Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ είμαι 22 εβδομάδες και από τη προηγούμενη ξεμυτισα λίγο για μερικές μέρες αλλά με πολύ προσοχή. Θα φανεί την Πέμπτη τελικά πως πήγαμε...οι μέρες στο σπίτι ήταν ατελείωτες οπότε βοήθησε λίγο την ψυχολογία μου.
    • Ωχ ναι άστα να πάνε....δεν τα χορταινεις τα αγόρια!!! Συνεχώς μαμά πεινάω 😅
    • Εγώ είμαι 23 εβδομαδες και πλέον δεν περνάνε οι μέρες που είμαι σπίτι συνέχεια ..
    • Εμείς έχουμε εμβόλια τώρα με το που γυρίσουμε ..Για να δούμε πως θα πάει ..   το θέμα είναι να περνούν βάρος ..Έτσι λένε οι περισσότεροι παιδίατροι αλλά γενικά έχω καταλάβει πάντως ο καθένας έχει τη δική του κλινική πρακτική σε πολλά θέματα να περνάτε καλά και χαλάλι η κούραση  @Diwni   @ΜαρίαΔημήτρης χαρά στο κουράγιο σου μπράβο !!!
    • Εγω επειδή έχω θρομβοφιλια η αιματολόγος μου μου έκανε όλο το πακέτο και μου είπαν ότι από μόνη της η μια τιμή που βγήκε θετική δε λέει τπτ γιατί όλα είναι αρνητικά .Εμενα όχι δε με πονάνε οι φτέρνες .Το σήκωμα μόνο έχω θέμα ενόχληση και ότι γίνεται ξέρεις με λίγη δυσκολία .Κατα τα λοιπά τπτ άλλο .Θα ξεκινήσω πάλι πιλάτες τώρα .Κ εγώ καλύτερα είμαι με τις βιταμίνες αλλά τι έτσι θα πάει ;Διάβασα κάπου ότι εκκρίνεται  μια ορμόνη κ ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο .Ευελπιστω να μην συνεχίσει τι να σου πω .Επισης η αιματολόγος μου μου είπε επανάληψη τον Δεκέμβριο τις εξετάσεις γιατί μπορεί λόγω εγκυμοσύνης να βγήκε ψευδώς θετικό η τιμή .Μηπως επίσης από την αποτομη αλλαγή βάρους ;Σκέψου ότι εγώ με το που γέννησα έχασα αμέσως 10 κιλά .ενω είχα πάρει 6 στην έγκυμοσθνη .Τι να πω ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...