Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 28....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΥΡΙΩΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΣΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΨΑΞΩ....ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ?

Δημοσίευση

Αχου Χρονια Πολλά καλέεεεε....

Σε Θυμαμαι που πριν καιρο ειχες γραψει οτι ειχες καιρο να μπεις γιατι δεν προλαβαινες με τον μικρο.

Δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο με τη δουλεια,δεν το ξερω καθολου,μην στεναχωριεσαι ομως μωρε,θα βρεθει κατι,ειναι λίγο δυσκολο.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι ενα μειλ που μου εστειλε κι εμενα μια φιλη οτι στις 16-17 Οκτωβριου εχει ημερες καριερας.Μπες στο kariera.gr αν σε ενδιαφερει

Δημοσίευση

Φιλεναδα μουυυυυ!!!

Τι κανεις;;;;

πωπ.καιρο εχω να σε ακουσω...χαθηκες.

Πολυ στεναχωριεμαι...

ελα..ολα θα πανε καλα..τοσα περασες...θα το ξεπερασετε και αυτο, εισαι δυνατη εσυ.

Πολλες κοπελες φτιαχνους διαφορα πραγματα και τα προβαλλουν μεσω φεισ..αναλογα με το πι πιανουν τα χερια σου δοκιμασε..κοσμηματα, πινακες, αξεσουαρ...

Δημοσίευση

boymamma

χιλιοχρονη να εισαι!!!!

Υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου και μην στεναχωριεσαι....οι περισσοτεροι αντιμετωπιζουμε οικονομικα θεματακια...αλλοι μικρα και αλλοι μεγαλα.

Με υπομονη,αγαπη κ δουλιτσα απαλυνονται.

Δεν εχω να σου προτινω κατι σχετικα με τις κατασκευες που ρωτας,ευχομαι να βρεις συντομα την ακρη σου και να πανε ολα καλα! :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...