Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!!

Recommended Posts

γεια σου tesh. επειδη και μενα με πιανουν πολυ συχνα ημικρανιες, το κολπο ειναι να πιεις το ντεπον και να προσπαθησεις να κοιμηθεις,μονο ετσι μου περναει εμενα αν πιω ντεπον και δεν κοιμηθω ειναι σαν να μην το πηρα, γιατι εχω συνηθισει σε μεγαλυτερες δοσεις στο παρελθον και καταλαβαινεις.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα και απο μενα!!!!!

Καλα αποτελεσματα στις σημερινες αυχενικες!!!!!!!Περιμενουμε τα νεα σας!!!!!

Τυχερες!!!!!!!! Θα δειτε τα ζουζουνια σας!!!!!!! Το δικο μου επομενο ραντεβου ειναι στις 8 Οκτωβρη :evil: ...Σαν αιωνας μου φαινεται!!!!Αφηστε που η πιθανοτητα να μαθουμε το φυλο κανει την ανυπομονησια μου μεγαλυτερη!!!!! Δεν ειναι μονο η περιεργεια μου αλλα κ τα στοιχηματα που εχουν "πεσει" απο φιλους και οικογενειες! :lol::lol:

Νεα, δεν εχω...οπως τα ξερετε! Πολλα φιλια κ ξυπνηστε να πουμε καμια κουβεντα!!!

εδω ειμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

spirtouli δυστηχως στην περιπτωση μου δεν πιανει το κολπο...το εκανα,ντεπον υπνο κ μολις σηκωνόμουν τα ιδια χαλια. τι μασαζ,μια η μανα μου , μια ο αντρας μου - τιποταααααααα,τι πατατες στο κεφαλι μιας κ δεν μπορω να παρω φαρμακα - τιποτα,

τι θερμοφορα στον αυχενα για τυχον κρυώματα - τα ιδια λες κ με πατησε τρενο.κραταει 2 μερες κ ειμαι χαλια, δεν μ πορω να σηκωσω κεφαλι,θελω σκοταδι κ ξαπλα.τελοσπαντων ευτυχως σημερα ειμαι καλύτερα.παντως ειναι μαρτυριο.

Καλημέρα κοριτσάκια? Τι κάνετε? Εύχομαι να είστε ολες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα!!!

Πώς πάει το 'δεν νοιώθω έγκυος'??? Αλήθεια το 1ο τρίμηνο το κλείσατε???

Πολλά φιλάκια :D:D

Σήμερα περιμένουμε αυχενική από Μαρία και Γεωργία και τέλος της εβδομάδας αν δεν κάνω λάθος από Φραουλίνο!! καλή επιτυχία κορίτσια!! Όλα καλά να πάνε :D:D

tesh και εγώ έχω πρόβλημα με τους πονοκεφάλους...Το μόνο καλό είναι ότι μισό ντεπόν με πιάνει...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι σαν να σου χτυπάνε με σφυρί το κεφάλι...

Να προσπαθήσεις να αναζητήσεις την αιτία των πονοκεφάλων έτσι ώστε να τους προλαβαίνεις...

πχ αν προέρχονται από ψυξη τότε να μην κάθεσαι κοντά σε παράθυρο ή κλιματιστικό.

Αν προέρχονται από άγχοσ, να μην έχεις αγχος (μπορεί να είναι δύσκολο αλλά στην κατάστασή μας επιβάλεται!!!)

Αν προέρχονται από κούραση τότε να σταματάς πριν κουραστείς και να ξαπλώνεις...

Όπως και να έχει αφού δεν σου περάει με τίποτα προσπάθησε να μην σε πιάνει πονοκέφαλος...

Και εγώ κάνω μασαζ και ξαπλώνω και επίσης ίσως βοηθήσει να κλείσεις τα φώτα, να ξαπλώσεις και να μεινεις στην ησυχια με μια βρεγμενη πετσετα στο κεφαλι σου...

είναι πολύ ζόρικη η ημικρανία το ξέρω...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

Πω πω ρε TESH......δυσκολο ακουγεται!!!

Ειχες και πριν την εγκυμοσυνη ημικρανιες; Ο ντοκτορας μονο ντεπονακι προτινε;;;

Ρε συ....μηπως εισαι ματιασμενη;;;; =))=))=))=))=))=)) (να πω κ καμια βλακεια μπας κ ξεχαστεις λιγο ;) )

καλημερα γκαστρουδιτσες πολυλογουδες!εγω πηγα δευτερα απογευμαα στο γιατρο χωρις ραντεβου να δει τις εξετασεις μου,ολα καλα,και με εχωσε μια στον υπερηχο να δουμε το μπεμπε.εχει μεγαλωσει πολυ.φαινοταν η μυτουλα του τοσο γλυκουλα και ειχε μια κοιλαρα το παιδι μου...αλλα κοιμμοταν παλι..δεν κουνηθηκε καθολου.και ας το ειχα σκουντησει πριν μπει ο γιατρος.ο αντρας μου ηταν σκαστος γιατι δεν ειχε ερθει μαζι.ζηλεψε που δεν το ειδε.την τριτη παμε για αυχενικη επιτελους!

