Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

και η γκαντεμια μου συνεχιζεται....

χθες βραδυ παω για δουλεια...ψαχνω για παρκιν....τιποτα(εβλεπαν ολοι τον αγωνα)

τελικα βρισκω επανω σε κεντρικη οδο κανα 10λεπτο απο την δουλεια....προσπαθω να ξεκλειδωσω δεν ενοιγε το κλειδι μου....σκεφτομαι οκ τι αλλο μπορει να συμβει....!

σχολαω....παω να παρω το αμαξι...απενεργοποιω τον συναγερμο...αλλα αυτος τιποτα....προσπαθω να ξεκλειδωσω το πορ παγκαζ και δεν ξεκλειδωνει.....η κλειδαρια βαλμενη μεσα.....ξεκλειδωνω απο την πορτα του οδηγου και ξεκλειδωσε κανονικα....αρχιζει να σκουζει ο συναγερμος.....ξαναπροσπαθω α τον απενεργοποιησω αλλα τιποτα ....επρεπε να φυγω, ξεκιναω.... σε ολο το δρομο εσκουζε και με κοιτουσαν ολοι...δεν δουλευαν φλας και κατρα διαστηματα εσκουζε και η κορνα....εφατσα σπιτι...παρκαρα.....σταματησε να σκουζει.....μετα απο 5 λεπτα ξαναρχισε.....τωρα θα ξεσηκωσει ολη τη γειτονια μεχρι να παω να λλαξω μπαταρια στο κοντρολ......οσο γι ατην κλειδαρια μαλλον την εχεουνα παραβιασει....ποτε δεν ξερω..γιατι ειχα πολυ καιρο να ανοιξω ετσι!

θα δειξει τ υπολοπο της μερας!!

τα φιλια μεου σε ολες!

αααα πειτε και σε μενα πως βαζετε τικερακια!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα!! και εμενα μου λειπεις Χρυσα!!! και οι υπολοιπες!

1) Βενι γμσ τα μεγαλωσε πολυ ,μην σου φυγει κ φανταρος προσεχε!

2)Θουλι ημουν ετοιμη να γραψω τη συνταγη,μετα προσθεσες το γαλα κ την σκατωσες,ασε που δεν εχω κ μιξερ ,τωρα το θυμηθηκα ...ουτε τοστιερα εχω ...φοβερη νοικοκυρα!

θα διαβασω κ τις υπολοιπες,τωρα πινω καφεδακι...

Δημοσίευση

επανηλθα λιγο καλυτερα απο πριν αλλα ακομη νιωθω τα ιδια :?:?

κι εμενα ο μικρος παλι εκλαιγε τωρα σταματησε.........

ρε βικυ τι εγινε?? μουτζα εχετε φαει??? περαστικα σας!!!!!!!!!

γιωτααααααααααα τι κανεις??? τι λεει η χιος???

Δημοσίευση
καλημέρα!! και εμενα μου λειπεις Χρυσα!!! και οι υπολοιπες!

1) Βενι γμσ τα μεγαλωσε πολυ ,μην σου φυγει κ φανταρος προσεχε!

2)Θουλι ημουν ετοιμη να γραψω τη συνταγη,μετα προσθεσες το γαλα κ την σκατωσες,ασε που δεν εχω κ μιξερ ,τωρα το θυμηθηκα ...ουτε τοστιερα εχω ...φοβερη νοικοκυρα!

θα διαβασω κ τις υπολοιπες,τωρα πινω καφεδακι...

Ούτε μίξερ, ούτε τοστιέρα; Πολιτικό γάμο έκανες; Γιατί συνήθως μαζεύεις σαν δώρο γάμου 3-4 από το καθένα!

Καλημέρα σας! Ξύπνησαν τα μπουμπούκια!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

εγώ μόλις έψησα τα τυροπιτάκια να πάρει ο Λουκάκος μου στο σχολείο....και τα 2 παιδιά κάνουν σαν τρελά για τα τυροπιτάκια η δε μικρή είνια ικανή να φάει όλο το ταψί και επειδή δύσκολα την βγάζω από το σχολείο για να φύγουμε, μόλις της λέω "πάμε σπίτι να φάμε τυροπ." τρεχάλα έρχεται!!! :lol:

Βίκυ περαστικά στην μαμά και στην κούκλα σου, ελπίζω η ατυχία σου να γυρίσει γρήγορα σε τύχη! :)

κάτι ήθελα να σχολιάσω και το ξέχασα...αργότερα....α... Αναστασία - καλημέρα- μήπως είδε κανέναν εφιάλτη το παιδί, βλέπουν - δυστυχώς - και αυτά....η δικιά μας ένα βράδυ ξύπνησε με τέτοιο κλάμα που ανησύχησα και τρεχάλα πήγα......μάλλον ονειρεύτηκε κάτι.....μην τα ρίχνουμε και όλα στα δοντάκια!!!

