Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ μάλλον τώρα θα αρχίσω να βλέπω γτ μέχρι στιγμής δούλευα κανονικά.. θα τις τιμήσω σίγουρα!!
    • Υπομονή γλυκιά μου!! Σκέφτηκες καθολου για πεσσο εφόσον δεν μπορείς να κάνεις περιδεση? Πιο πολύ για να σου φύγει από το μυαλό και να είσαι λίγο πιο άνετη. Και προσπάθησε οσο μπορεις να μη διαβάζεις, δύσκολο το ξέρω, δες τιςβσειρες που πρότεινε η Μαρια😇
    • Ολες ειμαστε κοριτσι μου! Δεν θα σε προδωσει, εδω ειμαι και στο υπογραφω!!! 28η θα παρεις πρωτη μεγαλη ανασα.. 30η την επομενη και 32η θα εισαι εντελως ασφαλης… Μετα απλα λες εεεε εφτασα ως εδω… Τωρα θελω να παω οσο πιο παρακατω γινεται.. Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω τωρα… Εμενα σκεψου μου ελεγε ο γιατρος πως ειδικα οι κοπελες με μονηρη κυηση, στο τελος καταληγουν να πρεπει να χαλαρωσει και να ανοιξει ο τραχηλος και να μην γινεται με τιποτα, απο την τοση πολλη προγεστερονη… Στις διδυμες, οκ..ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα, αν σκεφτεις πως γενικα μετα τις 36βδομαδες σπανια φτανουν… αλλα στις μονηρεις οι προβλεψεις ειναι πολυ πολυ καλες… 
    • Όταν ήμουν 22 εβδομάδες είχα βάλει στόχο την 24η και αυτή τη βδομάδα τώρα την κλείνω ! Επόμενος στόχος είναι η 26η και πάει λέγοντας ... Το λάθος μου είναι ότι διαβάζω πολλά και αγχώνομαι και μετά ο γιατρός φωνάζει ! Όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη μέχρι να φτάσω σε μια ασφαλή εβδομάδα πχ 28η  Εύχομαι να μη με προδώσει ο τράχηλος μου ...!! 🙂 Εισαι πολύ δυνατή!!! 🥰
    • @ZeldaΠαντα ετσι να ειναι οι ανθρωποι για πολλα πολλα χρονια ακομη,πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω για τετοιες οικογενειες!🥰Η μικρη παππουδες δεν εχει κ η μια γιαγια(η μανα μου) ανικανη τελειως απο επιλογη,η πεθερα μου προθυμη αλλα μενει Αναβυσσο κ εμεις Αρτεμιδα οποτε δεν ειναι ευκολο να ερχεται γενικα..ευτυχως εχουμε ολοκληρο δωματιο στο μαγαζι με παιχνιδια κρεβατι κλπ αλλα γενικα κ η δικια μας απολαμβανει την αλληλεπιδραση με τους πελατες😁😁εχουμε μαγαζι στο Παγκρατι με κοσμηματα χειροποιητα αξεσουαρ ρουχα κ ειναι η χαρα της γιατι κ αυτα παιχνιδια τα βλεπει😅τωρα τον Αυγουστο η διαδρομη ειναι περιπου 40' αλλα με την κινηση διπλασιαζεται δυστυχως..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...