Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παναγιώτα χωράφια έχετε;;;;

:lol::lol::lol::lol:

Νατασα δουλευεις στο κτηματολογιο και καταγραφεις τα χωραφια μου;;;; [smilie=glasses7.gif] :lol::lol: Γιατι οπως λενε και τα κοριτσια προικα η νυφη δινει.

Βεβαια για να ειμαι ακριβοδικαιη επειδη εγω ειμαι απο τις γυναικες που πηρα προικα απο το σύζυγο θα παραχωρησω και καμια ριζα ελιά. [smilie=laughing7.gif] [smilie=laughing7.gif]

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!Παω να κανω ενα ντουζακι και επανερχομαι να σας διαβασω.

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nα 'μαι πάλι! :D

Αrgi μου, και πάλι θα πω ότι σε ζηλεύω, γιατί η δική μου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ φαγητό που να τρώει με λαχτάρα!!! :? ΟΛΑ τα λιβανίζει, κι απλώς αυτά που δεν της αρέσουν, δεν τα ακουμπάει καν!!! :? Κι η μαμά μου η κακίστρω, μου λέει ότι πληρώνω όσα της έκανα! Αλλά... εγώ ήμουν καλό παιδάκι!! Μπορεί να έκανα 3 ώρες να φάω το μεσημεριανό μου :shock: (μέχρι το δημοτικό) αλλά μου έλεγαν "δε θα σηκωθείς απ' το τραπέζι αν δε φας" και δε σηκωνόμουν το κακόμοιρο! :lol: Απλώς μέχρι να φάω τη τελευταία μπουκιά, είχα χωνέψει τη πρώτη!!! :lol:

VENI, Μπεμπούλης, κι εμείς μία απ' τα ίδια, γιαούρτι δεν τρώει (έχει κόψει κάθετι που μοιάζει με κρέμα, εδώ και 5-6 μήνες που έκοψε τη φρουτόκρεμα!), μόνο λίγο τυράκι αν έχει τα κέφια της!!! Μπρόκολο πιστεύω ότι αποκλείεται να της αρέσει, όπως δεν της αρέσει καθόλου το κολοκύθι που έχει έντονη γεύση, αλλά θα το δοκιμάσω... Τι άλλο έχουμε σε ασβεστούχο;;

Μπράβο συμπεθερούλα μου, ακριβοδίκαιη, έτσι σε θέλω, δώσε και καμιά ελιά κατά δω!!! :lol:

Κουμπαρούλα, κι εμένα μου τη δίνει απίστευτα η γκρίνια, και σε μικρούς και σε μεγάλους!!! :? Τη μισώ τη γκρίνια, κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος που γκρινιάζει, δεν μπορώ και να την ανεχτώ!!! Με τη μικρή προσπαθώ απλώς να διατηρώ τη ψυχραιμία μου, γιατί έχω διαπιστώσει ότι τα νεύρα, φέρνουν νεύρα!! ;)

savroΓιώτα μου, εύχομαι γρήγορον εγκλιματισμό και όλα να πάνε καλά με τον παιδικό, γιατί για εμάς δεν το βλέπω! :( Σωστή η μανούλα! ;)

Αναστασία, εύχομαι μια γεμιστή κοιλίτσα... Να δω εμείς πότε θα το πάρουμε απόφαση... :oops: Τώρα που είδα το τικεράκι της Παναγιώτας, ήθελα να σου πω ότι με εκφράζει πολύ... Θέλω πολύ να ξαναζήσω το θηλασμό, μου έχει λείψει και λαχταρώ να νιώσω πάλι τα συναισθήματα, απαλλαγμένα απ' το πολύ άγχος αυτή τη φορά! ;)

Αθηνά, μεγάλη κουβέντα είπες... Μεγάλα παιδιά, μεγάλα προβλήματα... Πολύ το φοβάμαι... :? Καλά είμαστε τώρα....

Δημοσίευση

Ρε πολυλογούδες πόσα είπατε πάλι;;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o Τρόμαξα να σας διαβάσω όλες......

