Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜαρίαΙωάννα ευχαριστώ πολύ, φλεγμονή είναι αλλά όχι στο στήθος ..........

Καλά αποτελέσματα να έχεις κι εσύ με την μαμά σου:)

Χρύσα άστα να πάνε 3 κουτιά αντιβίωση συν 10 μέρες αντιφλεγμονώδη και ακόμα να φύγει τελείως :-s:-s:-s:-s

Ο Χριστόφορος καλά?

Αναστασία γιατί δεν πάς καμιά βόλτα με τον Σπύρο?

Δημοσίευση

Επίσης για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να βάζεις πάνω από το αδιάβροχο υπόστρωμα

τα υποστρώματα μιας χρήσης έχoυν τα pampers και η tena, το πετάς και πλένεις μόνο το σεντόνι και ξεμπερδέυεις.

.....επίσης μπορείς να βάλεις τα υποστρώματα πάνω από το σεντόνι - ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστο για την ίδια! - έτσι δεν θα αλλάζεις το σεντόνι το βράδυ!!!!...πετάς το υπόστρωμα και βάζεις άλλο!!!

Χρύσα την συνταγή την πήρα από τις συνταγές της παρέας! τα έβαλα σε ταψάκι και το κάλυψα με καπάκι, ίσως αυτό να έφταιγε γιατί από μπιφτέκια που είχα πλάσει μου βγήκε ένα ενιαίο πράμα!!! μπλιαχ :ymtongue: ...συνήθως βράζω διάφορα λαχανικά συν πατάτα και με την κουτάλα του πουρέ τα κάνω μικράκια σαν πουρες, προσθέτω τυμμένη φρυγανιά, διάφορα μπαχαρικά και συνεχίζω όπως τα κανονικά....τα βάζω σε λαδόκολα και ψήνονται και γίνονται νόστιμα!

χθες πήγα να εκτυπώσω κάτι φωτό σε ένα μαγαζί και η μικρή έκανε κακά και το χειρότερο ήταν, το συνήθειό της! έβαλε τα χέρια πίσω και λέρωσαν τα χεράκια της, μου δείχνει τον πωπό της και τα χέρια της!!! :shock: ευτυχως εχει το μαγαζι αλαξιερα και πανες και μωρομαντηλα και την αλλαξα και μετα πηγαμε για καφεδακι!!!

Νατασσουλα μην ανησυχεις, προφανως θελει το χρονο του.....!

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες! :D

Τι μου κάνετε;

Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ, ίσως και να το γλυτώσουμε τελικά το αλατόνερο στη μύτη, το σιροπάκι φαίνεται να βοήθησε αρκετά τη κατάσταση... Θα δούμε! Πήγαμε σταθμό και πάλι έκλαιγε το λουλούδι μου, με κοιτούσε και με φώναζε... Τι ψυχοφθόρο... :? Άντε να δούμε, θα ηρέμησε τουλάχιστον στη συνέχεια ή χθες ήταν απλά μια αναλαμπή; :roll:

Μπεμπούλης μου, την ίδια μανία έχω κι εγώ με τα έπιπλα, τους αλλάζω συνεχώς θέση και η φάση είναι ότι κορόιδευα ασύστολα τη μάνα μου γι' αυτή τη συνήθεια! :lol: Ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι, έτσι δε λένε; Περαστικά στο δόντι σου!

Argi, έχετε και εργασίες στο νηπιαγωγείο; Τρελαίνομαι... Θα είναι ενθουσιασμένος ο Λουκάκος! Όπως λες, μια ενιαία ζύμη μου είχαν γίνει εμένα την 1η φορά κάτι μπιφτέκια σόγιας που είχα φτιάξει πέρσι στη νηστεία. Μετά διαπίστωσα ότι έπρεπε να τα κάνω λίγο πιο σφιχτά και να τα βάλω λίγο πιο αραιά. Βοηθάει λιγάκι νομίζω, αν τα βάλεις και λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη. Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικιά, πείτε καμιά καλή συνταγή για μπιφτέκια λαχανικών, γιατί η σόγια είναι μεταλλαγμένη και δε δίνω στο παιδί. :?