Γιώτα, Χρύσα, Βίκυ, Αθηνά, καλημέρα.......

χαχαχαχα Αθηνά εγώ θρησκευτικό έκανα και δεν είχα τέτοια δώρα γιατί τους είπαμε χρήματα μόνο!!! ;)

Θούλη :lol::lol::lol::lol: , τι γέλιο ο Ντόντος χαχαχαχα......

πίνω καφεδάκι και πάω να ξυπνήσω τα παιδιά....

Δημοσίευση

ξέχασα να σας πω τι έκανε η μικρή χθες: έπαιζα με τον Λουκά στον καναπέ και εκείνη μας κοιτούσε οπότε ήρθε και αυτή αλλά μετά έφυγε για λίγο πήγε πίσω από τον καναπέ, έβγαλε το παντελόνι και την πάνα και μου ήρθε κουνάμενη, λυγάμενη!!!!! :lol::lol::lol: , να της δώσω σημασία!!!! :shock:

χθες το άρχισε αυτό να βγάζει και την πάνα, έχει εδώ και πολύ καιρό που βάζει τα χεράκια πίσω και κατεβάζει την πάνα στη μέση και φαίνεται ο πωπός της, τώρα προχώρησε και ένα βήμα ακόμη: την κατεβάζει!!!! :shock::o:o

Δημοσίευση

Λενα εδω εχει κρυο,δηλ ψυχρουλα ,σημερα τις φορεσα λεπτη φορμα απο τα Γκαπ ,μπλουζακι κοντομανικο κ μια ζακετουλα απο πανω,με αθλητικο παπουτσακι μ καλτσουλα...κοσμο εχει καθοτι εχει παρα πολυ στρατο ,περιμενουμε κ τους φοιτητες οπου ναναι ,γενικα στην πολη εχει γυρω στους 30000 κατοικους... εχθες πηγα στα μπενετον κ της πηρα μια φορμα 20 ευρω ,ειναι πολλα ή λιγα δεν ξερω!!! παντως εχθες δοκιμασαμε ολα τα χειμωνιατικα γ να βεβαιωθω οτι της κανουν κ να δω τι της λειπει...ο απολογισμος :

1) 12 μπλουζακια λεπτά κ 2 πουλοβερακια (τα οποια δεν ξερω εαν θα βαλει γτ δεν ξερω τι χειμωνα κανει εδω!)

2) 3 παντελονια

3) 4 φουστιτσες

4) 3 πλεκτες ζακετες

5) 4 ζακετες φουτερ

6) μπουφαν κ 2 παλτο(τα οποια νομιζω οτι ειναι μεγαλα)

7) 2 ζευγαρια πιζαμες

8) 4 ζευγαρια φορμες (μαζι με την καινουργια)

καλτσες και παπουτσια εχουμε,εσωρουτχα ολοσωμα εχω γτ τις ειχα παρει τελη Απριλη,θα της παρει ειπε κ η πεθερα μου βρακακια κ φανελακια,νομιζω ειμαστε κομπλε ,τι λετε?

τα μπλουζακια ειναι απο τα μαδερκερ 18-24 μηνων και της ειναι ακριβως ,την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι Δεκεμβρη.....

Δημοσίευση

Καλημερα Καλημερααααααα

Γιωτα τοστιερα ουτε εγω εχω...και μ'αρεσει το τοστ!!!!

μηξες εχω..αλλα δεν το εχω απο το γαμο μου..το εχω κοντα 10 χρονια...χιχιχιιχ

Ουτε εγω στον γαμο μου πηρα τιποτα ηλεκτρικο σε δωρα...

