Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θούλη το σπίτι μας είναι μικρό, 82τμ, αλλά δεν μας παίρνει να μετακομίσουμε. Ο παιδικός είναι δίπλα και τα ενοίκια πανάκριβα. Θα είναι οι μικρές στο παιδικό σε διόροφο κρεβάτι και όταν μεγαλώσει και η τρίτη, θα τους δώσουμε το μεγάλο και θα πάρουμε εμείς το παιδικό. Οπότε 2 χρόνια ακόμα θα τα περάσουμε εδώ. Έκανα και πολλές αλλαγές στο σπίτι αυτές τις μέρες.

Γιατί κλαίει στον παιδικό; Μήπως κάτι δεν του αρέσει; Εμένα τρελαίνονται όταν πάνε εκεί. Και όταν ήταν να γεννήσω τη Δανάη (Ιανουάριο μήνα), μου είχαν τονίσει πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσει η Ναταλία να πηγαίνει στον παιδικό. Από Ελλάδα μου φώναζαν για τα μικρόβια και απο Γερμανία επέμεναν για να μην έρθουν πολλές αλλαγές μαζεμένες στο παιδί.

Γωγώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και με το καλο το νέο μέλος!

Αργυρούλα αύριο έχουμε έκπτωση 30% σε όλες τις μάρκες και σε όλα τα είδη και εχω ήδη στο μυαλό μου κάποια πραγματάκια!!!

Παναγιώτα, είχα απολαύσει σενάρια με τσόντες στη 2η εγκυμοσύνη! Τώρα ξυπνάω κάθε λίγο από ένα κακό σενάριο! Όλους τους έχω σκοτώσει και με όλους έχω μαλώσει στον ύπνο μου! Ελπίζω να μη βλέπουν τα παιδιά τα όνειρά μου γιατί τότε η Δανάη θα γίνει παραγωγός πορνό και η Ιλιάνα καταθληπτική δολοφόνος! Στη Ναταλία είχα αϋπνίες οπότε είναι άγνωστο τι παιδί θα βγάλω!

Θα έρθει σήμερα μια φίλη μου για καφεδάκι και πρέπει να φτιάξω τις κουρτίνες. Έριξα ήδη τον υπνάκο μου και ήρθα στα ίσια μου!

Καλό σας μεσημέρι ωραίες μου κυρίες (πιπνάκια και μη)!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλα το κλαμα τοσ δε με προβληματιζει..οσο το να σταματησει να πιπιλαιε το βυζι...γιατι δεν την παλευω αλο λεμεεεεεε

Γωγω αφιερωμενα εξαιρετικα γαι τα γεννεθελια σου!!! [smilie=occasion14.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=wav.gif]

Επισης να πω τον προβληματισμο μου..μια ςκαι κανενα ςαλλος δ εμε καταλαβαινει..

Να κανω δευτερο η να μην κανω..

το θεμα ειναι πως τα οικονομικα μας βελτιονοντα αρκετα θα ελεγα......και αμα ειναι να κανω μωρο..τωρα..αλλιως του χρονου τετοια εποχη..γιατι ειτε αγορι ειναι ειτε κοριτσι...θα φορανε τα ιδια ρουχα..εστω εσωρουχα....

Αθηνα μια χαρα ειναι το σπιτι...λιγοτερο καθαρησμα...χιχιχιχιχι

Πιστεψε με οσους χωρους και να εχεις ποτε δεν εινα αρκετοι...

εμεις εχουμε 3 κρεβατοκαμαρες και 1 μεγαλο μπανιο, και ενα μικρο WC, συν χωρο τροφιλης ντουλαπας στο πλατυσκαλο της ταρατσας συν το 1 απο 100τμ υπογειο...και ολο δε μου φτανουν...λεω τουα νταρ μου πως αμα κανουμε δευτερο θα στριμωχτουμε παρα πολυ ...και φυσικα συνερχομαι αμεσως..γιατυι λεω βλακιεσ

Πειτε κατι καλεεεεε....