Χρύσα, μας δουλεύεις; Αν είσαι εσύ τεμπέλα, εμείς τι είμαστε; Χειροποίητοι ζωμοί κλπ κλπ... Σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι για μένα! :oops: Εγώ τα έχω απλοποιήσει όλα στη μαγειρική, δε βάζω τίποτα περίπλοκο και βασικά περιορίζομαι σε απλές συνταγές... Κρεατικά, απλά λαδερά, απλά κιμαδερά, κανά όσπριο, κανά ψαράκι στο φούρνο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι! :lol: Για τα πιο περίπλοκα, έχουμε τη γιαγιά μας τη καλή! :lol:

ΜαρίαΙωάννα, περαστικά στη μαμά σου, όλα να πάνε καλά! Αυτό που περιγράφεις με τους γιατρούς, το έχω κι εγώ σε μόνιμο επίπεδο! :oops: Μέχρι που συνόδευσα μια φίλη μου για τεστ ΠΑΠ και έξω απ' τη πόρτα μ΄έπιασε ταχυπαλμία! :shock: Δεν πάω καλά!!! :oops:

Νατασούλα μου, σ' έχει χιλιοταλαιπωρήσει το ζήτημα! :( Γρήγορα περαστικά εύχομαι και προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι, γιατί ίσως να το επηρεάζει η κακή ψυχολογία! :?

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά και πάω να πλύνω τη κουζίνα της αχαϊρευτης :lol: γιατί σε λίγο θα πρέπει να μαζέψω τη κλαψιάρα μου απ' το σταθμό!

Δημοσίευση
Argi, έχετε και εργασίες στο νηπιαγωγείο; Τρελαίνομαι... Θα είναι ενθουσιασμένος ο Λουκάκος!

έχουμε μας δίνει η δασκάλα κάθε φορά να τις κάνουμε στο σπίτι, αυτή τη φορά έχει να ασχοληθεί με το 4 !!!!....είναι πολύ ενθουσιασμένος, να φανταστείς ότι αυτός κρατούσε τον φάκελό του, σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι, όταν πήγα να τον πάρω!!!!....το πρόβλημά μας είναι η μικρή, που έρχεται και μας ενοχλεί!!!.....θα την στείλω βόλτα με τον μπαμπά πάλι!!!!

Δημοσίευση

Xaxaxax Μιτσακι γιατι εγω τι νομιζεις οτι κανω...χαχαχα.

ο αντρα ςμου εδω και τρεις ημερε ςτρωει φακιες στο σπιτι..και σπανακορυζο στη δουλεια....χαχαχα

Απλα εχω ενα μικρο κολλημα με τα ετοιματζιδικα ζωμους κλπ..κολλιμα και μια μικρη δυσανεξια..δεν ξερω τι βαζουν μεσα και με ενοχλουν στο στομαχι..βαλε και οτι μου φερνουν απο χωριο ενα σωρο διαφορα λαχανικα τα οποια ειναι πολυ καλα και νοστιμα..αλαλ και πολλα που να τα φας ολα οσο ειναι φρεσκα..οποτε ξες..πλυσιμο κοψιμο καταψιξη..και ζωμοι..

ξερεις ποσε με διευλοκινου στο μαγειρεμα, γιατι πχ, εχεις λιγο κρεας βρασμενο η ψητο που σου περισσεψε, βραζει ςλιγο νερο, πετας μεσα 2-3 κηβους και λιγο φιδε η αστρακι..και εχεις μια ετοιμη σουπα...η πετας εναν κυβω μεσα στα μακαρονια και γινονται μνιαμμμμ...

τι νομιζεις εχω χρονο στο σπιτι να προετοιμαζω γκρουρμε γευματα;;;;

ο δε καλο ςμου εχει να το λεει πως παλια του εφτιαχνα...γαρηδομακαροναδα, μηδοπιλαφο, παελιες, φιλετα με περιεργες σαλτσες, διαφορα ογκρατεν...τωρα...ενα μπριαμ και πολυ του ειναι...χιχιχιιχαντε σε εθνικες εορτες και αργιες θα πεσει και κανενα παστητσιο η κανενα ρωλο κοτοπουλο...ετοιμο φυσικα..χαχαχαχ

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!1

αρχισαν που λετε οι μυξες κ το βραδυ ξυπνησε απο αυτο..τον πηρα κρεβατι μας κ τελος..κοιμηθηκε..