μονο 2 σερβιτσια τσαγιου- μονο φλυτζανια, και ενα σηδερο το οποιο ηταν χαλια και χαλασε μετα απο 6 μηνες ακ και ηταν τεφαλ...ολα τα αλλα ηταν χρηματα

Δημοσίευση

χαχαχα με εκανες και γελασα χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ argi δεν το εκανε μια φορα αυτο.....το κανει συνεχεια...μα να βλεπει εφιαλτες καθε μερα?? :roll::roll:

αχ κι εγω τωρα τελος του μηνα θα παω να του παρω ρουχα και παπουτσια

απο ρουχα χρειαζομαστε τα ΠΑΝΤΑ γιατι δεν του κανει τιποτα απο περσυ :roll: θελουμε μπουφαν γιατι μας κανει μονο το ενα και θελουμε και 2 ζευγαρια παπουτσια(αυτα ειναι και τα ακριβα)το καλο ειναι οτι με ενα ζυγαρι παπουτσια ο σπυρακος βγαζει ολο τον χειμωνα μιας και δεν μεγαλωνει πολυ γρηγορα το ποδαρακι του.

τωρα φοραει το 22....

Δημοσίευση

Μιτσάκι μην κλαις!!!! :YMHUG:

Αναστασία αν το κλάμα του είναι το ίδιο, ε τότε δεν θα είναι όνειρο, αλλά αν είναι διαφορετικό εννοώ.....

εγώ πάντως πριν κάνω υποβολή κάνω copy, σε περίπτωση που δεν φανεί το μήνυμά μου να το κάνω paste και να μην το ξαναγράψω!!!!

αλλά έχω προσέξει ότι δεν το υποβάλει αμέσως αν έχει γραφεί κάτι ενδιάμεσα, δηλαδή αν μέχρι να απαντήσει κάποιος, έχει γραφεί κάτι από κάποιον άλλον, σου δίνει την ευκαιρία να διαβάσεις τι έχει γράψει ο άλλος, ώστε αν θέλεις να απαντήσεις και σε αυτόν και έπειτα ξαναπατάς υποβολή!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Τα νεύρα μου... :evil::evil::evil::evil:

Η Ειρήνη έχει απίστευτη γκρίνια και δεν την αντέχω. Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι και το βράδυ που θα κοιμηθεί γκρινιάζει. Κάνω υπομονή και λέω οτι θα της περάσει. Δεν της δίνω ούτε σημασία από ένα σημείο και μετά. Με κούρασε....

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ.........

(Τώρα σας γράφω και ταυτόχρονα την ακούω να κλαίει και μου τρυπάει τα αυτιά)

Τέσπα....

Εμείς στο χωριό μου παίρνουμε προίκα κυρίες μου.....

:D:D:D:D

Όπότε συμπεθέρες αδειάστε τις τσέπες και τρέξτε στους συμβολαιογράφους!!!!

Γιώτα έχεις τόσα ρούχα για την Κων/να ήδη;;;

Εγώ δεν έχω τίποτα...

Μόνο το μπουφαν που μας πήρες, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα σετ φόρμες. Τόοοοοοσα πολλά.

Επίσης στα κέικ γενικά μπορείς αντί για γάλα να βάζεις ό,τι χυμό θέλεις.

Βίκυ άλλο κακό να μην σας έβρει....

Ελπίζω να ναι περαστικά και να μην έχει κάτι σοβαρό η μαμά σου.

Argi τα τυροπιτάκια μέχρι εδώ μυρίσανε...

Χρύσα χαχαχα με την σκατούλα! Και η Ειρήνη το ίδιο έκανε με το μαγιώ.... :lol::lol::lol:

Λένα κανένα νέο;;;;;;

Μπααααααααα

Αναστασία λές να είσαι γεμιστούλα;;;;;;;

Δημητρούλι μην κλαίς....

Άρκει που δίνεις το παρόν!!! :-p:-p:-p

Δημοσίευση

Αrgi μου, ευχαριστώ για την αγκαλίτσα, την είχα ανάγκη! :x

Το κατάλαβα το σύστημα, κι εγώ το κάνω copy, αλλά πάτησα κάτι άλλο κατά λάθος, μετά πάτησα το Χ για να το σταματήσω και χάθηκαν όλα! :(

Εσένα πάντως, ήθελα να σου πω ότι ζηλεύω τρελά τη μικρή σου ταλιμπανίτσα, που κατεβάζει όλα τα τυροπιτάκια στη καθισιά της, γιατί η δική μου κάνει μία ώρα για να φάει ένα και ΑΝ το φάει τελικά... Όλες μου τις αμαρτίες πληρώνω με το φαγητό αυτού του παιδιού! :lol:

