Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009!!! Νο14

Recommended Posts

γεια σας και απο μας!

σαν τη Νανούκα και εγώ σήμερα ψόφησα στις δουλειές, το σαλόνι και την κουζίνα μόνο, κρεβατοκάμαρες και μπάνια αύριο..

τ' αγόρια καλά, κλασικά το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε..

φτου φτου στα αγοράκια της Φρόσως και της Μαρκερ!

ναι τα μοκασίνια τα αγόρασα για να του τα φορέσω για να τον πάω στην εκκλησία..

Ισμήνη δίκιο έχεις του τα δοκίμασα με καλτσάκια και δεν πηγαίνανε..

εγω μαγείρεψα μόνο για τ' αγόρια, εμεις πατάτες με αυγά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 935
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Markat εγώ τα πήγα ξυπόλητα.

Ντομ ο δον ήξερε πολύ καλά τί ζητούσε. Εκεί στη Βαρβάκειο πουλάνε πολλά ζώα. Έβλεπε τα ποντίκια που σηκώνονταν στα 2 πόδια και έξυναν το τζάμι και απλά εκστασιάστηκε.

Νανούκα οκ δον... Πότε έρχεστε Ελλάδα;

Την Τετάρτη θα τρώγαμε κι εμείς φασολάκια αλλά τα καθάριζα ένα ανά μισάωρο :angry: . Τελικά τα φάγαμε την Πέμπτη :laugh: .

Σόφη!!!!!! Πάλι δουλειές κάνεις;

Ισμήνη;;;;;;;;;;;;;; Αλέκα;;;;;;;;;;; Μπεμπάκος;;;;;;;;;;;;;;

εμεις μακαρονια...πολυ κλαμα η μικρη..δε ξερω γιατι..τα νευρα μου.να δω πως θα την αφδησω να βγω..δημερα η μερα χαλαρα..ρυτηχως..δεν εχει πολλους καφεδες..

εφαγε..και κλαιει κατα καιρους..

σουσδσαμι κανει καλε;;δε ξερω..

εμεις μακαρονια συν ολα τα χαζα...

νυσταζω και παλι..και παλι σημερα εχει εξοδο..αυριο γυρναμε σπιτι μας.. :(:(

να συμμαζευτω λιγο..βεβαια καθομαστε 5 μερες και παμε σαντορινη..

μπραβο βαγκ που κρατας το τετ και παρασ λαδερα..

ρε σουζαν κανει τοσα πραγματα..;;μπραβο!! :blink::blink:

εηγω εμαθα χθες το κολατο και σημερα το ξεχασε..

ειπαμε..το παιδι μεγαλωνει με τον αυτοματο! :laugh: :laugh:

Καλουτσικα μονο ρε Νανα?σουπερ ειναι το καλαμαρακι!

Σωσωωωωω!!!Αντε καλε να μαζευτεις στον κ@λο σου γιατι μας ελειψες!

Μαρκατ,Φροσο :P:P:P Καλε σημερα δεν κανω δουλειες!!Αμαν με πειρατε στο ψιλο πια!! :P Εχθες τα εκανα :silly: Μαρακι 78 μιλα!!!!

Συμπεθερα μου που εισαι????

Σόφη, θα σε μαλώσω... κάτω από το τραπεζάκι έχει κάτι σκονίτσες!!!

Γιατί δεν τις έκανες;

χαχαχα!!!

Σόφη, κι εγώ έτσι ήμουν...

Αλλά το φιλοσόφισα και χαλάρωσα αρκετά!!!

Πριν ήμουν συνέχεια στην τσίτα!!!

Θα με ενδιεφερε πολυ η φιλοσοφια σου Νανα αληθεια !!!Για αναλυσε το λιγο γιατι εμενα το κολλημα μου δεν ειναι στην θεωρια αλλα στην πραξη.Θελω να πω οτι και'γω πολλες φορες προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δεν μπορω να το καταφερω γαμωτο.

Επισης οταν καμια φορα τα ψιλοαφηνω μετα τα βρισκω ολα παλι βουνο μπροστα μου να με περιμενουν.

