Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕ8ΛΙΑ ΣΕ ... ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ??? HELP


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥΛΗ TO SABBATO STIS 18.9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ 8Α Η8ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 8Α ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ Κ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΛΠ

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ 8Α ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΠΑΙΔΑΚΙΑ)ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ . ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ Κ ΜΕΝΩ Α8ΗΝΑ 8Α ΕΠΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ -ΝΙΚΑΙΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ)

ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ >??? ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ???

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ??? Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ :silly: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν πρώτα να σου ζήσει ο μικρός και να τον χαίρεσαι.Τα περισσότερα γενέθλια τα έχω κάνει σε παιδότοπους λόγω ευκολίας και το σπίτι μου δεν τους χώραγε όλους.Βέβαια διάλεγα συνήθως παιδότοπους που ήταν κοντά στο σπίτι μου.Έχει τύχει να πληρώσω μαζί με την τούρτα που μου την είχαν φτιάξει εκεί,παιδικά γεύματα,φωτο,βάψιμο στα παιδάκια,γυναίκα που τα απασχόλησε και για τους γονείς καφέ με γλυκό γύρω στα 700 ευρώ!!!!Σύνολο ατόμων 20 παιδάκια και 20 μεγάλοι,περίπου 40,ίσως και λίγο παραπάνω.Πέρσι τα γενέθλια του μικρού μου τα είχα κάνει,επειδή πέφτουν καλοκαίρι,στο πάρκο στρατού,στην καφετέρια που είναι δίπλα στην παιδική χαρά.Κλείσαμε τραπέζι,πήγαμε την τούρτα και στο τέλος παραγγείλαμε ποικιλίες και club sandwiches.Περίπου 500 ευρώ μας είχαν πάει όλα μαζί με τουρτα κλπ.Βέβαια εκεί ηταν ωραία γιατί τα παιδάκια χόρτασαν παιχνίδι!Ενας άλλος παιδότοπος που μου άρεσε πολύ και είχα κάνει τα πρώτα γενέθλια του μικρού ήταν το παραμύθι.Απο τους καλύτερους που έχω δει.http://www.paramythi.info/http:Όταν κόψαμε την τούρτα μας το έκαναν σαν παραμύθι,ότι το μωρό ήταν ο πρίγκηπας και μας έδωσαν και ψεύτικο ξίφος.Φαντασμαγορικό.Θα το έκανα ξανά εκεί.Εξυπηρέτηση τέλεια,ευγενικοί.Εντάξει τότε ήταν πολύ μικρός και δεν κατάλαβε και πολλά,μας γυρίσαν όμως σε DVD.Τότε πληρώσαμε γύρω στα 400 γιατί γιορτάσαμε μαζί και τα γενέθλια του ανηψιού μου,οπότε μοιραστήκαμε τα έξοδα.sorry για το μπλα μπλα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εια σου!!! Κι εμεις ετοιμαζουμε παρτακι για το σαββατο και θα εχουμε περιπου 40 ατομα γιατι εχω κι εγω γεννεθλια. 13 παιδακια και τα υπολοιπα μεγαλοι! Σε παιδοτοπο που ρωτησαμε κοστιζε 400 ευρω! :blink: με χυμους πατατακια και τουρτα. Δεν αξιζε τον κοπο κι ετσι θα τα κανω σπιτι μου με δικο μου μενου και τουρτα που θελω! Οσο για το τσιγαρο, καλοκαιρι ειναι ακομα ας βγουνε εξω. Ασε που ειναι ακομα μικρουλη μωρε και δεν θα το καταλαβει και θα το τσαλαπατησουν τα μεγαλυτερα παιδακια ετσι πως θα τρεχουν στον παιδοτοιπο οποτε θα σαι συνεχεια απο πανω του.

Για μενα καλυτερα σπιτι να τον εχω απο κοντα!! :)

Οτι κι αν αποφασισεις με το καλο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και απο εμένα και να σου ζήσει το μικράκι σου. Κοίτα εγώ θεωρώ υπερβολή να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο μικρό παιδάκι, ακόμα και αν τα έχεις...αλλά πάλι δεν ξέρω πόσο πάνε οι τιμές στην Αθήνα.