Και Αναστασία, σου έλεγα να μην αγχώνεσαι καθόλου με το γάλα του Σπυράκου (από προχθεσινή συζήτηση) :lol: Η δική μου δεν έφτασε ποτέ τα 250ml, αν καταφέρει να πιεί 200 είμαι κατενθουσιασμένη!!! Συνήθως 150, ενίοτε 100 και ενίοτε καθόλου! :? Επίσης, περί των απότομων ξυπνημάτων, μου τα κάνει κι εμένα κατά καιρούς, έχω καταλάβει ότι μπορεί να είναι δόντι, μπορεί καμιά ιωσούλα να την τριγυρίζει και κάτι να την ενοχλεί, μπορεί εφιάλτες, όλα είναι πιθανά... Θα περάσει, υπομονούλα! ;)

savroΓιωτούλα, εμένα δε με χαιρετάς, τη κλαμμένη;; :( Ήθελα να σε ρωτήσω πως σας φαίνεται η Χίος so far, αν εγκλιματιστήκατε κλπ... Kι εγώ παρομοίως τη ντύνω τη μικρή. Προσαρμόστηκε η Κωνσταντίνα στον παιδικό;

Δημοσίευση

Νατασούλι! Καλημέρα! :D

Θα συμφωνήσω (το έγραφα στο χαμένο μου post)! Mη μου πειράζετε τη Νατάσα, μια χαρά τα λέει... Οι καιροί αλλάξανε, ό,τι δώσαμε, δώσαμε!!! :lol: Οι άντρες τώρα δίνουν προίκα!!! ;)

Υπομονή με την Ειρήνη, ακριβώς αυτό που περιγράφεις, το περάσαμε τον Αύγουστο!!! ΤΟΣΗ γκρίνια, ΤΟΣΟ ξέσπασμα... Δεν μπορούσα να την ακούω, έβγαινα στο μπαλκόνι να πάρω αέρα, για να μη της δείξω ΠΟΣΟ εκνευρισμένη ήμουν!!! :shock: Έχεις ακούσει για τα "terrible twos"??? Υπομονή... Σε κανά-δυο χρονάκια θα στρώσει!!! :lol: Πλάκα κάνω... αλλά περνάνε φάσεις άσχημες, με τυπικά συμπτώματα!!! :? Τις ξεπερνούν όμως... Υπομονή! ;)

pebi μου, περαστικά στη μαμά και την κορούλα σου! Εύχομαι ο κύκλος της γκαντεμιάς να τελειώσει σύντομα... Άλλο κακό να μη σας έβρει!!! :(

Cesil-κουμπαρούλα, φιλιά πολλά στο Χριστοφοράκο, το μικρό μου κουμπαράκι! Σημειώσατε πρόοδο με τον παιδικό;

Δημοσίευση
Αrgi μου, ευχαριστώ για την αγκαλίτσα, την είχα ανάγκη! :x

any time!!! ;)

Εσένα πάντως, ήθελα να σου πω ότι ζηλεύω τρελά τη μικρή σου ταλιμπανίτσα, που κατεβάζει όλα τα τυροπιτάκια στη καθισιά της, γιατί η δική μου κάνει μία ώρα για να φάει ένα και ΑΝ το φάει τελικά... Όλες μου τις αμαρτίες πληρώνω με το φαγητό αυτού του παιδιού! :lol:

μην νομίζεις το μεσημεριανό της με δυσκολία το τρώει, τις προάλλες έπρεπε να της δώσω ένα περιοδικό από τα μπενετον που είχε παιδάκια που ποζαραν με ρούχα και της άρεσε και έτσι το έφαγε....χθες με δυσκολία έφαγε λίγες φακές!!!!, αλλά αν είναι για ψωμάκι, τυράκι, φέτα ή σοκολατοειδή (που τα αποφεύγω) τα τρώει σε δευτερόλεπτα!!!, έπίσης σε δευτερόλεπτα τρώει και τα μακαρόνια, ρύζι, πατάτες!!!....και το πρωινό γάλα το λιβανίζουμε για καμμιά ώρα!!!....συμπέρασμα μην ζηλεύεις καθόλου!!!!

Νατάσσα, καλημέρα, ακόμη και εδώ στην Γερμανία οι γονείς της κοπέλας πληρώνουν τα πάντα!!!!

