Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
    • Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας. Πως είσαι εσύ τώρα;
    • 😂😂😂 φαγητό και κρασάκι το ευχαριστηθήκαμε… πάμε δυναμικά κορίτσια μου γι’ αυτόν τον μήνα.. 🙏🏼♥️
    • @arntalia @Σοφία21 άρα εμείς κορίτσια είμαστε out of the month...δεν πειράζει τουλάχιστον λέω ήπια τα κρασάκια μου ελεύθερα 😉😉 γιατί με τόσο κρασί θα έβγαινε αλκοολικό το σπορακι 😅😅😅 και έχουμε ακόμη μέλλον για ποτάκια !!!! 
    • 😂😂 θετικές σκεψεις ♥️ εγώ μάλλον είχα κανονικά περίοδο όπως περίμενα ουτως η αλλως αυτες τις μέρες.. αυτο που με μπερδεψε ειναι που οταν πηγα στο γιατρό μου ειχε πει θα κανω ωορηξία.. τι να πω.. περιμενω ακόμα να μου στειλει τα αποτελεσματα από την κολπικη καλλιέργια.. εντομεξύ ήμασταν εκδρομή και σημερα επιστρεφουμε και δεν πηγα για τις ορμονολογικες εξετασεις οπότε θα αναμένω την επόμενη περίοδο.!    εννοείται θα συνεχισουμε κανονικά προσπάθειες αν δεν εχω παλι κάποιο θέμα με αίμα κτλ.. γενικά εχω χάσει τον μπουσουλα δν ξεεω ποια μερα να θεωρήσω αρχη και τελος περιοδου.. θα δω πω σ θα παει απο δω και στο εξης
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...