Εμείς το 1ο χρόνο βρισκόμασταν για την βάφτιση της μικρής στις Σέρρες και κάναμε τα γενέθλια σε έναν παιδότοπο εκεί, αρκετά συμπαθητικό. Είχα γύρω στους 20 μεγάλους και 10 μικράκια και όλο μαζί μας στοίχησε κοντά 250 ευρώ γι αυτό μου φαίνεται υπερβολικό για τις τιμές που αναφέρεις.

Πάντως σε παιδότοπο είναι καλύτερα γιατί και το σπίτι σου μένει καθαρό αλλά και τα παιδάκια παίζουν με διάφορα παιχνίδια και άνθρωπος τα προσέχει οπότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό συζητούσαμε κανα δυο-τρείς μέρες με τον άντρα μου οταν πλησίαζαν τα πρώτα γενέθλια του Στάθη μας. Τελικά τα γιορτάσαμε σπίτι και περάσαμε τέλεια. Πήγαμε Τζάμπο και ψωνίσαμε τα πάντα τραπεζομάντηλα, μπαλόνια, πιατάκια, κουταλάκια, καπελάκια, σφυρίχτρες, ταμπελίτσες με το harry birthday και το the party is here, και πολλά άλλα τα οποία απ οτι θυμάμαι κόστισαν κοντά στα 100€. Πήγαμε σούπερ μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά και υλικά για να φτιάξω διάφορα κλάμπ σάντουιτσ, τυροπιτάκια. πίτσα κτλ και παραγγείλαμε και μια μεγάλη τούρτα η οποία κόστισε 80€ μαζί με όσα φτιάξαμε απο πάνω. Γεμίσαμε το σπίτι μας μπαλόνια και διαφορα διακοσμητικά, φτιάξαμε και έναν μπουφέ είχαμε όλη την ώρα μουσική και τα μικρά δεν σταμάτησαν να χοροπηδάνε και να χορεύουν και περάσαμε πολύ ωραία. Συνολικά ήμασταν 35 άτομα και ένα εχω να σου πω παρόλο την κόυραση αξίζει τον κόπο να τα κάνεις σπίτι. Ξέρεις είναι πολύ ωραία η όλη διαδικασία. Περιττό να σου πω πως έκανε ο μικρός μας όταν στολίζαμε το σπίτι και φουσκώναμε τα μπαλόνια :):):)

Οτι και αν αποφασίσετε με το καλό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνήθως όταν το κάνεις σε παιδότοπο, πληρώνεις παραπάνω από ότι έχεις κανονίσει.Για παράδειγμα οι γονείς θέλουν να παραγγείλουν κάτι άλλο από γαλλικό καφέ ή τα γλυκά που είναι και τα πιο οικονομικά.Τι θα τους πεις; μην πάρεις. Μετά τα παιδάκια αρχίζουν να «βουτάνε» ένα σωρό σκατολοίδια, όπως πατατάκια, αυγουλάκια σοκολατένια, κρουασάν και ότι άλλο πουλάνε εκεί. Όλα αυτά στα βάζουν επιπλέον στο σύνολο του λογαριασμού και σου έρχεται ένα ποσό που δεν το περιμένεις. Τώρα αν χρεώνουν και τίποτα στη ζούλα τι να πω. :( Εγώ όταν το έκανα στον παιδότοπο είπα στον άνδρα μου, βρε λες να μας βάλαν και τίποτα που δεν έπρεπε αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να το ελέγξεις τόσο εύκολα. Από την άλλη, οι περισσότεροι παιδότοποι έχουν και ένα σημείο που είναι για μωράκια μέχρι ενός, για τα μικράκια δηλ. και δεν πάνε με τα μεγαλύτερα παιδάκια για να φοβάσαι μην τα τσαλαπατήσουν.Προσωπικά έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους όπως είπα παραπάνω και στο σπίτι και σε παιδότοπο και σε ηλικίας χρόνου και μεγαλύτερης. Και στις δύο περιπτώσεις τα παιδάκια είχαν διασκεδάσει. Εύχομαι λοιπόν και σε σας«ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ» :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζούλια όχι τα πρώτα γενέθλια σε παιδότοπο!

Έχει χρόνια μπροστα του να τα κάνει και σε παιδότοπο..όταν θα μπορεί να το ευχαριστηθει και καλύτερα..

