Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο4

Recommended Posts

Έτσι είναι Γιελίζ μου, όλα τα "καλά" μαζί έρχονται... Όοοοχι, δεν πετυχαίνεις μόνο εσύ τους ηλίθιους... Είναι παντού! Ο Ναπολέων έλεγε ότι "η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και αιώνια"!

Όσο για το γεγονός ότι τα μωράκια σου ήταν καλά, είναι κάτι θετικό, έτσι? Δεν θα ξανασυμβεί τίποτα κακό σε καμιά μας, σου το λέω... τέρμα τα άσχημα! Εξαντλήθηκε η ατυχία, δεν υπάρχει άλλη! Πάντως δεν ξέρω για το τι δείχνουν τελικά οι ιστολογικές... Κ σε μένα καθαρή ήταν κ μας ο γιατρός μας είπε ότι είναι θετικό αυτό. Ε, για να το λένε, κάτι θα ξέρουν... Ψηλά το κεφάλι λοιπόν... Σου στέλνω μια ακόμα αγκαλίτσα κ την αισιοδοξία μου ότι το παρελθόν δεν θα επηρεάσει (άλλο) το μέλλον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 918
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

nikulina έγραψε:

nikulina έγραψε:

yeliz..ιχα γραψι αφτο..πριν απο λιγεσ ορεσ....

και παλι το λεο...εκφρασο ελεφτερα!!!...δεν τα εχο καμια ανδιρισι...εξαλου...εγ ο τορα εγο τα φιγο...δεν ινε ανανγι να "κλισο τα αφτιαμου"

φιλακια σε ολεσ!!![/quote:v75xztz3]

Καλά βρε συμπεθέρα είχα δεί τι έγραψες,πλάκα σου έκανα... δεν είναι ανάγκη να φύγεις...

Είπες θα σοβαρευτείς απο Δευτέρα αλλά όχι και έτσι... δώσε μας λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε!!! :blink::blink::blink:

stedim έγραψε:

Έτσι είναι Γιελίζ μου, όλα τα "καλά" μαζί έρχονται... Όοοοχι, δεν πετυχαίνεις μόνο εσύ τους ηλίθιους... Είναι παντού! Ο Ναπολέων έλεγε ότι "η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και αιώνια"!

Όσο για το γεγονός ότι τα μωράκια σου ήταν καλά, είναι κάτι θετικό, έτσι? Δεν θα ξανασυμβεί τίποτα κακό σε καμιά μας, σου το λέω... τέρμα τα άσχημα! Εξαντλήθηκε η ατυχία, δεν υπάρχει άλλη! Πάντως δεν ξέρω για το τι δείχνουν τελικά οι ιστολογικές... Κ σε μένα καθαρή ήταν κ μας ο γιατρός μας είπε ότι είναι θετικό αυτό. Ε, για να το λένε, κάτι θα ξέρουν... Ψηλά το κεφάλι λοιπόν... Σου στέλνω μια ακόμα αγκαλίτσα κ την αισιοδοξία μου ότι το παρελθόν δεν θα επηρεάσει (άλλο) το μέλλον!

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα!! Έχεις πάρα πολύ δίκιο!!! Είναι θετικό που δεν είχαν πρόβλημα εννοείται... Απλά κάπου πονάει λίιγο παραπάνω... γιατί αν είχαν πρόβλημα λες "οκ είχαν πρόβλημα και γιαυτό τα έχασα!!"

Τέλος πάντων!! Ήταν ο επίλογος ελπίζω τα σημερινά!!! Από αύριο ανοίγω κανινούρια σελίδα...Και ελπίζω να έχουμε και καμιά εγκυμοσύνη!!!

Όσο για το πιλάφι... θα σε γελάσω... εγώ κάνω ένα με κριθαράκι..ωραίο βγαίνει... εσύ τι έβαλες μέσα?

DIOSA έγραψε:

stedim έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για την αγκαλίτσα :kiss:

Αυτό λέω και εγώ...οι ηλίθιοι πάντα υπάρχουν αλλά είναι ανάγκη όλους να τους πετυχαίνω εγώ??? Όσο για τα τραγούδια λέω να συνεχίσω.. τώρα που βρήκα και fun club ποιός με πιάνει?? :P:P

stedim έγραψε:

Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι θετικό!!! Με όλη μου τη ψυχή!! Άντε να ακούσουμε και άλλα ευχάριστα γιατί συνήθησα να ακούω για εγκυμοσύνες και τώρα θέλω κιάλλο!!! :P:P

Μαράκι καλή αρχή κοπέλα μου στη δουλειά!! Όλα να πάνε όπως τα επιθυμείς!!!

maraki24 έγραψε:

Αχ Μαράκι μου όντως είναι πολύ άσχημο πράγμα... εσένα ήταν δικαιολογημένη!! Ο δικός μου όμως όταν είμαι στη δουλειά συνέχεια πάνω απο το κεφάλι μου είναι για να τον βοηθάω (γιατί είναι ηλίθιος και στη δουλειά!!!!) και δεν είναι καθόλου μα καθόλου δικαιολογημένος!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα!! Γιατί ήμουν σίγουρη ότι ήξερε και νόμισα ότι με δουλεύει όταν μου είπε όσα μου είπε!!! Είναι απλά απαράδεκτος!! Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!!

