Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mεγαλη απορια..

Bip

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες.Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα διοτι διαβαζα διαφορα στο φορουμ και εχω μπλεχτει λιγο. ;) Εχω σταθερο κυκλο πολλα χρονια και υπολογιζω την ημερομηνια που περιμενω με εναν δικο μου τροπο που δεν πεφτει εξω.(πχ αδιαθετησα στις 20/8 αρα θα αδιαθετησω παλι στις 13/9 - μετρωντας 7 μερες πισω-)

Εδω και 2-3 μερες το στηθος μου ποναει απο την κατω πλευρα ενοχλητικα (οχι ανυποφορα) συνιθισμενο πριν μου ερθει οποτε επειδη η ημερομηνια μου αργει ακομα αναρωτιεμαι μηπως εχω ωορηξια. η θερμοκρασια μου σημερα το πρωι που μετρηθηκα απο περιεργια ηταν 37 αλλα παραλληλα κρυωνω ελαφρως.Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα ! Εδω και 3 μερες βαζω ελαφρια κουβερτα για να κοιμηθω (χαχα)-οχι δεν ειμαι κουρασμενη ουτε αρρωστη- Σας εχουν συμβει τιποτα απο αυτα ; Ρωταω λογω εμπειριας σας.

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalh mou geia sou!!!

me ta legomena sou exeis kuklo 23 hmerwn ara h owriksia sou ginete thn 11h mera...oi gonimes sou merres epeidh oi spermatoulides zoun mesa mas ews k 3 merres theorountai h 9h ews kai h 13h-14h mera...apo thn stigmh pou sou rthei h akatanomasth metras ekeinh thn mera mexri na sunanthseis thn 11h...eee ekeinh thn mera kane trelles!!h woriksia mas k h swsth metrhsh ginete otan metrame kathumerina k kapoies sugkekrimenes merres sunantame allagh..otan exoume owriksia h thermokrasia mas peftei otan teleiwsei ksananaibainei liga omws dekata pou kapoies fores den to katalabainoume kan!!

twra gia ta rigoi k tis apotomes allages sou tha sou lega na perimeneis ligo akoma k meta na kaneis mia xoriakoula giati kati tetoia polles fores einai k shmadia egkumosunhs..filaka kalh mou

Καλησπερα !! ;)

σημερα εγραψα ενα μυνημα να σας κανω post , ειδα την απαντηση σας και χαρηκα..Μεσα στην λυπη μου. Το μυνημα ειναι το εξης : ''Καλησπερα σε ολες !

Ειμαι καινουριο μελος και δυστυχως απογοητευμενη.

Δεν θελω να παραδεχτω οτι με πειραζει αλλα θα σκασω.. Σημερα το απογευμα αδιαθετησα.Ειμασταν τοσες μερες με τον Κωστα και συζητουσαμε οτι οοολα αυτα που μου συνεβαιναν μονο ενα πραγμα σημαιναν..Νινακι!( και θα ηταν τοσο ομορφο το νινακι μου!)...Πριν 10-11 μερες αρχισαν κατι σφιξιματα χαμηλα οπως πριν την περιοδο,στηθος που ποναει ακομα ενοχλητικα,γεματο φλεβες που ουτε εγω ουτε ο Κωστας μου τις εχουμε ξαναδει..Γενικα ολα αυτα που εβλεπα δεν τα εχω ξαναδει.Δεν εχω μεινει ποτε εγγυος,οποτε δεν ξερω πως θα το καταλαβω,,ειμαστε 7 χρονια μαζι,ειμαι 28 χρονων,ενα νινακι το ηθελα..Και αντ'αυτου,,ηρθε η κακουργα..Εχω στεναχωρηθει,το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ακομα και η κακουργα ειναι περιεργη.Δεν εχω παρει ακομα παυσιπονο,αδυνατο για μενα.Ευχομαι σε ολες να χαιρεστε να νινακια σας και οσες δεν εχετε ακομα να αποκτησετε !! Ευχαριστω πολυ..''

Ημουν σχεδον σιγουρη οτι απο Δευτερα που περιμενα την..ακατανομαστη θα ηταν αφαντη. Ομως ηρθε,και δεν φτανει αυτο,ηρθε και 2 μερες νωριτερα,ετσι για να με σκασει. Τι να πω.. Πραγματικα λυπηθηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων, σας ευχομαι καλο βραδυ .. :)

Μη στεναχωριέσαι Bip μου, όλες στην ίδια μοίρα είμαστε, σε καταλαβαίνω απόλυταααααα.Και γω νέο μέλος και απογοητευμένο................Απο τότε όμως που μπήκα στο forum νιώθω καλύτερα γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη με το ίδιο "πρόβλημα",έχουμε παρεούλα η μια την άλλη. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις το νινάκι που επιθυμείς.Αντε βουρ τώρα μόλις τελειώσει η ακατανόμαστη ;)

κορίτσια,εγώ δεν είμαι έγκυος,γεννησα το 2ο παιδάκι μου πριν 5 μήνες.Έχω περάσει από το δικό σας στάδιο,κ σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!!Αλλά όλη αυτή η προσπάθεια,η προσμονή,η απογοήτευση αλλά και η επιτυχία τελικά έχουν τη δική τους γλύκα!Ξέρετε,σας ζηλεύω(με την καλή πάντα έννοια έτσι?).Εγώ τελείωσα μ'αυτό και οφείλω να πώ πως με πειράζει... :( Γι'αυτό απολαύστε το!Είναι τόσο ωραίο αυτό το στάδιο....

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα. BIF και εγώ έχω καθυστέρηση και νιώθω πράγματα αυτή τη φορά που δεν έχω νιώσει ποτέ πριν την ακατανόμαστη αλλά μάλλον και εγώ θα αδιαθετήσω.. νιώθω πόνους περιόδου απο χθές βράδυ και είμαι σίγουρη πως όπου να 'ναι έρχεται. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί έχουμε όλο το καιρό μπροστά μας. Όπως σου είπε και η love5 σκέψου ότι ο επόμενος μήνας θα είναι ο τυχερός σου... Γεια σου ELENIF, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου... και ποτέ δεν ξέρεις ίσως κάποια στιγμή να το ξαναζήσεις...

Καλημερα κοριτσια ! Ειναι πολυ ομορφο να εχεις ανταποκριση και σας ευχαριστω! Ολες εχουμε κατι σημαντικο να πουμε και η συμπαρασταση ειναι πολυ ωραιο πραγμα :)

Συζητησαμε με τον Κωστα εχθες , και ειναι τοσο διπλα μου και τοσο ετοιμος που δεν πιστευω οτι μου συμβαινει!Ειχα μια αμφιβολια γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει καποιος σε κατι τοσο σοβαρο.Ειμαι χαρουμενη σημερα γιατι μπορει να αδιαθετησα , αλλα ερχονται ολα βολικα μην τα ματιασω,ειχαμε πει να παντρευτουμε αυτον τον χρονο και να μετακομισουμε στην εξοχη,οποτε ενα νινακι μετα θα μας φτασει στα ουρανια! :P Εχουμε χρονο λοιπον,αγαπιομαστε,οποτε ξερει το νινακι ποτε θα ερθει!Θελω πολυ να τον κανω μπαμπα!Το ονειρευομαι και δεν θελω τιποτα αλλο!(Εμεις νιωθουμε το υπερτατο,,την μητροτητα,εκεινοι οχι..ακριβως..Οποτε με τρελαινει η ιδεα!!)

Σας χαιρετω και σας ευχομαι καλο μεσημερι !! φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...