Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Μετά τις διακοπές μας σκέφτομαι να πάω τον μικρό μου (23 μηνών) για baby swimming. Υπάρχουν διάφορα κολυμβητήρια.Το έχει κάνει καμια απο σας με το μωρό της; Κάνει πράγματι τόσο καλό όσο λένε όλοι;

Please help!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάω τη μικρή μου απο 6 μηνών και για περίπου 8 μήνες και φέτος πήραμε και το 1ο μετάλιο.....οι ψωναρεςςςς!!! Σταματήσαμε για το καλοκαίρι αλλά σκέφτομαι να την ξανά αρχίσω για τπυλάχιστον 1 μήνα, το Σεπτέμβρη μέχρι να γεννήσω.

Για μένα είναι πολύ σούπερ και ίσως μια απο τις καλύτερες δραστηριότητες που θα μπορούσες να κάνεις μαζί με το μικρό σου.....

ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις

οταν ηταν ο μικρος ενος ετους πηγαιναμε κ μεις στην ελληνογερμανικη,,,καλα ηταν του αρεσε του μικρου κ ηταν κατι που μας εδεσε πιο πολυ!!!!!

και μεις πάμε από 8 μηνών.

πιστεύω ότι είναι η πιο δημιουργική απασχόληση για αυτή την ηλικία μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλα΄πράγματα με τα νινάκια μας.

.

διάβασε το παραπάνω και θα καταλάβεις.....

όμως εγώ μένω Πετρούπολη και πάω στο ΟΑΚΑ. μήπως κάποια κοπέλα ξέρει κάτι πιο κοντινο?????? γιατί καλό είναι αλλά ταλαιπωρούμαστε και γω και το παιδί...

elena30 έγραψε:

οταν ηταν ο μικρος ενος ετους πηγαιναμε κ μεις στην ελληνογερμανικη,,,καλα ηταν του αρεσε του μικρου κ ηταν κατι που μας εδεσε πιο πολυ!!!!!

καλημερα,

στην ελληνογερμανικη στο Μαρουσι ή στην Παιανια (ή καπου προς τα εκει :P ) λες? Γιατι ειναι πολυ κοντα μας και με ενδιαφερει για τα παιδια,μηπως μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες (προγραμμα,χρηματα)?

ευχαριστω!

γεια σας μανουλίτσες

θέλω και εγώ να πάω τη μικρή μου baby swimming είναι τώρα σχδόν 9 μηνών.

πείτε μου όσες γνωρίζετε σε ποια κολυμβητήρια στην Αθήνα υπάρχουν τέτοια τήματα έχω ακούσει για μεγάλη αναμονή

περιμένω τις εμπειρίες σας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...