Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπόδειγμα Δήλωσης Γονέα για ΜΗ συναίνεση σε εμβολι


tima

Recommended Posts

Γεια σας!

Θέλω να ρωτήσω τους γονείς οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει την άρνηση σε εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά. πχ http://vickytoxotis.blogspot.com/200...g-post_14.html Πείτε μου παρακαλώ, πώς ήταν η διαδικασία? Υπήρχαν προβλήματα στο σχολείο? Πως τα αντιμετωπίσατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου και σένα.Προσωπικά δεν έχω αρνηθεί να γίνει εμβόλιο σε κάποιο από τα παιδιά μου,γιατί θεωρώ οτι τα εμβόλια αποτελούν προστασία απέναντι στις σοβαρές ασθένειες.Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι το εμβόλιο της νέας γρίπης γιατί το φοβόμουν λόγω του ότι δεν ήταν αρκετά δοκιμασμένο.Ποιό είναι το εμβόλιο που δε θες να γίνει στο παιδί σου και πόσο χρονών είναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΙΨΑΚΙ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΦΥΤΑ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΡΕΜΩ Κ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ Κ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ 2 ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenatsak ήταν το ίδιο εμβόλιο αυτό που κάναν τα παιδάκια,μήπως ήταν άρρωστα όταν πήγαν και το έκαναν;Ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες;Και μεις τώρα το Σεπτέμβρη θα κάνω στο μικρό μου,4 χρονών το havrix και είναι να επαναλάβω τη δόση του MMR.Στο μεγάλο μου τάχω κάνει όλα και δεν παρουσίασε μέχρι τώρα τίποτα.Βέβαια για να κάνει ο γιατρός τα εμβόλια πρέπει το παιδί να μην είναι άρρωστο,ούτε να έχει πυρετό,αλλιώς ο οργανισμός του μπορεί να αντιδράσει άσχημα.Είμαι πολύ προσεχτική σε αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Μ ΑΥΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΕΛΘΕΙ! ΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω,τρελάθηκα!Το παιδάκι έχει καθόλου επαφή με το περιβάλλον;Φαντάζομαι και τους γονείς του τι θα τραβάνε και στενοχωριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι.Πιστεύω όμως ότι θα ήταν τυχαίο και μπορεί να μην έχει σχέση με το εμβόλιο.Οι γιατροί τους είπαν ότι αυτό είναι αντίδραση από εμβόλιο που έκανε ή κάτι άλλο;Πάντως εγώ δεν έχω ακούσει κάποια παρόμοια περίπτωση από άλλη μαμά.Μακάρι να αναρρώσουν και τα δύο παιδάκια.Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια,

βλέπω πως δεν είμαι μόνη με τους φόβους μου για τα εμβόλια.

εμάς η κουμπάρα των γονιών μου έχασε το κοριτσάκι της σε ηλικία 9 ετών από εμβόλιο. όταν ήταν να κάνει το τριπλό τότε έγινε το κακό. το παιδί απόκτησε μία ασθένεια που εμφανίζεται 1:1,000,000 και μάλιστα σου το λένε οι περισσότεροι γιατροί ότι μπορεί το παιδί να πάθει αυτή την ασθένεια. άρχισε σιγά σιγά να πονάει, παραλύουν χέρια,αδυναμή η καρδιά...κ.α.

θέλει μεγάλη προσοχή,αλλλά μπορείς να εγγυηθείς στο παιδί σου πως αν ΔΕΝ κάνει τα εμβόλια του θα είναι καλά και δεν θα αρρωστήσει???? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καποτε δεν εκαναν εμβολια σε καποιες περιπτωσεις που η υγεια του παιδιου δεν το επετρεπε .Ενα τετοιο παιδι ημουν και εγω ειχα αρρωστησει με αδενοπαθεια σε πολλη σοβαρη κατασταση και απαγορευοταν να εμβολιαστω .Σημερα 40 χρονων δνε εχω καποιο προβλημα υγειας αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι στα 23 μου αρρωστησα με ποβλαμ στο θηρωιδη στα 29 μου εκανα αφαιρεση του θηρωιδη αδενα και επειδη ειχε επιστρεψει σε καρκινο επρεπε να παρω ραιδιενεργ ιωδιο.Ισως αν ειχα κανει καποια εμβολια να μην αρρωσταια ισως και οχι μπορει να ειναι τυχαιο .

Ξερω και εγω γνωστης μου παιδι που ηταν 3 μηνων και με το πο εκανε το εμβολιο επαθε επιληψιες αργοτερα εμαθαν οτι δεν εφταιγε το εμβολιο απλα εμφανιστηκε το προβλημα πιο γρηγορα .

Γενικοτερα το θεμα των εμβολιων ειναι παραξενο δειτε ποσα προβληματα στο λογ των παιδιων υπαρχουν δνε ξερουε ολα αυτα βασιζονται σε μελετες (εμβΟλια) και οι μελετες για να πετυχουν γιονται πειραματα.