Γιώργο μου στη δουλειά είχα μάλλον πρόβλημα και πήρα το μνμ τώρα που ήρθα σπίτι... γιαυτό δεν σου απάντησα να ξέρεις!! Άντε μη μας κρατάς σε αγωνία!!! Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Συμπεθέρα εμείς μείναμε μόνο??? χαχα αλλά και εσύ άρχισες να τριγυρνάς πολύ τελευταία και όλο χάνεσαι!!! Γιιιααα μαζέψου σε παρακαλώ!!! :P και όσο και να σε ψυχοπλακώνει θα βάλω και άλλο τραγούδι!!! (μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου αν θες, σου το επιτρέπω!! :P )

Και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια ελπίζω να περνάνε καλά ότι και να κάνουν!!!

Παιδάκια σήμερα ήταν η μέρα μου μάλλον... γιατί όσο ήμουν στη δουλειά με πήρε ο άντρας μου τηλ να μου πεί ότι μίλησε με τον γιατρό μου απο το νοσοκομείο που γέννησα... και βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων... τα μωρά μου δεν είχαν τίποτα, κανένα απολύτως πρόβλημα!!!όλα ήταν τέλεια (λόγια του γιατρού) και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα που να προκάλεσε όλο αυτό... και ούτε υπάρχει κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί για επόμενη εγκυμοσύνη... ήταν τυχαίο!!! απλά μια προβληματική εγκυμοσύνη τίποτα άλλο!!!

Μόλις άκουσα και αυτό... ήρθε και έδεσε...δεν λέω χάρηκα που δεν είχαν πρόβλημα απο τη μία αλλά απο την άλλη αφού ήταν μια χαρά γιατί δεν τα έχω στην αγκαλιά μου? Έγινε η καρδιά μου 1000 κομμάτια που τα μωράκια μου ήταν μια χαρά και τα έχασα...

Αυτά!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα... αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!

Ώρα για τραγούδι και μην ακούσω αντιρρήσεις εεε!!! :):)

[/quote:2le5tkb6]

:(:(:(:(:(:(:(:(

Αν πάλι κάτι έβγαινε στην ιστολογική, θα λέγαμε κ πάλι "γιατί κ πώς" κ θα αναλωνόμασταν σε εξετάσεις... Το αποτέλεσμα μετράει, δυστυχώς!

Το ρυζάκι το έκανα με φιδέ, βουτυράκι κ ζωμό από το κοτοπουλάκι... Καλό είναι, αλλά δεν είναι σαν το αυθεντικό!

Γεια σου Ζαχαρένια! :kiss:

stedim έγραψε:

Αν πάλι κάτι έβγαινε στην ιστολογική, θα λέγαμε κ πάλι "γιατί κ πώς" κ θα αναλωνόμασταν σε εξετάσεις... Το αποτέλεσμα μετράει, δυστυχώς!

Το ρυζάκι το έκανα με φιδέ, βουτυράκι κ ζωμό από το κοτοπουλάκι... Καλό είναι, αλλά δεν είναι σαν το αυθεντικό!

Γεια σου Ζαχαρένια! :kiss:

Έτσι είναι!!! Το αποτέλεσμα μετράει...

Ε και'συ!! θες να γίνει και σαν το αυθεντικό!!! :P:P μια χαρά είναι το πιλαφάκι!!

Κάντο μερικές φορές ακόμα και θα γίνει σαν το αυθεντικό!!

Ζαχαρένια μου!!!! όχι λυπημένα μουτράκια!!! Μπόρα ήταν πέρασε!!!

Χαμογελάκια να βλέπω!!! :):):kiss::kiss:

Άντε από αύριο θα ακούω αυτό το τραγούδι!!! (είναι και συνονόματη της Συμπεθέρας μου!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck&feature=related

DIOSA μου μην στεναχωριέσαι..θα έρθει το σποράκι και αυτή τη φορά θα μείνει!! Το τραγούδι του Αλκινου που έβαλες όποτε το ακούω βάζω τα κλάματα..μου θυμίζει το όνειρο που χάθηκε..ξέρεις για ποιο πράγμα μιλώ αλλά κάνουμε καινούρια όνειρα και είμαστε δυνατέ..μην το ξεχνάς!

Δήμητρα μου κάνεις μαγειρικά πειράματα????

maraki24 έγραψε:

DIOSA μου μην στεναχωριέσαι..θα έρθει το σποράκι και αυτή τη φορά θα μείνει!! Το τραγούδι του Αλκινου που έβαλες όποτε το ακούω βάζω τα κλάματα..μου θυμίζει το όνειρο που χάθηκε..ξέρεις για ποιο πράγμα μιλώ αλλά κάνουμε καινούρια όνειρα και είμαστε δυνατέ..μην το ξεχνάς!

