Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΟ 4!!!!!!!

Recommended Posts

Ξαναηρθα!!!!!!!!!

Ακομα δεν εχω παει Δραμα.Αυριο φευγουμε.

Και την Τριτη εχω ραντεβου για Β επιπεδου και doppler.Ανυπομονω να δω τη σκατουλα μου!!!!!!!!!!

Μπραβο Ελενη μου.Ολα καλα με την κορακλα!!!!!!!!!!!!

Ελενα κι εσυ κοριτσακι!!!!!!!!Αντε να ροζιζουμε :D

Αγγελικη μου κι εγω στην κοιλια πονταρω ;)

Ε,με τετοια κοιλαρα δε θα μας δωσουν και κατι παραπανω?

Ασε που σημερα εμαθα οτι στην επιτροπη θα ειναι ενας συμφοιτητης μου.Εγω ακομα παλευω με την πτυχιακη κι αυτος ειναι και εποπτης.Πωπω ξεφτιλα...

Πολλα πολλα φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσακια μου!!

Τι κανετε?? Χαθηκαμε με την ανακαινιση του μαμμυ και μου λειψατε! :)

Τα νεα μας ειναι τα ιδια πανω κατω! Περναμε πολυ ομορφα στην Καβαλιτσα μας.Καφεδακια με

φιλες,ταβερνουλες και ολα τα σχετικα. ;) Η μαμα ανελαβε την μικρη και με ξεκουραζει αρκετα μπορω να πω.Αρχισα να βαραινω σιγα σιγα.

Δεν προλαβα να σας διαβασω.Θα κατσω το βραδακι με την ησυχια μου.Φιλακια πολλα σε ολες!! :kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ :roll:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ barbitsa!!!

THEODOSIADOU ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ :P ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 23 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΙ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Marielen Lenaki26 bibibo annoula1987 ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ :crazy:

Κλικ επάνω αριστερά στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους > Προφίλ > Επεξεργασία Υπογραφής και κάνεις επικόλληση το κωδικο.....

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!!!

Δεσποινάκι μου καλό ταξίδι να χεις αύριο.

Λενάκι καλά να περνάς απόλαυσε το όσο μπορείς.

barbitsa καλώς μας ήρθες με το καλό το μωρουλίνι σου.

Ελενάκι για να σου εμφανιστεί το τικεράκι σου ξετικάρισε αν είναι τικαρισμένο το κουτάκι που γράφει: Απενεργοποίηση BBCode. Πάτα προεπισκόπηση να δεις πως θα εμφανίζεται. Επίσης αν είναι πολύ μεγάλη η υπογραφή δεν την δέχεται. Φρόντισε να είναι μικρή.

Μου εχει σπασει τα νευρα το τικερακι μου.

Δε μου βγαινει με τιποτα.Αντε να το μαθουμε το καινουριο φορουμ.Πλυ μπερδεμενο μου φαινεται. :?

barbitsa καλως ηρθες στην παρεουλα μου!!!!!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!!!

Λενακι σου ερχομαι αυριο.Σου στελω πμ το κινητο μου να κανονισουμε για καφεδακι.

Αχ κοριτσια ειμαι πολυ πεσμενη...

Για το μονο πραγμα που θελω να παω Δραμα ειναι που θα δω το μωρακι μου.

Ξερω ομως οτι θα αποχωριστω τον αντρουλη μου 22 του μηνος και στεναχωριεμαι :(

Καλημερα κοριτσακια!!!Χαθηκα με το mammyland!Μπερδεμα ακομα κοριτσια!!!Τουλαχιστον αρχισε να λειτουργει παλι.....Πως ειστε εσεις;Εγω μια χαρουλα αν εξαιρεσετε οτι ανοιξε η ορεξη μου και τρωω :roll::roll: Κοριτσια σας βγαινουν και εσας αναποδα στην σειρα οι δημοσιευσεις;;;Εχω χαθει με το forum!φιλακια σε ολες!!!

ok λιγο ψαξιμο ηθελε το καινουριο forum!!!!Μου αρεσει πιο πολυ!! :D:D:D:D :barbitsa καλωσορισες στην παρεα μας!!!Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρακι!!!

Μουλειψατε κοριτσακια αντε πειτε τα νεα σας!!!

Eλεναα Marielen Δεσποινακι Ρεββεκακι bibibo Ειρηνη Λενακι Μαρια που ειστε ολες;;;;; :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Κοριτσάκια μου καλημερούδια!!! :-*:-*:-* Μόλις έπιασε καταρακτώδης βροχή πίνω το γαλατάκι μου και την απολαμβάνω.

