Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτυχε τώρα πήγα σε ένα δεύτερο εμβρυολόγο που ήθελε ο πρώτο μια δεύτερη γνώμη και είχα και την δικιά μ γυναικολόγο που το χα κλείσει πριν κάνα μήνα το ραντεβού και δεν είχα πάει καιρό στη δικιά μ και είπα να μην τα αλλάξω τώρα να ξεμπερδεύω, διαφορετικά πάω ανά δυο εβδομάδες στον ένα και στον άλλο εναλλάξ συνήθως.   Ναι, ναι νομίζω αυτό σαν πορτοκαλάδα έχουν νομ΄ιζω από ότι έχω δει, αν και ότι να έχουν νομίζω αυτό είναι το λιγότερο , ότι βλακεία και να έχουν απλά θα το πιω μπαμ ,το μετά βαριέμαι που για δυο ώρες σε τρυπάνε συνέχεια με΄τα..
    • Καλησπέρα κορίτσια να μαι και γω ,αυτές τις μέρες λίγο τρέξιμο,  εξωτερικές δουλειές,  το σπίτι το μωρό,  μόνο σας διάβαζα,  βλέπω ανάμεικτα τα νέα σας  Εμένα μέσα σε όλα μου ήρθε και περίοδος, δεν την περίμενα τόσο νωρίς με αποκλειστικό θηλασμό, ευτυχώς δεν υπήρχε ο πόνος, καλά το έλεγε ο γιατρός ειδάλλως πως θα τα βγαζα πέρα να φροντίσω και το μωρό 
    • Για κανε ενα τεστ να σιγουρευτεις γιατι και εγω ετσι ελεγα αποκλεισται. Και ομως τελικα εμεινα με δυο επαφες αυτον τον μηνα. Μακαρι να εισαι.
    • Καλησπέρα κορίτσια… περίμενα περίοδο την Δευτέρα , την παρασκευή και το Σάββατο (το προηγούμενο) είδα λίγο καφέ οπότε θεώρησα ότι ξεκινάει.. δεν ήρθε ποτέ όμως και νόμιζα ότι ίσως απλά αυτό το μήνα ήταν πολύ λαιτ λόγω έντονου στρες που είχα την προηγούμενη εβδομάδα.  Ειχα αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης γιατί αυτό το μήνα ήμουν λίγο απόμακρη από το σύντροφο μου οπότε ήρθαμε σε επαφή μόνο 2 φορές και επίσης από ότι ξέρω από εξετάσεις που είχε κάνει παλιότερα έχει χαμηλή κινητικότητα, όμως δεν ξέρω.. Λέτε να κάνω ένα τεστ ή να περιμένω κι άλλο; Ή μήπως απλά η περίοδος ήταν μια μέρα με λίγο καφέ;; Επίσης από την Κυριακή πονάνε πάρα πολύ οι θηλές μου και έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά σαν να έρχεται περίοδος. Επίσης διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πάρα πολύ με την @marinamanoulitsa ♥️
    • Μεγάλο αγάπη. Τα μικρά είναι για θηλασμό δεν είναι για τον ύπνο για την εγκυμοσύνη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...