Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,κουκλίτσες!Μαγδούλα καλά αποτελέσματα!

Γιελίζ μου,πώς είσαι;

Μαράκι κι εγώ ξύπνια από τις 6μισι είμαι!Έχω πορωθεί και διαβάζω όλο βιβλία!Σαν την τρελλή.

Βρε Λαμπρινούλα μου,δε σου έχει εξηγήσει κανείς ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι; :P Τι είσαι εσύ καλέ:duracell!

Καλα πάλι για φαγητό μιλάτε;ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ,ωραία πράγματα!

Φιλάκια,Μαγδούλα!

LOY LOY,βιαζεσαι κι εσύ ε;Εγώ θέλω περιθώριο μέχρι την Πέμπτη γιατί τότε έχω ραντεβού για αποτρίχωση :P:P:P:P

Φεύγω κοριτσάκια!Πάω μία βόλτα στα JUMBO κι επιστρέφω :kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Diosa μου frontierville προς το παρόν. Στείλε μου όνομα για fb να σε κάνω add αν δεν σ' έχω.

Κατερινοfoufou μου είχα όρεξη σήμερα... αλλά κάπως έτσι με λένε όλοι.. duracell !!!

Καλή βόλτα... εγώ βαριέμαι να πάω οπουδήποτε σήμερα...

LouLou μου υπομονή κ έρχεται κ η δική σου σειρούλα... μια χαρά το νινάκι σου.

Φιλάκια Magycal...

Δημοσίευση

Κορίτσια κατά 90% η ΜΑΝΝΟΥΛΑ πρέπει να γέννησε (κάτι τέτοιο πληροφορήθηκα από το fb που μίλησα με την κοπέλα που της έκανε την φωτογράφηση). Έχει καμία τηλ της ? Εγώ όχι. Πρέπει να μάθουμε....

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου με πέταξε και μισή ώρα προσπαθώ να μπώ!!!

Magy ευχαρίστως να σου στείλω!!!! ότι θες!!! :)

foufou καλά ψώνια!!!

Λαμπρινή μου λές να γέννησε τελικά η Αννούλα!!!??? Αχ μακάρι το κορίτσι...είχε αγχωθεί πάρα πολύ!!! (έχεις πμ)

Εγώ παίζω (τώρα τελευταία ξεκίνησα) το Treasure Isle... πλάκα έχει αλλά δεν προχωράει γρήγορα... και βαριέμαι... :P

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακιααααααααααααααα.....

Λαμπρινη μου ετσι ειμαι κ εγω με τις δουλειες non stop....

foufou μου καλη βολτιτσα...

Loyloy μου μικρακι το αντρακι σου σαν το δικο μου τοσο το πολυ θα παει....

Γελιζ μου καλημερα...καλα εισαι???

Μαρακι μου εγω δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου κ ειμαι κομματια σχεδον μια βδομαδα δεν κοιμαμαι... :S:S:S:S:S

Magykal :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

μολις το φωρτησεις σε περιμενουμε...

δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασω ο εγκεφαλος μου υπο λειτουργει αυτες τις μερες... :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Γελιζ καλα ειμαι σε γενικες γραμμες απλα εχω αρκετες ενοχλησεις απο κατω ουτε να περπαυησω δεν μπορω η μεση μου ειναι υπο διαλυση περπαταω κ κανει κρακ κρακ... :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

πολυ σιχνοουρια κ κουραση νιωθω χωμα τελειως...αντε να μεγαλωσει ο μπεμπακος μου να μου κοψει τα χαπια να γεννησω γιατι εχω αρχισει να μην την παλευω....

Δημοσίευση

Να μαι!!!!!!!!!! Είπα να πω μια καλημέρα :) Αλήθεια η Αννούλα γέννησε??? Μακάριιιι!!!!

kuaki, καλή επιτυχία στη συνέντευξη! Να πάνε όλα καλά να πάρεις τη δουλειά!

Ντόρα, υπομονή, και μένα κάνουν κρακ κρακ τα κοκαλάκια μου και όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερη η κατάσταση.

Γελίζ, έχεις fb???

Πάω σούπερ μάρκετ (και πώς βαριέμαι....)και μετά να φτιάξω (επιτέλους) το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου... Θα σας δω μέτα ;)

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μενα...

Κατερινακι μου τι διαβαζω ??????θα κανεις την βαλιτσα σου ??

αντε ψυχη μου με το καλο!!!!!!!

kuoula Καλη επιτυχια κι απο μενα ,κατεπληξε τους !!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα τα κοκαλα μου κανουν κρακ κρακ σαν γιαγια 80 χρονων ...

δεν μπορω να κουνηθω ρε κοριτσια γρια κατακοιτη εγινα!!!!

ουυυυυυφιιιιιιιι ακομα σημερα το αγχος !!!! αυριο ερχεται ο γιατρος μου

και δεν φοβαμαι τιποτα!!!!!!!!

Γελιζ μου μου εγραψες τι φαγακι εφαγες παλι εεεεεεεε????????

εγω σημερα θα φαω υπεροχα κεφτεδακια δεν ζηλευω οποτε !!!!!!!!χαχαχαχ !!!!

φιλακια πολλα σε ολες....

Αννουλα ελπιζω να γεννησες και ολα να πηγαν καλα ψυχη μου ...

Δημοσίευση

Γειά σας εγκυούλες και μανούλες!