Εμένα χθες ήρθε και με πήρε ο αντρούλης μου από τη δουλειά, φτάνουμε σπίτι, ανοίγουμε την πόρτα και ήταν η μαμά μου με την Ιωάννα αγκαλιά να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, η πεθερούλα μου, ο αδερφούλης μου, ο οποίος μου είχε βάλει το "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ" και την τουρτίτσα μου με τα κεράκια (τον αριθμό 26) να με περιμένουν.... :P:P:P:P:P:P Έκπληξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έσβησα τα κεράκια, φάγαμε τούρτα, η Ιωάννα είχε απίστευτη λογοδιάρροια και όρεξη για παιχνίδι, φάγαμε και είδαμε και την "τσόντα" (συγγνώμη για την έκφρασυη) με το βάζελο και την Barcelona......................... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα δουλειά, δυστυχώς έχω πολύ :(:(:(:( και πρέπει να φύγω και νωρίς νωρίς κατά τις 6, γιατί στις 7 έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο........ :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Βικάκι μου.............................Τι να σου πω κοπέλα μου;;;;Κάνε κανένα ευχέλαιο.... :?:?:?:?:?

Περαστικά στη μανούλα σου, να πάνε όόόόόλα καλά....Και στο κοριτσάκι σου περαστικούλια....Τζάμπα ταλαιπωρείται το καημένο.... :(:(:(:(:(

Θουλάρα μου ξέρεις πόσο σε αγαπώ...Αλλά το κέικ με την κολοκύθα μου φαίνεται ψιλοαηδία..... :-s:-s:-s:-s Η φτιάχνεις κέικ ή δε φτιάχνεις...Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για κέικ......

Μωρή τρελογιώτα εσύ έχεις πλούσια γκαρτναρόμπα για το χειμώνα....Τέλεια!!!!!!!!!Τίποτα δε χρειάζεσαι...Εγώ της πήρα 2 εκπληκτικές φορμούλες στα H&M, 7-8 μπλουζάκια λεπτά μακρυμάνικα, 2 σετάκια παντελόνι με μπλούζα για κάθε μέρα, 2-3 κολανάκια...Θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φορμάκια, ζιπουνάκια, παντοφλάκια και μπουφάν....... :roll::roll::roll::roll:

Νατασάκι πόσο σε καταλαβαίνω....ΥΠΟΜΟΝΗ αγάπη μου!!!!!!!!!!

Χρύσαααααααααααααααααααααααααα φιλάκια.....

Αρτζι μου στείλε τυροπιτάκια και εδώ....Τέλεια!!!!!!!!!!!

Λενάκι-συμπεθέρα μου τί έγινε με την απόσπαση;;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μιτσάκιιιιιιιιιιιιιιι φιλιά.....

Αναστασία μου εύχομαι με ένα νινί στην κοιλίτσα...Μπράβο στο Σπυράκο που τρώει.... :P:P:P

Παναγιώτα αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε......Εσείς που είστε γυναίκες έπρεπε να δώσετε ή να πάρετε προίκα με τόσα που προσφέρετε;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil:

Εγώ την κόρη μου για να τη δώσω θα πρέπει να σκάσει πολλά ο Αναστάσης, η Λένα και ο Τόλης...... :twisted::twisted::twisted: Ακούς συμπεθέρα;;;;;;;;;;;; :x:x:x:x:x Μόνο ένα Τζόκερ θα σας σώσει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πω πω πολλα νεα!!!!

Καταρχην Θουλι το κεικ εγινε καλο;;Να το φτιαξω;;;Υπαρχει φαρινα ολικης;;;Τι μαρκα;;;

Ρε κοριτσια τι αποτομα ξυπνηματα μου λετε.Εγω εχω να κοιμηθω 18 μηνες!!!! :shock::shock:

Στην αρχη ηταν ο θηλασμος, μετα μολις χρονισε ηταν η συνηθεια μετα βγαινανε κυνοδοντες τωρα δε ξερω τι ειναι.Λετε να ειναι νυχτερινος τρομος;;; :? Θα το ψαξω και αυτο μπας και κοιμηθουμε επιτελους.

Αναστασια πάντως αν τα καταφερατε παρόλο που παιρνεις χαπια τοτε :ymapplause::ymapplause:

Γιωτα θα δεις οτι οσο ειασι στη Χιο θα λες το παλιονησι.Οταν θα πατε παλι Θεσ. και θα σου κατσει το νεφος στο σβερκο θα καταλαβεις τη διαφορα.Ετσι την ειχα πατησει και εγω με τη Σαντορινη και τωρα λεω "Αχ τι καλα να μεναμε για λιγο ακομη εκει".Τα ρουχα ειναι οντως μια χαρα.

Αργυρουλα γελαω πολυ με τη μικρη σου ρε!!!!Πω πω ζιζανιο τρελο ειναι!!!!!