Σωσω η αληθεια ειναι οτι λατρευω το μαγειρεμα και την ζαχαροπλαστικη...και προσπαθω να φτιαχνω διαφορα..Φροσω κσι Μαρκερ μπραβο στα παιδακια σας..μαλλον αντρακια σας με τοσο υψος και βαρος.. :)

thanks Σοφη!!! και θα πηγαιναμε μαλλον το απογευμα καρφουρ. αν δεν τα εχουν αδειασει ολα, θα παρουμε. αν και συμφαιρει πιο πολυ οταν κανει ο Μασουτης -40ή50% γιατι αυτοι δεχονται συγχρονως και τοα κουπονια εκπτωσης ανω το καρφουρ οχι :angry:

Φροσω εγω δεν παιρνω ποτε φασολακι φρεσκα να καθαρισω. ουτε αρακα. βαριεμαι. να'ναι καλα ο Μπαρμπα Σταθης ή η θεια Ευγενια, που τα μαζευει απο το μπαχτσε τους, τα καθαριζει και τα βαζει καταψυξη και μας δινει. ταχα για τα μωρα, αλλα τρωμε και εμεις ;)

οσο για δουλειες, εγω ποτε δεν ημουν σαν εσας! τωρα δε με τα μωρα... ακομα χειροτερη!!!. σας ειχα ξαναπει οτι καθαρισματα κανει ο αντρας μου. ευτυχως γιατι θα βρωμιζαμε! τωρα με τα μωρα στεναχωριεται που δεν εχει χρονο για καθαρισμα οπως πριν... :silly:

Νανα μονο καλουτσικο το τηγανιτο καλαμαρακι;;; :woohoo: και μαλιστα να το βρεις ετοιμο να σε περιμενει και να λεει: φαε με Νανα... φαε με!!! :laugh:

Σωσω αντε κατεβα Κρητη να σταματησεις τα σουρτουκια και ν'ασχοληθεις λιγακι με τη μικρη. να σβησεις και λιγο τον αυτοματο μην παθει υπερφορτωση! :woohoo:

εμεις την Κυριακη εχουμε γαμο. μια συναδελφισσα με τον Υποδιοικητη του Τμηματος. μη νονισετοτι ειναι μεγαλος... οχι... πιτσιρικας ειναι και μικροτερος απο τη συναδελφισσα...! ;) θα παμε στην εκκλησια, αλλα δυστυχως γλεντι οχι :( . βλεπετε λειπει η μαμα μου. και η πεθερα στο χωριο. αν και δεν ξερω αν θα αναλαμβανε... :dry:

Φρόσω τους αγόρασα παπουτσάκια γιατί περπατάνε μωρέ, να μην είναι ξυπόλητα..

Σόφη δε μας είπες το άλλαξες τελικά το φορεματάκι?

Καλά βρε Σωσω χθες της έμαθες το κόλλα το και επειδή δεν το θυμάται σήμερα τα παρατάς?

πρέπει συνέχεια να κάνεις επαναλήψεις και να της δείχνεις διάφορα πραγματάκια για να τα θυμάται..

μη βαριέσαι!

μαλώνω εγώ που λέει και η μικρή μου κόρη..χαχα

πραγματικά όμως τώρα, η κόρη σου έχει ανάγκη την αγκαλιά σου, τα φιλιά σου, τα χαδάκια σου..

μην της τα στερείς..

και έχε υπομονή με την γκρίνια, μη σου σπάνε τόσο εύκολα τα νεύρα..

αντε σταματώ εδώ, μη σε πρήζω κιόλας :P

μ....κια εγραψα πριν αλλα καμια σας δεν μου το πε...χαχαχαχαχαχαχα εγω για μενα νομιζα οτι παει το μπραβο απο την ζεστη δεν παω καλα ναι Σωσω κανει πολλα πραγματακια αλλα δεν θελει με τιποτα να μπουσουλησει κατω..

Τελικά πολύ καλό το καλαμράκι!!!

&μάλιστα... καθάρισε το γκάζι και το τηγάνι!!!

Σόφη μου, το βράδυ θα σου πω και τη φιλοσοφία μου!!!

Πάμε βολτίτσα τώρα.

Καλέ;

Πήγα... ήρθα... και καμία δεν μπήκε;

Λοιπόν... Σοφάκι μου...

