Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα με τον βραδυνο υπνο.....

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!

θελω την βοηθεια σας....

εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων.μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τον υπνο.

αλλα ειναι τωρα 1 μηνας που τα βραδυα δεν θελει με τιποτα να κοιμαται στην κουνια της.την παιρνουμε στο κρεββατι μας κ μολις κοιμηθει την πηγαινω στην κουνια.

εχω δοκιμασει πολλες φορες να την αφησω στην κουνια για να κοιμηθει,αλλα κλαιει παρα πολυ.

τι να κανω για να μαθει παλι να κοιμαται στην κουνια??????

αυτο το προβλημα το εχουμε μονο το βραδυ.μεσα στην μερα οταν την βαλω στην κουνια κοιμαται αμεσως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχω μονο εγω δηλαδη αυτο το προβλημα ε????

κ απ'οτι καταλαβαινω....μαλλον δεν υπαρχει κ λυση.

παντως Γιωτα μου,αν την βρω την λυση(που το βλεπω λιγο δυσκολο)θα στο πω κ εσενα....

Καλημέρα Βούλα!Πώς είναι η μαγουλίτσα;;;

Πολλές πιθανές εξηγήσεις...

Βασικά αρχίζουν και βλέπουν όνειρα, αντιλαμβάνονται πλέον τον κόσμο γύρω τους περισσότερο κατανοητά, οπότε φοβούνται κιόλας, ίσως έχει πόνο από δοντάκι και επιζητά ασφάλεια...

Πάντως για του λόγου το αληθές, εμείς κοιμόμαστε όλοι παρεούλα!

Και μάλιστα μας αγκαλιάζει σφιχτά!

Δίπλα στην κούνια της κοιμάται αλλά ρίχνει και το σάλτο της στο κρεβάτι μας που το διαμορφώσαμε έτσι, ώστε είναι κολλητά...

Πολλές φορές ο μπαμπάς μας εξορίζεται δίπλα...

Και εγώ με το θέμα αναρωτιέμαι τί μέλλει γενέσθαι...

Το πρωί όμως είναι το καλύτερο να ξυπνάς από τα φιλάκια και τα χάδια (τράβηγμα μαλλιών, καμία σβουρηχτή) της Άλεξ! :woohoo: :lol:

Τι να πω..τα μικρα περνανε κατα καιρους φασεις.Η δικια μου απο

τον 8 μεχρι τον 16 μηνα ηθελε μονο κουνημα στα χερια για να κοιμηθει.Εκει να δεις ζορι.Μετα μολις το κοψαμε αυτο την εβαζα στην κουνια της και φωναζε 287387392 φορες μαμα/μπαμπα μεχρι να την παρει ο υπνος! Τους τελευταιους μηνες εστρωσε για τα καλα αλλα να δουμε για ποσο.

Η εγκυμοσυνη παει μια χαρα.Την Τριτη θα δουμε το αγορακι μας και θα κανουμε και την Β επιπεδου.

καλημερα Κατρινα μου!!!!!

καλα ειναι η μαγουλιτσα.Μεγαλωνει,ομορφαινει κ ζωηρευει....

το κοριτσακι σου????

δεν λεω...κ εμενα μ'αρεσει πολυ που κοιμομαστε αγκαλια κ το πρωι με ξυπναει με αγκαλιες κ φιλια....

προχθες εκει που κοιμομουν ενιωσα κατι να με χτυπαει,ανοιξα τα ματια μου κ ειδα το πατουσακι της πανω στο ματι μου...

αλλα σκεφτομουν μηπως αν συνεχισει να κοιμαται στο κρεββατι μας,μετα δεν θελει με τιποτα να κοιμαται στο δωματιο της....

Λενακι μου ελπιζω να ειναι φαση κ καποια στιγμη να περασει...

θα περιμενω νεα σου απο την β επιπεδου!!!!

αχ.... αυτος ο υπνος... πονεμενη ιστορια....

κ εμας ετσι εκανε κ ακομα ολοι μαζι κοιμομαστε.. σε λιγες μερες θα τον βαλουμε στο κρεβατι του (εχουμε ενα ημιδιπλο) και θα δουμε πως θα παει

εμας αυτες τις μερες οταν νυσταζει παει και ξαπλωνει μπροστα απο την εξωπορτα και ουρλιαζει. και μετα τον παιρνει ο υπνος στον καναπε...

Βουλιτσα σου κανει νερα το Μαγουλιω...και ηταν τοσο βολικο μωρο!!!!

θα στρωσει μωρε...εχει ταξι αυτη και προγραμμα...