ο αντρας μου θελει...και με εχει πρηξει....

Δημοσίευση

Θουλιτσα καλα ειμαστε,η μικρη κλαιει οταν την παω,γαντζωνεται επανω μου ,και οταν πηγαινω να την παρω παλι αρχιζει να κανει γκρινιες,και οταν μπαινουμε στο αμαξι με λεει μαμ,πολυ γελιο ,προχθες με εκανε και σταματησα στην ακρη του δρομου για να της δωσω λιγο ψωμακι.... γενικα ομως γκρινιαζει κεχει γινει παρα πολυ ατακτη!και δεν κοιμαται τα μεσημερια!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια ΠΟΤΕ δε προκειτε να μαθω πως περναει..

με λενε οτι παιζει..

κ τρελενεται απιστευτα να ζωγραφιζει..αυτο ισχυει..γιατι κ στο σπιτι τα ιδια κανει..

αλλα τι να πω.. :(:(:(

χθες πηγα να τον παρω σταρακια..γιατι φθινοπωρινα δε εχουμε

με φορμες τα πεδιλοπαππουτσα δε πανε

αλλα δε βρηκα στο νουμερο μας :(:(

εσεςι που τα πατε παιδικο τ τα φορατε?

εγω γιωτα τωρα ρτου φοραω αυτα που μας πηρες.με καλτσες..τα πεδιλοπαππουτσα :)

Δημοσίευση

ρε συ Μαρθα τα πηρα στις εκπτωσεις 17 ευρω ΝΙΚΕ αθλητικα παπουτσια ,πως δεν πηγες νωριτερα?εγω υπολογιζα οτι θα τα φορουσαμε τον Οκτωμβρη αλλα μεγαλωσε το ποδαρι της! ηθελα να παραγγειλω απο το τους .ντε αλλα ειπα να περιμενω να της τα δοιμασω....γενικα εχουμε παπουτσια να βγαλουμε το χειμωνα..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα μανούλες! :D

Χρόνια πολλά για την ημέρα και χρόνια πολλά στη Γωγούλα για τα γενέθλιά της! Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σας! Στα είπα και στο fb, τα ξαναλέω, δεν έχει σημασία! :lol:

Εμείς περάσαμε-περνάμε μια ιωσούλα, ευτυχώς όχι πολύ βαριά, με πυρετούλη που έφυγε μεν, αλλά τον διαδέχθηκε βήχας που τίνει να γίνει άσχημος... :| Θα δούμε πως θα εξελιχθεί...

Κατά τ' άλλα, ξεκινήσαμε κι εμείς παιδικό και δυστυχώς η προσαρμογή είναι πολύ πιο δύσκολη απ' ότι περίμενα... :( Ενώ τις 3 πρώτες μέρες του μήνα, είχαμε μία σαφή πρόοδο, την προηγούμενη εβδομάδα ολόκληρη, κάθησε μόνο 2 ωρίτσες και κλαίνοντας και τις 2! :cry: Κι ενώ τα συζητάμε πριν και μετά, πόσο ωραίο είναι το σχολείο, ότι δεν θα κλαίμε αύριο κλπ κλπ, με το που μπαίνουμε μέσα, ξανά τα ίδια και -απ' ότι μου λένε- δεν σταματάει ώσπου να πάω να την πάρω! :cry: Πραγματικά ανησυχώ, είπα να το πάω το παιδί στο σταθμό για να ωφεληθεί, όχι για να του κάνει κακό... :( Άντε να δούμε πως θα πάει... Όχι πως έχω άλλη επιλογή... Τέλος πάντων! Πιστεύω ότι έπαθε σοκ την 1η μέρα, που δεν με άφησαν καθόλου να κάτσω μαζί της κι έμεινε μέσα σε 5 λεπτά μόνη, σ' ένα νέο περιβάλλον, με άγνωστους ανθρώπους και πολλά παιδάκια που έκλαιγαν χορωδία! :shock:

