Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλυσπέρα, προσπάθησα και πρίν να γράψω κάτι αλλά δεν ξέρω να χρήσιμοποιώ καλά το φόρουμ και μάλλον δεν το έστειλα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Μετά την τελευταία επαφή που είχα με τον άντρα μου μαζί με τα υγρά είχα και λίγο ρόζ αίμα, υπάρχει περίπτωση να είναι σημάδι εγκυμοσύνης?? Επίσης έχω πρησμένο στήθος και συχνοουρία. Έχουμε λίγο καιρό που προσπαθούμε μιας που είμαστε νιόπαντροι αλλά το θέλω πολύ. Δεν αγχώνομαι όμως γιατί ξέρω πως έχω όλο το καιρό μπροστά μου να προσπαθήσω. Επίσης να πω ότι τελευταία περίοδο είχα 1-8-10, δεν ξέρω να μετράω ακρίβως τον κύκλο μου γιατί δεν είναι σχεδόν ποτέ σταθερός μιας που έχω πολυκυστικές. Περιμένω νέα σας.

Σας ευχαριστώ όλες σας

Δημοσίευση

XOANITA φυσικα και υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος- θα εχεις ακουσει οτι το ροζ ειναι συχνα σημαδι εμφυτευσης. μακάρι κοπέλα μου- να κανεις ομως μια αιματολογικη εξεταση για σιγουρια. οταν θεωρειται οτι εχουμε εστω και 1 μερα καθυστερησης κανουμε μια β-χοριακη στο μικροβιολογικο ερργαστηριο και σε 40 λεπτα θα σου φυγει η απορια!!! :)

Δημοσίευση

Αχ σε ευχαριστώ koykida για την απάντηση, το σκέφτομαι να κάνω την εξέταση αυτή αλλά απο την άλλη μήπως είναι λίγο νωρίς και πρέπει να περιμένω λιγάκι? Μου είπαν ότι καμιά φορά συμβαίνει να έχεις λίγο αίμα μετά απο επαφή για διάφορους λόγους, εμένα πάλι πρώτη φορά μου έτυχε..Τι να πώ, θα περιμένω λιγάκι και μετά θα πάω... :)και ελπίζω να έχω μωλάκιιι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...