@Katerinioo και γω 31+2 ειμαι σημερα.
Πόνους στη μεση εχω ειδικα όταν θελω να αλλαξω πλευρό η να σηκωθώ από τ κρεβατι όταν καθομαι ωρα. Αλλα νομίζω ότι με βοηθάει η γυμναστική αρκετα. Χθες στεναχωρεθηκα παρα πολυ με κατι π εγινε με μια φιλη μου κ ειχα τ μισο βραδυ συσπασεις. Οποτε σίγουρα η στεναχωρια κ η κακη ψυχολογία σε κάνουν να σφιγγεσαι κ να εχεις συσπασεις. Γενικά δ έχω αμαν συσπάσεις κτλ αν κ κουράζομαι παρα πολυ μέσα στη μερα. Πολυ ελαφριές όταν ξαπλωνω τ βραδυ αλλα πιστεύω φυσιολογικες. Επισης δ κοιμαμαι καλά γτ δ βολευεομαι αλλα οκ. Ολα.καλα να πάνε μέχρι τελους κ τίποτα άλλο δ θελω.
Ελίζα μου διαβασα σήμερα κάτι που ομολογω πως εγω προσωπικα δεν το γνώριζα.. η ποιοτητα των σπερματων ανα εκδπερματιση διαφερει.. δεν είναι η ιδια σε καθε εκσπερματιση που αυτο συνεπαγεται οτι ακομα και καθημερινη επαφη να υπαρχει ή ανα 2 μερες η μερα παρα μερα ειναι αν θα τυχει να συμπεσει η ποιοτικα καλη ωορηξια με την ποιοτικα καλη εκσπερματιση… δεν το βαζουμε κατω συνεχιζουμε τις προσπαθειες καθε μηνα χωρις απογοητευση και σκεφτομαστε θετικα…
@Eliza Kats και γω ενώ έχω πολθ σταθερό κυκλο με ωορηξια 12η εως 14η μέρα, εναν δύο κυκλους τ χρόνο έχει τύχει να κανω τη 17η. Όρμα του εσυ σήμερα χαχα και οτι γίνει!
Μπα οχι κοριτσι μου με τιποτα..
οταν παω τουαλετα πεφτει αιμα κατα την ουρηση οχι πολυ αλλα πεφτει.. χθες ο γιατρος ειπε πιθανον να ειναι περιοδοα να το παρακολουθησω να δω πως θα παει.. εαν εχω 5 μερες θα ειναι περιοδοα αλλα πιο ελαφρια υποθετω…
Recommended Posts