αλλα ξυπνησε 7.30 απο τις μυξες

κ δε ξανακοιμηθηκε..

καταροη εχει :(:(:(

αλλα σημερα δε εκλαψε καθπλου στο παιδικο..πηγε να γκριναιξει αλλα τιποτα :):)

καθημερινα του κανω αυτο μετο ορο..πρεπει αν προστατεψω τα αυτια..

μιτσακι συμβουλει..αφου πατε παιδικο να προσεχεις τις μυξες..κ κανε αυτο που σας ειχα πει με τη συριγγα

νατασουλα κριμα ρε...τι να πω..μονο περαστικα

σες νοικοκυρα μου :x:x:x:x τη καλημερα μου...

αργι κ γω θελω εργασιες..αυτες ειναι ευχαριστες...

αναστασια καν συμπτωμα? :lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα τι φαρμακο σε δινεισ τη καμπυλη????????

εγω θυμαμαι στο θοδωρη ειχα διαβασει οτι ειναι μια αηδια το φαρμακο,κ μπορει αν ξερασεις..

κ παω στο μικροβιολογικο κ με λεει οχι αυτα που εχω ειναι καινουρια..δε ειναι αηδια..

κ πινω..κ ανετα εκανα κ τσιγαρακι μαζι :oops::oops: μιλαμε ηταν σα αναψυκτικο..

αλλα τωρα θα παω σε αλλο..αχ λετε να πιω εκεινη τη αηδια??????????

επισης τη πρωτη φορα δε μ αφησε να φυγω απο κει..

ενω στο μικροβιολογικο που θα πω τωρα οταν ρωτησα με λεει αν θες πανε σπιτι κ ελα καθε μιση ωρα :roll:

αλλα εγω δε θα φυγω..ο γιατρος ειπε οτι δε κανει αν μετακινουμε στη εξεταση αυτη

Δημοσίευση

Α!! Ναι και ηθελα να το πω..

και εγω ηπια κατι με γευση λεμονι..το οποιο ηταν σαν να τρως μια φοντανιερα ζελεδακι στην ζευση..αλαλ οχι απαισιο..

Θου που την εκανες..εγω σε ενα μικροβιολογικο στην Τουμπα οπου εκανα ολες μου τις εξετασεις

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τελείωσε το μαρτύριο...

Μπιαξ μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ δε θέλω να το ξανακάνω........

Πως να το πιω η έρμη αυτό το αηδιαστικό ποτό νηστική. Και ήταν και με γεύση λεμόνι...

Παρόλ'αυτα πήρα και ένα στημμένο λεμόνι μαζί μπας και το κάνει καλύτερο....

Στην τελευταία γουλιά κόντεψα να τα βγάλω.... Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ευτυχώς τελείωσα! Τα αποτελέσματα θα τα πάρω το απόγευμα.

(πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφφφ μόλις χέστηκε η Ειρήνη)

Φιλιά πολλά σε όλες!

Θα σχολιάσω αργότερα γιατί άρχισε να φωνάζει ...

Δημοσίευση

Είστε όλες γλωσσούδες.... :evil::evil::evil: Μέχρι να σας διαβάσω έχω ξεχάσει τι λέτε...Αμαν πια!!!!! :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα μου επιμένει ακόμα η φλεγμονή ε;;;; :roll::roll::roll: Τι να πω βρε κοριτσάκι μου;;;;Υπομονή......Θα περάσει...Που θα πάει;;;;;

Lovie ο άντρας μου σαν φίδι τυλίγεται....Ναι... :lol::lol::lol: Καλά το Ειρηνάκι απίστευτο..Θεά!! :lol::lol:

Μιτσάκι δεν ξέρω μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική...Αλλά όσες φορές την έχουμε πάρει στο κρεβάτι μας μετά το θυμάται και ξυπνάει τη νύχτα και κλαίει για να την ξαναπάρουμε......Κι εγώ το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο γιατί όπως λένε και στα μέρη μου "Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ".....Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις..Κι αν την πλακώσουμε;;;;; :?:?:?:?:?:?:? Και πέρα από αυτό, είναι καλό από μωρά να μαθαίνουν τα όρια τους...Ποιο είναι το κρεβάτι τους και που πρέπει να κοιμούνται....