Όταν είχα έρθει Κύπρο και μπήκαμε στο σπίτι μας... έκανα όλη μέρα και κάθε μέρα δουλειές!!!

Ήθελα να είναι τέλειο!!!

Να μην υπάρχει ούτε σκονίτσα!!!

Αλλά... κάθε μέρα ήμουν πτώμα και αγχωμένη για να τα προλάβω όλα!!!

Κάποια μέρα σκέφτηκα... "Έτσι θα συνεχίσει η ζωή μου; Κάνοντας όλη μέρα δουλειές; Δηλαδή, ποιο είναι το νόημα της ζωής μου;"

Τέλος!!!

Αποφάσισα να κάνω δουλειές μία φορά τη βδομάδα... κάθε Παρασκευή ή Σάββατο...

Η αλήθεια είναι οτι πιέστηκα στην αρχή, αλλά τώρα είμαι μια χαρά!!!

Τώρα πια... φέρνω και γυναίκα... που πιο πριν ούτε να το ακούσω δεν ήθελα...

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις... είναι να βάλεις πρόγραμμα...

Πχ... κάθε Δευτέρα ξεσκόνισμα και μπάνια...

Κάθε Τρίτη σίδερο... κοκ

δε νομίζω να βρωμίζετε το σπίτι σας τόσο πολύ!!!

όλα είναι στο μυαλό σου!!!

Προσπάθησε να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου και να είσαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις!!!

Ξέχασα... το μόνο που κάνω καθημερινά είναι το συμμάζεμα!

Πιάτα... παιχνίδια...

Μια χαρά καθαρό είναι το σπίτι!!!

& λόγω του μωρού, σφουγγαρίζω μέρα παρά μέρα...

Μέχρι και η πεθερά έχει να λέει για τη νοικοκυροσύνη μου!!!

χαχαχα!!!

Α ναι. Πήγαμε κούνιες σήμερα και ήταν ένας σπόρος γεννημένος κι αυτός Οκτώβριο. Καλά μιλάμε κι ο Φίλιππος περπατάει αλλά λίγο και προσεκτικά. Εκείνος έτρεχε κανονικότατα. Δεν έκατσε καθόλου. Την ξελίγωσε τη μαμά του.Εντυπωσιάστηκα!!!!

Μια καληνύχτα θα πω κι εγω...

Είμαι σε δίλλημα, να αναψω κλιματιστικο ή να αφήσω ανοιχτα τα παραθυρα μπας και δροσισει τη νυχτα;

Το θερμομετρο στο δωματιο του μικρου λέει ακομα 31 βαθμούς, και δε φυσάει :dry:

Παρούσα!

Εγω μια φορα το μηνα έχω γυναικα.Δε γινεται!Ειναι μεγαλο το σπιτι συσσωρευεται τρελη κουραση και δε μπορω να παρω τα ποδια μου!Ειδικα για σιδερο τη θελω.Εκει τα βρισκω παλουκια εγω!Δε το γουσταρω καθολου!

Του Διονυση τα κανω παντα εγω! Ευχαρίστησης μου άλλωστε!χαχαχα!

Κοριτσια ανυπομονω για τη βαπτιση!

Πηρα σημερα του μπεμπουα ενα λινο λευκο παντελονακι και απο πανω λευκο κοντομανικο πουκαμισακι με σηκωμενο γιακαδακι για την ωρα που θα παμε στην εκκλησια!Το πουκαμισακι εχει μωβακι γαλαζιο μλε πολυ ωραιο!Σα καρουδακι.Εχω και ενα αλλο πουκαμισακι ολοκαινουριο δε το χει ξαναβαλει καρο παλι μπλε γαλαζιο!ΚΟυφετακι!χαχαα!

Παπουτσακι τι λετε να βαλω?Καλα ειχα μια ιδεα για σαγιοναρα χαβαγιανας!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!Ταιριαζει τοσο με το λινο και το ολο λουκ!Πολυ γελιο!Δε κωλώνω καθολου!Μετα με τα βαπτιστικα θα φοραει τα μοκασινια του.ΠΑλι λινο το συνολακι!

