Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝ 2 ΩΡΕΣ 2.5 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12-7 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΛΙ.ΜΑ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΕΧΕΙ?ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΕΙ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΣΠΑΝΙΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΑ ΑΠΟΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΓΑΡΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙΗ ΚΛΑΙΕΙ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ.2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ 6 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΠΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟΘΕΛΕΙ.ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΗΣΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ?ΔΗΛ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι δεν ξερω να σε συμβουλευσω,αλλα πραγματικα γελασα πολυ με την αφηγηση σου!!! :P:P:P αχ τι μας περιμενει!!!! :S:S υπομονη!!!!!!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki zwh na exei to agoraki sou!! kouragio k upomoni!! akougetai xaroumeni i mera sou k polu gemati alla katalavainw 8a 8es k esu i kaimeni 2 writses upno parapanw!! :P as elpisoume oti kapoia empeiri manoula 8a se voi8isei!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα ναι τα λεω λιγο χαρουμενα τι να κανω.ελπιζω και ευχομαι να κοιμηθει σαν ανθρωποσ κι αυτο το σκατο καποια στιγμη.ασ βρεθει καποια μανουλα να μου πει.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα σου λεω.17 μηνων και ακομη ξυπναει 2 και 3 φορες το βραδυ.

Τωρα οχι για φαγητο αλλα επειδη θελει παρεα. :blink::blink:

Εγω το εχω παρει αποφαση πια οτι δεν θα κοιμαμαι οπως πριν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ πλακα μου κανεισ τωρα ετσι?παναγια μου.τι θα κανω οταν θα παω για δουλεια.καηκα.ευχομαι το δικο μου να αλλαξει.ακου θελει παρεα ρε το σκατουλι.παρεα το πρωι οχι βραδιατικα ποπο παει θα τα παιξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα τι ενεργεια ειναι αυτη πια που εχουν αν δειτε το δικο μου σαν κουδουνιστρα χτυπιεται οταν με βλεπει ξεβιδωνεται.χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera maraki2 mia apo ta idia itan kai i dikia mou mexri 1,5 minon anna 2 wres panw k tin mera twra pleon ftou ftou estrwse mikroula mou mporei tin imera na koimate elaxisto alla tin nixta to pairnei seri koimate 9 to brady me 8 to prwi spania na xipnisei nixta pleon...ipomoni kai tha megalwsei :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εισαι απο τισ τυχερεσ μαρακι μου εσυ μπραβο σε ζηλευω.μακαρι να αλλαξει και μενα γιατι αρχιζω να πιστευω οτι κανω εγω κατι λαθοσ.τι να πω πια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 4 ΧΡΟΝΩΝ! ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΚΙΛΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΕΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΩΗ ΝΑΧΕΙ,ΗΤΑΝΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΣΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ! ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ! ΕΓΩ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλει υπομονή! Λένε ότι το πρόγραμμα ύπνου ενός μωρού αλλάζει αρκετές φορές. Προσπάθησε να του δημιουργήσεις μια ρουτίνα ύπνου και το βράδυ και το μεσημέρι,δηλ κάνε του τα χατήρια, αγκαλιά, παιχνίδι, βόλτα και μετά μπανάκι,μασάζ, ταισμα,χαμηλό φωτισμό, απαλή μουσική και ύπνο, όχι ομως στην αγκαλιά σου. Να μάθει να κοιμάται μόνος του από τώρα. Εγώ αυτά έκανα στην κόρη μου, μέχρι 2 μηνών ξυπνούσε 1-2 φορές τη νύχτα μόνο για γάλα και μετά ύπνο και 2 μηνών μέχρι και σήμερα που είναι 12,5 μου κοιμάται τουλάχιστον 10 ώρες συνεχόμενα τη νύχτα και άλλες 2 το μεσημέρι. Παρόλο που μέχρι 7 μηνών τη θήλαζα και την έπαιρνε ο ύπνος στο στήθος στην κούνια μου ξυπνούσε αλλά άμαθε σιγά σιγά να κοιμάται μόνη της.Καθόμουν από πάνω της, την χαιδευα για να ηρεμήσει αλλά όχι νανούρισμα στην αγκαλιά. Μην ανησυχείς πάντως, υπομονή και επιμονή θέλει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η BABYCARE ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΡΙΛΑΞ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΡΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρε το ξερω η αγκαλια ειναι ασχηνη συνηθεια αλλα ρε κοριτσια να πω την αμαρτια μου οταν τον εχω αγκαλια ειναι η καλυτερη στιγμη τησ ζωησ μου.λιωνω.αλλα μετα ξυπναει παλι .και το ωραιο ειναι πωσ οταν επιτελουσ κοιμηθει αν τον παω στην κουνια του και φυγω ξυπναει.θελει οπου ειμαι εγω να ναι κι αυτοσ και ασ κοιμαται.τι να πω.απο την μια νευριαω που ξυπναει με το παραμικρο αλλα απο την αλλη μου ρχεται να τον φαω τον κερατα που μολισ με βλεπει γινεται τζοκοντα.αχχαααχ.ε υπομονη που θα παει.θα αλλαξει.πιστευω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • ναι έτσι έχω σκοπό να κινηθώ από εδώ και πέρα. Καλημέρα κορίτσια καλό Σαββατοκύριακο!!  @Katiana1987 φάνηκε από την αρχή ότι δεν άξιζε να ασχοληθείς! Κοίτα την ζωούλα σου.. κοίτα το μωράκι σου, θα έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο οι δυο σας!  Να πάνε όλα κατευχην! 
