Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΑΡΟΣ??


Recommended Posts

Αχ κορίτσια είμαι να σκάσω!!!Θηλάζω εδω και 5 μήνες αποκλειστικά!Πήγα το πρωί στον παιδίατρο για το εμβόλιο και την μηνιαία εξέταση.Το παιδί μέσα σε ένα μήνα πήρε μόνο 250γρ!!!!Και μου είπε ο γιατρός να του ξεκινήσω κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο.Εγώ θέλω να θηλάσω αποκλειστικά για 6μήνες και οχι για 5.Και μου λέει αν έπαιρνε τουλάχιστον 400γρ δεν θα υπήρχε πρόβλημα θα ξεκινούσες στερεές απο τον 6ο αλλά δεν πήρε πολύ βάρος άρα καλό είναι να αρχίσει κρέμα τώρα.Τι να κάνω κορίτσια?Έχω καταστεναχωρεθεί!!Το μωρό θηλάζει πολλές φορές τη μέρα αλλά και τη νύχτα ξυπνάει μια φορά για να φάει γτ δεν πήρε βάρος??Ήθελα να αποφύγω τις χαζοκρέμες και να ξεκινήσω με φρούτα που είναι και θρεπτικά αλλά απο τον 6ο.Θέλω τα φώτα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να σε βοηθησουν τα κοριτσια θελουν πληροφοριες.

-ποσο γεννηθηκε?

-ποσο ειναι?

-ειναι στο φυσιολογικο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στειλε τον γιατρο να δει γιατρο!!! μεχρι να γινουν 6 μηνων πρεπει να εχουν διπλασιασει το βαρος γεννησης κι ο δικος σου ηδη τον εχει ξεπερασει!! τα 250 γραμμαρια ειναι μια χαρα! Τι περιμενει να βαζει 1 κιλο τον μηνα? Τι θα γινει παλαιστης σουμο?εμενα ο δικος μου τυχαινει να βαζει απο 200 γραμμ. μεχρι 500.!! ποτε παραπανω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή τρισευτυχισμένη λες να μην του ξεκινήσω κρέμα??Να περιμένω να κλείσει και τον 6ο??Ο γιατρός μου είπε οτι έπρεπε να βάλει τουλάχιστον 400γρ και θα ήταν καλό το βάρος του:( Tον ρώτησα γτ γιατρέ δεν έβαλε αφου θηλάζει πολλές φορές τη μέρα και μου είπε δεν του φτάνει το μητρικό γάλα θέλει και κρεμούλα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ήθελα πολύ να θήλαζα για ένα εξάμηνο αποκλειστικά γιατί ξέρω οτι αυτό είναι το σωστό αλλά αφου μου είπε οτι δεν πήρε καλό βάρος:(.Στεναχωρήθηκα πολύ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανε αυτο που σου λεει το ενστικτο σου και αυτο θα ειναι το σωστο!!! ;)

Το μητρικο γαλα ΠΑΝΤΑ φτανει γιατι ισχυει ο νομος προσφορας και ζητησης. Απο τον 6 και μετα μπαινουν οι στερεες που ειναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ του θηλασμου κατα το πρωτο ετος! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ μια χαρά το βρίσκω το βάρος :)

Τα μωρά που θηλάζουν συνήθως βάζουν περισσότερο βάρος του 3 πρώτους μήνες και μετά φρενάρουν. Άλλωστε έχει είδη διπλασιάσει το βάρος της γέννησης κάτι που θα έπρεπε να γίνει μέχρι των 6ο μήνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως τα λεει η Τρις ειναι . Ο γιατρος σου δεν ειναι σοβαρος επαγγελματιας !

Το μωρο εβαζε τους πρωτους μηνες 1 κιλο , ενω το επιθυμητο ειναι 750 γρμ . Εχει διπλασιασει το βαρος γεννησης , ακολουθει την καμπυλη του σταθερά , θηλαζει αποτελεσματικά , ειναι υγιες . Που ειναι το προβλημα ????

Το βαρος του μωρου ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αλλα ο γιατρος ψαχνει τα 150 γρμ...

Κακως δινεις αξια και εξουσια σε τετοιους ανθρωπους . Εχεις στα χερια σου το βιβλιάριο του μωρου . Κοιτα πισω στις καμπυλες και δες μονη σου αν υπάρχει προβλημα ! Το μωρο δεν επεσε στις καμπυλες , αντιθέτως !!!

Θηλασε το παιδακι σου για 6 μηνες αποκλειστικά και μετα με το καλο θα δωσεις φρουτα και λαχανικά . Τις κρεμουλες ας τις φαει ο γιατρος ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Οπως τα λεει η Τρις ειναι .

Συμφωνώ... :)

150 γρ όπως θα έλεγε ο δικός μας doctor= ένα βαρβάτο κατούρημα! :lol: :silly:

Ο γιατρος σου δεν ειναι σοβαρος Τις κρεμουλες ας τις φαει ο γιατρος ..

:laugh: :woohoo: :woohoo:

Καλή συνέχεια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!!

εμενα που επινε ξενο και υποτιθεται οτι παχαινει κιολας εβαζε 150-300γρ τον μηνα..τι λεμε τωρα?

συνεχισε τον θηλασμο και οταν παει 6 μηνων προσθεσε τα φρουτακια και παραλληλα θηλαζεις.

ο δικος μου δεν την αντεχε την κρεμα με τιποτα(μολις ετρωγε την εβγαζε) και να σημειωσω οτι για πρωτη φορα εφαγε 8 μηνων.

συμφωνω με την lala πες στον γιατρο σου να την φαει εκεινος και οτι το βαρος του παιδιου ειναι πολυυυυυυ καλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!Μου ανεβάσατε την ψυχολογία!Ήξερα οτι αυτό είναι το σωστό να ξεκινάμε στερεές απο τον 6ο αλλά αν ο γιατρός σου λέει άλλα όσο να ναι προβληματίζεσαι!!Το θέμα τώρα είναι ο άντρας μου που είναι της άποψης "ότι πει ο γιατρός..εσυ που ξέρεις" να δούμε πως θα τον πείσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...