Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας.

ειμαι 29 ετων. εχει ενα χρονο οπυ προσπαθουμε για παιδακι.

στον χρονο ειχα μια μεγαλη καθυστερηση λογω προλακτινης την οποια και ρυθμισα.

τον ιουλιο μου ειχε ρθει στις 17-7-2010, 4 μερες πιο νωρις απο τον ιουνιο.εχω 12 μερες καθυστερηση με εντονους πονους περιοδου οχι συνεχομενους...εχει 2-3 μερες που με εχει πιασει πονος στο στηθος που τον εχω πιο πολυ στις γονιμες μερες.και εδω και μια μερα κατι σαν αναγουλα να το πω...δε ξερω τι.

εκανα το τεστ εγκυμοσυνης first step και μαλιστα διπλο. στην αρχη νομιζα οτι ηταν ακυρο...διαβασα τις οδηγιες και αυτο καταλαβα.

αλλα μετα διαβασα οτι δεν χρειαζεται να ειναι τοσο εντονη η γραμμη οσο η πρωτη...

και πλεον εχω μπερδευτει με αυτες τις γραμμουλες. μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω?

συγνωμη για το καπως μεγαλο κειμενο μου

Δημοσίευση

γεια σου nastaz κ με το καλό σύντομα να μάθεις ευχάριστα νέα για νινάκι! οι 12 μέρες είναι αρκετούτσικες για καθυστέρηση.Σου έχει ξανασυμβεί, εκτός από την περίπτωση με την προλακτίνη? Επίσης, δεν καταλαβα αν στο τεστ σου βγήκε αχνή η γραμμή ή αν δεν εμφανίστηκε καθόλου (;) Το συγκεκριμένο τεστ δεν το γνωρίζω, αλλά αν οι οδηγίες θεωρούν ως θετική την αχνή γραμμμή και όντως σου βγήκε, αυτό είναι καλό. αύριο να πας για χοριακή σε έναν μικροβιολόγο. τα συμπτώματα που αναφέρεις θα μπορούσαν να είναι και εγκυμοσύνης.Μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλησπερα!!αν ειχες εστω και πολυ αχνη θετικη γραμμη ειναι θετικο το τεστ!δεν περνεις φαρμακα που να περιεχουν χοριακη ετσι?αυτα που περιγραφεις καλα μου ακουγονται!!αυριο πρωι πηγαινε για χοριακη!σου ευχομαι τα καλυτερα!

Δημοσίευση

ειναι λιγο αχνες και στα δυο...σε σημειο που νομισα οτι ηταν και ακυρο γιατι λεει και κατι τετοιο.

για τον ενα χρονο που προσπαθουμε ηταν η μοναδικη φορα με την προλακτινη που ειχα καθυστερηση.

αλλιως εως και 7 μερες με εχει καθυστερησει.

εντωμεταξυ πονος περιοδου με πιασε στις 15 και πυπολιγισα οτι μου ρχεται παλι πιο νωρις οπως και τον προηγουμενο μηνα στις τεσσερις.

περνουσε ομςσ ο καιρος και ειχα 7 μερες πονους...πεθανα...

αλλα εδω και 3 μερες φυγανε και ηρθε το στηθος και σημερα οι αναγουλα...καπως

Δημοσίευση

σας ευχαριστω ολες...

οχι δεν εχω παρει κατι τελευταια.

μονο τα χαπια για την προλακτινη και αυτα εχει 3- 4 μηνες...

βασικα δε θελω να ελπιζω ματαια και να φαντασιωνομαι...

αλλα πονο περιοδου και πονο στο στηθος μπορεις να τα προκαλεσεις?

Δημοσίευση

κοριτσια πεστε με μουρλη η οτι αλλο θελετε πηγα στο φαρμακοπειο για να μην ονειρευομαι γραμμουλες και κουτακια και μου ειπε οτι και τα δυο ειναι θετικα...

αλλα αυριο σουμπιτως για χωριακη...για να ειμαιστε πιο σιγουροι

δεν γινεται ομως να βγουν και τα δυο θετικα και να ειναι λαθος,εεεεεεεεε?

Δημοσίευση

nastaz δεν θα σε πούμε τρελή θα σε πούμε Έγκυο :):):) (γιατί σίγουρα είσαι!!)

σιγά μην βγουν δύο τεστ θετικά χωρίς να είσαι!!!

εγώ πάντως παίρνω πάντα clearblue τα άλλα δεν τα εμπιστεύομαι, αν και έτσι και αλλιώς θετικά σου βγήκαν και τα δύο εσένα!!!!

κάνε και μια χωριακή αύριο για να σιγουρευτείς!!!!

φιλάκια πολλα!!!

Δημοσίευση

κάνε την χοριακή για να είσαι σίγουρη.είχα 16 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ και τα 2 θετικά(χωρίς κάποιο ορμονολογικό πρόβλημα),αλλά η χοριακή μου ήταν αρνητική.εύχομαι να είναι θετική η δική σου.

Δημοσίευση

λοιπον επειδη δεν αντεχα να περιμενω πηγα στο γυναικολογο μου και εκανα υπερηχο...

σιγα μην περιμενα εως το μεσημερι...

το αποτελεσμα ειναι θετικο...αν και ακομα δεν το πιστευω.

νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα.

μετα απο ενα χρονο προσπαθειας λιγο πολυ επαθα ενα πατατρακ.

ευχομαι σε ολες σας να αποκτησετε αυτο το πολυποθητο σπορακι.

θα σας ενημερωνω...τωρα καποιες εξετασεις για μαγνησιο, αιματοκριτη και τετοια εχουμε...

φιλακια πολλα σε ολες

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @sofakikaramel συμπασχω απειρα με το θεμα του κατουρηματος!!ασε που γιαυτο το λογο ξυπναω τουλαχιστον 3 4 φορες τη νυχτα!!!
    • Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;
    • Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 
    • Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοο!!❤️❤️ Το έχω ξανά πει 36+2 τα δικά μου κ δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Στην κλινική που γέννησα έχουν πρωτόκολλο να βάζουν όλα τ πρόωρα 4 ώρες θερμοκοιτίδα για προσαρμογή. Η μικρή ήταν στην αγκαλιά μου  στο 4ωρο κ ο μικρός στο 8 ωρο, είχε λίγες ανάγκες για διάχυτο οξυγόνο. Βγήκαμε όλοι μαζί από την κλινική κ τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών τερατάκια!! Κ σε καμμία περίπτωση δεν τα περνάς για πρόωρα🤣🤣🤣 Είναι τα πιο ψηλά της τάξης.. Ναι ναι λογικά δε θ χρειαστούν!!     
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...