Νατασα μου υπαρχουν και χειροτερα.Γκρινια και ταυτοχρονα να θελει μονο αγκαλια και να μη σε αφηνει να κανεις τιποτα!!!!

Βενι δες εδω http://thematadiatrofis.blogspot.com/20 ... st_27.html για τροφες πλουσιες σε ασβεστιο.

Μητσακι τι εγινε τελικα με το μεταπτυχιακο;;;Αρχισες;;;

Αθηνα ετσι!!!Να μη λενε οτι εμεις οι Ελληνιδες ειμαστε κατινες!!!! Ξεκατινιαζονται και σε αλλες χωρες!!!![smilie=pain10.gif]

Δημοσίευση

Συμπεθερα Α' εννοειται πως και εσεις θα παρετε ελιες καλέ!!!!!! :D:D

Τωρα ειδα κοριτσακι μου και το σχολιο για το τικερ. :oops: Αχ και εγω αυτο περιμενω!!!!Αυτη τη φορα θα ξερω οτι το μωρο θηλαζει με τις ωρες και οτι το βυζι δεν ειναι νταμιζανα να ξεχειλιζει.

Ασε γιατι την πρωτη φορα μεχρι να παρω μπρος και να ξεστραβωθω (μια στο μαμυ και μια στο βιβλιο) νομιζα οτι κατι εχει το μωρο και θελει συνεχεια μεμε.

Γελασα με την "τσοντα" της Γωγως!!!!!Ρε παιδια σαν να μην υπηρχε ο Βαζελος στο γηπεδο και να επαιζε η Μπαρτσα μονη της!!!!!:lol::lol:

Δημοσίευση

Παναγιώτα, ευχαριστώ κι εγώ για τις τροφές, πρέπει να προσέξω λίγο περισσότερο τη διατροφή της... Νόμιζα ότι σου απάντησα, αλλά ήταν στο κατεβατό που σβήστηκε! :lol: Μέσα στον Οκτώβριο είναι οι εξετάσεις για το μεταπτυχιακό, γι' αυτό και έχω πέσει με τα μούτρα (ψέματα, πρέπει να πέσω!) :oops: στο διάβασμα. ΑΝ με πάρουν, αποφάσισα να το κάνω, μιας και με δουλειά δε βλέπω φως... :? Άκρα του τάφου σιωπή!!! :( Τουλάχιστον να μη κάθομαι με τα χέρια σταυρωμένα! ;)

Γωγούλι, τέλεια η έκπληξη, να 'ναι καλά οι δικοί σου, και του χρόνου να γιορτάσετε ξανά +plus ένας!!! ;):D

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!11

τι κανετε?

το κεικ τελειο..αλλα ηθελε κ αλλο ψησιμο..εγω ανετα τρωω ωμα,.οποτε δε πει χαμενο.

απλως εχω κοιμισμενο φουρνο :twisted::twisted:

αλλα σε γευση τελειο..

σημερα το πηγα σταθμο..παλι τα ιδια..με το που παρκαρα κ ειδε το κτιριο..ναααααααααααααα κλαμαααα

μαυρο δακρυ

γιωτα βαλε χυμο ρε συ..

γωγω ελα σε κερναω κεικ..να βεβαιωθεις οτι δε ειναι αηδια :lol::lol:

μπεμπουλης λες να εισια μωρε???????????? :o:D:D

νατασα περνω στο τηλ που με εδωσες αλλα δε το σηκωνουν :twisted:

υπομονη με τη νυφη μου.. :)

αργι αχ αυτη η κρη..σου αλλαξε τα φωτα ε???????

μιτσακι αν κρινω απο σενα η κορη θα γινει σα κ σενα..ΑΔΥΝΑΤΗ.εχει να παρει το παιδι ;);)

αθηνα ξεκουραση τωρα..γιατι μετα με 3 μωραααα :!::!::!::!:

παναγιωτα ο νικολας καλα?καλε ακομα να κοιμηθει ε???????????πω πωω

νατασουλα που ειναι?

η λενα?

βενι εκανες το κεικ??????????????

βικυ τι να πω..καντε κανα αγιασμο ρε,,ελεος...περαστικα,,,

σες απο τωρα του φορας φορμες?ζεστη εχει..εγω ακομα σορτσ

παντως κ μενα του κανουν μερικες φορμες απο περισι

Δημοσίευση
Μέσα στον Οκτώβριο είναι οι εξετάσεις για το μεταπτυχιακό

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα γραψεις πολυ καλα!!!!

