Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιτελους γεννησα και εγω!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ξερω οτι δεν σας μιλαω πολυ συχνα αλλα σας παρακολουθω. την τριτη λοιπον 17 αυγουστου γεννησα κ εγω το μπεμπακο μου με καισαρικη τελικα γιατι η αναισθητη δεν ειχα καθολου πονους απο το πρωι στις 7 μεχρι τις 5 το απογευμα.ο μπεμπακοσ μας γεννηθηκε 3830 κ 53 υψος.ειμαστε πολυ καλα προσπαθουμε να τα καταφερουμε και με το θηλασμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παληκαρι ολοκληρο :woohoo: :woohoo: :woohoo: Να σου ζησει κοπελα μου,να ειναι παντα γερος κ δυνατος.Καλη λοχεια να εχεις κ καλη επιτυχια με το θηλασμο.Πες μας κ αλλες λεπτομερειες,που γεννησες? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΣ ΣΟΥ , ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΔΗΛΑΔΗ :cheer: ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΗ ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ ... :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το αγοράκι σας! Να είναι γερός και καλότυχος! Να έχεις καλή λοχεία και να απολαύσεις το μαγικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια και σε σας τα καλυτερα.

λοιπον ας πουμε πως τωρα βρηκα λιγο χρονο για να σας πω.θηλαζω βλεπεται και δεν προλαβαινω ουτε να στριψω που λενε γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις για να μπουμε σε προγραμμα.

πηγαμε που λετε τριτη πρωι για προκληση φτανουμε 7 η ωρα και μεχρι τις 7,30 με εχουν σωληνωσει και αρχιζω να παιρνω φαρμακο.9 ερχεται ο γιατρος μου και μου σπαει τα νερα μεχρι τις 5 το απογευμα δεν αισθανομαι κανενα πονο ενω καθολη τη διαρκεια με σκαλιζουν ψαχνουν να βρουν τραχηλο κτλ ο γιατρος να λεει δεν μπορει να μη πονας καθολου.καθολου κοριτσια τιποτα απολυτως ουτε πονους περιοδου (που στη περιοδο πεθαινα)ουτε τιποτα και αφου δεν ειχα καθολου πονους δεν ειχα και καθολου διαστολη.οποτε αποφασιζουμε να μπω για καισαρικη.αυτα λοιπον απο τη δικη μου εμπειρια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...