Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σας και καλό μήνα!

Το ξέρω ότι έχω χαθεί από τα καθημερινά γεγονότα, αλλά λόγω κάποιων άλλων υποχρεώσεων δεν είχα το χρόνο να μπαίνω στο site.

Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία της γέννησης της κορούλας μου μαζί σας...... έστω και..... πολύ καθυστερημένα!!!!!

Έχω μπει στο μήνα μου, και τελευταία ημέρα μου έχει δώσει ο γιατρός 25 Μαρτίου.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου ξυπνάω και έχω κάτι πονάκια, αλλά όχι μεγάλης διάρκειας.

Πάω στην τουαλέτα και βλέπω λίγο αίμα. Παίρνω τον γιατρό και μου λέει να πάω στο νοσοκομείο.

Ωραία λέω εγώ, γεννάμε! Ετοιμάζομαι, παίρνω τα πραγματάκια μου και πάμε στο Λητώ.

Εκεί με περιμένει ο γιατρός με εξετάσει, αλλά διαστολή τίποτα!

Με βάζουν σε ένα μηχάνημα για να βλέπουν τυχόν συσπάσεις, αλλά πάλι τίποτα!

Μου λέει ο γιατρός ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα και το μωρό δεν έχει μπει στη λεκάνη. Αν χρειαστεί θα εξαντλήσουμε τις μέρες και μετά θα πάμε με τεχνητούς πόνους.

Και φυσικά με διώχνει! Δεν μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευσή μου!

Είχα πάει με τη ψυχολογία ότι θα γεννήσω!

Φεύγουμε λοιπόν από το νοσοκομείο και αρχίζουμε το τρελό περπάτημα!

Όχι ότι δεν περπατούσα συνέχεια αλλά τώρα μέχρι "τελικής πτώσης"!

Για να μην σας κουράζω, την Πέμπτη 18 Μαρτίου μετά από μία απογευματινή βόλτα περίπου 2.5 ωρών γυρνάμε σπίτι και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Συσπάσεις κάθε 15 λεπτά περίπου και μετά κάθε 10.

Παίρνω τον γιατρό και δίνουμε κατευθείαν ραντεβού στο νοσοκομείο.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να κρατήσω το μωράκι μου! Στις 9 μ.μ. ήμουν στο νοσοκομείο και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες..... η μικρή όμως δεν είχε μπει στη λεκάνη και κάναμε τελικά καισαρική.

Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε 3.470 γρ. και 51εκ. ύψος. Λίγο μεγάλη για το σωματότυπο μου και γι' αυτό και η καισαρική. Η ανάρρωση μου ήταν πολύ γρήγορη και μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι μας, ήμουν μια χαρά! Από το νοσοκομείο και τις μαίες, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Ήμουν λίγο επιφυλακτική με το Λητώ, αλλά όλα ήταν άψογα!

Μόλις βέβαια επιστρέψαμε σπίτι..... το "πάρτυ" ξεκίνησε!

Ο θηλασμός δεν κάλυπτε το κοριτσάκι μου (ήθελε συμπλήρωμα), αλλά δεν κοιμόταν πέρα από κάτι μισάωρα! Μόλις δε κλείσαμε 10 μέρες, ξεκίνησαν και οι κολικοί! Δράμα! Απ' τη μία η εξάντληση από την αυπνία και από την άλλη να υποφέρει το μωρό σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα! Αυτό κράτησε 2 μήνες! Μόλις έκλεισε τον 2ο μήνα, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκαν οι κολικοί και άρχισε να κοιμάται τη νύχτα!

Είμαστε πλέον 5 μηνών και 10 ημερών..... ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα....

Τώρα πλέον, έχουμε μπει σε μία σειρά και θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας.... μου λείψατε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όλα θα πάνε καλά ,αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ,ξεκούραση και όχι άγχος !!! Με το καλό να έρθετε Ελλάδα 
    • Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...