με ζυγισε κιολας και με ξεχεσε.εχω παρει 1,5 κιλο.και ειμαι ηδη αρκετα.σκεφτειτε να μην ειχα και τους εμετους..θα προσπαθησω μεχρι την τριτη να ψιλοστρωσω..

samanthaki αυτο ειναι το προβλημα,ενώ προσεχω πολύ δεν ξερω απο τι με πιάνουν. τις ειχα κ πριν οποτε σιγουρα δεν φταιει η εγκυμοσυνη. τωρα ισως να ειναι κρυωματακια που δεν καταλαβαινω πως τα παθαινω αφου προσεχω το ντυσιμο μου γενικώς. το καλοκαιρι σπανια με πιανουν. φθινοπωρο - χειμωνα ομως με πεθαινουν. αυτο που ειπες κανω. κλεινομαι σε σκοτεινο δωματιο χωρις τιποτα ουτε τηλεοραση τπτ απολυτως κ προσπαθω να ηρεμησω αλλα δυστηχως το διημερο υποφερω. με μεσουλιντ καπως συνερχομουν αλλα τωρα υπομονη...δεν υπαρχει λυση.

lollipop μη το γελας καθόλου...όλες οι κοτες οταν με βλεπουν αρχιζουν σχολια του τυπου:" άντε μια χαρα εισαι τώρα,μη μιλας καθόλου, καμμία σχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη" μπρααααβοοοο , μπρααααβοοοοο.κ η ξινιλα σύννεφο. εγω για καλο κ κακο επιστρατευσα την γιαγια για ξεματιασμα :lol: λες κ επειδη εζησα εναν γολγοθα επρεπε να ζησω κ δευτερο. σαν να σου λενε "ε ενταξει εχασες δυο παιδια αλλά τωρα οριστε σου πανε ολα καλα" με κακια ομως.

tesh μήπως είναι από τον αυχένα σου??? Μήπως έχεις κάποιο μυικό πρόβλημα και χρειάζεσαι χειροπρακτικό??? Γιατί για να ψάξεις τώρα να κάνεις ακτινογραφίες κλπ στον αυχένα να δεις αν είναι από τα κόκαλα είναι αργά!!!

tesh πολύς κόσμος δεν πάει καθόλου καλά...για αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε και πολύ θάρος...εγώ για αυτό δεν έχω πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη μου...στον 4ο μήνα θα το πω στην οικογένεια (εντάξει το ξέρει η μαμά μου από την αρχή...) και στην δουλειά όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε...

αν ήταν στο χέρι μου θα το έλεγα 1-2 μήνες πριν γεννήσω...πραγματικά υπάρχει πολύ ανταγωνισμός στις μέρες μας...

ναι samanthaki το σκεφτηκα αυτο για τον αυχένα κ σκεφτομαι να παω σε καποιον πρακτικο να με δει. ειχα κανει παλιοτερα ακτινες κ δεν εδειξαν κατι. οσο για τον κοσμο...αστα να πανε. πολυ κατινια κυκλοφορει ρε παιδι μου κ δεν γουσταρω πολλα πολλά με κανεναν. παρτακηδες ολοι

πάντως αν υποφέρεις πολύ για δες μήπως η ασφάλειά σου καλύπτει κάτι σαν φυσιοθεραπείες...για να μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα βρε παιδί μου...να κανεις 1-2 φορές την εβδομάδα μασαζ...δεν μπορείς να βγάλεις άλλους 6 μήνες έτσι...

ετσι μου ειπε κ ο αντρας μου...και αν δεν καλυπτει η δική μου ασφάλεια θα τα καλύψουμε με την δικη του. τι στο καλο ολο κ καποια βελτίωση θα υπαρξει.

Καλημέρα ...................... πωπω παλι δεν πηγα δουλειά γι'αυτο ξυπνησα τώρα!

Ζορικο πράγμα οι πονοκέφαλοι, μπορει να ειναι αυχενικο αλλά ειχα διαβάσει οτι πολλες εγκυες υποφερουν εξαιτιας της πίεσης του αίματος.

Θα ξανακοιμόμουν ανετα. Η αδερφη μου λέει κοιμησου τωρα γιατί μετά με το κυαλι θα τον ψάχνεις τον υπνο :lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ειναι αλήθεια...δεν ξερω τι θακανα χωρις αυτόν... ώρες ώρες λέω μα γτ μαγαπαει τοσο πολύ αφου οταν νευριάζω του μιλάω άσχημα κλπ :oops::oops::oops::oops: τελοσπάντων με προσέχει και στενοχωριέται οταν δεν ειμαι καλα οπότε γινεται χαλί το αγορι μου,μασαζ, τσαγάκι, φρούτα, με κυνηγάει να πιώ το σίδηρο κλπ ετσι για να εκτιμαμε αυτο που εχουμε.

alhmera koritsia ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ολα πηγαν καλα το μικρουλη κοιμοταν κ ο γιατρος προσπαθουσε να το ξυπνησει ειχε το δαχτυλο στο στομα κ πιπιλιζε τι ωραιο που φαινοταν το καταχαρηκα.η αυχενικη βγηκε 1.6 κ την παρασκευη θα παρουμε κ τα αποτελεσματα απο το αιμα να δουμε,ολα καλα εχει 165 χτυπους κ ειναι ενα μωρακι με τα ολα του.τον ρωτησα αμα φαινεται κατι που μπορει να μου πει τι φυλο ειναι αλλα δεν μου ειπε δεν τον ξαναειπα μετα να ναι γερο μενδιαφερει τον ρωτησα αν ειναι αγορι μπορει να φανει πιο μπροστα κ μου ειπε αν εχει κατι αναμεσα στα ποδια θα φαινεται πιο μπροστα απο ενα κοριτσι.4 οκτωμβρη εχω ραντεβου κ τοτε θα δουμε μεχρι τοτε ολα καλα πρεπει κ θα μαι αισοδοξη.

ΜΑΡΑΚΙ καλη επιτυχια σου ευχομαι φιλακια σε ολες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια με το καλο σε ολες μας

ειμαι η ευη δευτερη φορα εγκυουλα την παρασκευη παω για την αυχενικη!

η πρωτοτοκη μου ειναι περιπου 2,5 χρονων φιλια σε ολες :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...