Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο4

Recommended Posts

καλοσ τον γιωργο...ποσ ισε ?...ανιπομονισ???

τα λολλιποπακια τη κανου???

το πιρα χαμπαρι ποσ μονο τα μικρα μινιματα τα περνι ..τα μεγάλα οχι!!!

και ιχα γραψι για ολουσ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 918
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

MARIA M K GW NOMIZW STH DIKH SOY PERIPTWSH EPESA... APOVOLH

MILHSA ME KAPIO GYNEKOLOGO PRIN LIGO (OXI TON DIKO MOY GIATI LEIPEI)

KAI MOY EIPE NA KANW K SE 2 MERES KSANA XORIAKH.

EPISHS MOY EIPE GIA TUS FRIKTUS PONOYS POY EXW NA PARW VOLTAREN YPO8ETO K DE 8A EPIREASEI KA8OLOY TO EMVRYO AN YPARXEI FYSIKA

KANW YPOMONH K ELPIZW MEXRI ME8AVRIO 8.9. POY HTAN K H MERA MOY NA ER8EI H AKATONOMASTH

ΓΙΩΡΓΗ με το καλο...να το ή τα δειτε το απογευμα!!!

χαιρετισματα απο μας να δωσετε και φιλια!!! :kiss::)

καλα ειμαστε νινα μου. :kiss: εσεις πηγατε στα πανηγυρια?

zaxarenia έγραψε:

ΓΙΩΡΓΗ με το καλο...να το ή τα δειτε το απογευμα!!!

χαιρετισματα απο μας να δωσετε και φιλια!!! :kiss::)

καλα ειμαστε νινα μου. :kiss: εσεις πηγατε στα πανηγυρια?

οχι τα τα αφιναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!2 φορεσ μαλιστα!!!

και τησ 2 φαγαμε τα καλα τα πραγματα σε λαδοκολα!! :laugh: :laugh: :laugh:

nikulina έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

οχι τα τα αφιναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!2 φορεσ μαλιστα!!!

και τησ 2 φαγαμε τα καλα τα πραγματα σε λαδοκολα!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:hifgosw7]

μμμμμμ κι εμεις θα παμε την τριτη στο λουτρακι που ειναι

παραμονη της Παναγιας της γιατρισσας και εχει τρελο πανηγυρι!!!!

ζηλεια -ψωραααααααααα!!!! :laugh:

εγο γωγακι σε καλεσα!!..αλα ισε λιγο μακρια!!..και σου ιπα τορα που ισε και μοναχουλα..μια χαρα τα περνουσεσ!!!

λιπον τελιονι τησ κατερινι το πανιγιρι..και αμεσοσ ξεκιναι του αιγινιου!!! εκαι αλι χαρι εχι!!..ινε πιο μεγαλοοοοο...χαχαχα..

χρισα μιν ξεχασισ ..θα βρετουμε!!!στο πανιγιρι ετσι???

zaxarenia έγραψε:

Σήμερα κάνω τον dj!!! γιατί δεν προλαβαίνω νακάνω τίποτα άλλο... ούτε να διαβάσω ούτε να γράψω γιατί έχω δουλίτσα...

Κάτι για πανηγύρια πήρε το μάτι μου!! χαχα πιάσατε σβάρνα τα πανηγύρια καλέ?

Lollipop έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

Ζαχα εχει πανηγυρι στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ;;;;;;;;;;;;

Και πως δεν το πηρε χαμπαρι η αδελφη μου η πανηγυρτζου;;;;;

διοσα ..κανι την δουλεα σου!!! αλα μισ που κανισ το dj..μπορο να ζιτισο κανενα πιο χαρουμενο τραγουδι??εχο καλι διατεσι σιμερα!!χαχαχα

ναι ιδεσ τη κανι η φιλιναδα σου??εγο αν δεν καταλαβεσ πια φιλιναδα σου..χαχαχα...τουσ ξεσικονο για πανιγιρια!!χαχαχαχα...εσι δεν πασ?? οταν εχι???

να εδο στο λιτοχωρο ..αν ροτασ αν πανε ..σου απανδανε κατεφτια...απαπα..εμισ στο πανιγιρι...οχι οχι δεν παμε...και οταν πασ εκι ..οπου γιρνασ λιτοχοριτεσ βλεπισ!!!

Νίνα μου δεν αναλαμβάνεις εσύ καλύτερα dj γιατί εγώ δεν θα βάλω χαρούμενο τραγούδι σήμερα...

Όσο για τα πανηγύρια όχι δεν πηγαίνω...είχε στην Καβάλα όταν ήμουν εκεί και δεν πήγα... όχι επειδή τα σνομπάρω... απλά δεν πάω...

Καλησπερούδια!!!