Αναστασια πλακα μας κανεις;;;Μου φαινεται οτι εσυ εισαι η δυσκολη!!!!

Δυο χρονια εδω μεσα και ακομη να βρεις νύφη;;;; :-o:-o

Δημοσίευση

Θου ειναι πολυ λεπτες βαμβακερες το υφασμα ειναι σαν τα καλοκαιρινα σορτσακια απλα πιο μακρια.

Μιτσακι εγω ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις..στρωσε τον σεξι πισουνουλι και διαβαζε!!!

χιχιχι

Αναστασια...εγω για να βγαλω τιςυποχρεωσεις που εχω ταξει..θα πρεπει να κανω 5 κορες..για χαρη του Σπαιρους...θα κανω αλλη μια...χιχιχιιχ

Εγω για τροφες δε μιλαω...

τωρα ειδικα στον παιδικο..τσακιζει σχεδον τα παντα!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια πλακα μας κανεις;;;Μου φαινεται οτι εσυ εισαι η δυσκολη!!!!

Δυο χρονια εδω μεσα και ακομη να βρεις νύφη;;;; :-o:-o

καλε εσυ με ξερεις κιολας τι καλο κοριτσι ειμαι :roll::roll: αρα θα γινω και καλη πεθερα χαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

ομως καμια προταση ακομη...που θα παει κατι θα γινει και για εμας :lol::lol: χρυσα ευχαριστω για την 'κορη'

σας αφηνω κοριτσια παω να ταισω τον σπυρο και να κοιμηθουμε λιγο γιατι το απογευμα εχω

οδοντιατρο

Δημοσίευση

Τζα!!!!!! ήρθα κι εγώ, από το πρωϊ προσπαθώ να σας διαβάσω και τώρα τα κατάφερα :geek:

σαν πολύ πολυλογούδες δεν μου γίνατε ?????????:)]

Η Έλενα χθες έφαγε τόσο πολύ που φοβήθηκα μην πάθει κάτι:o δεν μ'εχει συνηθίσει να τρώει έτσι, να φανταστείται ότι το πρωϊ που ξύπνησε ρευόταν :)):)):)):)):)):)):))

Βίκυ τι γκαντεμιά είναι αυτή?????? κάποιος σας μούντζωσε δεν μπορεί.....

Κάνε κανέναν αγιασμό ;)

Γιώτα ο Μιχάλης συνέχεια ρωτάει για την Κων, λες η απόσταση να φουντώσει το αίσθημα ;);)

Σας στέλνουμε την αγάπη μας [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Μιτσάκι καλή προσαρμογή στον παιδικό και καλή επιτυχία στο μεταπτυχιακό

Γωγούλα τέλεια η έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!

Μάρθα εγώ τρελλένομαι για το κεικ που δεν είναι καλά ψημένο, είμαι ικανή να το φάω όλο :@)

Νατάσα καλή αρχή με το κολύμπι σήμερα

Βενι το ταχίνι έχει ασβέστιο οι σαρδέλες και τα αμύγδαλα

Χρύσα για δεύτερο που ρώτησες χθες εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμη

Λένα κανένα νέο?????????????

Παναγιώτα και πήρες προίκα από τον άντρα σου και δεν θέλεις να δώσεις?????????????

με μερικές ελιές θα ξεγελάσεις τις νύφες???????????????????

Αναστασία μακάρι να έχεις μια γεμάτη κοιλίτσα:):)

Αργυρώ εγώ αν ήμου δασκάλα και μου ζητούσαν μαμάδες να τους στείλω e-mail για τις ανακοινώσεις θα τις έβριζα σίγουρα :evil::evil:

Αθηνά ΄τι σου πρότεινε για την συμπεριφορά της Ναταλίας?

