Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μουσική την ώρα του τοκετού! Προτάσεις!

AthinaK

Recommended Posts

Κορίτσια έχουν μείνει το πολύ 8 εβδομάδες μέχρι να έρθει η μικρή Ιλιάνα στο σπίτι μας.

Σκέφτηκα να φτιάξω μια λίστα με τραγούδια για να παίζει την ώρα του τοκετού. Έχετε κάτι να προτείνετε;

Τι θα θέλατε εσείς να ακούτε εκείνη την ώρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

you are so beautiful-joe cocker?

τωρα κλαις γιατι κλαις? - δεν θυμαμαι τραγουδιστη

the first cut is the deepest-sheryl crow

χμ τι αλλο

Α μην ξεχασω με το καλο το κοριτσακι σου!!

ωραία ιδέα-

αλλά αν ειναι για να χαλαρωσεις εσυ νομιζω μονο εσυ μπορεις να διαλεξεις τη μουσικη που αρεσει σε σενα..

Αλλα αν θες να ηρεμησεις το μωρακι σου-μελετες δειχνουν(απο παλια) οτι η κλασσικη μουσικη ηρεμει τα μωρακια πολυ.Ιδιαιτερα οι Συμφωνίες του Μότζαρντ είναι στο ΤΟΠ των επιστημόνων.ειναι πραγματικα πολυ χαλαρωτικη μουσικη.

Ωστόσο, αν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης σου ακούς κάτι πολυ συχνα ,- να εισαι σιγουρη οτι το μωρακι σου στο άκουσμα του θα ηρεμεί---

το έχω δει σε ντοκυμαντερ!!!

οποτε κανε μια συλλογη των τραγουσιων που ακουγες όλουε αυτους τους μηνες της εγκυμοσυνης σου - νομιζω ειναι καλη ιδεα! :)

Αυτό ειναι ενα βιντεάκι (το συνδύασε με εικονα και μουσικη) που εφτιαξε μια μανουλα για να κοιμιζει ή να χαλαρωνει το μωρακι της.βεβαια οι μουσικες εκτελεσεις ειναι πιο παιδικές- οχι απο συμφωνική ορχηστρα αλλα ειναι όμορφο.

Καταρχασ θα συμφωνυσω με την Σωσω...ωραιοτερη μουσικη απο το πρωτο κλαμα του μωρου ..δεν υπραχει.....

μετα θα διαφωνισω με τους επιστημονες....ειχα ξεσκιστει στο να ακουω κλασσικη μουσικη...ειχα κατεβασει οσα ηξερα και δεν ηξερα απο το ιντερνετ..ακουγα στην δουλεια στο αυτοκινητο στο i pod ...παντου...τζιφος...ουτε να τον φτυσει τον μοτσαρτ...τον μπετοβεν..τον Ραχμανινοβ

Τωρα...τιθα ηθελα να ακουσω....

mark Antony...when I dream at night, Boston, more than feeling, Chris fde Buerg, the Lady in Red, Depeche Mode, enjoy the silence,Elvis Costello She , Evanescence - My Immortal,Joe Esposito - Lady, Lady, Lady (Flashdance Soundtrack),Kenny Rogers - Lady, Marc Anthony - My Baby You ,Metallica - Nothing Else Matters, Mina & Riccardo Cocciante - Amore Amore, NINO-Amor amor,Notre-Dame De Paris - Belle (Garou, Daniel Lavoie, Patrick Fiori)Sade - No Ordinary Love, Seal - Kiss From A Rose, ....θα μπορουσα να βαλλω και αλλα...

Κουκιδα μη το συζητασ... με τετοιο overdose που ουτε σε συναυλια του Φραγκουλη δεν θελω να παω...και οταν του εβαζα τον καρυοθραυστη, η κανενα κονσαρτο για πιανο του Ραχμανινιβ, μπας και ηρεμισει..αφουκγραστει...τιποτα..η τσιριδα γινοταν σαν της Μαρια Καλασ στην Καρμεν....

Το μονο καλο..επιμορφωθηκε η μαμα..ναι ναι..που και που θα πουλαω πνευμα...χιχιχιχι

Κορίτσια σίγουρα θα επιλέξω κάτι που μου αρέσει, αλλά όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες! Ελπίζω η όλη διαδικασία να κρατήσει όσο 2-3 κομμάτια!!!

Απλά θα βοηθούσε λίγη μουσική για να έχουμε κέφι μέσα στην αίθουσα τοκετού! Αν προλάβω να πιω και πάλι καφεδάκι, να μην ακούω μουσική;

Από κλασική μουσική έχω πολλά, ειδικά για παιδιά. Θα πάρω ένα CD μαζί μου, αλλά πρέπει να μην μου κοιμηθεί η μαία! Όχι πολύ μπαλάντα και κλασική μουσική γιατί θα γεννήσω μόνη μου!!!!