ποιό είναι το χωριό σου να λέμε και εμείς ότι είμαστε από εκεί? ;)

Δημοσίευση

Μιτσακι μουμαρουλ αμη κλαισ...θα σου στειλω μπισκοτα..ετοιμα φυσικα..δεν εκατσα να φτιαξω...χιχιχχι

Εγω του μικρου τωρα του βαζω φορμες λεπτες βαμβακερες, κοντομανικο απο πανω- ειναι ολε ςμε ζακετα με φερμουαρ, καλτσακια λεπτα και αθλιτικα επισης λεπτα, για τον χειμων ατου εχω παρει λεπτα βαμβακερα μακριμανικα μπλουζακια και αρκετα κοτλε λεπτα παντελονακια- βαμβακερο κοτλε, και φυσικα λιιιγο πιο ενισχημενες φορμες, με ενα αμανικο η κοντομανικο κορμακι απο κατω πιστευω θα ειναι καλα στονπαιδικο, δεν θελλω να ειναι πολυ βαρια ντιμενος γιατι θα εχει ζεστη.

Για καλλα ρουχα εχουμε..ουυυυ παρα πολλα...και παπουτσια επισης.

Νατασα χαρα στο κουραγιο σου..εγω δεν αντεχω την γκρινια του μικρου...

χτες το απογευμα ξυπνησε..μεσα στη γκρινια..νιαααα νιαααα...η πεθερα μου ηρθε να τον παρει να πανε βολτα..δεν ηθελε..κολλησε πανω μου και με δαγκωνε στον ομο..ουτε στον πατερα του ηθελε ουτε τιποτα.

Τον πηρα αγκαλια και καθομασταν..τον χαιδευα κανενα τεταρτο..μετα ηρεμισε..καθησε με τον αντρα μου , εφαγε μπιφτεκι με χυλοπητες μετα εκανε τζααααααα στην πεθερα μου και πηγε βολτα...

αλλα ολη αυτη την γκρτινια δεν την μπορω..μου τι δινει στα νευρα απιστευτα...

Δημοσίευση

Αναστασία μήπως ο Σπυράκος έχει νυχτερινό τρόμο; Δεν είναι εφιάλτες, είναι διαφορετικό. Ξυπνάει και κλαίει μέσα στη νύχτα, συνήθως 2-4 ώρες μετά τον ύπνο και δεν καταλαβαίνει αν του μιλάς ή όχι. Μπορεί να κρατήσει και 20 λεπτά το κλάμα του και μετά να πέσει να κοιμηθεί αυτόματα.

Αν είναι κάτι τέτοιο, μην σε ανησυχεί, απλά να είσαι κοντά του χωρίς να κάνεις φασαρία ή να ανάψεις φως και να προσέχεις να μην χτυπήσει. Αν η κατάσταση συνεχιστεί υπάρχουν τρόποι μερικής αντιμετώπισης!

Κορίτσια πάω για ψώνια. Χτες που τρυπούσα τοίχους για τις κουρτίνες, πιάστηκα πάρα πολύ! Το απόγευμα πήγα στη συγκέντρωση γονέων του παιδικού και σφάχτηκαν μερικές μαμάδες!!! Γερμανίδες παρακαλώ! Μεσα στη γκρίνια. Μάλλον ήταν οι μέρες τους.

Σήμερα που μίλησα με την παιδαγωγό είπαμε για κάποιες συμπεριφορές της Ναταλίας και είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένη. Κάνει παρέα με ένα παιδί και έχει αρχίσει να γίνεται ανυπάκοη, να λέει ψέμματα και να μιλάει άσχημα... Μικρά παιδιά, μικρά προβλήματα. Μεγάλα παιδιά, μεγάλα προβλήματα!

Δημοσίευση

αραπονιαρικο μου τι εχεις και ολο κλαις?λεει το τραγουδι!!!!! Μιτσακι μου φιλια πολλα!εγκλιματιστηκε η μικρη ?μπα δεν νομιζω,το παλευουμε ομως....

Νατασσα εχω τοσα διοτι περσι τον Αυγουστο ειχα κερδισει μια δωροεπιταγη αξιας 200 ευρω γ αγορες απο τα μαδερκερ σε ενα διαγωνισμο της Νεστλε,ολα τοτε της τα ειχα παρει για εναμιση με 2 χρονων (χειμωνιατικα) ,επισης στις εκπτωσεις τον Φλεβαρη της ψωνισα μερικα ,οπως επισς μας χωρανε κ περσινα καθοτι η μανουλα μου της τα επερνε μεγαλυτερα,περσι γυρνουσαμε τα μανικακια και φετος μας ειναι μια χαρα!!! σωστη η ποντια μανουλα μου!!!!!!!!

