναγιωτα καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! :D

κ εγω δε μπορω να κανω τιποτα απολυτως με τα μαλλια μου, ειμαι εντελως αχρηστη, λιγο αφρο η λιγο ζελε μπορω να βαλω και να φαινονται καπως ανθρωπινα αλλα μεχρι εκει :oops::oops::oops:

αχ νατασουλα πολυ χαιρομαι που ειναι καλα η μικρη!! καλη χρονια να εχει ο μιχαλακης!! :D:D του αρεσουν οι χειροτεχνιες?

γιωτα τι νουμερο φοραει η μικρη και απορει η νατασα με το 25??

Δημοσίευση

η Κωνσταντινα φοραει 22 και παει σιγα σιγα προς το 23 ,υπολογιζω δηλ οτι το χειμωνα θα φοραει 23 ,το 25 που πηρα ειναι πανινο της ΝΙΚΕ οποτε απο Ανοιξη εως Φθινοπωρο καποια στιγμη θα το βαλει!!!

Δημοσίευση

Παναγιώτα δουλεύεις ή έχεις αναρρωτική?

Νατασουλα μου αναρρωτικη.Εχω να δουλεψω απο τον Ιουνιο του 08. :-B:-B:-B

Αλλα δε με νοιαζει ρε κοριτσια.Δουλευω απο τα 23 και μεχρι τα 65 μαλλον θα δουλευουμε.

Θουλι μου ολο με πετυχαινεις σε στιγμες που ή ξεσκατιζω ή μπανιαρω!!! :!!:!! [smilie=icon_pale.gif]

Να σε παρω τηλ;;;Φοβαμαι που εισαι στη δουλεια μη σου την πουνε. :?:?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...