3 εβδομάδες που ήμασταν διακοπές και κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο, όταν γυρίσαμε σπίτι μας, τις 3 πρώτες μέρες ξύπναγε συνέχεια και έκλαιγε...Το τελευταίο βράδυ έκλαιγε από τις 3-6 το πρωί...Αλλά δεν την πήρα στο δωμάτιο μας..Και φυσικά το πήρε απόφαση και την επόμενη μέρα κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει καθόλου.....

Δεν ξέρω ρε κορίτσια...Το θεωρώ απαράδεκτο να κοιμάται το παιδί με τους γονείς..Εχω μια φίλη με κόρη 2,5 χρονών και από την ημέρα που γεννήθηκε, κοιμάται μαζί τους...ΠΑΝΤΑ!!!!!Γιατί λέει κλαίει......Ρε ας έκλαιγε όσο ήθελε...Δεν την έπαιρνα στο κρεβάτι που να χτυπιόταν.....

Και για να μη με πείτε σκύλα κι εγώ την έχω πάρει πολλές φορές την Ιωάννα...Όταν είναι αρρωστούλα, όταν κάτι έχει......Αλλά μέχρι εκεί.....

Επίσης, δε θεωρώ καθόλου σωστό να κυνηγάς το παιδί για να το ταίσεις....Να παίζει και να το κηνυγάς για μια πιρουνιά...Το κάνει η ξαδέρφη μου και μου γυρίζει το μάτι ανάποδα......Το παιδί πρέπει να μάθει ότι τρώμε στο τραπέζι, την ώρα που πρέπει......Δεν ξέρω...Ίσως επειδή δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το φαγητό της Ιωάννας, είμαι τόσο απόλυτη.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά και φάσεις που πέρασε και δεν έτρωγε, δεν τα έκανα αυτά...Θες να φας, καλώς..Δε θες, μην τρως... :oops::oops::oops::oops:

Δε θέλω να προσβάλω και να κρίνω καμία μανούλα, αλλά εγώ έτσι είμαι....... :?:?:?:?:? Απλώς τη γνώμη μου λέω!!!

Μωρή Χρύσα που βρίσκεις το κουράγιο και τα κάνεις αυτά;;;;;Κάθε μέρα δουλειές, κάθε μέρα γενική και μετά λες ότι δεν είσαι νοικοκυρά;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Εγώ δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....όλα η πεθερά μου...Γενική η γυναίκα που παίρνω 2 φορές το μήνα...Εγώ μόνο εντολές δίνω σε καθαρίστρια και πεθερά.... :oops::oops::oops::oops: Τι να πω;;;Είσαι απίστευτη!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Θουλάρα συσπάσεις;;;;; :shock::shock::shock::shock: Πότε το νιώσατε το νινί τη 2η φορά;;;Ανυπομονώ!!!!!!!!!!

Κορίτσια κι εμένα εμετός μου έρχεται με αυτή την αηδία στην καμπύλη.... :(:(:(:( Και όντως Θούλη δεν πρέπει να μετακινείσαι κατά τη διάρκεια της εξέτασης..Αλλοιώνονται τα αποτελέσματα!!

Αναστασία μου ωραία ασχολία τα έπιπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Ρε Αθηνα όλο τσόντες βλέπεις;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Το πιπίνι το ξυπνάς και κάνεις πράξη τα όνειρα;;;;;; :oops::oops::lol::lol::lol:

Αργυρούλα σήμερα πόσα κιλά έχασες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Τέλεια η εργασία του Λουκά...Αλλά και η μικρή με τα σκατά στα χέρια.... :lol::lol::lol:

Βικάκι μου τσίσα ε;;;;Ωχ, τι μας περιμένει....Η μανούλα σου καλά;;;;;

Σαβρογιώτα τα φιλιά μου...... :P:P:P:P

Συμπεθέρα τζάμπα έχασες τον καφέ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία....

