Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα όλη μέρα Χριστίνα,  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, χθες συζήτησα ξανά με τον άντρα μου για το όλο θέμα και ξέσπασα πάλι αλλά ξαλάφρωσα αρκετά. Ευτυχώς έχω έναν υπέροχο σύζυγό πραγματικό συντροφο που έζησε κάθε στιγμή του τοκετού και με στηρίζει όσο τίποτα.  Αυτό που έμαθα και με τις αποβολες είναι ότι πολλές φορές ο περίγυρος ακόμα και αν σε αγαπάει, θα γυρίσει την κουβέντα σε πιο ευχάριστα θέματα πχ όταν έλεγα ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω τρομερό άγχος λόγω των αποβολων οι περισσότεροι μου έλεγαν "εντάξει ξέχασε το πάει αυτο". Δεν θέλουνε να τους μαυρίζει η ψυχή, που το καταλαβαίνω σίγουρα, αλλά δεν με βοηθάει κιόλας.  Λυπάμαι και για την δική σου εμπειρία και σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες ότι παρόλο που είσαι απόλυτα χαρούμενη για το παιδάκι σου, θα θρηνεις πάντα αυτό το κομμάτι του τοκετού που έχασες. Γνώρισα κοπέλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου που είχανε ακριβώς το ίδιο θέμα με βραδυκαρδια και έκτακτη καισαρικη, και άργησαν να κάνουνε δεύτερο παιδάκι για αυτό ακριβώς τον λόγο, τραύμα κατά τον τοκετό. Ελπίζω και εσύ να είσαι καλύτερα τώρα και να το ξεπερνάς σιγά σιγά.  Για την θεραπεία είμαι απόλυτα υπέρ, είμαι και νοσηλεύτρια, αλλά είναι πρακτικά πολύ νωρίς ακόμα να πάω σε θεραπευτή, είμαι μόνο μια βδομάδας λεχωνα 😆 αλλά είμαι ανοιχτή να ψάξω για συνεδρίες αν βλέπω ότι με απασχολεί και αργότερα, που οι ορμόνες μου θα έρθουνε λίγο στα ίσια τους.   
    • Και εγώ σε δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος τα έχω άλλα το 30 το πιάνει χαχαχαχαχ ,μάλλον θα πρέπει να τις βάλουμε στο ψυγείο ,θα πάρω να ρωτήσω στο κέντρο και θα σε πω 
    • @Sotiria_94 εμεις την καλαθουνα την έχουμε λιώσει. Επειδή είμαστε έξω με τις ώρες κ κοιμαται δ θελω να ειναι στριμωγμενη στο αβγο. Πατάει κατι ύπνους τα πρωινά. Σ είπα πηγαμε θαλασσα πχ κατσαμε απο τις 12.30 ως τις 5. Πηγαμε πισινες κατσαμε 11.30 με 5. Τωρα ειμαστε για καφέ κοιμαται στην καλαθουνα. Θέλω να βάλω τ κανονικο καθισμα γτ πλεον όταν ειναι ξύπνια θελει να κοιτάει εξω. Κραταω τ καλαθουνα μονο κ μονο γτ κοιμαται κ ειναι ανετη.
    • Καλημέρα, κορίτσια! Στέλνω τη θετική μου ενέργεια σε όλες σας! Εύχομαι οι υπέρηχοι αυτής της βδομάδας να είναι καθησυχαστικοί για όλες σας/μας! Και γω είμαι σε παρόμοια φάση αναμονής. Με κάτι καφέ να κάνουν την παρουσία τους... με την αγωνία να χτυπά κόκκινα. Υπομονή, κορίτσια, και δύναμη!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...