Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πρώτα από όλα σας ευχαριστω που μου απαντησατε στο προηγουμενο ερωτημα μου...σας ευχαριστω όλες!!

Τωρα εχω καινουργιο... Πηγα σημερα για την Β επιπεδου αλλα δεν καταφερε να το δει.

Θα ξαναπαω φυσικα αλλα αναρωτιεμαι υπαρχει περιπτωση να μην το δει καθολου?

Υπαρχει καμια που της ετυχε κατι τετοιο? Και γιατι μου ειπε να συνεργαστω? Μπορει να φταιω και εγω??

Δημοσίευση

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ;;

Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ..

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΟ ΔΕΙ..

ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ 99%

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δημοσίευση

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ;;

Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ..

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΟ ΔΕΙ..

ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ 99%

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δημοσίευση

Να φταις εσυ! Απλα εσυ πρεπει να εισαι χαλαρη! Τα μωρα διαισθανονται. Μπορει ολη την ημερα να κανουν σβουρες και την ωρα της εξετασης να κοιμουνται ή οτιδηποτε αλλο. Μην Ανυσηχεις! Προσπαθησε την επομενη φορα πριν πας για τον υπερηχο να εχεις ξεκουραστει καλα! Αν εχεις παρατηρησει οταν εσυ τρως εκεινο κινειται. Αυτο κανε την επομενη φορα πριν, να εχεις φαει και πιες πολλα υγρα! για κανε και βλεπουμε.

Δημοσίευση

Να φταις εσυ! Απλα εσυ πρεπει να εισαι χαλαρη! Τα μωρα διαισθανονται. Μπορει ολη την ημερα να κανουν σβουρες και την ωρα της εξετασης να κοιμουνται ή οτιδηποτε αλλο. Μην Ανυσηχεις! Προσπαθησε την επομενη φορα πριν πας για τον υπερηχο να εχεις ξεκουραστει καλα! Αν εχεις παρατηρησει οταν εσυ τρως εκεινο κινειται. Αυτο κανε την επομενη φορα πριν, να εχεις φαει και πιες πολλα υγρα! για κανε και βλεπουμε.

Δημοσίευση

Εμενα παντως στον 5ο μηνα το ειδε το φυλλο του παιδιου. Δεν φταις εσυ φυσικα για την σταση του μωρού.

Ασε που μπορει κάτι να ειδε αλλά να μην ηταν σιγουρος και δεν ηθελε να το πει.

Εμας οταν καναμε τον ηπερηχο σαν κάτι να καταλαβαινε το μωρο και εκρυβε το προσωπο της και δεν επαιρνε το χερι της με τιποτα....

Μην ανησυχεις, τον αλλο μηνα θα εισαι πιο τυχερη!! :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Εμενα παντως στον 5ο μηνα το ειδε το φυλλο του παιδιου. Δεν φταις εσυ φυσικα για την σταση του μωρού.

Ασε που μπορει κάτι να ειδε αλλά να μην ηταν σιγουρος και δεν ηθελε να το πει.

Εμας οταν καναμε τον ηπερηχο σαν κάτι να καταλαβαινε το μωρο και εκρυβε το προσωπο της και δεν επαιρνε το χερι της με τιποτα....

Μην ανησυχεις, τον αλλο μηνα θα εισαι πιο τυχερη!! :cheer::cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΟ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ.ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΟ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ.ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δημοσίευση

αν εννοεις το φυλο ουτε και σε μενα φαινοταν πολυ καλα. Ο γιατρος υπεθεσε κοριτσι χωρις να ειναι πολυ σιγουρος. Το επιβεβαιωσαμε σε υπερηχο με το δικο μου γιατρο πολυ αργοτερα

Δημοσίευση

αν εννοεις το φυλο ουτε και σε μενα φαινοταν πολυ καλα. Ο γιατρος υπεθεσε κοριτσι χωρις να ειναι πολυ σιγουρος. Το επιβεβαιωσαμε σε υπερηχο με το δικο μου γιατρο πολυ αργοτερα

Δημοσίευση

Γιάννα μου με το καλό το μωράκι σου!

Κι εμένα μου είχε τύχει αυτό. Μάλιστα είχα πάει πολλές φορές για να πετύχει σωστη θεση και να δει το κεφαλάκι της. Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει την εξέταση!

Βοηθάει πολύ το να είσαι χαλαρή και να έχεις φάει κι ένα γλυκάκι λίγο πριν.

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

Γιάννα μου με το καλό το μωράκι σου!

Κι εμένα μου είχε τύχει αυτό. Μάλιστα είχα πάει πολλές φορές για να πετύχει σωστη θεση και να δει το κεφαλάκι της. Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει την εξέταση!

Βοηθάει πολύ το να είσαι χαλαρή και να έχεις φάει κι ένα γλυκάκι λίγο πριν.

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

Αχ Γιαννα μου ξερεις τι τραβαγαμε καθε φορα που ειχαμε υπερηχο;ασε!!η κυρια μας εκανε ντροπες,μια γυρισμενη μια δεξια μια αριστερα μια προς τα πισω...ασε!!Αλλα στην β-επιπεδου παρολο που δεν την ειδε καλα ο γιατρος μου,μου ειπε οτι ειναι κοριτσι!!:laugh:Τι γλυκα ετρωγα και το τι νερο επεινα,ποσο χαλαρη πηγενα!!δεν επιανε τιποτα απο αυτα..εαν αυτο δεν θελει....δεν θελει...:P Εγω ειδα προσωπακι καλα καλα απο 7.5 μηνων και πανω και στο τελος ειδα και πατουσα:woohoo:

Δημοσίευση

Αχ Γιαννα μου ξερεις τι τραβαγαμε καθε φορα που ειχαμε υπερηχο;ασε!!η κυρια μας εκανε ντροπες,μια γυρισμενη μια δεξια μια αριστερα μια προς τα πισω...ασε!!Αλλα στην β-επιπεδου παρολο που δεν την ειδε καλα ο γιατρος μου,μου ειπε οτι ειναι κοριτσι!!:laugh:Τι γλυκα ετρωγα και το τι νερο επεινα,ποσο χαλαρη πηγενα!!δεν επιανε τιποτα απο αυτα..εαν αυτο δεν θελει....δεν θελει...:P Εγω ειδα προσωπακι καλα καλα απο 7.5 μηνων και πανω και στο τελος ειδα και πατουσα:woohoo:

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

proxthes pou kaname ton b epipedou eimastan ekei 4 ores ,stin arxi i mpoumpou mas itan mproumita , en synexeia afou fagame ti sokolatitsa mas kai tis karamelitses ma kai perimename diapistosame oti i mpoumpou den sugkinitai eukola kathoti den eixe kounisei oute daxtulaki,meta apo poli xumo portokali kai perpatima kai skipsimo mprosta kai oti allo mporousa na skefto oti tha tin ekane na kounithei gurise me to kefali kai kata tin diarkeia tis eksetasis gurise sxedon opos ti thelame .Sto telos eprepe o giatros na tin piesei na gurisei gia kati teleutaies metriseis kai auti ton esproxne gia na min xasei ti thesi tis,peismatara paidi mou ,to thema einai oti ean den thelei to moro den ginetai tipota!

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

proxthes pou kaname ton b epipedou eimastan ekei 4 ores ,stin arxi i mpoumpou mas itan mproumita , en synexeia afou fagame ti sokolatitsa mas kai tis karamelitses ma kai perimename diapistosame oti i mpoumpou den sugkinitai eukola kathoti den eixe kounisei oute daxtulaki,meta apo poli xumo portokali kai perpatima kai skipsimo mprosta kai oti allo mporousa na skefto oti tha tin ekane na kounithei gurise me to kefali kai kata tin diarkeia tis eksetasis gurise sxedon opos ti thelame .Sto telos eprepe o giatros na tin piesei na gurisei gia kati teleutaies metriseis kai auti ton esproxne gia na min xasei ti thesi tis,peismatara paidi mou ,to thema einai oti ean den thelei to moro den ginetai tipota!

Δημοσίευση

Χα, χα, χα, πολύ γέλασα βρε κορίτσια! Είναι πολύ όμορφες στιγμές αυτές...

Και η δικιά μου στριφογυρνούσε σε κάθε υπέρηχο αλλά στο β επιπέδου κυρία!!! Κοιμόταν του καλού καιρού και ας είχα φάει 1,5 σοκολάτα πριν!!! Αλλα ήταν σε τέτοια θέση που ο γιατρός έβλεπε ότι ήθελε χωρίς καμιά ταλαιπωρία! Να δείτε κάτι ξάπλες θα γελάτε 10 μέρες! Μέσα σε 10 λεπτά είχαν κάνει όλες τις μετρήσεις! Με το που την ζούλαγε λίγο ο γιατρός, κουνούσε το χέρι:lol: :lol: :lol: γιατί ενοχλούταν..

Δημοσίευση

Χα, χα, χα, πολύ γέλασα βρε κορίτσια! Είναι πολύ όμορφες στιγμές αυτές...

Και η δικιά μου στριφογυρνούσε σε κάθε υπέρηχο αλλά στο β επιπέδου κυρία!!! Κοιμόταν του καλού καιρού και ας είχα φάει 1,5 σοκολάτα πριν!!! Αλλα ήταν σε τέτοια θέση που ο γιατρός έβλεπε ότι ήθελε χωρίς καμιά ταλαιπωρία! Να δείτε κάτι ξάπλες θα γελάτε 10 μέρες! Μέσα σε 10 λεπτά είχαν κάνει όλες τις μετρήσεις! Με το που την ζούλαγε λίγο ο γιατρός, κουνούσε το χέρι:lol: :lol: :lol: γιατί ενοχλούταν..

Δημοσίευση

emena o mpemphs mou se olous tous uperixous htan zoiros alla shnergasimos kai den ntrepotane thn kamera .sthn b epipedou ton epiase to anapodo tou.afou metrisane ta perisotera tous eixane minei mono to ena xeri na doune kai to prosopo ,autos na exei moularosei kai na mhn kouniete na exei balei kai ta xeria x mprosta apo to prosopo les kai apefeuge xtipima.ti ton zoulousame ti ton pirazame tipota autos.mono klotsouse :laugh: meta apo ligo kopo eidame to ena xeraki pou eixai minei kai den mporousame na doume olokliromeno to prosopo ligo apo edw ligo apo ekei to kataferame alla den eida tipota ston trisdiastato mono magoulaki .pantos an den exoune diathesh den ginete tipota.

Δημοσίευση

emena o mpemphs mou se olous tous uperixous htan zoiros alla shnergasimos kai den ntrepotane thn kamera .sthn b epipedou ton epiase to anapodo tou.afou metrisane ta perisotera tous eixane minei mono to ena xeri na doune kai to prosopo ,autos na exei moularosei kai na mhn kouniete na exei balei kai ta xeria x mprosta apo to prosopo les kai apefeuge xtipima.ti ton zoulousame ti ton pirazame tipota autos.mono klotsouse :laugh: meta apo ligo kopo eidame to ena xeraki pou eixai minei kai den mporousame na doume olokliromeno to prosopo ligo apo edw ligo apo ekei to kataferame alla den eida tipota ston trisdiastato mono magoulaki .pantos an den exoune diathesh den ginete tipota.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...