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα τα φιλιά μου σε όλες :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Θούλη πρόσεξέ το με τον Ντόντο, ίσως κάτι να έγινε στον παιδικό και δεν θέλει να πάει, στην θέση σου θα τον πήγαινα στο άλλο που έχεις και θέση, ίσως για μια - δυο μέρες να δω πώς θα πάει.....σου τα λέω αυτά γιατί το ίδιο είχαμε με τον Λουκά και εξηγώ, θα προσπαθήσω περιληπτικά!: μια μέρα το παιδί ήταν στην τουαλέτα του σχολείου και δεν έβγαινε και πήγε η εκπαιδευόμενη να τον βγάλει και δεν τα κατάφερε και πάει η "παιδαγωγός" να τον βγάλει και τον έσυρε :evil::evil::evil::shock: , με αποτέλεσμα να πέσει και το βράδυ ξύπνησε κλαίγοντας και από τότε ο Λουκάς άρχισε να μην κοιμάται τα βράδια και να θέλει το φως αναμμένο!!!!...δεν μας είπε τίποτα...εν τω μεταξύ πάντα έπμαινε στην τάξη με δυσκολία και γκρίνιαζε-έκλαιγε κάθε φορά που φεύγαμε!...ρωτώ την "παιδαγωγό" (έτσι αποκαλούνται!!!) μήπως συνέβη κάτι και μου είπε "όχι τίποτα ίσως έχει πρόβλημα που είναι πολλά παιδάκια στην τάξη (18!!), ή ίσως βγάζει δόντι" (3 ετών!!! δόντι έβγαζε!!!).....κατάλαβα ότι αυτές είναι μεγάλες μ.....ιες!!! έτσι έστειλα τον άντρα μου στην διευθύντρια και αποδείχθηκε ότι αυτό που προείπα, δλδ το σύρσημο!!!.... αυτό έγινε Δεκ 08 και τον Αυγ 09 υπήρχε συγκέντρωση σε παιδική χαρά γονέων-παιδιών-και της βλαμμένης....πήγαμε και καθώς πλησιάζαμε ο Λουκάς μόλις την είδε έφυγε μακρυά!!! τότε μας είπε πώς δεν θέλει να βλέπει την Μέλανι!!!!!....έτσι την επομένη πήγαμε ξανά στην διευθύντρια και του αλλάξαμε τμήμα και συνέχισε κανόνικά......και άλλα παιδάκια έφυγαν από την τάξη της!!!!.....ο άντρας μου έμαθε ότι υπήρχε ΕΔΕ για μια νηπιαγωγό, ίσως ήταν για εκείνη γιατί από τα τέλη Αυγ (της προηγούμενης χρονιάς) απουσιάζει!!!!

Για αυτό σου λέω Θούλη πρόσεξέ το.....

συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.....αλλά καμμιά φορά τα παιδιά με την συμπεριφορά τους θέλουν να μας πούν κάτι!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!

μονη.....η πεθερα ειχε ρεπο και ηρθε....την πηρε λιγο κουνιες και θα την φερει παλι!

δεν ξερω τι ν κανω μ ετην κλεοδαρια....δεν ξερω αν το καλυψει η ασφαλεια...θα δειξει!

νυσταζω και δεν εχω οξη για καμια δουλεια!

ααααααα και μεις δεν εχουμε γαμπρο ....η μηπως τον κουκλο Λουκα της Αργυρως?

εεεεεε να εχουμε και λιγο διαφορα.....!

Δημοσίευση

λοιπον εκανε κ η αδερφη μου κεικ αλλα χωρις κοκοκυθα..

μονο φρουτα

κ της ιδιας της βγηκε ψιλοωμο απο μεσα

μηπως ετσι ειναι λογω φρουτων??????????

χρυσα εσυ που εχεις κανει κεικ με φρουτα μηπως ετσι βγαινει????????

αχ αργι μη με λες τετοια..θα σκασω μιλαμε..

βικυ εχεις δυο επιλογες..η λουκας η σπυρος. :D:D

Δημοσίευση
θελω εναν φρεντοκαπουτσινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααα και τον γιο της Νατασουλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για την ωρα τα μεγαλυτερα κουκλια της παρεας!

μετα θα το ριξουμε στα πιπινια και φυσικα θα ξεκηνησουμε απο το σπυρο ο οποιος ειναι φοβερος!!!!!!!!!!!!!!

εκπιζω να μας θελουν βεβαια!

εχουμε κα προικα!!!!!!!!!!!