Δήμητρα μου κάνεις μαγειρικά πειράματα????

Έτσι είναι Μαράκι μου είμαστε δυνατές!!! τόσο καιρό έτσι λέμε και καταφέραμε να είμαστε καλύτερα..και θα συνχίσουμε να είμαστε και ακόμα καλύτερα!!! Και θα έρθουν πολλααα σποράκια εδώ μέσα!!! Ήταν να μην ξεκινήσουμε!! Τώρα που ξεκινήσαμε ποιός μας πιάνει!!! χαχαχα :kiss::kiss:

Ζαχαρένια βάλτο και στα απο κει κορίτσια καλά λές να γελάσουν και αυτές!!! χαχα πάντως να είσαι καλά!!! Εγώ γέλασα!! και μου χρειαζόταν!! Σε ευχαριστώ!!! :kiss::kiss:

zaxarenia έγραψε:

ευχαριστω κι εσυ να εισαι καλα!!!

:kiss::kiss::kiss::):)

Σας αφήνω για κάποιες ώρες... πάω να κάνω καμιά βόλτα!! Τα λέμε το βραδάκι!!! Φιλάκια!!!!!!

Καλησπέρα σας!!!

Τώρα που μπήκα κανείς δεν είναι μέσα?? :(:(

Γύρισα απο την δουλειά,έφαγα και έπεσα ξερή!!Πρίν λίγο σηκώθηκα.Τώρα λέω να μαγειρέψω για αύριο!

Γιελήζ μου ελπίζω να είσαι καλύτερα..Τα αφήνουμε όλα πίσω τώρα και Πάμε Πάλι απο την Αρχή οκ?? :kiss::kiss:

Μαράκι μου καλή αρχή με την δουλειά σου!!

Δημητρούλα μου τί κάνεις?Την επόμενη φορά θα το πετύχεις βρε το φαί μην αγχώνεσαι ;)

Νίνα μου τί έγινε άρχισες να σοβαρεύεις??ααααα θα σε μαλώσω..Δεν χρειάζεται να είμαστε και πολύ σοβαροί.. :silly: :lol: :silly:

Γιώργο μου περιμένουμε τα νέα σου..Άντε να δούμε πόσους σάκους θα δείτε τελικά.. ;)

Ζαχαρένια :kiss::kiss::kiss:

Φιλιά σε όλους!!!!!!

καλε ..εγο δεν το πιρα χαμπαρι ..που σοβαρεφτικα!!! σασ λεο...

αλα αλιθια ...τοσο σοβαρο ακουστικε???

εεε λιπαμε τοτε!!!

εεεε,,,αμα εφτασα να ζιτισο σιγνομι για την σοβαροτιτα ..που ουτε καν το πιρα χαμπαρι...φανταστιτε να το κανο και να το παρο χαμπαρι..τη εχι να γινι!!!

nikulina έγραψε:

καλε ..εγο δεν το πιρα χαμπαρι ..που σοβαρεφτικα!!! σασ λεο...

αλα αλιθια ...τοσο σοβαρο ακουστικε???

εεε λιπαμε τοτε!!!

εεεε,,,αμα εφτασα να ζιτισο σιγνομι για την σοβαροτιτα ..που ουτε καν το πιρα χαμπαρι...φανταστιτε να το κανο και να το παρο χαμπαρι..τη εχι να γινι!!!

:laugh: :lol: :silly: :lol: :silly: :lol: :silly:

Εδώ είσαι καλέ?

nikulina έγραψε:

εδω ιμε!!!

δεν το περιμενε???

για αφτο με κακογολουσε??? εεεε???

Nai γι αυτό... :P:P:P

Τί κάνεις?Δεν έχει βολτίτσα σήμερα?

καλε υελιζ..τορα ανιξα το μεεσ...και ιδα το μινιμα!!

εμενα δεεεεεννν τιποτα..εγο τορα καταλαβενο ποσ εγινε κατι...αλα τη??? χαμπαρι δεν πιρα....

maraki mou kai egw xalia eimai simera! epiasa ellinika prwtis ta3is..dn ta ekana mexri twra k epiasa kai ena swro asxeta ma8imata! exei pou to prwi pou exw imikranies:(! se poio sxoleio eisai telika? kanonise ena mesimeri na vre8oume twra pou 8a mas katevaineis lemeso:)

Χρύσα82 έγραψε:

nikulina έγραψε:

Nai γι αυτό... :P:P:P

Τί κάνεις?Δεν έχει βολτίτσα σήμερα?[/quote:1q900mkq]

οχι σιμερα δεν εχι βολτιτσα...

επιδι ο καλοσ μου κριοσεεεε!!!..η την πιρε απο εμενα ...και εχι 39 πιρετο!!!..ετσι καθομαστε μεσα..στην καραντινα!!!χαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...