εμεισ τον κοιμηζουμε στο κρεβατι μας..κανει τουμπες για κανενα μισαωρο για να βρει την πιο απυθανησ ταστη για να κοιμηθει...και αφου κοιμηθει για τα καλα..τον παμε στο κρεβατι του...μετα ξυπναει παλη..και τον ξαπαιρνουμε μεζι μασ...και τουμπαλιν...

καλε ειχε γραψει η φιλεναδίτσα μου θεματακι και εγω δεν το δα? :(:( αφου το μαμυ σερνόταν....

τι επαθε το μαγουλιώ μας μωρε έτσι ξαφνικά? αχ ελπίζω να ναι απλά μια φαση και να περασει..γιατι αγαπη αν κοιμαται μονο στο κρεβατι....μετα παπου η κουνια....και παπου και ο Νεκταριος.... :P:P ελπίζω να της περασει γρηγορα...σορυ που δεν εχω κατι να σε συμβουλεψω...βλεπεις εμας η παπενια μας ειναι ακομη μικρουλα....

αααχ....μαλλον δεν υπαρχει λυση....

τωρα σκεφτομαστε να βαλουμε παλι την κουνια της στο δωματιο μας,μεχρι να μεγαλωσει λιγο κ να της παρουμε κανονικο κρεββατι,στο δωματιο της,για να πηγαινω να ξαπλωνω μαζι της μαχρι να κοιμηθει.

Χρυσα μου κ εμενα τα ιδια κανει.την κοιμηζω,μετα την παω στην κουνια κ μεσα στην νυχτα ξυπναει κ κλαιει.

κ δεν μπορω να την αφησω να κλαιει γιατι κλαιει με λυγμους κ την λυπαμαι.

Πιστευω πως ειναι φαση που θα περασει..ισος νιωθει ανασφαλεια..εμενα τωρα μερικες μερες που ξεκινισαμε πεδικο οταν τον παιρνω στο κρεβατι μας αποκοιμιεται και στον υπνο του ψαχνει να αγγιξει η εμενα η τον αντρα μου..τον ξαναπηγαινουμε πισω αφου αποκοιμηθει για τα καλα..

ισος οντως οπως ειπωθηκε φοβαται...δεν ξερω...

VOYLA έγραψε:

καλημερα Κατρινα μου!!!!!

καλα ειναι η μαγουλιτσα.Μεγαλωνει,ομορφαινει κ ζωηρευει....

το κοριτσακι σου????

δεν λεω...κ εμενα μ'αρεσει πολυ που κοιμομαστε αγκαλια κ το πρωι με ξυπναει με αγκαλιες κ φιλια....

Ζωηρεύουμε και εμείς Βούλα!Μεγαλώνουμε και συνεχώς εκπλήσσουμε τους γύρω μας!

Τα φιλάκια...Αυτές τις ημέρες με έχει τρελάνει στα φιλιά!5 στη μαμά-1 τον μπαμπά!Εμένα όμως πολλές φορές με συνοδεύει και ξεμάλλιασμα...

Εγώ πάντως 2 χρονών θα την αφήσω μόνη στο δωματιό της...

Τώρα μας χρειάζεται πολύ-πολύ!

κ εμεις τα ιδια Κατρινα μου....

δεν ειμαι κουκουβαγια,αλλα οπου παμε ολοι τρελαινονται με την μικρη!!!!

οσο για φιλια κ αγκαλιες...δεν κανουμε κ τιποτα αλλο!!!

το ξεμαλλιασμα εγω ευτυχως το εχω γλυτωσει γιατι τα εκοψα κοντα κ ετσι δεν εχει να τραβαει.

παντως,για τον υπνο...το πηρα αποφαση οτι δεν γινεται τιποτα.θα περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομα για να της παρουμε κρεββατι κ να την βαλουμε στο δωματιο της.

αλλα μαλλον θα φερουμε την κουνια της στο δωματιο μας γιατι κανει πολυ ανυσηχο υπνο.προχθες με ξυπνησε λιγο αγρια.

εκει που κοιμομουν νιωθω να τρωω μια σφαλιαρα στο ματι.ανοιγω τα ματια κ βλεπω το πατουσακι της πανω στο ματι μου.

αλλα μετα με αγκαλιασε κ κοιμηθηκαμε παρεουλα.

αααχ...η αληθεια ειναι οτι μ'αρεσει πολυ που κοιμομαστε μαζι.

