Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω την πρωτη φορα που πηγα στον γιατρο ημουν 4 εβδομαδων κ του ζητησα απο μονη μου ουτροζεσταν κ φιλισιν οπωσδηποτε κ μου τα εδωσε προληπτικα κ μετα για τα πονακια που ειχα μου εδωσε κ μαγνησιο,το ουτροζεσταν ειναι προγεστερονη κ θρεφει την μητρα το φολικο οξυ ειναι βιταμινη κ βοηθα στην αναπτυξη του εμβρυου να γινει πιο γερη η σπονδυλικη του στηλη αυτο μερικες γυνεκες το περνουν κ πριν μεινουν εγκυες κ το μαγνησιο χαλαρωνει την μητρα δεν ειναι υποχρεωτικο να τα παρεις ολα αυτα αλλα τουλαχιστον φιλισιν επρεπε να σου δωσει ποτε θα ξανα πας στον γιατρο?

Δημοσίευση

η μητρα σου δεν ποναει????γιατι δεν σου εδωσε κ σενα μαγνησιο??κ η ελενακος ειχε πονακια στην κοιλιτσα της κ αυτη παιρνει μαγνησιο οταν μπει θα σου εξηγησει καλυτερα

Δημοσίευση

Κι εγώ έχω πόνους, με πιάνουν κυρίως το βράδυ και τους περνάω με λίγη χαλάρωση και κανένα buscopan. Κι έχω αρχίσει να τους αγαπάω γιατί με καθησυχάζουν πως η εγκυμοσύνη συνεχίζεται. Περιμένω τη Δευτέρα ν'ακούσω καρδουλίνα... Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια με το καλο ολες ,εγω αυριο θα παω στο γιατρο.7 εβδομαδων...αγωνια μεγαλη....θελω να ακουσω τη καρδουλα του....το ευχομαι σε ολες τις μανουλες και σε ολους τους μπαμπαδες.... :P:P

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ,ΟΥΡΑ Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΠΤ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ??ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ 3 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...

Δημοσίευση
ante vre?????? koukkida les na ne koritsaki ???????????? fisika gero na ne ke igies kai tipota allo !!!!! les na ne etsi na ne koritsaros?????????????????? xaxaxaxaxa \:D/ \:D/ :-bd

kali sinexia kai ola na pane kat `efxin se olous mas!!!!!!!!!!!!!! :P

filia xxxxxxxxxx :x:-*:-*:-* ta leme !

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΣΩ ΚΟΜΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΣΤΙΣ 12/10 ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΔΕΙΞΕΙ :P:lol::)

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!!πρωτη φορα συμμετεχω στην παρεα σας, και να πω την αληθεια δεν ξερω αν ανηκω καλα καλα στις μανουλες απριλιου-μαιου!!!!!τη Δευτερα μιλησα με το γιατρο ( τηλεφωνικως) και μου ειπε οτι ειμαι στην 5η εβδομαδα και καλα θα ειναι να με δει την αλλη Δευτερα στις 11/10 για να ακουσουμε καρδουλα!!!εμενα μου φανηκε πολυ νωρις, εσεις τι λετε;;;νομιζα θα με εβλεπε μες στην εβδομαδα για υπερηχο, να δουμε πρωτα το σακο και αργοτερα την καρδια....εσεις ποτε την ακουσατε πρωτη φορα;;;;;εν τω μεταξυ, προσεχω καποια πραγματα απο μονη,αλλα χωρις να ξερω τι ακριβως.... π.χ, δεν τρωω σαλατες απο εξω η απομακρυνομαι απο το φουρνο μικροκυματων....επισης κανει να πινω καφε;;;ποσο και τι ειδους;;;;και τις καθιερωμενες εξετασεις αιματος,τις κανουμε αφου ακουσουμε καρδια;;;συγγνωμη για την υπερφορτωση, αλλα εκτος απο τον αντρα μου, δεν ξερει κανεις αλλος για την εγκυμοσυνη, και αναγκαστικα την πληρωνετε εσεις!!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ AFRODITE ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΣΑΛΑΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΛ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΜΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΝΕΡΟ Κ ΞΥΔΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΩΜΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ Κ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛ ΚΑΛΑ ΨΗΜΕΝΟ Κ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΤΕΡΙΑ(ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΛ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΑΠΟ ΤΥΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΡΟΚΦΟΡ Κ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΝΑ ΤΡΩΣ 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ(ΣΙΔΗΡΟ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ,Κ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ.ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.....ΠΛ ΠΛ ΦΙΛΙΑ!!

[smilie=angel13.gif]:D:crazy:[smilie=3some.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Afrodite καλώς ήρθες! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Είμαστε πολύ κοντά απ' ότι βλέπω!

Ίσως να είναι λίγο νωρίς τη Δευτέρα, μην απογοητευτείς αν δεν ακούσετε καθαρά καρδούλα. Έχω κι εγώ τη Δευτέρα ραντεβού για καρδιά, θα είμαι 6 βδομάδων και 5 ημερών.

Διατροφικά να προσέχεις λίγο όσα σου έγραψε η Jule. Καφέ μου επέτρεψε και μένα ένα την ημέρα αλλά είναι το μόνο πράγμα που με ανακατεύει αυτή την εποχή οπότε τον έκοψα έτσι κι αλλιώς...

Γενικώς να μη κάνεις βαριές δουλειές, μη σηκώνεις βάρη κλπ. Φάρμακα τίποτα αν δε το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου. Το μόνο που με αφήνει να παίρνω άφοβα είναι Buscopan (μέχρι τρία την ημέρα) όταν έχω πονάκια. Για τις εξετάσεις του προγεννητικού θα σου τα γράψει όλα ο γιατρός σου, μην ανησυχείς!

Μπορείς επίσης να πάρεις ένα βιβλίο για την εγκυμοσύνη, αν θες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το βιβλίο της Στόπαρντ, είναι θησαυρός και φίλες που έχουν γεννήσει το είχαν λατρέψει!

Δημοσίευση

jule εγω ημουν καπνιστρια ολο με ενα τσιγαρο στο στομα ημουν,εμαθα οτι ειμαι εγκυος στις 4+2w κ μεχρι την εβδομη εβδομαδα σταδιακα το εκοψα εντελως δεν μου βρωμουσε ουτε με απωθουσε απλα οταν ακουσαμε καρδουλα πλεον μολις αναβα τσιγαρο ενοιωθα τυψεις κ δεν μπορουσα να το καπνισω το αναβα εκανα μια τζουρα κ το πετουσα τωρα πλεον δεν μου λειπει ισως να το ζηταω καπου καπου αλλα δεν μπορω πλεον ξεσυνηθησα,ενταξει αν δεν μπορεις χωρις αυτο κανε ενα δυο αλλα το τελειο θα ειναι να το κοψεις να καθαρισει κ ο οργανισμος σου.

αφροδιτη εγω ακουσα καρδουλα στις 6 εβδομαδες,κ εξετασεις με εβαλε να κανω αφου το ακουσαμε.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...