Πηραμε σημερα και της νονας το δωρο.Κοσμημα.Σετ βασικα λαιμο σκουλαρικια λευκοχρυσο και μαργαριταρια.400 Ε.Μας κανανε καλυτερη και τιμη γιατι γνωριζομαστε!Πολυ ωραιο κομματι.Εχω και γω παρομοιο ιδια μαρκα.

Ντομ γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Βαλε γιατι λεει θα εχει νοτια και καυσωνα!Εμεις εχουμε βαλει και ειμαστε κυριλε!

γεια σας κοριτσια

αν και λειπετε ολες

δεν πειραζει

σημερα ειχα πολυ δουλεια και δεν προλαβα να μπω

τωρα μαγειρευω για τα παιδια για αυριο

χα χα χα εχω μια τρελλη χαρα

σημερα ειδε ο νικος την πεθερα που ηρθε να τους κρατησει μια ωριστα (θα σας πω) και αρχισε να κλαιει με λιγμος οταν του μιλησε.

πηρα μια χαρα δε λεγεται.

2ον

γεννησε εχθες η κουμπαρα μου

ενα υγιεστατο αγορακι 2880γρ πανεμορφο πραγματικα (ξεματιαστε το γιατι εγω δεν ξερω)36+5 ημερες

αλλα ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ (με καισαρικη)

εσπασε ο πλακουντας της

ειχε αιμορραγια , κοντεψε να χασει τη μητρα , ευτυχως δεν χρειαστηκε μεταγγιση

αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα

αυτα τα νεα μου

ελπιζω αυριο να βρω χρονο γιατι παμε σουπερ , παμε να παρουμε σεντονακια και μαξιλαρακια για τον παιδικο , μετα τζαμπο για αφαλειες για τα ντουλαπια (πιανουν τα δαχτυλα τους)

αααα

ο ΝΙΚΟΣ εχει ξεμαλλιασει τον Στελιο

πλεον οποτε το κάνει του χτυπαω ελαφρα το χερακι και του λεω κακο

αλλα με γραφει κακονικα και γελάει και συνεχίζει

καταλαβατε

τι εχουμε να περασουμε

αντε περαστικα μας

Ελα βρε ΜΑρακι!ΝΑ σας ζησει το νινι! Ταλαιπωρήθηκε η κοπελα αλλα ολα καλα τωρα!

Λοιπον τελικα λεω να του βαλω ολ σταρακι!Καλο?Η και σταν σμιθ σκεφτομουνα.Απλα επειδη ειναι λινο το παντελονακι το υφασματινο θα δενει καλυετρα!Λεω εγω τωρα!Για πειτε μου και σεις!

Καλημέρα!!!

Ρε κορίτσια... από τις 6:30 στο πόδι... και να φανταστείτε οτι χθες κοιμήθηκε στις 10... και με σήκωσε και 4 φορές!!!

Περιμένω τον Πετρή μου να σχολάσει...

Φρόσω, μην ξεχνάς οτι εσύ έχεις 1 σπίτι με 4 άνδρες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!

Μαράκι πολύ τρέντι ο Μπεμπούας!!!

χαχαχα!!!

Θα βρεις σταράκια για την ηλικία του;

Εγώ δεν είχα βρει...

Μ' αρέσει, όμως, και η σαγιονάρα!!!

Είναι πιο πτρωτότυπη!!!

Μάρκερ, η αδερφή σου καλά;

4φορές με σήκωσε χθες ο Άνθιμος...

Τι έχει πάθει και ξυπνάει;

Σε μας τα βράδια έχει δροασιά...

Μαρή Σωσώ... καθώς πήγες Θεσνίκη... πολύ ξυνή δε μας έγινες;

Πού θα πας, όμως... σε μας θα ξαναγυρίσεις!!!

Καλημέρα!

Εμείς ξύπνιοι από τις 6:15 αλλά ο καημένος ο Φίλιππος ξύπνησε γιατί πεινούσε. Νόμιζα πώς τον είχε ταϊσει ο Αντώνης τη νύχτα.

Μόλις πήγαμε στην κουζίνα είδα το μπιμπερό με τη σκόνη.

Πολύ αργά είχε ήδη ξαγρυπνήσει.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...