Εγω εχω κανει ολα τα εμβολια στο Σταυρο μου εκτος της γριης ουτε το απλο αλλωστε και να το κανεις δεν σου εγγυατε κανεις οτι δνε θα αρρωστησεις τουλαχιστον οσοι γνωστοι μου το εχουν κανει την εχουν πατησει χειροτερα .Απο την αλλη ομως μην ξεχναμε οτι χαρη στα εμολια εχον σωθει ολλα παιδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ....ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...Κ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΕΙΩΝ ΑΡΑΓΕ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Κ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ??? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΜΗΠΩΣ Κ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΤΑΧΑ!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΧΩ 50ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΖΕΣΤΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΟ???? ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ???ΑΥΤΟΙ???

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑ 2-3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ!!!

Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!!!

ΑΛΛΑ ΟΥΕ Κ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ!!!!!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΞΕΘΥΜΑΝΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Παντα μιλαμε για περιπτωσεις υγειων παιδιων που επαθαν κατι απο εμβολιο και οι πιθανοτητες ειναι ποσο? 1 στο εκατομμυριο? Στο σχολειο ή ακομα και στον παιδικο σταθμο δεν δεχονται το παιδι που δεν κανει τα εμβολια για να μην κολλησουν τα αλλα. Οι γονεις κανουν τα εμβολια στα παιδια τους για να μην κολλησουν κατι τα ιδια.

Μηνιγγιτιδα, πνευμονια, παρωτιτιδα, φυματιωση και οι περισσοτερες ειναι σοβαρες αρρωστιες που μπορει να κολλησει ενα παιδι. Δε σημαινει καθολου οτι δεν θα κολλησει αν εχει κανει τα εμβολια αλλα μονο οτι αν κολλησει θα το περασει ελαφρα... χωρις νοσηλεια ή αλλα παρατραγουδα.

Κι εγω καποτε προβληματιζομουν για τα εμβολια αλλα μπορεις να ρισκαρεις τοσες σοβαρες αρρωστιες για το 1 στο εκατομμυριο? Εγω δεν μπορεσα να παρω τετοια ευθυνη. Εκτος των υποχρεωτικων εμβολιων, τωρα που πηγε παιδικο εκανε και της γριππης που περιλαμβανει το στελεχος του Η1Ν1 (αυτης της καινουριας).

1 στο εκατομμυριο και πολυ λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να αγγιξει με σαλλιωμενα δαχτυλα το διακοπτη για το φως, το πλυντηριο την ωρα που δουλευει ή απλα ειναι στο ρευμα, να γινει βραχυκυκλωμα και να μη δουλεψει ουτε το ρελε... Να μην εχουμε ηλεκτρικο ρευμα στο σπιτι δηλαδη?

Του κανω τα εμβολια, ξερω οτι ειναι καλα οταν εμβολιαζεται, φροντιζω να μην κανει πολλα μαζι και κανω και το σταυρο μου γιατι αληθεια ειναι οτι οι φαρμακοβιομηχανιες παιζουν απιθανα κερδοσκοπικα παιχνιδια στις πλατες μας... Τα επικινδυνα (λογω του συντηριτικου που ειχαν) εμβολια για την Η1Ν1, εμειναν αδιαθετα... Το ελληνικο κρατος εδωσε τοοοσα λεφτα για να μην εμβολιαστει κανενας σχεδον τοτε και να μην αρωστησει σχεδον κανενας... Γιατι αραγε?

Ξερει κανενας φετος απο αυτους που επρεπε και εκαναν το απλο (χα χα) εμβολιο της γριππης, οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο? Ολα τα φετινα εμβολια γριππης περιλαμβανουν το στελεχος αυτο της καινουριας και καλα κανουν... αφου βρεθηκε που ηταν το προβλημα! Το γιατι αυτος που κανει το εμβολιο και πολλες φορες ουτε οι ιδιοι οι φαρμακοποιοι που τα πουλανε δεν ξερουν για τι πραγμα εμβολιαζονται με χαλαει.

Παντως το σταυρο μου τον κανω καθε μερα γιατι εχω ενα πολυ ζωηρο και ατιθασο παιδι που καθε τι επικινδυνο τον τραβαει σαν μαγνητης και πραγματικα πιστευω οτι οι πιθανοτητες να παθει κατι γιατι δεν προλαβα να σκεφτω ή να κανω κατι ειναι πολυ περισσοτερες απο το 1 στο εκατομμυριο να παθει κατι απο τα εμβολια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! :|

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?????? :shock::shock::shock:

ΕΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ..... :cry::cry::cry::cry::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι τα παιδια που δεν εχουν εμβολιαστει τα δεχονται στα σχολεια....και αυτο το γνωριζω απο τον θειο που ειναι διευθυντης σε σχολειο και το συζηταγαμε προσφατα αυτο το θεμα....

τωρα για τα εμβολια εγω πλεον κανω ελαχιστα στα παιδια μου...στον μικρο εχω κανει μολις 4!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...