Athinak με το καλό να γεννήσεις.Λοιπόν εγώ έχω λατρέψει κυριολεκτικά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και συγκεκριμένα όλα τα μουσικά κομμάτια που υπαρχουν στην φανταστική ταινία "πολίτικη κουζίνα".Θα μπορούσα να την ακούω ώρες ατέλειωτες,να με μαγεύει και να ταξιδεύω μαζί της σε κόσμους πέρα από κάθε τι άλλο.Απλά αξεπέραστη.

ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ.Για τα υπόλοιπα μπες στο youtube,κάνε αναζήτηση με πολίτικη κουζίνα και θα στα βγάλει.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/watch.htm

ελπίζω να τα καταφέρω γιατί δεν έχω ξανανεβάσει από το youtube.

Γεια σου Αθηνα.

Και εγω ακουγα μουσικη την ωρα

του τοκετου. Να σου πω την αληθεια ουτε

που το ειχα σκεφτει. Απλα η μαια ανοιξε το

κασετοφωνο και αυτο ηταν. Ενθουσιαστηκα.

Ακουσαμε παρα πολλα τραγουδια κυριως ελληνικα - ποπ

πιο πολυ χωρευτικα. Το τελευταιο τραγουδι που

ακουσα πριν το κλαμα του μωρου ηταν το <Εισαι υπεροχη

νομιζω μου ταιριαζεις αν και διαφερουμε λιγακι στα σημειαααα.....>

:):)

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ

....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ...ΑΙ ΣΥΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟ!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΥΠΟΦΕΡΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αθηνουλα μου κοντευεις ε??? αντε με το καλο!!!

εγω να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκευτει μιας και μου ηρθε λιγο αποτομη η γεννα χαχαχα αλλα την ωρα που γεννουσα ο γιατρος ειχε βαλει εναν σταθμο που εκεινη την ωρα ειχε το τραγουδι των ισπανων απο την γιουροβιζιον του 2008(αυτο που ελεγε τσικι-τσικι με εναν παραξενο τραγουδιστη)

και η πλακα ειναι οτι για να ξεαγχωσει αρχισε να τραγουδαει κι εκεινος...πολυ σοου μιλαμε!!!!

AthinaK έγραψε:

Κορίτσια σίγουρα θα επιλέξω κάτι που μου αρέσει, αλλά όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες! Ελπίζω η όλη διαδικασία να κρατήσει όσο 2-3 κομμάτια!!!

Απλά θα βοηθούσε λίγη μουσική για να έχουμε κέφι μέσα στην αίθουσα τοκετού! Αν προλάβω να πιω και πάλι καφεδάκι, να μην ακούω μουσική;

Από κλασική μουσική έχω πολλά, ειδικά για παιδιά. Θα πάρω ένα CD μαζί μου, αλλά πρέπει να μην μου κοιμηθεί η μαία! Όχι πολύ μπαλάντα και κλασική μουσική γιατί θα γεννήσω μόνη μου!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

σωστηηηηη!!!!!! αρα να ευχηθουμε... με 1 πονο και με 3 τραγουδια!!!!

Cesilia έγραψε:

Κουκιδα μη το συζητασ... με τετοιο overdose που ουτε σε συναυλια του Φραγκουλη δεν θελω να παω...και οταν του εβαζα τον καρυοθραυστη, η κανενα κονσαρτο για πιανο του Ραχμανινιβ, μπας και ηρεμισει..αφουκγραστει...τιποτα..η τσιριδα γινοταν σαν της Μαρια Καλασ στην Καρμεν....

Το μονο καλο..επιμορφωθηκε η μαμα..ναι ναι..που και που θα πουλαω πνευμα...χιχιχιχι

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

elenatsak έγραψε:

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ

....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ...ΑΙ ΣΥΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟ!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΥΠΟΦΕΡΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις προτάσεις. Πιστεύω πως αν το κλίμα μέσα στην αίθουσα είναι ευχάριστο, θα γίνουν όλα λίγο πιο εύκολα! Όπως και να το κάνουμε η μουσική πάντα χαλαρώνει.. εκτος αν ακούω αυτά που βάζει ο άντρας μου στο αυτοκίνητο. Εκεί, το μωρό θα βγει με ένα πόνο και στο πρώτο τραγούδι, μόνο και μόνο για να κλείσει το ΜΡ3!!!

Ζαχαρένια ευχαριστώ για τις ευχές!

Θα ήθελα να ακούω ελληνικό ραδιόφωνο, αλλά χρειάζομαι ιντερνετ στο νοσοκομείο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...