Ήθελα να σχολιάσω πολλά και διάφορα, αλλά πρέπει να την ταίσω και να την βάλω για ύπνο, γιατί κοιμάται όρθια. Θα επανέλθω αργότερα! Σας φιλώ γλυκά προς το παρόν! :x

Δημοσίευση

Μιτσακι κουμπαρουλα :YMHUG::YMHUG::YMHUG:[smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Και εμεις ειχαμε ενα θεμα με ιωσεις καναμε και εμβολιο , βγαζουμε και 3 δοντια μαζι..ασε

1 ευδομαδα σπιτι ηταν...

τωρα ειναι καλα

υπομονη με τα κλαματα..θα στρωσουν μην ανισυχειται.

Εμενα κλαισει, με αγκαλιαζει..και τρεχει κλαιγοντα ςμεσ ανα παιξει..

η δασκαλα λεει πως το μυαλο του ειναι στο παιχνιδι..ουτε να κοιμηθει θελει..και οσο ειναι εκει γκρινιαζει οταν καποιος δεν ασχολειται μαζι του η δεν εχει καποιο παιδακι να παιζει..

φανταζομαι ομως οτι μαλλιοτραβιουνται και δερνονται εκει...

Θου εμεις εχουμε παπουτσια πολλα..και για μετα..

εχω κατι πουμα λευκα που του φοραω τωρα με φορμεσ, ενα ζευγαρι ναικ για πιο μετα, και αλλο ενα ζευγαρι πουμα γκρι για πιο μετα- ολα μας τα κανανε δωρο..

τωρα που το σκεφτομαι..κατι λακοστ αγκαλιας..επρεπε να τα ειχα αλλαξει και να επαιρνα μαγαλυτερα...

3 φορες τα εβαλε...

Να πας στην αντιντας που ειναι απεναντι απο τα λυτω η στο Mega outlet, εχει καλα παπουτσια παιδικα σε λογικες τιμες...

θυμαμαι ειχα παρει για δωρο στο βαφτηστηρι μου κατι ναικ με 9 ευρω χειμερινα σπορτεξ..τελεια ηταν

Δημοσίευση

Αυτα που του φοραω τωρα ειναι πολυ λεπτα και μαλακα πολυ ωραια..οτι πρεπει για τον καιρο γιατι στον παιδικο μεσα ειναι μονο με τα καλτσακια...

αμα μας στο mega outlet θα βρεις..εχει πολλα μαγαζια και ωραια και οικονομικα ρουχα, οχι απαραιτητα νεες παραλαβες..παλιες σεζον..εμενα δε με ενοιαζε και πολυ

Αμα θες σταρακια επισκεψου και Ζαρα αλλα και Η8Μ

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες!! τι κανετε??

Γωγουλα μου συμπεθερα μου χρονια πολλα κ απο εδω!!! Να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και τοσο αγαπημενοι οπως και τωρα!! να σε χαιρεται ο αντρας σου, το τσουναμι και με το καλο να ερθει και ο γιος!!!

Σεσιλια αφου θελει ο αντρας σου εγω θα σου ελεγα εκμεταλλευσου το τωρα γιατι μετα μπορει να τον κυνηγας να τον βιασεις!! :lol:

Λοιπον για καφε εγω μπορω και σημερα και την Πεμπτη!!! οποτε μπορουμε Νατασα να τα πουμε σημερα εμεις και την Πεμπτη με τη χρυσα!! Μια χαρα με βρισκω!! χαχαχα!!

Τωρα που λετε για παπουτσια κ εγω του πηρα κατι πουμα με 20 ευρω απο ενα μαγαζι εδω κοντα και φανταζομαι οτι θα τον παρουν αλλους 2 μηνες. Θελω να του παρω και μποτακια, εχετε υποψιν καποιο μαγαζι? Γενικα του παιρνω παπουτσια απο το αουτλετ, βρισκουμε ωραια παπουτσακια σε πολυ καλες τιμες.