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

συμπεθερα αντε τελειωσες..καλα αποτελεσματα..

φιλια στη υποψηφια τις νασα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω κ γω αν θελει να φαει τελος λεω..κ τον βγαζω απο το καρεκλι..

αλλα δε δινω σνακ κτλ..

αλλα αν βλεπεις οτι δε περρνει γρ το παιδι σου μια χαρα τον πας κ σε τσιρκο για να φαει..

το θοδωρη τον ενιωσα 17 βδ κ2 ημερων..αλλα δυνατα

σε αυτο το ενιωσα 15 κ κατι..αλλα τελειως φτερουγισμα..δηλ το βραδυ στο κρεβατι..αχ τελεια ειναι..σημερα ακομα δε χτυπησε :twisted:

Δημοσίευση

ααααααα

ξεχασα να πω..τις συσπασεις δε τις νιωθω οταν θηλαζω..γενικως..

με πιεχει κατι χαμηλα..με ελφρυ πονο..

κ στο θοδωρη ειχα αλλα δε θυμαμαι αν ηταν απο τοοοοσο νωρις..

επισης το νινι χτυπαει χαμηλα..ακομα δε πηγε ψηλα..

ααααααααααα

χαιρετισματα απο ποντικακι..

ενα θα σας πω.. μικρος της κανει μαραθωνιους θηλασμους αλλα το βραδυ τρωει ανα 3 ωρο :shock:

αλους ΧΡΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εμενα ανα 3 ωρο εκανε..ουυυυυυυυυυυ μετα το χρονο :lol::lol:

Δημοσίευση

Θουλιτσα εγω εχω ακουσει πως το δετερο το νιωθεις ποιο γρηγορα .

Σαυρογιωταααα μας ελειψες χτες!!!!!!

Που ειστα καλεεε

Αχ λειπει η Αφρο..

Αφρο πλακα ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

ιιιιι

ε τι θες;;;

αμα δεις τον γιο της Ολιας..ενα αγγελουδι...

καθοταν στο καροτσι χαμογελουσε...ενα χαρμα ηταν..ηθελες να τον φας..για διαφημιση φαριν λακτε αυτο το παιδι..

Αμα μου εγγιηθειται πως θα ειναι το δευτερο ετσι ισυχο( που σιγα μην ειναι) κανω χαλαρα ενα ΤΩΡΑ!!!!!

Δημοσίευση

[quote name='"mpempoula16

Επίσης, δε θεωρώ καθόλου σωστό να κυνηγάς το παιδί για να το ταίσεις....Να παίζει και να το κηνυγάς για μια πιρουνιά...Το κάνει η ξαδέρφη μου και μου γυρίζει το μάτι ανάποδα......Το παιδί πρέπει να μάθει ότι τρώμε στο τραπέζι, την ώρα που πρέπει......Δεν ξέρω...Ίσως επειδή δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το φαγητό της Ιωάννας, είμαι τόσο απόλυτη.... :roll: :roll: :roll: :roll: Αλλά και φάσεις που πέρασε και δεν έτρωγε, δεν τα έκανα αυτά...Θες να φας, καλώς..Δε θες, μην τρως... :oops: :oops: :oops: :oops:

[/quote']