και το καλυτερο εμενα για πεθερα! :D

Δημοσίευση

Συμπεθερο-κουμπαρούλες, είστε γλύκες! :D Ούτε εγώ δεν πιστεύω τόσο πολύ σ'εμένα!! :lol: Μακάρι, πραγματικά, αλλά πρέπει να στρωθώ για τα καλά! :? Κι αυτό το σέξι κωλαράκι :lol: (εμένα μου λες!) δεν λέει ακόμα να σοβαρευτεί!!! :oops:

Νατασούλα, κι εσένα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! :D

Argi, θα συμφωνήσω με το ότι η συμπεριφορά του παιδιού έχει πάντα κάτι να μας πει... Είδες πόσο άσχημα επηρέασε το παιδί, η κακή συμπεριφορά της παιδαγωγού; :? Ακόμα κι αν ήταν μεμονομένη... Που μάλλον όχι,ε; :shock: Θουλίτσα, μπορεί όντως κάτι να το ενοχλεί το παιδί... Δεύτερος χρόνος και τόσο άσχημα... :? Αν είναι να κρατήσει κι η δική μου τόσο πολύ... Τη βάψαμε! :shock: Μου είπε προχθές, ότι της είπε η δασκάλα δυνατά "ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ" και μ' έβαλε σε σκέψεις... Γι αυτό που λες, Αργυρώ. Βέβαια, δεν θέλω να γίνομαι υπερβολική, συμπαθής μου φάνηκε η νηπιαγωγός (δεν ξετρελάθηκα κιόλας) αλλά παρατήρησα κι εγώ ότι χρησιμοποιεί ανεβασμένο τόνο στη φωνή της. Θέλω να πιστεύω ότι διατηρείται σε λογικά επίπεδα, προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. Ως εκεί, δε μου φαίνεται παράλογο. Αλλά θα δείξει...

pebi μου, εκμεταλεύσου το χρόνο που είσαι μόνη σου. Ξεκουράσου λίγο, το χρειάζεσαι! Λογικά, πρέπει να σε καλύπτει η ασφαλιστική... Δεν έχεις κάτι να χάσεις! ;)

Δημοσίευση

Γύρισα από τα ψώνια και δεν θέλετε να ξερετε πόσα ξόδεψα..... Ούτε ο άντρας μου θα θέλει να μάθει!!! :lol:

Αργυρώ και εμάς οι γερμανίδες γκρίνιαζαν γιατί έγιναν αλλαγές στο πρόγραμμα και δεν τους έστειλε κανείς ε-μαιλ!!!! Κόντεψα να κοψω φλέβες! 1,5 ώρα λέγανε μπούρδες. Την τελευταία ώρα μόνο έγινε πιο σοβαρό το πράγμα.

Για τη Ναταλία ζήτησα να τα χωρίσουν τα παιδιά. Τη μαλώνουν συνέχεια και έρχεται στο σπίτι και ξεσπάει και τη μαλώνω και εγώ μετά. Αλλά κάνει συνέχεια αταξίες... Τώρα όμως ξέρω και θα την προσεγγίσουμε διαφορετικά. Θα συνεργαστούμε με τις κοπέλες στον παιδικό να το αντιμετωπίσουμε. Γιατί όταν θα γεννήσω θα είναι πολύ πιο ζόρικα τα πράγματα για όλους μας. Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Σας χαιρετώ όλες και πάω να μαζεψω το μπουρδελάκι μας!!! :roll:

Δημοσίευση

Θουλίτσα, μπορεί να φταίει ο πολτός των φρούτων. Γι' αυτό θα είναι ζουμερό!

Κι εμένα δεν με τρελαίνουν τα γλυκά που δεν έχουν σοκολάτα, δεν έχουν κάτι να μου πουν :lol: παρόλαυτα, όλα τα κατεβάζω!!! (κι ας μη μου φαίνεται!!!) :lol:

Κι επειδή ζήλεψα, λέω να φτιάξω ένα κέικ σοκολάτας. Έχετε καμιά καλή και γρήγορη συνταγή να προτείνετε; Η μαμά μου είχε μία φανταστική, αλλά βαριέμαι να τη πάρω τώρα! :-p Θα βαριέται και να μου τη λέει!! :lol:

Αθηνά, να τη χωρίσουν απ' τα παιδιά που κάνει παρέα; Θα τους βάλουν σε άλλο τμήμα; Όντως πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο προσέγγισης του παιδιού, με το να το μαλώνουν όλοι, αποκτά αμυντική στάση... :? Πάρα πολύ σημαντικό όμως που υπάρχει τόση επικοινωνία γονέα-εκπαιδευτικού... Εδώ δε νομίζω ότι είναι τόσο όμορφα τα πράγματα... :( Πολλές απαιτήσεις οι γερμανίδες, πραγματικά έλεος! :shock:

Δημοσίευση

Θου οταν φτιαχνεις κεικ με φρουτα θα παιρνεις η αποξηραμενα η πολυ σκληρα φρουτα τα οποια θα κοβεις σε σχετικα μεγαλουτσικα κομματια και θα τα βαζει ετελευταια στη ζυμη.