Ιωάννα μου μια απ τα ίδια και σε μένα άνοιξε η όρεξη και πρέπει να βάλω φρένο [smilie=stop.gif] γιατί η ζυγαριά άρχισε και ανεβαίνει επικίνδυνα :oops: και έχω και ραντεβού με το γιατρό από βδομάδα και θα με κατσαδιάσει :roll:

Πολλά φιλάκια γκατστρούλες μου [smilie=love5.gif]

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!Τι μου κάνετε όλες????Έχει δροσίσει για τα καλά εδώ στην Αθήνα μετά τη χθεσινή μπόρα και το απολαμβάνω!!Πολύ μαρέσει η αλλαγή καιρού από Χειμώνα στην Άνοιξη και από Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο!!! :D Άνοιξε και η δική μου όρεξη αλλά προσπαθώ να μην τα παρακάνω και πολύ!!! :roll: barbitsa,καλωσόρισες στην παρεούλα μας!!!Είμαστε και στην ίδια ηλικία!!Η Ειρήνη που είναι?????? :roll: Τα φιλιά μου σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας!!! :x

καλημερα κοριτσακια!!!!

barbitsa!!! καλως ηρθες με το καλο το μπεμπακι σου!!!

δεσποινακι μου καλο γιαυτο ειμαστε εδω εμεις να σου φτιαχνουμε την διαθεση,τι καλα που θα συναντηθεις με το λενακι!!!να περασετε καλα!!!

ιωαννα μου και μενα μου ανοιξε η ορεξη!!!εχω παρει ακριβως 2,300 ελπιζω μην παρω φορα!!!

θελω και γω το τικερακι μου πισωωωωωωωω!!!!

κοριτσια εχει καμια σας αντι για δυσκοιλιοτητα ευκοιλιοτητα??????με το που ανοιγω τα ματια το πρωι τρεχω κοριτσια!!!!!!

:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μου και στις κοιλιτσες σας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!! [smilie=wav.gif]

Marielen ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ :-bd

ioanna123456 ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ :((

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ [smilie=binkybaby.gif] [smilie=angel13.gif]

αλλη μια απορια η φωτο διπλα του αβαταρ πως την βαλατε?????εχω βαλει αλλα δεν μου την βγαζει

καλε τι βροχη και δω στην πολη!!!! [smilie=toothy2.gif]

καλε οντως τελειες οι φατσουλες!!!ετσι ηταν η λυδια μου [smilie=sign17.gif]

rebbeka ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

απο πειραια νικαια!!!

τα τελευταια 2,50 χρονια ζω στην κωνσταντινουπολη,ο αντρουλης μου ειναι ενα χαρωπο τουρκαλακι!!!

εεεεε και λεω δεν παω να παρω και την πολη πισω [smilie=naka.gif]

Ρεββεκακι κι εγω καθε μερα διαρροια εχω!Μην ανχωνεσαι ρωτησα και τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ειμαι τυχερη γιατι η δυσκοιλιοτητα ποναει...... ;)

Αννουλα κι εμενα μ αρεσουν τα πρωτοβροχια....χτες ημουν στην αυλη κατω απο το σκεπαστρο κι απολαμβανα την μυρωδια του χωματος οταν βρεχει! :):):)

Μαριελεν αστα εμενα τα φρενα μου στο φαι δεν πιανουν...... :P:P:P:P τι να πω καθε μερα λεω δεν θα φαω το βραδυ και καθε βραδυ ολο εχω καουρες και λεω ας φαω κατι να ηρεμησει το στομαχι μου...... :D:D:D:P:P:P:P

Φιλακια κοριτσακια μου!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

ήμουν τρεις μέρες στην πεθερά μου γιατί έλειπε ο άντρας μου και μπήκα τώρα και είδα ότι πήρε μπροστά το σύστημα :o:o:o εγώ γιατί δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα????????????

δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας.. ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια σας!!!! πάω να δω μήπως μπορέσω να ξαναφτιάξω το τικεράκι μου και επανέρχομαι!!!! :-*:-*:-*

Καλημερα κοιλιτσες!!!!Τι κανετε;Δροσουλα σημερα θα κατεβασω καμια ζακετουλα σιγα σιγα :D:D:D αν μου κανει καμια δηλαδη :P:P:P !Ζωουλα κι εγω αργησα να τα καταφερω!Καλα περασες στη πεθερα σου;

Αχ εχω ακομα 3 βδομαδες για να παω στον γιατρο και μου φαινεται αιωνας!!!! :(:(:(:( Δεν αρχιζει κι αυτη η κορουλα μου να με κλωτσαει λιγο να αισθανομαι την παρουσια της τουλαχιστον!!Ο γιατρος μου ειπε θα την αισθανομαι απο την 18η με 19η εβδομαδα και μετα!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Καλη εβδομαδα σε ολες κοριτσια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

kalimera kai apo emena. egw ws asxetn ta exw paiksei me to neo mammy. oute tickeraki den katafernw na balw. oi dimosieuseis einai ena mpaxalo kai genika den katalavainw kai polla polla.

pantws ola kala. tin tetarti tha dw to moraki kai tha kanonisw kai B' epipedou. elpizw na eiste oles kala. sas filw :):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...