Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λοιπόν διάβασα αυτά που έγραψες.    Ας ξεκινήσουμε ότι ΠΟΛΛΑ μωρά έχουν και διπλή και τριπλή περιτυλιξη και μια χαρά γεννιούνται φυσιολογικα. Εάν είναι κοντός ο λώρος συνήθως δεν μπορούν να κάνουν διπλή αλλά τεσπά .. πες και ότι είναι το θα γίνει γέννας φυσιολογικα και άλλα το βγάζουν . Να φανταστείς στα παλιά χρόνια χωρίς υπερήχους ο γιατρός έβαζε το χέρι και έβλεπε με τι φορά κατεβαίνει. Ξέρεις γτ σκέψου ότι με τέλεια διαστολή 10 χωράει ένα ολόκληρο κεφάλι.  Και αυτό να μην μπορεί να κάνει βλέπετε στη γέννα ότι επιστρέφει πίσω μπαίνεις καισαρική.  Προσωπικά όμως δεν το βλέπω ούτε για δείγμα να ισχύει . Αλλά ο κύριος θέλει το πρόγραμμα του μπορεί να θέλει να βγει κανα ραντεβού.. 🤐🤐🤐🤐🤐 
    • Εσύ εκεί Σάββατο θέλεις χαχαχαχ θα έχει κίνηση εγώ ΔΕΝ πάω θα σηκώσω τα πόδια ψηλά 😂😂😂😂 άσε που έχω 14.02 φωτογράφηση εγκυμοσύνης 😂😂😂  Εμείς εδώ μια χαρά την Δευτέρα ο μπέμπης ήταν 3130 μια χαρά  Και ακριβώς σε μια ρβδ τέτοια ώρα θα σας γράφω από την κλινική.  Με έπιασε και σαν κρύωμα πονόλαιμος κτλ εύχομαι σε μια ρβδ να μην τα έχω γτ πραγματικά θα υποφέρω στην καισαρική αν φτερνιζομαι ή Βήχω
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου γερό και δυνατό.  Κάθε εσύ δυνατή με υγεία.  Πάρε λανολινι αν τη. Λέω καλά .  Αν έχεις αρνητικό ρέζους συνήθως ανεβάζουν .    Εν τω μεταξύ θυμάμαι που έλεγες ποια θα είναι η επόμενη 😂😂😂😂
    • Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην κάνεις εμετό .. καλά αποτελέσματα να έχεις  και εμένα πλέον οι αντοχές μου έχουν πέσει δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κουράζομαι γρήγορα και λαχανιάζω επίσης 
    • Καλησπέρα σε όλες!! Από ότι είδα προχωράμε δυναμικά όλες!! Πολύ χαίρομαι!! Εγώ θα κάνω καμπύλη με το 50 σε δυο βδομάδες και 5 Μαρτίου έχω ραντεβού με γιατρό. Δε νομίζω να το κρατήσω. Θα το βγάλω κατευθείαν. Μου είπε ότι υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι για να το δούμε το ζάχαρο. Θα δείξει...  Εν τω μεταξύ νιώθω απίστευτη εξάντληση με το παραμικρό και μου κόβεται η ανάσα.  Αναρωτιέμαι αν παίζει ρόλο η ηλικία μου.  Εσείς από δυνάμεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...