Αργκι μου εγω τι γταιω που εσεις γραφετε γρηγορα και μεχρι να γραψω την εκθεση μου εχετε απαντησει ηδη? δευτερη φορα υποβολη ,αντε να δουμε

Δημοσίευση
Το απόγευμα πήγα στη συγκέντρωση γονέων του παιδικού και σφάχτηκαν μερικές μαμάδες!!! Γερμανίδες παρακαλώ! Μεσα στη γκρίνια. Μάλλον ήταν οι μέρες τους.

στις συγκεντρώσεις των γονέων στέλνω πάντα τον άντρα μου (καταλαβαίνει και την γλώσσσα τους και την νοοτροπία τους!!!), οι δικοί "μας" γονείς είναι όλοι με την μύτη ψηλά και έχουν κάτι απαιτήσεις τελείως τρελές!!!, όπως π.χ. έχουν την απαίτηση από την νηπιαγωγό να τους ενημερώνει με email για όποια ανακοίνωση υπάρχει!!!, κανονικά βάζουν ανακοίνωση έξω από την αίθουσα αλλά κάποιοι δεν τις διαβάζουν καν και θέλουν προσωπική ηλεκτρονική ενημέρωση!!!, άλλη ήθελε το παιδί της πριν το μεσημ. φαγητό να βγαίνει έξω να παίζει - ανεξαρτήτου καιρού- γιατί έτσι του ανοίγει η όρεξη!!! και άλλα παρόμοια!!!!

Σήμερα που μίλησα με την παιδαγωγό είπαμε για κάποιες συμπεριφορές της Ναταλίας και είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένη. Κάνει παρέα με ένα παιδί και έχει αρχίσει να γίνεται ανυπάκοη, να λέει ψέμματα και να μιλάει άσχημα... Μικρά παιδιά, μικρά προβλήματα. Μεγάλα παιδιά, μεγάλα προβλήματα!

δυστυχώς δεν μπορείς να της πεις να μην κάνει παρέα με αυτό το παιδάκι, μόνο να της πεις να μην συμπεριφέρεται η ίδια έτσι, να μην λέει ψέμματα κ.λπ., κ.λπ.....

άσε τις κουρτίνες για άλλη φορά!!! [smilie=toothy1.gif]

να σας στείλω την κόρη μου, όταν κλαίει χωρίς λόγο (τουλάχιστον εμείς δεν ξέρουμε τον λόγο) χτυπιέται στο πάτωμα και κλαίει με τις ώρες, αρχίζει χτυπάει πράγματα κ.λπ., την αφήνουμε να ξεσπάσει στο δωμάτιό της!!!!

Γιώτα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα!!

αχ και εμενα μου αρεσουνε τα τυροπιτακια! και του μικρου αλλα τωρα δεν τρωει..ελπιζω απο τον αλλο μηνα να αρχισουμε γιατι δεν ποινει και γαλα πινει πολυ λιγο σαν εσας μιτσακι..αν πιει 200 κανουμε παρτυ..αλλα ποτε δε πινει..!! :( τι κανουμε με το ασβεστιο εμενα που δε ντρωει ουτε γαλακτοκομικα??? ξερει καμια που αλλου περιεχεται το ασβεστιο εκτος του μπροκολου που ακομα δεν εχει βγει???? :?:

γιωτα ειναι αρκετα τα ρουχα σας!!ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε σας φιλω να δουλεψω!

Δημοσίευση

μολις τελειωσε το ταισμα του σπυρου

εφαγε ενα αυγο,μισο μηλο.μιση πιτσα(απο το κομματι) και λιγο λουκανοπιτα :o:o:o:o:o το πιο πολυ που με εντυπωσιασε ειναι που εφαγε φρουτο

χθες εφαγε ενα ολοκληρο το απογευμα και καναμε τον σταυρο μας μιας και τα φρουτα τα αποφευγει!!!!!

το ξυπνημα με κλαμμα ειναι ιδιο καθε μερα και ελπιζω σιγα σιγα να το σταματησει

μιτσακι ευτυχως που πινει τοσο γαλα γιατι αλλα γαλακτοκομικα δεν τρωει(τυρι καθολου και γιαουρτι λιγο)

θα δειξει αν εχει γεμισει η κοιλιτσα μου την αλλη βδομαδα που περιμενω περιοδο

βεβαια περνω αντισυλληπτικα αλλα ειχα ξεχασει κανα δυο φορες να παρω :roll::roll::roll::roll:

ρε κοριτσια πολυ συμπεθεριο πεφτει κι εγω γιο εχω αλλα καμια νυφη :lol::lol::lol::lol::lol: αντε αν βρεθει καμια εχουμε και προικα :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...