Γιωτα τωρα εκει στη χιο τι καιρο εχετε? εχει κοσμο γενικοτερα ηειναι κρυα τα πραγματα?

Θουλη τωρα που θα σταματησεις θα παραιτηθεις δηλαδη? δε σε δινει αδεια ε?

χαχαχαχαχα καλα ρε αθηνα πολυ γελασα με αυτο που ειπες για τις κορες σου, τα ονειρα και τα επαγγελματα!!!!! εισαι τρομερη!!!

βενετια εμας εδω απεναντι απο το σπιτι την προηγουμενη βδομαδα εσπασαν ενα αμαξι και χτυπησαν μια κοπελα :o εν τω μεταξυ γενικα ειναι πολυ ησυχη γειτονια και δεν το περιμενα να ειμαι ειλικρινης..αλλα οσο περνανε τα χρονια παμε απο το κακο στο χειροτερο!!

Νατασα τι ωρα θα βρεθουμε? θελετε να ερθετε απο το σπιτι η να παμε σε παιδοτοπο?

Δημοσίευση

Παναγιώτα το βρήκα τελικά - ηλιανθός ή ηλιοτρόπιο- και διάβασα αρκετά για το λουλούδι, όπως τι λέει η μυθολογία!!!

Αθηνά να γίνει παραγωγός πορνό καλά είναι μην προταγωνιστήσει κιόλας!!! εκεί να ανησυχήσεις!!!!

Θούλη ο Λουκάς και τα άλλα παιδάκια φοράνε κανονικά ρούχα κανένα δεν φοράει φόρμες, ούτε καν την μέρα της γυμναστικής!!...αλλάζουν εκεί!!!....βέβαια εδώ δεν φορά καλοκαιρινά τώρα έτσι και αλλιώς αλλά μόλις φτάσουν εκεί βγάζουν τα παπαούτσια και φορούν παντοφλάκια.....

Μιτσάκι περαστικά και υπομονή με τον παιδικό, καλή συνέχεια εύχομαι!!!!

σήμερα φακές έχει το πρόγραμμα....σας είπα? από σήμερα άρχισα σοβαρή μείωση φαγητού για απώλεια κάποιων κιλών!!!! :-? αλλα θα πρεπει να χοροπηδω καπως ετσι για να εχω επιτυχια!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

Μητσακι που εισαι κουκλαρα μου;;;Περαστικα στην ομορφουλα.Τωρα για τον παιδικο...

Υπομονη και κουβεντα.Παντως συνηθιζουν στο τελος.

Με το μεταπτυχιακο ξεκινησες;;;;

Θουλι δε μπορεις να πας μια μερα στον παιδικο σε ασχετη ώρα οτι ταχα μου δηθεν κατι ετυχε και πρεπει να τον παρεις και ετσι να κοψεις κινηση;;;;

Αθηνα και εμας 90 τμ ειναι το σπιτι μας.Θελει συνεχεια αλλαγες στη διαρρυθμιση και ψαξιμο να βρεις απιπλα να πιανουν λιγο χωρο αλλα να εξυπηρετουν.

Ουτε εγω του εχω χειμωνιατικα παπουτσια καθολου.

Μεσα στο σπιτι τι θα τους φορατε;;;;;;(αθλητικα ανατομικα υπαρχουν;;;)

Για εξω προτεινετε αθλητικα ή κανονικο ανατομικο παπουτσι (πχ μουγερ;;;;)

Αργι καλα πηδηματα!!!Χα χα!!!!

Δημοσίευση

Παναγιωτα ειναι κατι παντοφλακια κλειστα μοιαζουν λιγο με μποτακια. εγω τετοια θα του παρω. εχω δει κατι καταπληκτικα στο mothercare και λεω να του παρω αυτα για το χειμωνα.

