Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά


  • Απαντήσεις

    • Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πατημένα με πιρούνι και βλέπουμε ..Να σου πω γιατί μπερδεύτηκα δεν κάνετε τρία γεύματα?συγνώμη κιόλας αν το έχεις πει αλλά αυτές τις μέρες δεν πολυπαρακολουθουσα  Μπράβο μια χαρά το κορίτσι σου!να ξεκινήσετε κομμάτια όταν θα είναι έτοιμη κι άστο γιατρό να λέει.. Κι από πεσιματα άσε..έχουν να φάνε τούμπες....εγώ τον έχω βάλει στο καρότσι εδώ κι ένα μήνα γιατί δε χωράγε οπότε μην ανησυχείς μια χαρά θάναι..καλύτερα κιόλας θ απλώνεται θα βάζει και τα πόδια πάνω στο προστατευτικό εκεί να δεις γέλιο. ..
    • Με το καλό κορίτσι μου! Για να δούμε θα είσαι η πρώτη της ομάδας? Μια χαρά καλέ είναι το βάρος της! Έχεις ακόμα 2 εβδομάδες, θα φτάσει πιστεύω τα 3 κιλακια! Για τις κάλτσες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά η κουμπάρα μου μου είπε ότι τις είχαν χρεώσει υπερβολικά στο μαιευτηριο, πόσο ακριβώς δεν ξέρω!
    • Να σαι καλά κορίτσι μου δεν ξέρετε τι δύναμη μου δίνετε ! Είχα απογοητευτεί τελείως ! Μακάρι μακάρι μακάρι 🙏 ειλικρινά ! 
    • Καλημέρα! Όλα καλά λοιπόν @athrainμου! Κι εγώ έκανα καλλιέργεια κολπικού και ούρων. Είναι για τον στρεπτόκοκκο β κυρίως, με τον οποίο δεν πρέπει να ρθει σε επαφή το μωρό που γεννιέται κολπικά, αν το φέρει η μαμά. Εμένα στην προηγούμενη μου την είχε κάνει στο ιατρείο, τώρα μου είπε να πάω στο νοσοκομείο ή σε διαγνωστικό. Την έκανα το Σάββατο, όλα καλά ευτυχώς, δεν βρήκαν τίποτα.  Κάναμε κι εμείς καρδιοτοκογραφημα σήμερα, τίποτα απολύτως! 2630 την έβγαλε, 36+2 σήμερα! Την επόμενη βδομάδα τώρα πάλι!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...