συμφωνώ: τρώμε στο τραπέζι, παίζουμε στο δωμάτιο, κάνουμε πιπί, κακά στην τουαλέτα, ύπνο στο δωμάτιο τους, πρέπει από μικρά να τα μαθαίνουν αυτά.......αλλά, πάντα υπάρχει το αλλά!!!!, τι κάνεις όταν το παιδί δεν τρώει τίποτα για μέρες και χάνει βάρος? θα σκαρφιστείς πολλά πράγματα μέχρι να βάλει έστω και μια μπουκιά στο στόμα!!!!.....ακόμη και το παιχνίδι - που κανονικά απαγορεύεται γιατί μπορεί να πνιγεί - ακόμη και εκεί θα το ταϊσεις....γιατί αν κλείσει το στομαχάκι τους μετά δύσκολα να ξανα ανοίξουν το στόμα και δεν θα ήθελα να καταλήξουμε στον γιατρό για να μας προτείνει μεθόδους ταϊσματος ή κάτι για να ανοίξει η όρεξη!!!....στον Λουκά 1-2 φορές τον τάισα ενώ έπαιζε στο δωμάτιό του, δεν χρειάστηκε ξανά......στην ΡΕΑ, όμως πρέπει να σκεφτώ διάφορα για να φάει, όπως π.χ. να της δώσω ένα βιβλίο που θέλει να το ξεφυλλίσει και εγώ να την ταϊζω!!!....ή να την αφήσω να τριγυρνάει και να τρώει όποτε θέλει.....έχω δοκιμάσει και το "παίζω αδιάφορη" αλλά δεν κατάφερα τίποτα, κακό στην ίδια έκανα!!!!

τι να κάνεις όμως? δοκιμάζεις τα πάντα για να φάει το παιδί!!!

εμείς μόλις τελειώσαμε το παιχνίδι μας και τώρα τρώει το νεκταρίνι και μετά ύπνο....ο άντρας μου, μου είπε ότι είναι ξύπνια από τις 6!!!!!

Χρύσα αν το 1ο είναι ζωηρό το 2 ο θα είναι ήσυχο και το αντίθετο!!!! άρα κάνε ένα γρήγορα......μην σε πάρω όμως και στον λαιμό μου!!!! :lol::lol::lol:

ναι το 2ο το ακούς πολύ αισθάνεσαι πολύ νωρίτερα γιατί πλέον ξέρεις!!!!

Δημοσίευση

Δηλαδή Αρτζι τι θες να πεις;;;;;Οτι αφού η Ιωάννα μου ήταν αγγελούδι σαν μωρό, αυτό που κυοφορώ θα είναι διαολάκι;;;;;;; :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι και Αρτζι μου έχετε δίκιο....Σας είπα ότι στο φαγητό το λέω επειδή δεν είχαμε πρόβλημα με την Ιωάννα και ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς....Απλώς εγώ την ταίζω ΜΟΝΟ στο καρεκλάκι της.... :roll::roll::roll::roll:

Χρύσααααααααααααααα κανε 2ο τώρααααααααααααααααααααααααααααα.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα!! καλε τι νοικοκυρα χρυσαααα??? επειδη περιμενα κοσμο ελαμπε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν θυμαμαι τι διαβασα κατι για καμπυλη ζαχαρου?? εμενα ητανε ανοστο παντως απλα με αναγουλιασε που ητανε παχυ..μπλιαξξξξξξξξ!!!!!!!!!!! καλα αποστελεματα νατασσα!!

αχχχ γωγω εκ του ασφαλους καλα τα λες!!!! αλλα αμα ειχες εν σαν το δικο μου και τον καραγκιοζη θα εκανες για να φαει!!!! :lol::lol:

σχετικα δυσκολα τρωει μονο με ανταλλαγμα ανοιγει στομα(γατουλα παπακι καλαμακια κτλ) και ειναι και πετσοκοκαλιαρικο!!!!! οποτε ασε μην μιλας!!! :lol::lol::lol::lol: δεν λεω ομως στο τελος το τρωει ολο! :) αμα δεν κανω τετοια δεν θα φαει ουτε το μισο απο αυτα που τρωει ολη την μερα..εκτος και αν του δινω μονο κεικ και πατατες τηγανιτες..(που δεν εχω σκοπο)

αχ ναι ο γιος της ολιας ειναι κουκλος!!!! 8 μηνων 11 κιλα νομιζω και τεραστιος σε υψος!!

και καθοτανε το πουλακι μου εκει και κοιτουσε υσηχο!!! τελειος! φτουυυυυυυ!

Δημοσίευση

ΑΧΧΧ

Αρτζ λες;;;...μπαααα θα περιμενω λιγο ακομα!!!!!

Παντως εγω ξερω πως εκ του ασφαλους λεμε πολλα πραγματα..