Αχ, υπέροχο έγινε το mammy... Άντε κ εις ανώτερα! :cheer:

Γιελίζ μου... ηλίθιοι άνθρωποι θα υπάρχουν πάντα! Ας μην τους αφήνουμε να μας επηρεάζουν! Δεν το αξίζουν! Σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά κ όχι άλλα κλάμματα, ε? Τα τραγούδια σου πάντως λένε τρελά, συνέχισε έτσι!!! :kiss::kiss::kiss:

Νίνα... μου άνοιξες την όρεξη με τα πανηγύρια κ τα φαγητά τους! :P Πολύ κρύο βρε παιδάκι μου στα μέρη σας, με τη ζακέτα ήμουν συνέχεια!

Γιώργο περιμένουμε νέα!!!

Εγώ πήγα σχολή το πρωί αλλά γύρισα νωρίς. Όχι, δεν έγινε η δουλειά μου, θα ξαναπάω την Τετάρτη... :angry::(

Αύριο θα κάνω κ ένα τεστάκι, πάλι άργησε η χαζο-περίοδος... :angry: Δεν ενθουσιάζομαι, το έχω ξαναδει το έργο...

Φιλιά σε όλες!!!

Γεια σας κορίτσια κι αγόρι!!! Τι κάνετε??? Χάθηκα ε? Σήμερα ήταν η πρώτη μου μερα στο σχολείο! Ευτυχώς είναι πολύ καλό το κλίμα και φαίνονται και καλοί οι συνάδελφοι. Κουρασμένη είμαι κι ακόμα δεν άρχισαν και τα ιδιαίτερα από εβδομάδα με βλέπω να χτυπώ δωδεκάωρα στη δουλειά!!!!

Εσείς τι κάνετε? Δεν διάβασα τα νέα σας..πάω να διαβάσω κι επιστρέφω!

Φίλάκια!! :kiss::kiss:

Λοιπόν...τα διάβασα..

Καταρχήν να ευχηθώ στο Γιώργο ότι καλύτερο για σήμερα! Περιμένουμε τα νέα σας!

Δημητρουλα μου να πιστεύεις στη Παναγίτσα μου και εύχομαι να μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα νέα!

Νίνα μου θα πας στο πανηγύρι ε? Κι εγώ θέλω να πάω αύριο!

Χρύσα μου ξενύχτησες?? Κι εγώ το ίδιο..Το Σάββατο πήγαμε μπουζούκια και γυρίσαμε ξημερώματα! Κοιμήθηκα μόνο 5 ώρες και χθες βράδυ πάλι 5 ώρες από την αγωνία μου για την πρώτη μέρα στη δουλειά. Χαίρομαι που πέρασες καλά!

DIOSA μου μην στεναχωριέσαι..σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ πριν 3 εβδομάδες το ίδιο έπαθα.Μια περσινή συναδελφος μου ευχήθηκε να μου ζήσει αλλά είχε να μάθει νέα μου πάρα πολύ καίρό και ήταν δικαιολογημένη!

Γωγάκι μου έμεινες μοναχούλα ε??Πιπίτσα μου άντε να μας γυρίσεις ανανεωμένη! Έλενα, ΚΤΚ, Χρυσάνθη, Ζαχαρένια, Rose, Lollipop, Πέρσια, Άντρια, Αναστασία, Μαρία 1981 κλπ φιλιά σε όλες!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!

koritsia kalispera!!

και βεβεα δεν ινε καμια εδο!!!

θελο να πο στο γιωργο...καλα αποτελεσμετα...και να δι τουσ σακου..βλεπισ γιωργο λεο 2 σακουσ!!!

εμισ περιμενουμε νεεα σου ...με ανιπομονια!!!χαχαχα

διμιτρουλα ..καλισπερα...ναι ιδεσ τη κριο κανι??ασε σιμερα ινε λιγο πιο ζεστι ...αλα παλι κριο κανι..

τη εγινε ..πιρατε τον πατερασ σασ απο εδο???..ιπομονι ..που τα παι τα περασι και αφτο το χιμονα και το χρονο παλι εδο τα ιστε!!!!

φιλακια!!!

μαρακι...ναι ινε περιοδοσ με πανιγιρια εδο γιρο γιρο.....

και γινετε πανιγιρι χορισ την νινα??? εεε οχι!!!

μιν νομιζισ ποσ παμε για ψονια!!! ετσι για πλακα παμε και βεβεα για κοσιδια!!!!χαχαχαχα....εγο τησ βολτεσ τα σινιο με φαγιτο!!..επιτα απο δεφτερα ξικινο διετα!!!χαχαχα

stedim έγραψε:

Γιελίζ μου... ηλίθιοι άνθρωποι θα υπάρχουν πάντα! Ας μην τους αφήνουμε να μας επηρεάζουν! Δεν το αξίζουν! Σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά κ όχι άλλα κλάμματα, ε? Τα τραγούδια σου πάντως λένε τρελά, συνέχισε έτσι!!! :kiss::kiss::kiss:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για την αγκαλίτσα :kiss:

Αυτό λέω και εγώ...οι ηλίθιοι πάντα υπάρχουν αλλά είναι ανάγκη όλους να τους πετυχαίνω εγώ??? Όσο για τα τραγούδια λέω να συνεχίσω.. τώρα που βρήκα και fun club ποιός με πιάνει?? :P:P

stedim έγραψε:

Αύριο θα κάνω κ ένα τεστάκι, πάλι άργησε η χαζο-περίοδος... :angry: Δεν ενθουσιάζομαι, το έχω ξαναδει το έργο...