Να τα κάνεις σπίτι και να ζήσεις κι όλη αυτη την προετοιμασία και το στόλισμα..μαζί με τον μικρό σου..

Άσε που στο σπίτι όταν κουραστει μπορεί να πάει στο κρεβατακι του και εσεις να μεινετε περισσοτερο με τους μεγαλους..

Όσο για το τσιγάρο..εννοείται οτι θα τους βγαλεις στο μπαλκόνι..καλοκαιρι ειναι ακομα..

Καλα να περάσετε ο,τι και να αποφασίσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δωσε δ/νση σπιτιου να παρω το 1142 να σας καταγγειλω που θα καπνιζετε!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

συμφωνω και γω με τα κοριτσια... τα 1α γενεθλια ειναι πιο καλα στο σπιτι

και το παιδακι θα ειναι πιο ανετα και πιο οικονομικα θα σου βγει μια και που θα ειστε λιγα ατομα

οσο για την καθαριοτητα... παρε πλαστικα ποτηρια, πιατα κλπ

μετα ριξτα σε μια μαυρη σακουλα και καθαρισες!!!! ;););)

α! εχει και γενεθλια μια μερα μετα απο μενα το μπουζουκακι! να σου ζησει!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις καναμε τα πρωτα γενεθλια σε παιδοτοπο και δεν το μετανιωνω καθολου,ντυθηκαμε και πηγαμε σαν κυριοι ,διασκεδασαμε,30 ενηλικεσ και 6 παιδακια κ νομιζω αλλα 5 μωρακια ,γυρισαμε σαν κυριοι στο καθαρο μας σπιτι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ !!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ 2 ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 8Α ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ (ΒΑΛΕ Κ ΠΕ8ΕΡΑ...LOOOL)

ΠΩ ΠΩΩΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ (ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΖΗΤΑΩ ).

ΠΑΚΕΤΟ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ , ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ 8Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗ8ΕΙ ΜΕ ΒΑΒΟΥΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΦΥΓΕΤΕ ! ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΧ 18-20.00 ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ . ΚΑΙ ΟΙ 2 ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡ Κ ΚΑΤΑ !

ΣΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Κ ΤΑ ΠΗΡΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 months later...

καλημερα σας!

παρ' οτι εχει περασει πολυς καιρος απο αυτη τη δημοσιευση, θα συμφωνησω οτι καλο ειναι τα πρωτα γενεθλια να γινονται σε σπιτι, πιο ζεστα...:)

το ονομα μου ειναι Φωτεινη Δημοπουλου, μενω στο Ελληνικο και δουλευω σε παιδικο σταθμο του Δημου Αθηναιων, ενω ημουν απο το 2007 σε ιδιωτικους παιδ.σταθμους.

Παραλληλλα ασχολουμαι με παιδικα παρτυ, (http://www.pedikaglentia.gr) ως ανιματερ- ψυχαγωγος παιδιων, με παιχνιδια, τραγουδια, χορο, εικαστικα, μπαλονοκατασκευες και face painting!

εχω μια ποικιλια απο στολες για να διαλεγουν οι γονεις και εχω παρακολουθησει σεμιναρια σχετικα με τις διαφορες δραστηριοτητες των παρτυ και γενικα ειναι ουτως ή αλλως μες το αντικειμενο μου!

Δε διοργανωνω ολο το παρτυ με διακοσμηση κλπ, απλα ερχομαι και ψυχαγωγω τα παιδια, ειτε ειναι σε σπιτι ειτε σε παιδοτοπο ειτε σε τραπεζι βαπτισης ή γαμου. οπου με καλεσουν δηλαδη!

οι τιμες για παιδικο παρτυ ειναι:

45 ευρω/μια ωρα

70ευρω/2ωρες

85ευρω/3ωρες.

Οι τιμες για ψυχαγωγια σε δεξιωσεις ειναι:

60 ευρω/μια ωρα

90 ευρω/2 ωρες

110 ευρω/ 3 ωρες.

εαν το παρτυ ειναι πολυ μακρια, χρεωνονται επιπλεον τα εξοδα μετακινησης

Για οποιν ενδιαφερεται το τηλεφωνο μου φαινεται στη στην ιστοσελιδα

http://www.pedikaglentia.gr

http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 76788&ap=1

Join me στο group στο facebook!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...