και αμα βρτεθουμε μπροστα σε καποιο προβλημα για το οποιο ειχαμε μια ακαμπτη αποψη...αντιδρουμε πολυ διαφορετικα.

Πολλες φορε κςι με λαθος τροπο.

Παντως απο τα μεχρι τωρα 30 χρονια της ζωη μους εμαθα καταρχας να μη λεω μεγαλα λογια....γιατι οσες φορες ειπα μεγαλα λογια τα λουστικα οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε..και ηταν πολυυυυυ πικρα.

Παντως εγω τον μικρο τον παιρνω πολυ πιο συχνα στο κρεβατι μου...

συγνωμη αλαλ ειμαι ανθρωπος και οχι ρομποτ...

δεν μπορω να πεφτω για υπνο στις και να ξυπναω στις 6 με ενα μωρο το οποιο εχει δυσκολια στον υπνο του, ξυπναει πολλες φορες, και να πρεπει να εχω καθαρο μυαλο στο γραφειο γιατι ποσα λαθη ποια θα σου συγχωρεσουν στο γραφειο..ασε που πρεπει να τον ξυπναω και αυτο το καημενο απο τα αγρια χαραματα και να το τρεχω πριν στη μανα μου, μετα στον παιδικο..δεν μπορεις να οδιγησεις με την τσιμπλα στο ματι..

επομενος χ@#$%κα για τα αντιπαιδαγωγικα και επιστιμονικα και διαφορα που γραφει ο ενας και ο αλλος..ειναι καλα στην θεωρια..στην πραξη ομως..δε με νιαζει..μου αρκει να κοιμαται..και ας κοιμαται μαζι μας...δεν εχω το κουραγιο καθε μερα βολτες περα δωθε.

Στο φαγητο ποτε δνε τον πιεσα..και ας ειχε δυσκολια..κοντεβε κοντα στο χρονο που αρχισε να τρωει καποιε ςποσοτητες..αλλα ΟΚ, εμεις δν ειχαμε προβλημα βαρος, υποθετω πως αν ειχαμε..μια χαρα θα τον μπουκωνα και στα ρυζαλευρα και στις μπισκοτοκρεμες και σε ολα..δε νομιζω να το επαιζα ηρωας με τις κολοκυθες τις γλυκοπατατες και τα φαγοπυρα για πολυ...χαχαχαχα

Εμεις παλη το καρεκλακι το εχουμε για διακοσμισι...τρωει εκει οταν ειναι στη γιαγια του..εμας θελει να καθετε στην αγκαλια του αντρα μου για να φαει..απο το πιατο του παρακαλω...

Δημοσίευση

η δικιά μας θέλει να κάθεται στην καρέκλα του Λουκά (από την ζζήλια της), όταν λείπει ο Λουκάς την βάζω εκεί, αλλιώς όταν τρώμε όλοι μαζί κάθεται στο καρεκλάκι της, μετά από λίγο θα θελήσει να κατέβει κάτω και της λέω "ή θα φας ή θα πας στο δωμάτιό σου", μερικές φορές πιάνει άλλες πάλι όχι!!!!...άστα βράστα που λένε!!!!

Λοιπόν Γωγώ σε βλέπω με ζιζάνιο το επόμενο!!!! :lol::lol::lol::lol::roll:

με τον Λουκά βγαίναμε έξω τρώγαμε, πίναμε καφεδάκι, καθόταν το παιδί στην καρέκλα και δεν μιλούσε δεν λαλούσε....ήσυχος....με το μπουμπούκι αν βγούμε, θα καθήσει για 2 λεπτά και μετά θα κατέβη κάτω και θα κάνει βόλτες εκτός και έχουμε ψωμάκι μαζί μας ή κάτι άλλο να φάει!!!!