Φιλιά σε όλες!!!

Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι θετικό!!! Με όλη μου τη ψυχή!! Άντε να ακούσουμε και άλλα ευχάριστα γιατί συνήθησα να ακούω για εγκυμοσύνες και τώρα θέλω κιάλλο!!! :P:P

Μαράκι καλή αρχή κοπέλα μου στη δουλειά!! Όλα να πάνε όπως τα επιθυμείς!!!

maraki24 έγραψε:

DIOSA μου μην στεναχωριέσαι..σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ πριν 3 εβδομάδες το ίδιο έπαθα.Μια περσινή συναδελφος μου ευχήθηκε να μου ζήσει αλλά είχε να μάθει νέα μου πάρα πολύ καίρό και ήταν δικαιολογημένη!

Αχ Μαράκι μου όντως είναι πολύ άσχημο πράγμα... εσένα ήταν δικαιολογημένη!! Ο δικός μου όμως όταν είμαι στη δουλειά συνέχεια πάνω απο το κεφάλι μου είναι για να τον βοηθάω (γιατί είναι ηλίθιος και στη δουλειά!!!!) και δεν είναι καθόλου μα καθόλου δικαιολογημένος!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα!! Γιατί ήμουν σίγουρη ότι ήξερε και νόμισα ότι με δουλεύει όταν μου είπε όσα μου είπε!!! Είναι απλά απαράδεκτος!! Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!!

Γιώργο μου στη δουλειά είχα μάλλον πρόβλημα και πήρα το μνμ τώρα που ήρθα σπίτι... γιαυτό δεν σου απάντησα να ξέρεις!! Άντε μη μας κρατάς σε αγωνία!!! Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Συμπεθέρα εμείς μείναμε μόνο??? χαχα αλλά και εσύ άρχισες να τριγυρνάς πολύ τελευταία και όλο χάνεσαι!!! Γιιιααα μαζέψου σε παρακαλώ!!! :P και όσο και να σε ψυχοπλακώνει θα βάλω και άλλο τραγούδι!!! (μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου αν θες, σου το επιτρέπω!! :P )

Και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια ελπίζω να περνάνε καλά ότι και να κάνουν!!!

Παιδάκια σήμερα ήταν η μέρα μου μάλλον... γιατί όσο ήμουν στη δουλειά με πήρε ο άντρας μου τηλ να μου πεί ότι μίλησε με τον γιατρό μου απο το νοσοκομείο που γέννησα... και βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων... τα μωρά μου δεν είχαν τίποτα, κανένα απολύτως πρόβλημα!!!όλα ήταν τέλεια (λόγια του γιατρού) και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα που να προκάλεσε όλο αυτό... και ούτε υπάρχει κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί για επόμενη εγκυμοσύνη... ήταν τυχαίο!!! απλά μια προβληματική εγκυμοσύνη τίποτα άλλο!!!

Μόλις άκουσα και αυτό... ήρθε και έδεσε...δεν λέω χάρηκα που δεν είχαν πρόβλημα απο τη μία αλλά απο την άλλη αφού ήταν μια χαρά γιατί δεν τα έχω στην αγκαλιά μου? Έγινε η καρδιά μου 1000 κομμάτια που τα μωράκια μου ήταν μια χαρά και τα έχασα...

Αυτά!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα... αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!

Ώρα για τραγούδι και μην ακούσω αντιρρήσεις εεε!!! :):)

Σ΄ευχαριστώ Μαράκι για την ευχή, αλλά έχω ήδη πονάκια περιόδου... :(

Νίνα μου ναι, γυρίσαμε όλοι στα σπίτια μας! Ελπίζω ο χειμώνας αυτός να είναι καλύτερος από τον περσυνό!

Άσχετο: Προσπάθησα βρε κορίτσια να κάνω το ατζεμ πιλάφι που φάγαμε στην Πόλη κ μου βγήκε ένα απλό ρυζάκι με φιδέ... Μήπως είμαι λίγο άσχετη στη μαγειρική? :dry::unsure: Ε, κ έτσι καλό είναι... :blush: Ελπίζω να τρώγεται...

nikulina έγραψε:

υελιζ..κοριτσι μου..εκφρασου ελεφτερα!!!..οτι τεσ εσι βαλι....εγο απλοσ εκανα "μια ετισι"....αλα αποροπτικε!!!χαχαχαχα

yeliz..ιχα γραψι αφτο..πριν απο λιγεσ ορεσ....

και παλι το λεο...εκφρασο ελεφτερα!!!...δεν τα εχο καμια ανδιρισι...εξαλου...εγ ο τορα εγο τα φιγο...δεν ινε ανανγι να "κλισο τα αφτιαμου"

φιλακια σε ολεσ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...