αχ βουλιτσα μου τωρα ειδα το θεμα σου.. και ειναι μεγαααλο θεμα..παντως εχω ακουσει οτι δεν κανει να κοιμαται και να συνηθιζει μαζι σας γιατι μετα εχετε προβληματα..δεν κοιμαται,δεν μπορει μονη της στο δικο της δωματιο κτλ.. εμενα η μαμα μου 40 ημερων με εβαλε στο δωματιο μου. το πρωτο βραδυ γκρινιαξα λιγο,αλλα κρατησε χαρακτηρα και δεν μπηκε μεσα. και απο το επομενο βραδυ ημουν οκ. μηπως να το δοκιμασεις??

ωχ ξερεις τι σκεφτηκα τωρα??? αφου ως τωρα δεν ειχε προβλημα να κοιμαται στη κουνια της, και απεκτησε ξαφνικα το φαινομενο του να μην μπορει και να κλαιει, μηπως την εχει τρομαξει κατι στο δωματιο της που δεν το εχεις παρατηρησει?? μηπως εγινε κατι ή ειδε κατι που την ταραξε και φοβαται???

γεια σου μικρουλα-εγκυουλα μου!!!!!!!!!!!!!

τι κανεις???η μικρη Ελενιτσα????

κ εγω στο δωματιο της την πηγα σχεδον 6 μηνων κ ποτε δεν ειχαμε προβλημα.

αλλα 1-2 βραδυα που δεν ηταν καλα,πριν απο 1 1/2 μηνα περιπου,την ειχαμε στο κρεββατι μας κ απο τοτε δεν μπορεσαμε να την ξαναβαλουμε βραδυ στην κουνια.

δοκιμασα κ να την αφησω να κλαψει λιγο,αλλα δεν γινεται.αν ακουσεις το κλαμα της θα καταλαβεις.ειναι διαφορετικο απ'οτι συνηθως.

ειναι σαν να φοβαται...κ την λυπαμαι....

mikroulaxristos έγραψε:

ωχ ξερεις τι σκεφτηκα τωρα??? αφου ως τωρα δεν ειχε προβλημα να κοιμαται στη κουνια της, και απεκτησε ξαφνικα το φαινομενο του να μην μπορει και να κλαιει, μηπως την εχει τρομαξει κατι στο δωματιο της που δεν το εχεις παρατηρησει?? μηπως εγινε κατι ή ειδε κατι που την ταραξε και φοβαται???

δεν εχουμε βαλει κατι καινουργιο στο δωματιο της,για να την τρομαζει...

σιγουρα κατι φοβαται,αλλα δεν μπορω να βρω τι :dry:

αχ μωρε αρα καλα το καταλαβα οτι κατι την φοβιζει... τι ομως??? θα ηρεμησετε μονο αν βρεις τι ειναι αυτο που την τρομαζει..παρατηρησε την που κοιταει,ποτε αλλαζει υφος και φοβαται,μηπως καταλαβεις,γιατι ειναι κριμα μωρε να φοβαται... η μικρη ελενιτσα χωνει μπουνιτσες και κλωτσιτσες τωρα!!! χααχαχχαχα

μηπως με καποιο απο τα κουκλακια της της εκανε καποιος καποιο παιχνιδι ''φοβηστικο'' και της εμεινε στο μυαλο και οποτε το βλεπει στο δωματιο φοβαται??

Οι πιο συχνοί φόβοι των παιδιών σε ηλικία ενός έτους είναι, ο φόβος του αποχωρισμού από τους γονείς του, ο φόβος για τους διάφορους θορύβους, ο φόβος για τα ζώα, ο φόβος για το μπάνιο και ο φόβος για το γιατρό.

αυτο το βρηκα στο ιντερνετ

χα,χα,χα...ζωηρο κοριτσακι η Ελενιτσα σου!!!!!!!!!!

θα το παρατηρησω κ αυτο που λες,αν κ δεν νομιζω να ειναι καποιο απο τα παιχνιδια,γιατι την μερα πηγαινει στο δωματιο της κ παιζει...

Φυσικα και δεν εισαι η μονη που εχει προβλημα με το βραδυνο υπνο...

Και προτεινονται καποιες λυσεις ειναι αμφιλεγομενες ομως!

Ριξε μια ματια εδω... http://www.mammyland.com/foroum/frontid ... eo/Page-13

Θα βρεις εκτος απο τη δικη μου ιστορια και το πως ελυσα καλως ή κακως το προβλημα, και αλλες ξενυχτισσες μαμαδες για συμπαρασταση.

ουφ θα ρωτησω και οσες μανουλες ξερω μηπως ξερουν κατι και θα σου πω!!! δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο..πρεπει να μαθουμε ομως γιατι βασανιζεται και ποναει και η δικη μας ψυχουλα..να της δωσεις πολλα φιλακια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...