Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα.τι κανετε?δε χαθηκα ζουζουνες.ελειπα το καλοκαιρι ολο,ειχα αναρρωτικη λογω συσπασεων και ημουν χαλαρη στη χαλκιδικη.τωρα ολα καλα και δουλεια.

μια χαρα ειμαστε.φουσκωνω θα ελεγα...εσεις?το μωρο δε ξερω αν το εχω νιωσει.νιωθω ενα φτερουγισμα.αυτο ειναι?

μπεμπα εχω και εγω.βαλτε με στη λιστα...πω πω τσουτσουνακια πολλα βλεπω...πωωωω :P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

THEODOSIADOU ευτυχώς έχω κάνει μεγάλη προπόνηση στην εγκράτεια με την δίαιτα για να μη πω δίαιτες που έκανα πριν. Αλλά ότι θα πρόσεχα τόσο πολύ στην εγκυμοσύνη … δεν το είχα φανταστεί! Έλεγα θα κάνω και καμία παρασπονδία για το μπεμπέ. Τώρα … τίποτα!

rebbeka αυτά τα πουράκια σου με σκότωσαν…

geozouli έχει απόλυτο δίκιο! Από εδώ και πέρα τα κιλά μπαίνουν για πλάκα!

rebbeka και εγώ χαμηλά τον νιώθω κυρίως. Τώρα πότε πάει πιο ψηλά … θα σε γελάσω… Και ο δικός μου κατάλαβε την κίνηση. Το Σάββατο το πρωί πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι. Μη φανταστείτε κανένα φοβερό ενθουσιασμό… είμαστε και Κρητικοί. Αλλά είδα την λάμψη στα μάτια του.

BREEZE σε ευχαριστώ για την αυτοσυγκράτηση αλλά δε νομίζω να τον ικανοποιήσω τον γιατρούλη μου όσο και να προσπαθήσω… τουλάχιστον η προσπάθεια αρκεί!

annoula1987 και εγώ το κρέας με το ζόρι. Και ποτέ μου να μην έτρωγα νομίζω πως δε θα με ένοιαζε…

bibibo άντε να δούμε και το δικό σου το κίντερ έκπληξη τι θα είναι!!!

liberty81 μπεμπούλα εσύ!!! Μπράβο κουκλίτσα!!! Με το καλό!!!

Δημοσίευση

ειρηνη μου τι λετε για διαιτα?δεν ειδα..θελω και εγω...

τον νιωθεις?σοβαρα?ρε κοριτσια εγω δε ξερω αν την νιωθω...νιωθω κατι περιεργα στην κοιλια...17 εβδομαδων ειμαι...αααρα λογικα η μπεμπα ειναι,ε?

Δημοσίευση

καλημερα ομορφες!!!! :kiss:

ειρηνακι μου αγορακι!!!πωπω λαοθαλασσα!!!αυτο με την μπαλιτσα που νιωθεις το πρωι το εχω και γω και ολες πιστευω,ειναι το νινι που καθετε απο την μια πλευρα!!!καμια φορα η κοιλιτσα μου ειναι αδεια απο την μια μερια και εχει αυτη την μπαλιτσα απο την αλλη,με λιγες κινησεις εχει παει στην θεση της, τα νινακια μας ειναι!!!

λιμπερτακι αντε και συ με την μπεμπουλα σου εχουμε γαμπρους να διαλεξουμε ουυυυυυ!!πως ηταν οι διακοπουλες χαλκιδικη τυχερουλα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!Πήρα τηλ.χθες τον γιατρό για να δω το μπεμπάκι μου αλλά μου είπε από την άλλη εβδομάδα και με στεναχώρησε...Έχω να το δω από 28/07!!Ξέρετε μήπως αν μπορώ να πάω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο για υπέρηχο??Και πόσο θα μου στοιχίσει??

Δημοσίευση

Ρεβεκκάκι ναι … κάπως έτσι το νιώθω και εγώ.

