Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημε΄ρα κοριτσια θα ήθελα αν ξέρετε να μου προτείνετε για να αγοράσω βιβλία για γονείς. στην εγκυμοσύνη είχα πάρει τη βίβλο της εγκυμοσύνης και ειχα μείνει ευχαριστημένη υπάρχει κάτι ανάλογο για τώρα που γέννησα??

Δημοσίευση

Νομίζω οτι πισω απο τη βιβλο της εγκυμοσυνης γραφει "Επίσης κυκλοφορούν" και εχει τη συνεχεια των βιβλίων. Τωρα ειμαι στη δουλεια και δεντο εχω μπροστα μου, οταν πάω σπιτι θα το δω κ σου πω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 εγω καταλήξα στα κανονικα κουταλιά. Μπολ απο αυτά π ειχα δ αγόρασα ουτε στο 1ο. Μονο κουταλάκια δοκιμασα διαφορα. Ε σαν τ κανονικο κουταλι δ εχει. Κ μενα εχει 2 βραδια π κοιμαται μπρούμυτα κ μπορώ να πω οτι κοιμαται περισσότερες ώρες σερι έτσι.
    • Βασικά @melitiniღ μου οι πολλές γνώμες δυστυχώς καταλήγουν έτσι... ο κάθε γιατρός έχει το δικό του τρόπο. Εγώ εδώ στο νησί πάω σε δυο γιατρούς για τους υπέρηχους αλλά η βασική μου γιατρός και αυτή που θα γεννήσουμε μαζί είναι στη Θεσσαλονίκη και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω ότι μου λέει αυτή. Ναι της λέω τι μου λένε οι άλλοι δυο γιατροί εδώ αλλά την δικιά της γνώμη θα ακολουθήσω.. Νομ΄ιζω πως πρέπει να πάρεις απόφαση ποιον θα εμπιστευτείς και θα ακούσεις... Τώρα όσο αφορά τον άντρα σου γενικά από αυτά που μας έχεις πει κατά καιρούς.. καταλαβαίνω ότι είναι ένας άντρας που δεν είναι καθόλου υποστηρικτικός και δείχνει να μην σε νιάζεται καθόλου. Δύσκολα να κοπούν τα κυνήγια και μετά το μωρό.. Μόνη σου θα είσαι και μετά. Οπότε εξοπλίσου με δύναμη αν και δείχνεις να τον έχεις διαβάσει καλά και να μην τον αφήνεις να σε επηρεάζει! 
    • Ποσο είναι;;; Δεν μπορείτε να τον πάτε τώρα και να τον σταματήσετε λίγο πριν γεννήσεις; 
    • @Παρασκευαιδου  δεν φεύγει το άτιμο το άγχος... ποτέ ξανά!! @Elk  θα περιμένουμε νέα σου!! @Eirin θα περιμένουμε την τιμή της χοριακής σου!!
    • @Iris9 και @KittyKat μια από τα ίδια και η δική μου εργασία, με μεγάλη ευθύνη και πράγματα που περνάνε μόνο από τα χέρια μου! Έχω φέρει κι εγώ αντικαταστάτρια και προσπαθώ μέσα σε ένα μήνα τώρα να της διδάξω όσα κάνω τα τελευταία έξι χρόνια. Αφήστε! Πλέον δεν μπορώ να μένω και ολόκληρο το 8ωρο και φεύγω. Η ερχόμενη εβδομάδα μου είναι και η τελευταία και μάλλον θα βοηθάω από το σπίτι τηλεφωνικώς όσο μπορώ μέχρι την γέννα. Μετά, ο Θεός βοηθός 😅 Άγχος για προωρότητα έχω κι εγώ να σας πω την αλήθεια, καθώς ο ένας μπέμπης έχει εμπεδωθεί και αύριο μπαίνω στην 30η εβδομάδα. Οπότε πρέπει να είναι έξτρα προσεκτική να μείνουν μέσα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε και μετακόμιση στην μέση, κούτες, πράγματα, ανακαίνιση, όλα τώρα....σωματικά πλέον δεν είναι καλά. Παρακαλώ τον Θεό να μου δίνει δύναμη να ανταπεξέλθω σε αυτά που έρχονται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...