Επισης θα ψινεις σε προθερμασμενο φουρνο ΠΑΝΤΑ, και στην αρχη θα το βαλεις στον αερα και μετα πανω κατω ο ζεστος αερας βοηθαει να φουσκωσουν και να ομογενοποιηθουν τα υλικα οποτε δεν θα σου γινει αψητο, επισης καλο θα ηταν να παρατηνεις το ψησιμο σε χαμιλη θερμοκρασια για 5-7 λεπτα

Αθηνα μια χαρα..ποσες φορες το χρονο ξοδευεις τοσο πολυ.

Ελπιζω ολα να βελτιωθουν με την Ναταλια ..και να μην εχεις χειρωτερα με το νεο νινι

Καλε τι στεναχωριεσται..και εγω δεν εχω συμπεθερα..

ειχα την Ντενη..με εγκατελειψε..ειχα την μαμιντι..αποσυρθηκε και αυτη..μα τι στο καλο..βρωμανε τα ποδια του Χριστοφορου...υποτιθετε οτι του παιρνω και ποιοτικα παπουτσια!!!!

χαχαχαχα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Καλε ποσα γραψατε απο χτες??? τα διαβασα ολα αλλαδε θυμαμαι σχεδον τιποτα!!!

Θουλη κ εγω οποτε κανω κεικ με φρουτα δε μαγειρευται πολυ καλα απο μεσα.. αλλα ειναι πεντανοστιμα!! Θα δοκιμασω και τη δικη σου συνταγη!

Συμπεθερα ειμαι σιγουρη οτι θα μας τα φαει ολα η κορη σου... αλλα χαλαλι τους, αν ειναι να την εχουμε βασιλισσα και να ειναι ευτυχισμενο το παλικαρι μας, θα το κανουμε κ αυτο!!!

ειδα στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος και απεβαλλα, μαλλον το σκεφτομαι πολυ, να χαλαρωσω λιγο ε?

ο αναστασης εχει λιγες μερες που δεν τρωει καλα.. τρωει μονο μεσημερι κ αυτο ουτε το μισο απο οτι ετρωγε.. εχει αδυνατισει παλι..χτες τον μετρησα με τον τολη και τον βγαλαμε 87 εκατοστα!!! πριν ενα μηνα σχεδον ηταν 86.

το κεφαλι του εχει 3 μηνες να μεγαλωσει.. ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης τα πατουσακια του εχει καιρο που ειναι σκασμενα απο κατω.. αν βραχουν φαινονται σα να ειναι διπλοδερμα.ειναι η πετσα ασπρη με κατι σαν τρυπουλες και ξεχωριζει απο το αλλο δερμα της πατουσας απο κατω.. πολυ ωραια τα εξηγησα το ξερω, ελπιζω να με καταλαβατε! τι να τον κανω για να περασει? εχετε καμια ιδεα?

παιρνω σημερα στο γραφειο τηλεφωνο, μου λεει αυτη εχω τηνεντυπωση οτι βγηκανε και μου δινει ενα αλλο τη΄να παρω.

παιρνω εγω καιβγαινει μια κλωσσα και μου λεει μεχρι την παρασκευη το βραδυ θα εχουν βγει, γιατι αγχωνεστε?

πφφφφφφφφ βαρεθηκα να ασχολουμαι μαζι τους

Δημοσίευση

εγω για τον μικρο παιρνω στο τελος της σεζον για την επομενη με τις εκπτωσεις τα περισσοτερα ρουχα.

για το χειμωνα εχουμε ας πουμε 4 παντελονια, 4 πουκαμισα, 2 γιλεκα, 5 πουλοβερ, 1 μπουφαν, φανελακια, βρακακια. αυτα που θελω να παρω ειναι καμια φορμουλα και πιτζαμες.

χρυσα δεν το ηξερα αυτο το χρυσο μυστικο! θα το κανω ετσι την επομενη φορα

αθηνα εχετε πολυ καλη επικοινωνια με τον εκπαιδευτικο.. ολα καλα θα πανε με τη μικρη, σιως να ειναι και λιγο αναστατωμενη με τον επικειμενο ερχομο της μικρης

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...