Αννούλα μπορείς να πας σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά έχω την αίσθηση ότι θα σου κλείσουν ραντεβού αρκετά μετά. Δε παίρνεις ένα τηλέφωνο να είσαι προετοιμασμένη;

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Αννούλα μπορείς να πας σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά έχω την αίσθηση ότι θα σου κλείσουν ραντεβού αρκετά μετά. Δε παίρνεις ένα τηλέφωνο να είσαι προετοιμασμένη;

Ωχ ναι???Θα το ψάξω το θέμα αν είναι!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ρεβεκκακι :kiss::kiss::kiss: χαλκιδικουλα και μετα πηλιο....συνδιασμος βουνου και θαλασσας

εγω γιατι δε νιωθω την κοιλια μου ετσι?που ειναι η μπεμπα οεοεοεο??

Χαλκιδική που???Ζούσα 10 χρόνια Χαλκιδική (στα Νέα Μουδανιά) και οι γονείς μου μένουν εκεί οπότε πάω όταν έχω ευκαιρία!!Πήλιο είχα πάει 3μερη με το Λύκειο και πραγματικά το ερωτεύτηκα!!!Φανταστικό μέρος!!!Θα την νιώσεις την μπεμπούλα σου,μην ανησυχείς,θέλει αυτοσυγκέντρωση!!!Εγώ ξαπλώνω το βράδυ,κλείνω τα μάτια,βάζω τα χέρια χαμηλά στην κοιλιά και απλά περιμένω....Συγκεντρώνομαι πολύ για να το νιώσω!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε ?

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΡΑΚΙ ? :cheer::cheer:

και εγω βρε κοριτσια αισθανομαι περιεργα που θα κανω γιο ολο λεω στον αντρα μου τι θα κανω που δεν ξερω απο αγορια ? :blush:

ο αντρας σου ειρηνη κραταει χαρακτηρα ε ? :laugh: :laugh:

αντε ΒΙΒΙΒΟ περιμενουμε και τα δικα σου νεα ;)

φιλακια πολλα πολλα και γλυκα σε ολες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Θα μάθουμε μωρέ και από αγόρια ... όλες έτσι έμαθαν, στην πράξη ... λέω εγώ τώρα ...

Εγώ πάλι μια ζωή έκανα babysitting σε αγόρια έκανα και είχα και τον αδερφό μου από μωρό (έχουμε 6 χρόνια διαφορά) και ήθελα κοριτσάκι για αλλαγή αλλά όπως φαίνεται είμαι καταδικασμένη να μεγαλώνω άντρες!!! :laugh:

Δημοσίευση

Γλυκά μου κοριτσάκια καλημερούδια!!! αν και μεσημέριασε :blush:

Σας γράφω απ το σπιτάκι μου επιτέλους!!!!! Φθάσαμε πουρνό πουρνό με την πρώτη πρωινή πτήση 6:15. Έχω ξυπνήσει απ τις 3:30 με δύο 3 ώρες ύπνο μόνο :S ήδη βλέπω αστεράκια. Ευτυχώς τα καφέ υγρά σταμάτησαν από προχθές γιατί ταλαιπωρήθηκα αρκετά σήμερα και φοβόμουν πολύ. Η μικρή μου έπεσε ξερή και εγώ μαγειρεύω, ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ και εγώ λίγο το μεσημεράκι.

Τώρα που είμαι σπιτάκι μου θα μπορώ να σας διαβάζω με την ησυχία μου.

Σας φιλώ όλες γλυκά γλυκά μέχρι να ξεζαλιστώ και να μπω να μάθω αναλυτικά τα νεάκια σας :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?????

Εγω πριν απο λιγο ξυπνησα.Ματινακι ακους????

Ειρηνακι μου αγορομανα κι εσυ???????????

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

Κι εμενα εχθες το βραδυ ο αντρουλης μου την ενιωσε παρα πολυ δυνατα και οσο αδιαφορος κι αν εδειχνε μεχρι τοτε,εκεινη τη στιγμη μονο που δεν πηδηξε στον αερα απο τον ενθουσιασμο του.

9 μονο????Πωπω ειναι πολυ λιγα... :huh:

Τη μπαλιτσα στην κοιλια κι εγω τη νιωθω,ειναι το μωρακι σου που ειναι κουλουριασμενο και κοιμαται :woohoo:

Bibibo αντε να μαθεις κι εσυ το φυλο.