    • Εγώ θα κάνω την καμπύλη το άλλο Σάββατο θα είμαι 25+5  εγω πάντως προσωπικά πιστεύω ότι τα ένζυμα σου ήταν ψηλά λόγο κοβιντ κ όχι λόγο βιταμινών αλλά εντάξει άμα ήθελε να το τσεκάρει η γιατρος σου οκ…  Συμφωνώ με την αλλαξιερα κ εγώ πήρα μια απλή κ την έβαλα πάνω στην συρταριερα στο δωμάτιο μας! Τα περισσότερα παιδικά πράγματα είναι απλά μάρκετινγκ… εγώ ήμουν πολύ συνηδητοποιημενη τότε τι ήθελα γιατί κ οικονομικά ήμασταν  λίγο ότι ναναι γιατί κ εμεις χτίζαμε σπίτι κ δεν είχαμε κ χώρο στο διαμέρισμα όποτε πήρα πολύ βασικά πράγματα… χθες πήγαμε στην παιδίατρο μας για τον γιο μου για εμβόλιο και τη ρώτησα λίγο για τα ρούχα κτλ γιατί ο Οκτωβρης μηνας εδώ στη Κύπρο είναι ακόμη ζέστη…εκεί δε ξέρω άμα δροσίζει. Εμας εδώ καλά μέσα Νοέμβρη να χειμωνιάσει κ πέρσι καθόλου… μου είπε για τα ρούχα κοντό μανίκι κορμάκι εσωτερικό κ από πάνω ολόσωμο μακρυμάνικο με λεπτές κουβέρτες κ πάνες αγκαλιάς. Ο γιος μ είχε γεννηθεί Δεκέμβρη τα είχα πάρει όλα χειμερινά όποτε τώρα θα πάρω 1-2 κουβέρτες καλοκαιρινές λεπτές βασικά  π δεν έχω κ πάνες αγκαλιάς γιατί με βόλεψαν πάλι καλοκαιρινές κ μερικά εσωτερικά κορμάκια καλοκαιρινά π δεν είχα καθόλου στον γιο μου… τα αγόραζα όλα ουδέτερα σχεδόν όποτε ευτυχως έχω κ κάποια ρούχα ουδέτερα αν κ χθες πήγα κ πήρα κοριτσίστικα 😂😂  
    • Καλημέρα κορίτσια! Χτες το βράδυ είδα στο χαρτί πολύ απαλό ροζ χρώμα. 1η φορά δε είχα ξανά δει .και μετά ένα πολύ μικρό μικρο σαν βλεννα κόκκινο.τι ήταν τώρα αυτό? Στεναχωρηθηκα. Μήπως από τη κούραση κτλ η μπορεί να δεις κ λίγο ροζ? Δε είχα ξανά δει ποτέ αιμα ούτε στην εμφύτευση που λενε ούτε ποτε
    • Τι ωραία απόλαυσε το, απόλαυσε την κάθε στιγμή με την κοιλιτσα σου 💕είναι μερες π δε γυρνάνε πίσω 
    • Καλημέρα κορίτσια μου... Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...