Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου για να σας δωσω θαρρος και κουραγιο ειμαι απο 24 βδομαδες ετσι… Χωρις πεσσο, χωρις περιδεση…και με διδυμα κιολας (κι ενα ακομα παιδι σπιτι)…. Μοναχα ξεκουραση… αισιως φτανω 34 σε λιγες μερες!!!! σχεδον 3μηνες… πραγματικα μου φαινεται αθλος που επιτελους θα φτασω σε ασφαλη φαση!! θα περασει ο καιρος, πιστεψτε με… βαζετε στοχο καθε βδομαδα που κανετε το ραντεβου με το γιατρο… Καθε βδομαδα και μια νικη… Οπως εχω πει και παραπανω, μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιο συχνη επιπλοκη απο οσο νομιζουμε… Ειδικα αν εχει γινει περιδεση, τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευοιωνα… Ο κινδυνος μειωνεται κατα πολυ… Πιο ανασφαλεις ειμαστε οσες παμε απλα με ξεκουραση… αλλα και παλι ολες θα τα καταφερουμε, οπως τοσες γυναικες με το ιδιο θεμα! Σας ειπα ξανα οτι οι γιατροι μου, που εχουν εξειδικευση σε κυησεις υψηλου κινδυνου, μου ειπαν πως το 90% φτανει μετα τις 32… οποτε κι η επιστημη το λεει… εδω θα ειμαστε να τα λεμε να περναει ο καιρος… οσες μπορειτε (και δεν εχετε αλλο παιδακι εννοω), σειρουλες, βιβλια, ταινιες… δειτε το σαν την τελευταια περιοδο που θα ξεκουραστειτε τοσο πολυ… Κι οσο μπορειτε μην πολυδιαβαζετε στο ιντερνετ… Εγω ολο διαβαζα κι αγχωνομουν και με εκραζε μετα ο γιατρος που του τα ελεγα… Κι οντως τιποτα απο οσα διαβασα δεν συνεβη!
    • Ευχαριστώ κορίτσι μου ,τα ίδια και εγώ Ντέπον δεν έχω πάρει εννοείτε !!! Πολύ περίεργο πάντως στα καλά καθούμενα !!
    • Υπομονή γλυκιά μου!! Σκέφτηκες καθολου για πεσσο εφόσον δεν μπορείς να κάνεις περιδεση? Πιο πολύ για να σου φύγει από το μυαλό και να είσαι λίγο πιο άνετη.
    • Πόσο έφτασε ο τραχηλος μετά την περιδεση?? Άλλαξε καθόλου στις επόμενες μετρήσεις που έκανες? 
    • Καλησπέρα Κατερίνα μου! Το είχα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Όλος ο τρίτος μήνας είχε πάει με τόσο πονοκέφαλο που έκλαιγα! Ήμουν και αρκετά φοβητσιάρα και δεν έπαιρνα ούτε ντεπόν και αδίκως ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου. Τελικά ήταν ορμονικό και πέρασε μαχαίρι μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα. Περαστικά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...