Το βιντεακι ξερω οτι πρεπει πρωτα να το βαλεις στο YouTube,αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.

Ελευθερια επιτελους κι αλλο κοριτσακι.Μας εχει πνιξει το γαλαζιο!!!!!!!Αυτα τα πεταρισματα ειναι το κοριτσακι σου,οσο περνα ο καιρος θα γινονται και πιο εντονα!!!!!!! :woohoo:

Κι εγω Αννα απο 29/7 εχω να την δω και μου εχει λειψει πολυ.Τωρα θα εχει γινει ολοκληρη κοπελαρα!!!!!!!!!!!Η αλλη βδομαδα πλησιαζει που θα δεις το μωρακι σου.

Ελενη καλως ορισες στο σπιτι σου!!!!!!!

Τωρα ηρεμια........

Ρεββεκακι :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλιτσες μου!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μαριαλενα μου ειδες που σταματησαν, παλι ομως να προσεχεις,καλη ξεκουραση!!!! :kiss::kiss:

Ειρηνη μου καλως ορισες στο club!!!!! :P:P Καλε γιατι οσες εχουμε αγορια, αρχικα, παθαινουμε εμπλοκη;;;; :dry::P:P:P

Λευτεριτσα εσυ πως μας ξεφυγες;;;; :huh: Τσουπρα εεε;;; Τυχερουλα!!!! ;)

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΛΩς ΟΡΙΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :):)

μην αρχισεις αμεσως τις δουλειες και να ξαπλωσεις το μεσημερι να ξεκουραστεις λιγακι . ;)

αχ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ σε ζηλευω που κοιμασαι τοσο :blush:

εγω σιδερωνω καθιστη βεβαια και τωρα κανω διαλλειμα ;)

Δημοσίευση

Δεσποινακι μου εγω θα ηθελα να ειχαμε μαθει να ζουμε με λιγοτερα....και να μη χρειαζοταν να ξαναδουλεψω ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(

Μαρακι μου σε λυπαμαι με το σιδερο......εγω εχω να σιδερωσω....μηνες.....το πηρε εργολαβια το σιδερο η πεθερουλα μου!!!!!! ;):P:P

Δημοσίευση

Εγώ πάλι μόλις προχθές αγόρασα πρεσοσίδερο σινκερ και νέα σιδερώστρα παρακαλώ + ραπτομηχανή σινκερ δώρο!

Οπότε λέω μήπως αρχίσω και το βλέπω με καλύτερο μάτι το χόμπι.

Βέβαια ο γιατρός μου είπε ακόμα να προσέχω και να μη κουράζομαι αλλά τι να κάνω…

Αν κάτσω καθόλου μέσα στο σπίτι … θα σιδερώσω.

Αφήστε που έχω και 2 κουβάδες ντομάτες από τον κήπο που πρέπει να τις πολτοποιήσω για να τις βάλω στο ψυγείο και να έχω για όλο τον χειμώνα.

Σήμερα έχουμε και τον Άγιο Φανούριο …

Δημοσίευση

Κι εγω εχω στιρελα.Μεγαλη ανακαλυψη αυτα τα ατμοσιδερα!!!!!!!!!!!!

Σε χρονο 0 τελειωνεις το σιδερωμα.

Ειρηνακι κανεις και σπιτικες σαλτσες?

Τι προκομενο κοριτσι εισαι εσυ!!!!!!!!!!

Ματινακι εχεις δικιο αλλα και με τα προς το ζην μονο,τι ζωη θα καναμε?

Δημοσίευση

Δε κάνω τίποτα το ιδιαίτερο.

Απλά τις αλέθω και τις βάζω σε σακουλίτσες μιας χρήσης.

Το περιεχόμενο της κάθε σακουλίτσας είναι μια μεγάλη κούπα, όσο δηλαδή χρειάζομαι για το μαγείρεμα του κάθε φαγητού.

Μετά το μόνο που έχω είναι να βγάλω από το πρωί την σακουλίτσα να ξεπαγώνει, και έτσι έχω "φρέσκια ντομάτα" όλο τον χρόνο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...