Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμείς μαζί πάμε🤣 και εμένα ο τράχηλος  μίκρυνε και μου σύστησε ξεκούραση και καμιά δραστηριότητα ,28 χιλιοστά τον μέτρησε.  Ο μπέμπης μου όμως είναι μια χαρά. έφτασε ένα κιλό το κουκλί μου.  Μου έγραψε και καμπύλη ζαχαρου θα πάω την Δευτέρα να την κάνω. 
    • Καλησπερα κορίτσια!Δεν εχω κατι να προτείνω απο σερβιέτες γιατι χρησιμοποίησα οτι δείγματα μου είχαν δωσει απο το μαιευτήριο κ μετα θυμάμαι έβαζα απλά αυτες που βάζω στην περίοδο. Εγώ 35+4 σημερα,Δευτερα εχουμε γιατρό εχει να μας δει ενα μήνα σχεδόν,εξω δεν βγαίνω μόνη μου καθόλου έχουμε κλειστεί σπιτι με την μικρη,φοβάμαι,καταρχας πλέον ειμαι παρα πολυ αργη,δεν θα προλάβω να τρέξω πίσω της η να την προλάβω να μην πέσει κλπ..επισης μια με πιάνει το ισχίο κ δεν μπορω καν να κουνήσω το πόδι μου,μια εχω ιλίγγους κ.λπ γενικά καθε 2 3 μερες αλλαζει αυτο που με ταλαιπωρεί για να μην βαριομαστε🫥 δουλειά ομως ακομη παμε τα Σαββατα οικογενειακώς κ θα πηγαινω μεχρι να γεννήσω πρώτα ο Θεός. Με ανησύχησατε κ οι 2 με αυτά που διάβασα,Ζέλντα να προσεχεις κ επίσης εαν οδηγείς ακομη,λογω των ζαλαδων γνώμη μου να σταματησεις,ειναι πολυ πιθανό να σε πιανουν πιο συχνα απο εδώ κ περα..Ρένα θέλω να πιστεύω πως η θέση της μικρής δεν βοήθησε στις μετρήσεις,απο την στιγμή που ο πλακούντας κ οι ροές κλπ δείχνουν μια χαρά θα δεις την Τρίτη θα ειναι τελείως διαφορετικές οι μετρησεις 😊 
    • Πω πω ελπίζω να μην χτύπησες! Μόνη σου ήσουν;  Ο πλακούντας ήταν μια χαρά και οι ροές. Ελπίζω να έφταιγε η θέση του μωρού, τι να πω..θα μάθουμε την Τρίτη! 
    • σε ευχαριστώ πολυ 🙏 εσύ;; μας είπε πως μάλλον είναι αγοράκι αλλά θα το εξακριβώσουμε στην εξέταση!!!  εσείς μάθατε;;; 
    • Ωραια κορίτσι μου, με το καλο να την κανεις και να ειναι ολα καλα! Φυλο σας εχει πει απο τους υπερηχους μεχρι τωρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...