Σήμερα ήρθε ο παπάς στο σπίτι και μας έδωσε τη μισή ευχή,το απογευματάκι μπορεί να πάρω την μικρή μου να την κάνω την πρώτη της βολτίτσα με το καρότσι.... :silly: :silly:

Χθες το βράδυ βγήκα κι εγώ για πρώτη φορά μετά τη γέννα απ΄το σπίτι,μην φανταστείτε τπτ σπουδαίο μέχρι το μαγαζί πήγα!Αλλά και πάλι αναζωογονήθηκα ρε παιδί μου! Την μπέμπα την άφησα σπίτι με τη γιαγιά και σήμερα μιας κ πήρα αέρα θα πάω κ για ποτό. :P

Αύριο έχουμε και επέτειο,κλείνουμε 1 χρόνο παντρεμένοι! :woohoo:

Δείτε μας με τα καλά μας σήμερα B) :

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Γειά σας εγκυούλες και μανούλες!

Σήμερα ήρθε ο παπάς στο σπίτι και μας έδωσε τη μισή ευχή,το απογευματάκι μπορεί να πάρω την μικρή μου να την κάνω την πρώτη της βολτίτσα με το καρότσι.... :silly: :silly:

Χθες το βράδυ βγήκα κι εγώ για πρώτη φορά μετά τη γέννα απ΄το σπίτι,μην φανταστείτε τπτ σπουδαίο μέχρι το μαγαζί πήγα!Αλλά και πάλι αναζωογονήθηκα ρε παιδί μου! Την μπέμπα την άφησα σπίτι με τη γιαγιά και σήμερα μιας κ πήρα αέρα θα πάω κ για ποτό. :P

Αύριο έχουμε και επέτειο,κλείνουμε 1 χρόνο παντρεμένοι! :woohoo:

Δείτε μας με τα καλά μας σήμερα B) :

IMG_1642___.JPG

:woohoo: :woohoo: :woohoo: pwpwpwpwpwpwpwpwpw san neraida einai ftoy ftoy!!!!!!!poli omorfi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na tin xaireste elpida!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.Τι μου κάνετε?

Εγω τα ίδια.Λιγο εξω λίγο ξάπλα και προσπαθώ να μην κουράζομαι καθόλου γιατί δε θέλω απρόοπτα μέχρι το άλλο Σάββατο.

Ελπίδα η κόρη σου είναι μια ομορφιά.Που βρήκες μικρό νούμερο τόσο ωραίο φόρεμά?Επέτειο αύριο?Να ζήσετε..

Η Αννα γέννησε σίγουρα?Μακάρι για να μη στεναχωριέται άλλο..

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο.Το μυαλό μου κόλλησε από την ζέστη.

:kiss::kiss::kiss: σε όλες

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ...ΚΑΛΗΣΠΕΕΡΑΑΑ!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ(ΑΛΛΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!!!}ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3Η ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ Μαμμυ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ..ΕΔΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΙΠΟΤΑ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 3!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ 3!!!ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ..

Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΓΑΚΙ ΤΑΙΖΕΙ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ..ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!(ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ))ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ..ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΒΕΒΙΑΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ!!ΕΚΕΙΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΡΝΑΚΙ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΣΑ ΓΑΤΑΚΙ!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΑ ΝΕΟ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ!!!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

τι κανετε κουκλες!!!εμεις γεννησαμε 24 Αυγουστου ενα μπομπιρακο 3150!!!!καισαρικη βεβαια...ευχομαι να στε ολες καλα σας φιλω!!!!

ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥ....ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ?? :S:S:S:S ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ..!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ Η ΜΕ ΜΠΟΛΚΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δημοσίευση

Κατερινα μου να μας ζησουν!!!γερα ,καλοτυχα να ειναι!!με πεταει συνεχεια...Αγγελικουλα μου σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και συ οτι επιθυμεις για το ζουζουνακι σου!καισαρικη τελικα γιατι στον τελευταιο τοκογραφος επεφταν οι παλμοι του και ετσι την αλλη μερα πρωι πρωι 7και 20 ηρθε στον κοσμο το μπομπιρακι μου!και η πλακα ειναι πως ο γιατρος με ειδε απο κατω πριν,και μου πε πως θα γεννουσα πολυ ευκολα...δεν πειραζει φτανει να ειναι γερο το μωρο μου.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια σας διαβάζω καθημερινά! Να σας ζήσουν τα μωράκια!! Vaster οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου σου εύχονται ότι καλύτερο για το μπεμπάκι σου! Καλή λοχεία σε όλες τις νέες μανούλες και καλές γέννες σε μας τις υπόλοιπες που είμαστε ακόμα στην αναμονή!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες γλυκες!!! Τι μου κανετε??? Εμεις ειμαστε μια χαρα!!! Χθες γυρισαμε στο σπιτι μας με το μπεμπη. Το μωρο μου γεννηθηκε την Τριτη στις 24 Αυγουστου 13.20 το μεσημερι. Ολα πηγαν πολυ καλα,δοξα το Θεο. θα σας τα πω ολα σιγα-σιγα. Τωρα προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας. Θα διαβασω σιγα-σιγα τα νεα σας. Ποιες αλλες γεννησαν τις μερες που ελειπα???

Δημοσίευση

Anna Pelekanou : Το μαγικο ταξιδι τελειωσε,φτασαμε στον προορισμο μας!καλως ηρθες μωρακι μου σε περιμενουμε και σε λατρευουμε...(Πριν από 48 λεπτά μέσω Διαδίκτυο στο Κινητό)

Κορίτσια γέννησε τελικά η Αννούλα μας κ έγραψε το παραπάνω μήνυμα στο fb.Πήρα το θάρρος να το μεταφέρω για να σας ενημερώσω.

Να σου ζήσει Αννούλα μου το μπεμπάκι σου. Φιλιά πολλά.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...