τωρα προς το παρον τον εχω με καλτσες γιατι εχει δροσουλα και φοβαμαι να τον εχω συνεχεια ξυπολητο.

αργυρω καλη αρχη με τη διαιτα!!

Δημοσίευση

αργι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λενα οχι μου το χε πει πριν μεινω 2 φορα εγκυος..

οτι ξανα μανα αδεια δε περνω..οποτεεεε

ασε που κ γω με 2 μωρα πως να βγω δουλεια

παναγιωτα κ αν πας να τον παρεις στο ασχετο δε σε αφηνουν να μπεις :shock:

Δημοσίευση
Μεσα στο σπιτι τι θα τους φορατε;;;;;;(αθλητικα ανατομικα υπαρχουν;;;)

Για εξω προτεινετε αθλητικα ή κανονικο ανατομικο παπουτσι (πχ μουγερ;;;;)

Αργι καλα πηδηματα!!!Χα χα!!!!

Ευχαριστώ!!! :lol::lol::lol::lol:

εμείς μέσα στο σπίτι δεν φοράμε παπούτσια χειμώνα-καλοκαίρι το ίδιο και τα παιδιά...ειδικά τον χειμώνα, επειδή έχουμε υποδαπέδια θέρμανση, το πάτωμα είναι πολύ ζεστό!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες ο άντρας μου μου έφερε τη μικρή στο γραφείο....Καταλαβαίνετε τι έγινε....100 άτομα πάνω της και αυτή να πηγαίνει στα pc και να τους λέει μπεμπέ(να της βάλουν τη μπεμπέ λιλί δηλαδή)..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα τα έγραψες τα στοιχεία της γιατρού που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμά μου;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Κορίτσια εγώ στην Ιωάννα ακόμα πεδιλάκια φοράω και αθλητικά....

Της έχω 2 ζευγάρια αθλητικά και 1 ζευγάρι μπαλαρίνες καλά...Θέλω κι εγώ κανένα σταράκι να της πάρω.... :P:P:P:P:P

Ο αντρούλης μου μου πήρε δώρο ρούχα.....Εγκυμοσύνης!!!!!!!!Πολύ ωραία!!!!!!! ;););););)

Το βράδυ όταν πάω σπίτι θα τα δοκιμάσω!!!!!!!!!!

Μιτσάκι μου περαστικά σας....Ρε πως είναι το όνομα σου;;;Στείλε μου pm....Δεν ξέρω ποια είσαι στο fb.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Γωγουλα μου τα εγραψα κοριτσαρα μου!!!Ευχαριστω!!Τι ωραια εκπληξη σου κανανε ε;;; :)

Λενα μου θα παω και εγω να κοιταξω.Καταλαβα ποια λες!!!

Αργυρουλα μου εδω το πατωμα ειναι μπουζι.Μπρρρρρρρρ!!!!!

Σταρακια = all star

Θουλι σοβαρα μιλας;;;Ααααααα.Στο δημοσιο μπορεις να μπεις και να βγεις οποτε θελεις.(ο γονιος)

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Έχει κανένα 15λεπτο που συνδέθηκα και τώρα τελείωσα την ανάγνωση!!!!!!!

Πολλά λέμε ε;;;;;

Εμείς είμαστε μια χαρά!!! Καταρχήν ξεκίνησα σήμερα yoga-pilates. Είναι τέλεια!!!! Κατενθουσιάστηκα! Έφυγα άλλος άνθρωπος!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα στις εγκυούλες και μη. Επείσης, μετά από την πρωινή γυμναστική πήγαμε οικογενειακώς στο κολυμβητήριο για να κάνουμε εγραφή. Θα πηγαίνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα για πλατσούρισμα με την Ειρήνη μιας και δε βρήκα κάποιο πρόγραμμα baby-swimming που να με βολεύει. Εφοδιαστήκαμε με σκουφάκια και τα απαραίτητα και από την Πέμπτη ξεκινάμε.....

