Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 9 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 
    • Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως  
    • Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.   Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;; Χάθηκα λίγο με το τρέξιμο όλη μέρα. Ο μικρός βλέπω ότι έχουν φουσκώσει τα κάτω ούλα και κυρίως από δεξιά και μου ξυπνάει τα βράδια κατά τις 2 και κλαίει, όπως όταν έβγαζε τα υπόλοιπα δόντια. Προς το παρόν μόνο πρησμένα φαίνονται και πολύ σάλιο. Τα φαγητά πάλι δεν τα θέλω ζεστά και αν είναι γιαούρτι ενώ παίρνει ξυνή φάτσα το τρωει σαν τρελός, γιατί τον ανακουφίζει που είναι από το ψυγείο!! Εντομεταξυ ξεκίνησε και η ζέστη κ έχει πάρα πολύ πλάκα που τον έχω με χέρια και μπούτια έξω 🤣🤣. Όσο για την κούνια περνάει καταπληκτικά!!! Αφού η πεθερά μου θέλει να του πάρει μια να την βάλουν στο κτήμα για να έχει τη δική του κούνια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...