Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βάσω νομίζω πρέπει να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου, γιατί μπορεί να έχει σχέση με τις ορμόνες σου. Εγώ είχα 6 μέρες περίοδο, αλλά πλησιάζοντας τα 40 ελαττώθηκε και τώρα έχω μόνο 3 ημέρες. Είναι θέμα ορμονών. Τώρα να είσαι έγκυος και να έχεις περίοδο, έχει συμβεί και αυτό! Γιατί δεν μιλάς καλύτερα με τον γυναικολόγο σου;;;;;;;;;; Εν τω μεταξύ, για να ηρεμήσεις, δεν κάνεις και ένα τέστ εγκυμοσύνης;;;; Το clearblue είναι πολύ αξιόπιστο.

Πες μας νέα σου...

Δημοσίευση

Το ξέρω ότι είσαι μικρούλα Βάσω, γι' αυτό σου έγραψα να το αναφέρεις στο γυναικολόγο σου. Ιδιαίτερα εάν δεν είσαι έγκυος και σου ξανασυμβεί, καλό θα ήταν να το κοιτάξεις. Καλό ξημέρωμα... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...