Μην ξαφνιαστειτε αν μας δείτε οικογενειακώς στους Ολυμπιακούς του 2012... :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, η Ειρήνη έβγαλε έναν κάτω τραπεζίτη και τώρα αχνοφαίνεται και ο 2ος. Την έχουν ρημάξει όμως... Παράλληλα οι κυνόδοντές τις είναι πολύ πρησμένοι και δείχνουν πως θα γουν. Άντε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.

Αυτά από μας.........

Γωγώ να τα εκατιστήσεις κοπελάρα μου!!!! Να χαίρεσαι την κούκλα σου τον άντρα σου και με το καλό να έρθει και το 2ο νινί να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!! Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη να σαι πάντα(και πολυλογού!!!!) :lol::lol::lol:

Τί ωραία έκπληξη που σου έκαναν τα καμάρια σου!!!!

Άντε με γεια και τα ρούχα!!!

Θου μήπως έγινε τίποτα στον παιδικό που τον χάλασε;;;

Νατάσα περαστικά στην Έλενα.... Ελπίζω να μην πονάει το παλιοκαρούμπαλό!

Βενετία τέλεια φωτο!!!!!

Παναγιώτα άφησσες τον μικρό για να κάνεις δουλειές ρε τρελλή;;;;

Να στείλεις φιλιά στη Αφρο

Χρύσα πως είναι ο Τζεφ;;;

Γιώτα πολλά πολλά φιλάκια!

Argi και γω ηλιοτρόπιο το ξέρω! Κρίμα, γιατί είναι πολύ όμορφο...

Αθηνά αν σε διάβαζε η LaLa κλασικά θα έλεγε 'πάλι για sex μιλάς εσυ;;;'

Λένα υπομονή μέχρι την Παρασκευή ε; Γιατί ρε γμτ πάντα όλα να γίνονται τελευταία στιγμή;;;

Δήμητρα περαστικά στην Βασιλική και εύχομαι να χαλαρώσει σύντομα στον παιδικό και να της αρέσει!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!τί κανετε;

εγω γυρισα απο δουλεια,ειμαι μονη,ο μικρος ειναι με την πεθερα στο χωριο κ θα μου τον φερει σχολωντας ο χαρης,κατα τις 6 ;) !κ φτιαχνω τα κουλουρακια της βενης! :):):):)

βενετια τα ψηνω εδω κ 25 λεπτα,αλλα μαλακα πολυ μου φαινονται..ετσι πρεπει;;; :?:?

γωγουλα χρονια πολλα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο το καινουριο ζουζουνακι!!! :):)

παναγιωτα εγω αθλητικα του φοραω,εχουμε ενα ζευγαρι adidas k ενα puma.να παρω σταρακια λετε;;; :?

νατασα με το καλο να βγουν ολα τα δοντακια σα;!αντε,οταν γεννηθει η μπουμπου να εχετε ξενοιασει απο αυτο το θεμα! ;)

κ εγω ηθελα pilatew,αλλα δε βρισκω εδω κοντα..

οικογενειακως κολυμβητηριο;;τελεια!1!!σε πισινα με μεγαλους δηλ.,οχι για παιδακια;δεν καταλαβα καλα :oops::oops:

νατασουλα ταλιαπωρια σημερα μεχρι καβαλα κ πισω φανταζομαι..καλη ξεκουραση! :)

φιλια ΣΕ ΟΛΕς,ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

νατασα αντε να βγεις κορμι οταν γεννησεις..

καλο πλατσουρισμα να εχετε τη πεμπτη

ποτε δε προκειτε να μαθω τι γινετε στο σταθμο..λογικο.. :(

εχει ζεστη..θελω να ερεθι ο χειμωναςςςςςςςςςςςς

γωγω λες κ γω να του παρω μπαλαρινες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...