μια φορά πήγαμε βόλτα με τα ποδήλατα και σταματήσαμε για φαγητό, η κυρία κατέβηκε και άρχισε να φέρνει στο τραπέζι ό,τι είχαμε στο τρέιλερ!!!...όλοι την κοιτούσαν και γελούσαν!!!! γελούσε και αυτή.....μετά άρχισε να τρέχει, ζήλεψε και ο Λουκάς και έτρεχε και αυτός, μέχρι που ήρθε το φαγητό και κάθησε να φάει!!!!!.....και ο μαγαζάτορας (Έλληνας) πάντα δίνει μαρκαδόρους και χαρτί στα παιδιά για ζωγραφική μέχρι να έρθει το φαγητό....ο Λουκάς ζωγραφίζει και αυτή αλωνίζει, βαριέται και πάει και αρπάζει τις μπογιές του Λουκά κ.ο.κ...........αυτά τα ωραία ζούμε..... :)

Δημοσίευση

Εγώ μάλλον είμαι η χειρότερη στο θέμα φαγητού και ύπνου :o:?

Μέρχι να χρονίσει που έτρωγε σχετικά καλά έτρωγε μόνο στο καρεκλάκι της και πουθενά αλλού

τώρα τρώει παντού και εγώ κάνω απίστευτα καραγκιοζιλίκια για να την καταφέρω να φάει

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Χρύσα σε όσα θέματα ήμουν απόλυτη και έλεγα ποτέ μου γύρισαν μπούμεραγκ γιαυτό σταμάτησα να χρησιμοποιώ πλέον αυτή την λέξη.

Όταν γέννησα τον Μιχάλη έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί μαζί μας στο κρεβάτι και

όντως δεν συναίβει τους πρώτους 8 μήνες. Μετά όμως την περιπέτεια υγείας του και την παραμονή

μας 1 μήνα στο νοσοκομείο και όλα αυτά που ακολουθήσαν αναθεώρησα πολλά

Η Έλενα από 6 μηνών κοιμάται κάθε βράδυ μαζί μας γιατί κάποια στιγμή κουράστηκα τα πήγαινε

έλα στο παιδικό και το πρωϊ σερνόμουν στην δουλειά. Οπότε άρχισα να την παίρνω στο κρεβάτι και

όταν ξυπνάει απλώς σηκώνω την μπλούζα και συνεχίζω τον ύπνο μου. Δεν με απασχολεί καθόλου

αν είναι σωστό ή όχι εγώ έτσι νιώθω κι έτσι κάνω και δεν σας κρύβω ότι το απολαμβάνω κιόλας ;)

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ δεν κρίνω καμία...Την άποψη μου λέω... :D:D:D:D

Και ok στο φαγητό αν δεν τρώει το παιδί, θα κάνεις χίλια δυο κόλπα, στον ύπνο όμως δεν υπάρχει δικαιολογία... :roll::roll:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ...... ;););)

Δημοσίευση

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ...... ;) ;) ;)

η διαφορά είναι ότι στο σκυλί μαθαίνεις πράγματα πιο γρήγορα και σε υπακούει ...... το παιδί όμως.....έχει άποψη και μερικά μάλιστα παρά έχουν άποψη!!!! :lol::lol::lol::roll:

στο θέμα του ύπνου και εγώ υπήρξα αυστηρή, όμως δεν δούλευα την άλλη μέρα και δεν χρειαζόταν να αποδώσω....βέβαια έπρεπε να κάνω τα του σπιτιού συν να είμαι με το παιδί...για αυτό πηγαινοερχόμουν και μάλιστα ανεβοκατέβαινα και 8 σκαλιά κάθε φορά.....μια μέρα και βράδυ έλειπε ο άντρας μου και την 1η φορά που ξύπνησε το μπουμπούκι πήγα κάτω, την 2η την έφερα στο κρεββάτι και κοιμηθήκαμε μαζί, λοιπόν ξύπνησε μόνο μία φορά με κοίταξε και ξανακοιμήθηκε!!!, ίσως να αισθανόταν μόνη ή ανασφάλεια κάτω, τι να πω......!!! να σημειώσω ότι με τον Λουκά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ύπνου!!!!

και εγώ έχω πάψει προ πολλού να λέω μεγάλα λόγια και δεν αναφέρω την λέξη "ποτέ" γιατί και εμένα γύρισαν μπουμερανγκ, όχι σε θέματα παιδιών, αλλά αλλού......!

χαχαχα Νατασσούλα μου άρεσαν τα συμβολάκια που έβαλες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...